Easyflirt, de beste plek voor online dating Wees niet bang om de uitstekende kwalitatieve bewezen dienstverlening te ontdekken. Meer dan 80% van de klanten van EasyFlirt raad deze datingsite aan bij hun vrienden en kennissen. Op de datingsite heb je tevens de mogelijkheid om succesverhalen en getuigenissen te lezen. Snelle ontmoetingen maken is tegenwoordig erg gemakkelijk geworden dankzij het internet. En datingsites zoals EasyFlirt helpen je graag hiermee. Op EasyFlirt heb je de mogelijkheid om elke dag duizenden leuke singles te vinden uit verschillende landen. De datingsite heeft leden over de hele wereld. En het aantal leden neemt elke dag toe! De datingsite heeft veel leuke en handige features ter beschikking om je te helpen contact te maken met andere leden op EasyFlirt! De datingsite maakt gebruik van de nieuwste technologie voor optimale ontmoetingen.

EasyFlirt Video


Over EasyFlirt

Deze leuke datingsite is opgericht in 2001. EasyFlirt is wellicht inmiddels een van de bekende datingsites op het gebied van online internet dating. EasyFlirt is een internationale datingsite en heeft wereldwijd miljoenen leden. Het doel van deze datingsite is om haar leden een plek te bieden waar zij met gelijkgestemden makkelijk kunnen flirten. Heb je zin in een leuke flirt of snelle seksdate? Kies dan voor EasyFlirt! Op deze datingsite is alles mogelijk en van alles vinden zoals een serieuze relatie, maar ook voor one night stands. Deze datingsite is homovriendelijk en je zal dan ook veel leuke homo’s, lesbi’s en alles wat er tussenin zit op EasyFlirt vinden. Bij EasyFlirt zijn verschillende manieren van online daten zijn mogelijk. Het is aan jou welke manier je kiest. Maak dus snel een profiel aan op EasyFlirt en kom in contact met leuke en gezellige mensen.


Leuke EasyFlirt features

De datingsite heeft leuke en handige features waar je gebruik van kunt maken om een leuke date te vinden of gewoon onschuldig te flirten. Enkele voorbeelden van de functies die beschikbaar zijn op de datingsite zijn: De mogelijkheid om duizenden profielen te bekijken. - Gebruik maken van de handige zoekfunctie. - Je hebt de mogelijkheid om alle profielen te filteren op woonplaats, geslacht, leeftijd en zelfs lengte. - De mogelijkheid te communiceren via Easy Messenger en webcam.


Inschrijven

Inschrijven is heel gemakkelijk op EasyFlirt en daarnaast zijn er geen kosten verbonden aan het registreren op de datingsite. Vul een unieke gebruikersnaam in, een e-mailadres en wachtwoord in. Accepteer de algemene voorwaarden en vervolgens sta je aangemeld op de datingsite. Denk eraan om direct een goede gebruikersnaam te kiezen, aangezien je deze niet meer kunt veranderen achteraf. Nadat je bent aangemeld, kun je direct starten met flirten.


EasyFlirt tarieven

Inschrijven is helemaal gratis op deze datingsite. Het goedkoopste lidmaatschap op EasyFlirt kost €29,99 per maand voor een duur van 3 maanden en daarbij ontvang je 30 dagen gratis. Een lidmaatschap van 1 maand kost € 28,90 en daarbij ontvang je 7 dagen gratis. Voor een lidmaatschap van 2 maanden betaal je €19,49 per maand. Daarbij ontvang je 15 dagen gratis. De tarieven van EasyFlirt kunnen inmiddels gewijzigd zijn. Controleer daarom altijd de actuele tarieven op de website van EasyFlirt.


Artikelen over EasyFlirt

Makkelijk daten bij EasyFlirt

Over EasyFlirt Deze leuke datingsite is opgericht in 2001. EasyFlirt is wellicht inmiddels een van de bekende datingsites op het gebied van online internet dating. EasyFlirt is een internationale datingsite en heeft wereldwijd miljoenen leden. Het doel van deze datingsite is om haar leden een plek te bieden waar zij met gelijkgestemden makkelijk kunnen flirten. Heb je zin in een leuke flirt of sn ... [...]

EasyFlirt Reviews

  oplichters

  echt een rampsite, oplichters en fraudeurs

  als je van franse boerinnen houdt, is het misschien nog wel wat, maar 45 euro kan je echt veeeeeeel beter besteden.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  alles, geef NOOIT je creditcard , je wordt beroofd van je geld.

  betaling

  wordt zomaar 45 euro van mijn rekening afgeschreven.......zou een 1 malige machtiging betreffen. Hoe je het terug moet krijgen.
  Naar een vaag adres in Frankrijk schrijven. Onbetrouwbaar geheel.
  Ervaringen van anderen met afboeken van geld .....en hoe het terug te krijgen.

  Sterke punten
  geen flauw idee. Geen

  Zwakke punten
  zomaar geld afboeken van rekeningen.....not done

  onbetrouwbaar abonnement

  1 euro betalen voor je inschrijving. OK, geen probleem want het lijkt wel professioneel. Na inschrijving check ik mijn type abonnement: 45 euro!
  En insult to injury: geen knop beschikbaar om uit te schrijven. Er staat wel vermeld dat je maar vanaf 15 maart kan uitschrijven.
  Op franse sites is easyflirt al genoegzaam bekend als afzetters. Ze zouden je buiten je medeweten inschrijven op verschillende sites. Als je dan afzegt voor 1 site blijf je abonnementsgeld betalen voor de andere sites. En dat je niet op de hoogte was dat je ingeschreven was op andere sites is dan te wijten aan "problemen met de E-mail".

  Sterke punten
  lijkt sterke site

  Zwakke punten
  abonnementsperikelen
  dure site
  advertenties van dames zijn beschamend doorzichtig opgezet spel.

  Oplichting bovenste plank!!

  ik heb me hier aantal maanden geleden op ingeschreven, en ja hoor zoals meestal moet er gedokt worden iets te kunnen mailen of of chatten!
  oke doen we maar! inmiddels wordt en nog steeds geld van mijn rekening
  af geschreven! en kan ik het niet stoppen!!!!! terwijl ik er niets mee doe!!
  kortom oplichters doe er niets mee!!

  Sterke punten
  geen!

  Zwakke punten
  ze duwen je een contract door je strot en je bent de klos!!
  lees goed wat er in beeld komt! heb dit nog nooit meegemaakt!

  Klachten

  Ik wens u bij deze te laten weten, dat ik niet opgezet ben om om de haverklap dergelijke mails in mijn mailbox te krijgen, als jullie nog verder mails sturen, zal ik mij genoodzaakt voelen om juridische stappen te ondernemen, ik moet geen rommel hebben in mijn mailbox!

  EasyFlirt -Te klein in NL

  Wil je iets mailen dan moet je meteen minimaal 30 euro dokken vanwege te weinig punten hetgeen niet verder wordt uitgelegd. In de groep waarin ik zocht, vrouwen in NH 36-48 waren 6 deelneemsters. Dat is wel snel te overzien dan. Dat wel.

  Verdacht was een erg snelle 1e engelse reactie van een vrouw die in het leger van de USA zou werken in Afghanistan en in Haarlem zou wonen.

  Sterke punten
  Geen grootschalig bedrog.

  Zwakke punten
  Te klein in NL.

  ???

  27 miljoen leden voor een nieuwe site?Maar daar over gezwegen.
  Er staan geen fotomodellen op de hoofdpagina,dus kunnen het echte leden zijn.
  Heb me laten inschrijven er review volgt.
  Maar een aanvaardbare m/v verhouding is onmogelijk op dit soort sites,omdat vrouwen in veel mindere mate houden van flirten dan mannen.

  Sterke punten
  Afwachten

  Easyflirt

  Mijn ontmoetingen op deze site waren fantastisch en vol verrassingen. Ik heb echte ontmoetingen gedaan met vrouwen en ik heb de perfecte partner ontmoet ...

Bezoek EasyFlirt

Schrijf je eigen review