Reviews van deze auteur

badoo zit vol met fakers verziekte mentaliteiten van daar en gesfrustreerde over sexste vrouwen

Review over Badoo

Een aantal geleden plaatste ik foto's en krijgt wel bezoekers op mijn profiel. Maar de vrouwen die daar zijn reageren alleen met hoi of hi. De vrouwen die
daar zijn allemaal nep en hypocriete Nederlandse Mentaliteit. De Nederlandse vrouwen zien er wel ouder uit dan hun leeftijd.

De vrouwen op badoo denken dat ik tijd voor hen hebt. Na later kwam ik een vrouw tegen die al eerdere sex praktijken uitvoert op het internet. Ze staat genaamd onder Wendy bong ze staat onder 23 jaar en terwijl ze al 28 jaar blijkt te zijn. Ze zoekt mannen van 18 jaar tot met 66 jaar om te melken, en dat niet alleen ze zet ook haar skype en haar kik voor de mannen, bij twijfels hebt ik er ook niet op reageert. Deze hoer kun je ook vinden op chatgirl en op chattijd. Deze hoer wilt met donkere mannen en met oude blanke mannen slapen zonder betaling kan je met zo'n dame naar bed. Ze zoekt sex voor plezier, dus met andere woorden dit is gewoon vieze hoer. Moetje echt voor uitkijken. Het zijn gewoon smartphone hoeren en smartphone sletten.

Zoals ik al eerder hebt verteld hebt ik ook een naakte foto's van deze dame ook op andere sites gezien, ze heeft bevredigd door een zwarte man. Deze foto's kwam los op het internet. Dus voor je met deze vrouw afspreekt waar ik schuw ik jullie allemaal, deze genaamd wendy bong, zit met hiv, soa, aids. Woon in Amsterdam, beweerd in Zoetermeer.

Ik zou nooit met iemand van het internet een relatie mee willen beginnen. En iemand die je ook zelfs face to face ziet is ook nog een vraag. Want iedereen in Nederland wil een vrije leven lijden. De vrouwen in Nederland nemen en zien de relatie als een sex lustige object. Op badoo vindt je alleen de grootste hoeren en grote klap lopers en uitlopers. tegenwoordig zitten ze op je geld en het is nu alleen maar sex, geld en materie, auto en het luxe leventje, dus de smartphone hoeren van deze tijd hebben de wereld in handen, beheersen en denken als of ze de hele wereld aan kunnen. Begin nooit met een vrouw die al 1,2,3 relaties heeft gehad of die je van het internet vindt of plukt en dan weetje al naar waar het toe gaat voortvloeien, bespaar je echt een hoop ellende en energie. Ze trekken jou financieel helemaal leeg.

Is voor even iedereen zeg ik heb iemand
Als het niet gaat hoor je niks
En tegenwoordig willen ze vrije leven
Begin nooit met een dame van het internet of eentje van Nederland.
Gek heey dat ik in het buitenland echt wel een vrouw kan vinden van mijn eigen afkomst, die mij accepteerd om wie ik ben. Maar dan hebt ik de vrouw die ik wil en de zuivere vrouw.

Raar dat de vrouwen in NL mij niet willen terwijl ik goodlooking bent en daar zal het vast niet aan liggen. Ze zijn hier matrialistische en verwende hoeren. Kijk maar om je heen hoeveel vrouwen er vreemd gaan om geld en andere dingen zoals ik al hebt vernoemd. Materie en geld, sex en lust en luxe en vrijheid..

Marco, 30-01-2015 16:43 #44
Onzin! Ik ben een man van 39 jaar en heb nog nooit een vriendin gehad in Nederland! Nog nooit gezoend of sex gehad! Omdat de meisjes/ vrouwen veelal zoals vele vrienden van mij ook zeggen veel mannelijke trekjes hebben. En de Nederlandse meisjes/ vrouwen zijn onverzorgd, koud, zeer frigide, libido arm plus zoals veel vrienden van mij al aangeven, zeer materialisties ingesteld! De Nederlandse meisjes/ vrouwen zoeken alleen maar naar mannen die een eigen koopwoning hebben met een mooi auto en met goedbetaalde baan met aanzien of ( beter nog een eigen bedrijf hebben ). Het liefste zonder kinderen natuurlijk! Ik zelf heb het in het verleden mee gemaakt dat ik langs een stel van die Hollandse grietjes liep en dat ik hen hoorde zeggen tegen elkaar! ''hij moet wel veel geld hebben en een eigen huis'' Tja het is echt triest! Ik had met 18 jaar al door dat het nooit wat zou gaan worden in droogneukers landje Holland en heb het al lang opgeven! Ik masturbeer mij al heel mijn leven en nu pas geleden ben ik een prachtige Braziliaanse vrouwelijke vrouw tegen gekomen in Brazilië waar ik nu samen mee ben! Ik vertel haar en haar kennissen altijd alles over het frigide Nederland. Waar bij zij antwoorden dat weten wij want dat horen wij heel veel. Plus sterker nog in Nederland zal het aantal alleenstaande alleen maar gaan toenemen en die paar stelletjes die hebben amper nog sex. Tja 1 keertje in de maand wat ik op tv in een programma zag wat over relaties ging en het sex leven van de arme Hollander! Ik ben gelukkig ontsnapt aan dit trieste droogneukers landje! En ik zal het ook heel mijn leven blijven vertellen hier in Brazilië. Gek heey, in het buitenland van mijn eigen afkomst kan ik wel een vrouw vinden. Raar dat de Nederlandse vrouwen de mannen van hier niet willen, ten zij je echt veel geld hebben.


Daan, 23-08-2014 22:22 #41
Je moet nooit aan een Nederlandse beginnen! Ik ben 38 jr en zag met 18 jr al dat het een drama is met de vrouwen in dit landje! ( knetter gek zijn die ). Dus nooit 1 gehad! Net als vele vrienden van mij. Neem een buitenlandse meid! De vrouwen in Nederland kijken alleen naar jou als jij een eigen huis, mooie auto, goedbetaalde baan ( liever eigen bedrijf ) hebt. dikke bankrekening, geen kinderen hebt en ga zo maar door! ( zij kijken niet naar karakter )! Buitenlandse meiden zijn toch anders! Niet zo materialistisch zoals de over arrogante Nederlandse vrouwen! Plus zo’n buitenlandse is veel sympathieker, spontaner, heter, vrouwelijker, meer verzorgd uiterlijk!

Sterke punten
Je kan makkelijk een profiel maken. En je kunt niet echt controleren door de foto als het echt in dat profiel staat als het wel de vrouw is die achter de computer zit of op haar mobieltje. Dus als je wilt kan ik jou ook naaien en om mij voor te doen als een vrouw.

Zwakke punten
Badoo probeert over te halen om te betalen met een pop-up om te betalen als je in contact wilt komen met een dame waar je mee wilt chatten.

Betaal nooit voor badoo en ik heb nooit betaald. En er zitten heel veel hoerenlopers en mensen die veel schulden hebben. En er zitten ook vrouwen die al bijna meer dan 4 jaar actieve zijn op deze site. Als je hier een vrouw zoekt ben je echt helemaal fout bezig, ze proberen je hier af te persen om je geld. Alleen maar over sekste vrouwen die alleen maar naar sex zoeken.

Knuz de goorste dames die je daar vindt verwijten jou van hun goorste leugens

Review over Knuz

Ik heb mij laten inschrijven op deze site, wat blijkt dat ik ook geen reacties krijgt. Ik hebt wel 2 reacties ontvangen, maar tis niet wat ik echt verwacht bij deze vrouwen. De Nederlandse dames zoeken een man met een baan en geld, auto en opleiding niveau en je moet garant voor hun staan en je bent een soort sponsor. Er is geen sprake van verliefdheid, ze gaan alleen met je willen om wat je hebt en wat je te bieden hebt, maar ze schrijven ook de goorste verwijten als je niks met hun te maken wilt hebben. Ze zijn arrogant en hebben allemaal een grote mond klaar staan voor je. Ze vinden zich zelf knap en vinden het leuk als een man hun complimentjes geven voelen zij zich hoog boven alles, nee hoor complimentjes moetje verdienen, je moet natuurlijk wel eerste iemand observeren en achter zien te komen als iemand wel of niet iets op zijn kerfstok heeft staan. Het begin bij het eerste gesprek elkaar voorstellen ze vragen nooit, hoe het gaat maar als eerste vragen ze wat is jou baan en wat doe je allemaal? In welke tijden leven we nou in de crisis time.

En wanneer het tot daten komt moet de man alles voor drankjes en eten betalen. Hebt wel eens keertje meegemaakt dat een blond Nederlandse dame uit friesland naar Amsterdam kwam om met mij te daten. Zij bestelde orange en tosti en zei ze iedereen betaalt voor zich zelf. En toen de orders door de ober in handen werd genomen, moesten wij betalen en ik betaalde voor mijn eigen drankje, en kreeg zij mijn wissel geld en ik zei het is mijn geld en ik heb er heel hard voor gewerkt. zij begon te klagen dat ze ver kwam, en dat ze mijn laatste centjes wilde hebben. En ik zei wil mijn wissel geld terug en ik kom alleen voor om te daten als het wel klikt of niet. Maar na 2 keren daten werd het niets het meeste geval lag het aan haar. Ze had meerdere dates met andere mannen gehad en ze was niet serieus genoeg. En ze staat nog op een paar andere dating sites ingeschreven. En ik dacht die troep hebt ik allemaal nodig. Ga je voor een relatie tis ja of nee zo'n simple antwoord moetje zolang wachten, en als je niet meer wilt daten schrijft ze goorste verwijten over je en blijven maar klagen. Haar ding was dat ze van mij wilde profiteren en ik dacht op gerot staat netjes.

Want als zij mij wilt gaat zij voor mij moeten dokken. En niet anders om dat ik voor ga dokken echt niet. Kreeg later te horen dat ze op zwarte donkere mannen vlakte met de bedoeling dat zij zich daar op vlakte goed voelt hahahaha. Dat krijgt je pas echt te horen als je na 2x keren met iemand hebt gedate wat een rot mens en wat een rotzooi! Ze willen van jou profiteren de meeste vrouwen in mijn cultuur willen een neger. Tegenwoordig neuken ze op alles dat los zit en dat losloopt, maar blijven klagen dat de Nederlandse als uitzondering de mannen uit India niet goed zijn, door een negers te nemen hahaha. In mijn cultuur nemen ze ook negers tegenwoordig als er veel geld wordt neergeteld kan je dat meisje meenemen.

Tegenwoordig hebben de Nederlandse vrouwen met kinderen of geen kinderen altijd 2 of zelfs 3 partners. Tegenwoordig willen ze alleen maar sex en staan niet serieus in het leven voor inruil willen ze een tegen prestatie in bed in ruil voor geld

Als iemand een uitkering krijgt of werk inkomen heeft gaat dat hen niet aan, niemand aan. Wat heeft het daar nou mee te maken in een relatie. Je bent verliefd op elkaar en gek op elkaar. En je moet elkaar niet bezwaren met onnodige onzin. Is de man lelijk dan gaan ze er ook voor!

Weet ze zijn hopeloos.
Vroeger was het anders nu lopen ze als los lopen de hond
En dat die bosnegers van het bos zijn hun de baas
en hun ouders zijn ook hopeloos.
Als een man lelijk is en geld auto heeft dan gaan ze er voor
Ik ben een goed uitziende man van 29 jaar en mag heus niet klagen.

Wat mij ook vaak al opvalt bij knuz dat de zelfde profielen ook op andere datings sites staan. Met de zelfde profiel en de zelfde zinnen maar het zijn dan wel betaalde sites.

De Nederlandse vrouwen zijn bang om een vieze borden te wassen. Tegenwoordige willen ze van jou centjes profiteren en lekker shoppen door de damrak. Ook vaak de hindoestaanse vrouwen die zijn ook dus, weet goed op je hoefde ze slepen je ook mee met hun shit verwijten de goorste leugens. Zoeken een man met geld en baan en auto ambitieus is het juiste woorden.

Tis niet alleen het buitenkant van een vrouw, maar hun binnekant kan ook vies zijn en smerige zijn dat je ook weg wilt wegrennen. En hebt ook blote foto's gekregen via de e-mail de persoon wilde een one night stand of meerdere keren neuken. En ik ben niet zo'n persoon het zag er vies en smerige uit. Hahaha dan kan ik beter dood gaan. Een man heeft meer hechtingen en waarden.

In het echte leven is het ook zo als je een vrouw gaat zoeken.

Wat iemand buiten de deur doet continue 24 uur doet dat hebt je niet in de gaten. Wie weet slaap ze ook met zwarten zo'n vieze vrouw komt echt bij niet binnen, dan kan ik beter alleen zijn.

Men weet als je zoekt kunnen ze zoveel eisen. Je kan lekker liever in je eentje door het leven gaan. Het leven is al duur genoeg veel mensen komen in een echtscheiding terecht. Het is allemaal geld en aanzien en veel gebreken voor een gevoel voor anderen echt liefde bestaat niet meer tenzij je geld hebt!

ik dacht ook van waarom krijgt ik niet gewoon een normaal iemand die gewoon een relatie wilt. Laat vertelde een Blanke nederlandse man aan mij, dat hij een 4 jarige kind had en dat hij gescheiden is van zijn Nederlandse blanke vrouw, omdat ze achter af toch een ander had waardoor zij zich na een tijd je vreemd gedroeg, kwam hij er toch uit eindelijk achter dat ze een ander heeft. Dus wie is er nou gek de mannen of de vrouwen?

Maar ook vaker zie dat ook bij jonge meisjes 17 jaar en die willen alleen maar sex. Ze ze zoeken geen type man voor sex, maar voor een relatie zoeken ze wel een type man echt raar. Wees blij als je geen dochters en als je geen Nederlandse blanke vrouw, moeder bent, je weet nooit wat je bloed eigen dochters kunnen uithalen.
Tegenwoordig als de vrouwen als zijn gebruikt door een blackmen vanwege de hun kick kun je ze al weg gooien of ze kunnen hun zelf werg gooien, dan heeft ze geen waarde en geen hechtingen meer.

Sterke punten
De aantal heden profielen met foto's met zogenaamde lieve zinnen en teksten.
Je aanpaaien met neppe mooie foto's de personen die dr zitten bestaan helemaal niet.

Zwakke punten
Vrouwen die online zijn met of zonder foto's
Veel gefrustreerde vrouwen!
Die vrouwen die daar zijn denken dat ze heel wat zijn!
Die vrouwen zoeken mannen met veel centjes.
Denken dat ze knap en geweldig zijn!
Ze neuken op alles dat los loopt en dat los zit!
Hoe lelijk je bent hoe snel ze je zal accepteren, omdat je geld hebt en andere zaken.
Ze zoeken naar donkere zwarte mannen.

Ook veel surinaamse vrouwen staan daar ingeschreven. Willen een Nederlandse man om aan te paaien met hun shit, om naar Nederland te komen.

Die rotzooi hebt ik allemaal niet nodig!

25,- euro om VIP te worden, maar ook de domste site met domme profielen

Review over Humsafar

Hier ook weer zo'n domme site.

Ik hebt hier ook een hindoestaanse meisje leren kennen. Maar deze komt uit paramaribo. In mijn profiel hebt ik ook mijn e-mail adres gezet. Ze heeft via daar gecontacteerd. Ik hebt trouwens niet betaald en deze gekke site kost jou 25,- euro

Je begint het gesprek goed. We hebben elkaar leren kennen. Het doel was een serieuze relatie. Ze komt haar afspraken niet en toont weinig interesse in gesprekken. Een aantal gesprekken aangegaan met haar, maar later blijkt dat ze al een huwelijk al bijna had met een ander jongen, maar dat ze voor het huwelijk met die jongen ging slapen. Maar dit gebeurde 5/6 jaar geleden dat vertelde ze. Als een jongen al voorgesteld is aan de schoonouders, heeft het weinig waarde voor een nieuwe jongen, om met een hindoestaase meisje te gaan die al met een ander jongen heeft geslapen. Er zijn daar Hindoestaanse vrouwen met beperking en met trauma. Maar ik hebt dat gesprek korter gemaakt en zei sorry, maar dit is echt niet naar wat ik zoekt.


De hindoestaanse vrouwen hebben twee gezichten, Krijgt ze haar zin niet stuurt zij de goorste leugens en verwijten rond op je profiel. De Hindoestaanse vrouwen moeten maar eens minder zeuren, wat minder gelul intikken en proberen een echt gesprek te voeren Met hun praten, daar word je echt moe en zeuren geld, auto en rijbewijs.


Mijn mail is
[email protected]

Sterke punten
Die neppe profielen met kleuren blauw en roze.

Die VIP zetten om je een gek te maken dat je daar een vrouw kunt vinden.

Ook vooral die neppe youtube video die ze hebben gemaakt.

25,- euro om te betalen als je een goeie partner daar vindt. Hahaha niemand is daar goed, want 99.8% is niet serieus vooral onder de vrouwen, die veel te verbergen hebben.

Doordat je 25,- euro boekt om VIP kunnen hun jou niet garanderen als je daar een partner zult vinden.

Zwakke punten
En wil jullie aanraden om ook geen enkel geld te storten of lid te worden van deze site. Hoe meer geld ze verdienen, hoe langer deze sites zullen blijven, want die hindoestaanse mannen die achter die site zitten en die het ook runnen they don't care als ze hun geld maar krijgen.

Puur om geld en oplichterij.

Dus wees gewaarschuwd bij deze!

En als je op humsafar je e-mail plaats gooien ze een blok en ban op je scherm. Dan krijgt geen toegang meer tot de site. Dus ze hebben wel heel veel te verbergen.

Er zijn geen serieuze hindoestaanse vrouwen doen alles om geld, want die bestaan niet meer in de jaren 80/90 wel kon je trouwen en leven settelen.

Misschien als blanke man kan je nog een one night stand vinden of een date of een wipje.

Stelletjes bedriegers vooral die hindoestaanse vrouwen

Review over Radha.nl

Ik hebt hier ook een dame leren kennen. Wat men altijd ziet wat ze in hun profiel schrijven komen ze niet na.


Ik hebt hier ook een dame leren kennen. Begin je een gesprek gaat het goed. Maar een Hindoestaanse vrouw vraagt nooit aan een man hoe gaat het of hoe is met jou? Maar het moest altijd van mij kant komen en ik moest altijd van mij kant laten horen. Integendeel probeer je een gesprek voort te zetten. Uit gesprek zoeken ze geen echte liefde in een relatie, maar ze zoeken een man met een goeie baan. Maar ze zijn niet serieus genoeg en niet stabiel genoeg voor een relatie. Ik ben niet verder in dat gesprek gegaan, omdat het geen zin heeft. Ze vertelde dat ze een relatie had van 2 jaar, maar dat interesseert mij helemaal niet. Dat relatie is lang voorbij mentaal en fysiek zijn ze niet in orde. Ze vertelde dat ze ook had gedate maar dat hij diegenen niet was. En ze kijkt ook niet in de toekomst want die zal ze vast ook niet willen oorspronkelijk komt ze uit paramaribo.

Tenzij je geld en auto en grote huis dan wel. Als ik de Hindoestaanse vrouwen en meisjes moet scharrelen zijn het de gaarst vrouwen die ik hebt gehad. Ze weten niet wat ze willen en denken heel wat dat de wereld om hun draait, dat ze arrogant zijn dat staat al bekend. En ik durft te wedden 99.8% van de vrouwen daar die zoeken daar niks en weten niet wat ze willen, ze zijn alleen op 1 ding uit en dat is jou geld!

Maar je moet echt iemand goed leren kennen, om er achter zien te komen wat de verleden is van iemand, anders gaat het geen enkel zin hebben. Hoe is iemand gemanierd.

Maar waarom zou ik een relatie zoeken met een Hindoestaanse vrouw. Vroeger waren ze goed, maar nu echt niet meer in de jaren 80/90 kon je trouwen om een echte leven een relatie hebben nu niet meer. Ze willen alleen maar weten als je geld hebt en als je ze goed kan verzorgen. Dus, ja ben zelf een mooie man maar vindt dat er geen eisen moet zijn.

De hindoestaanse vrouwen hebben twee gezichten, Krijgt ze haar zin niet stuurt zij de goorste leugens en verwijten rond op je profiel. De Hindoestaanse vrouwen moeten maar eens minder zeuren, wat minder gelul intikken en proberen een echt gesprek te voeren Met hun praten, daar word je echt moe en zeuren geld, auto en rijbewijs.

Sterke punten
Teveel reclame en neppe succesvolle verhalen om jou over te halen om lid te worden. Je bent sowieso € 15,95 kwijt. Je geef de eer aan de Hindoestanen om te kunnen profiteren van jou kosten.

Alleen domme mensen registeren daar, die denken ohhh ik zal een partner dr vinden.

Het leuke is dat een vrouw veel over de Hindoestaanse man mag schrijven, maar als jij iets over het tegen tegenovergestelde schrijf over een vrouw schrijft dat overeenkomst verwijderen ze dat.

Maar wil iedereen hierbij waarschuwen, ga nou niet lid van site worden. Want niemand dr is serieus.

Zwakke punten
Ik zie dat veel Hindoestaanse vrouwen problemen hebben met hun achtergrond en vaak een trauma hebben opgelopen. Waarvan ze steeds een gesprek gaan voeren over vroeg dus hun verleden.

Vieze lelijke Hindoestaanse vrouwen met een rot mentaliteit, maar ook dat ze een grote ego hebben.

De Hindoestaanse vrouwen kunnen zich niet netjes voorstellen, daar begint het problemen op te leveren.

De hindoestaanse vrouwen hebben twee gezichten, Krijgt ze haar zin niet stuurt zij de goorste leugens en verwijten rond op je profiel. De Hindoestaanse vrouwen moeten maar eens minder zeuren, wat minder gelul intikken en proberen een echt gesprek te voeren Met hun praten, daar word je echt moe en zeuren geld, auto en rijbewijs.

Laat je zeker niet door hun naaien en vooral door de Hindoestaanse beheerders om hun 25,- euro te geven om full member te worden.

Hindoestaanse vrouwen gaan sowieso vreemd.

Geen goeie vrouwen misschien 1 op de 3 kijk uit met badoo en IDeal

Review over Badoo

Wat ik jou kan vertellen. Dat de meeste profielen op badoo nep ziin. Vooral die blanke vrouwen en die domme buitenlandse vrouwen met een ander afkomst denken dat ze heel wat zijn. Zetten zoveel foto's blijkt als of die foto's Photo geshop zijn.

Ze voegen je toe maar laten geen bericht achter. Of ze bezoeken jou profiel zonder enige reden. De interesse is niet opgewekt. Of ze zijn vies of lelijke of gebruikte sletten in deze tijden, die met meer dan 50 tot 100 mannen hebben geslapen.

Nadat je ziet dat een vrouw jou profiel bezoekt, kan zij zich geen eens netjes voorstellen, wie ze is en wat ze zoekt. Ik zie dat veel vrouwen veel moeite mee hebben om zich netjes voor te stellen, wat mij vaak bij vrouwen op valt. Dat het dus om geld draait en auto en taxi driver, ze vinden het heel erg leuk om heel leuk te worden gevonden.


Ik zie ook dat de blanke vrouwen met plamuur gezicht alleen maar ook vieze zwarte lelijke negers zoeken om sex mee te hebben. En ik kan het jou bewijzen dat het zo zeker is en zal zijn. Ik zou graag willen weten wat hun blanke mama ervan vindt als ze een aantal blanke dochters heeft en deze er nog achter is gekomen, dat haar eigen dochter sex heeft met een oudere neger man of dat ze alleen maar op negers valt.

Het contact moet van twee kanten komen en niet van 1 kant.
Ik ben blij dat ik ook geen kinderen hebt. Het leven is nu zeker duur vooral met badoo. Ik moet er ook niet aandenken als een kind van 18 jaar haar of hem eigen foto's op site laat plaatsen. De ouders zullen wel zwaar te verduren ermee hebben.

Je leert daar 1 % een vrouw kennen die jou wel zelf aanspreekt. Verder is er daar niks bijzonder te vinden.

Ga geen geld erin investeren en of geld boeken of denken dat je daar iemand zult vinden. Dus wees gewaarschuwd voor badooo. Je kunt beter met geld naar een shoarma winkel om lekker ergens te gaan eten. Of je kunt beter dat geld besteden aan een kostuum.

Sterke punten
Die neppe mooie foto's van die vrouwen trekken je aandacht, om hun profiel te bezoeken, maar ga niet op die profiel kijken. Want die vrouw die achter dat profiel staat die bestaat. De reden laat je ook zien dat ze FLOP zijn, maar dat je er ook niet op die profiel moet klikken. Je laat zien dat je geen aandacht schenkt aan die neppe profielen met foto's.

Sommige bedelen om punten of en om likes. Maar ik geef niemand complimentjes, likes of punten who cares. Want ze zijn het niet waard of beginnen uit te schelden. Ik blokkeer hun en verwijderd ze direct uit mijn lijst.

Ze gebruiken de IDeal optie als lok middel.

Zwakke punten
Als man als jij die vrouwen een punt geeft, dan lachen ze je gewoon glad uit! Geloof niet direct als diegenen echt of nep is.

Ze hebben je direct aan de tang, om jou meer te laten betalen. Tegenwoordig wordt je dubbele genaaid, met dat linkje zet mij hier - Dus dat houdt in dat ze er ook heel veel geld ermee verdienen om geld te kunnen maken aanwinst voor badoo en jij bent een verloren member.

Weetje dat verhaal met IDeal eenmaal als je dat geld hebt geboekt kan je dat geld niet terug halen. Want ze weten als je eenmaal geld hebt gestort kan je het niet terug halen, want ideal is een digitale handtekening.

Ik hebt tot heden geen geld aan dit site besteed. Volg altijd programma opgelicht.

Vooral meisje onder de 29 jaar zijn kinderachtige. Het maakt niet uit als het wel een echte of neppe vrouw zijn. Ze zijn niet meer gemanierd.

Doe geen moeite om internet sites het maakt niet welke of wat voor site jij je aanmeldt, waar alles om draait is geld en geld! Want die internet sites moeten hun brood verdienen met jullie geld wordt de HOST en server betaald. Door jullie blijven zulke sites ook bestaan en hun verdienen hun boterhammen ermee.

Veel fakers en geen geld investeren aan dat site! waargeschuwd telt voor 2

Review over Radha.nl

Inderdaad veel gekke mannen daar en niet alleen dat ook veel gekken hindoestaanse vrouwen. Die geen liefde in een relatie en huwelijken zoeken. Je ziet ook dat hindoestaanse jonge dames ook mondiger worden en brutaler worden. Voor sommige geldt het meestal hoe beter de baan, hoe beter het voor de familie. Die site radha zitten vol fakers maar ook vrouwen en mannen die zogenaamd geen kinderen hebben, terwijl je er achter komt te weten dat er veel mensen daar zijn die zijn gescheiden of hebben toch al kinderen.

Hou je van geld en auto en rijbewijs? Dan ga je voor een gekke, dikke, kale, lelijke hindoestaanse man, omdat het alleen maar nadeliger uitkomt als je vrouw bent. 1 op de 3 hindoestaanse huwelijken komt tot een echtscheding. Veel gekke trouwen vanwege aanzien. Kijk maar op FB je schrikt er wel van hoor, je ziet stellen en je ziet een hele lelijke man, dan vraagt je af is deze huwelijk wel echt, meestal lopen de hindoestaanse huwelijken op de klippen lopen, ook vanwege financiële situaties die kunnen ontstaan, bij gebrek zonder geld en op tijd betalen van door lopende rekeningen. Of als ze een huwelijken hebben gehad dan spotten ze met hun foto's van ohhhhh ik ben getrouwd en vind mij zelf geweldig en moet elke keer en elke dag een nieuwe foto's zetten van mijn huwelijk, om aan anderen te laten zien dat ik geweldig bent gebeurt vaak bij hindoestanen.

Hebt je geld en auto en rijbewijs dan hebt je liefde genoeg. Bij hindoestanen moetje huwelijken opvoeden met geld en auto en rijbewijs, want dat geeft bij meeste gevallen in relaties en huwelijken standvastigheid.

Ik ben ook nog steeds een vrijgezelle heer van ronde 28 jaar. En hebt nog steeds niemand kunnen vinden. Wat ik eigenlijk helaas vindt.

Weetje wat een hindoestaanse arrogante dame tegen mij had gezegt? Ze mailde mij uit verveling. Lees dit onderstaande? Uit levenservaring van site radha uit mail...


HAHAHA hoe zou ik van je centen kunnen eten als je geen moer hebt. Ga werk zoeken ofzo en geld verdienen arme zwerver dat je bent. Misschien kan je dan nog voor plastische chirurgie betalen want mooier dan mij zul je nooit worden engerd. ik ga je nu blocks dus als je nog mailtjes wilt sturen, doe geen moeite want het komt toch niet meer bij me aan. Heb genoeg tijd verspilt aan je lelijke pedo koelie. Vanavond wordt je gesloopt door mn boys


Ik zoekt een serieuze relatie met een leuke dame en ben een heer van 29 jaar.

ik hebt geen kinderen en ben nooit getrouwd. Ik wil graag een relatie en ook op zijn hindoestaanse willen trouwen.

Je mag me mailen op
[email protected]

Sterke punten
Deze site is goed voor blanke mannen. Die kunnen het makkelijke betalen, want die zijn rijk. Blanke mannen zie je daar ook heel veel.

Zwakke punten
Niet betalen je bent zo je geld kwijt, date ga je zeker niet kunnen vinden of krijgen. Veel neppe profielen, laat je niet gek maken 14,95,- is heel veel weg gegooid geld. Weet je wat 14,95,- wel is? We leven niet meer in guldens tijd dat is bijna 32,20,- in guldens.

Met dat geld kan ik 2 shoarma broodjes kopen en eten.

Het zijn gewoon stel oplichters die hindoestanen die snel geld verdienen aan hun website, door nep profielen te maken krijgen ze snel hun geld binnen.

Laat je niet gek maken door andere revieuws. Deze site ken ik al genoeg.

reacties:

Review: ik zou het niet doen

Nederlandse vrouwen die al goed zijn uit geneukt door negers hahah of vrouwen die al goed zijn versleten.

Die Nederlandse mannen zijn nog zo dom dat zich op een hoop vestigen op een Nederlandse vrouw hahaha, soms moet er ook om lachen hoe zich als schoot hondje op een dating site en maar geld door blijven pompen in die stinkende dating sites en maar blijven roepen en klagen sukkels zijn het allemaal maar.

Review: Lexa is oplichting

De profielen die daar alleen staan zijn fictieve, maar dit is ook de bedoeling om de mannen te neppen en de boel op zn kop te zetten om jou lekker te laten te belazeren. Ook vrouwen beweren dat ze zoveel dates hebben gehad en dat het allemaal niets werd en staan daar ook meer dan 5 jaar ingeschreven, want mij ook is opgevallen dat je alleen maar heel veel witte vrouwelijke blanke vrouwen daar ziet met zoveel foto's zowel als profielen, vaak zijn ze lelijke en plamuur gezicht en kop zonder inhoudelijke punten. Dus een domme idioot kan een vergroot glas pakken en kan aan de hand van de foto's zien dat de achtergrond van de foto's on der de loep kunt nemen dat je dingen ziet staan dat zelfs niet in deze tijd is.

Hahah ik ben wel vroeger in contact gekomen met ene leuke hindoestaanse dame. Verder toen blanke meiden mij gingen contacteren komen ze met een heel verhaal, maar trap er mooi niet in hoor! Maar door zoveel mogelijk profielen met foto's in opstaand te laten brengen om de mannen een beetje goed gas te geven dat ze echt bestaan, maar daadwerkelijkheid praat je niet met persoon wie je op de foto's ziet en dat denk je alleen, maar sommige mannen zijn toch dom om het toch te laten verlengen. Je praat niet met de persoon die achter dat computertje zit blijkt toch iemand anders te zijn. Dus die fictieve vrouwelijke profielen willen jullie toch overhalen om toch door te blijven betalen.

Wie is nou de baas over jou geld jij zelf of lexa fake profielen die jou het idee geeft dat je daadwerkelijkheid met de persoon die op dat foto staat.
En draait alleen maar om het geld hahaha.

Review: Lexa is oplichting

Hahah al die Nederlandse vrouwen die de arme mannen afwijzen omdat ze geen geld, mooie auto of mooi huis hebben.

“Als mijn financiële economische situatie morgen totaal zou veranderen door het winnen van de Staatsloterij dan moet je eens kijken hoeveel vrouwen ineens wel in mij geïnteresseerd zijn !!! ”

Review: Knuz op zich prima - Maar ...

Beste mannen geniet van het leven, zolang als je kan.

Als je aan je zelf kunt besteden waarom niet. De zorgpremie wordt ook hoger dus het aantal stellen zullen zo zeer dreigt uit elkaar drijven.

Ze houden nu in deze tijden van het luxe leventje.


Hahah dit soorten termen van vrouwen staan vaak op lexa.

De vrouw staat onder genaamd Senna26 donkere vrouw. En vooral die Surinaamse zwarte apen.

Dame die van een LUXE leefstijl houdt! Ik houdt het kort en krachtig. Ik val enkel op RIJKE vermogende mannen, die mij werkelijk wat te bieden hebben. Heb je dat niet, doe vooral geen moeite om te reageren!

Ben jij de man die me tot jouw prinses maakt en mij bij wijze van spreken de wereld wilt geven? Reageer dan vooral (als je niet te geïntimideerd bent door mijn openlijke uitspraken).


Ps: Reacties betreft dat ik een goldigger ben, ken ik nu ook inmiddels al (Kom met iets nieuws!). Ik zeg wat ik wil en daarmee PUNT UIT!


Ps: Reacties betreft dat ik een goldigger ben, ken ik nu ook inmiddels al (Kom met iets nieuws!). Ik zeg wat ik wil en daarmee PUNT UIT!

Review: Knuz op zich prima - Maar ...

Er zijn tegenwoordig heel veel en wat gold diggers op dit moment. En ze zoeken van alle kanten geld, en ze weten dat ze heel wat dingen op hun kerfstok hebben staan. De meeste zoeken vaak een uitweg om hun spaar geld niet uit te geven, maar willen graag van een ander man profiteren.

Maar een man moet ook slim zijn en laten zien dat hij ook niet snel met zich laat sollen.

Je kunt beter jou geld doneren aan daklozen zwervers.

Review: Knuz op zich prima - Maar ...

Maar het zelfde verhaal is ook dat het voor al om economische redenen gaan. Dus het zelfde verhaal met lelijke voetballers en presentatoren en filmsterren. Dus die Nederlandse blanke bitches zoeken alleen goed vermogend man hahaha. En hij moet ook een huis en geld hebben.

Hebben jullie dat niet gehoord?
Renate had aanvankelijk geen interesse in Winston Gerschtanowitz
Hahaha dus dit ging eigenlijk alleen maar puur om het geld dat ze hem alleen zag zitten dus een carrière maken en een baan. Hahaha Winston wordt door eigen vriendin belaagd en wordt naar benden gehaald had geen interesse in hem hahaha.

Renate Gerschtanowitz had jaren geleden totaal geen interesse in haar toekomstige man Winston. Een vriendin van de presentator wilde haar aan hem koppelen, maar dat zag het toenmalige model niet zo zitten.

"Ik was toen in Zuid-Frankrijk voor modellenwerk. Er waren twee Nederlandse meisjes en dat waren vriendinnen van Winston", vertelt de blondine in The Story Of My Life. De aflevering met de twee is woensdagavond te zien op RTL4.

Een van de vrouwen vertelde Renate dat ze nog "een leuke vriend" had in Nederland die "echt iets voor haar" zou zijn. Toen duidelijk werd dat het om Winston ging, sloeg bij Renate de vertwijfeling toe. "Ik zei: 'Oh nee, dat is zo niet mijn type. Dat vind ik zo’n kakker'. Dat waren letterlijk mijn woorden."

De presentatrice kwam er echter al snel achter dat Gerschtanowitz leuker was dan ze had verwacht. Tijdens een etentje ontmoetten de twee elkaar en ze was direct om. "We zaten die avond met elkaar aan tafel en ik was helemaal van slag. Meteen. Terwijl ik dat echt niet had verwacht. Ik dacht dit wordt een hele ongemakkelijke avond maar het werd dus bloedgezellig."

Winston heeft geld en is ook goed vermogend, dus dat gaf haar de doorslag om hem toch te nemen, hahah die vrouw is een ook lelijke vrouw.

Review: Knuz op zich prima - Maar ...

Studente Natascha (21) heeft weleens een date met rijke mannen en verdient zo haar geld. "Ik betaal op deze manier mijn studie. Laatst ben ik nog in Parijs geweest: lekker geshopt, én ook nog eens 700 euro verdiend."

Een paar maanden geleden is ze begonnen met het daten van mannen tegen betaling. In eerste instantie noodgedwongen. "Ik studeer rechten in Groningen. Ben tweedejaars. Mijn ouders hebben niet veel geld, dus ik moet alles zelf betalen."

Dat valt haar zwaar, helemaal nu de studiefinanciering is afgeschaft. Iedere cent moest ze omdraaien, en dan nog kwam Natascha niet rond.

Goeie grap
"Ik had het er op een avond met een vriendje over. Waarom schrijf je je niet in als sugarbaby op een datingsite, stelde hij voor. Kun je goed geld verdienen door een beetje gezellig te kletsen. Daar ben je goed in." Het was meer bedoeld als grap, maar Natascha ging overstag en schreef zichzelf in bij de site Suikerarrangement.nl.

Mannen, meestal oudere zakenmannen met weinig tijd, zoeken daar vrouwen die hen tegen betaling in de watten willen leggen. "Twee andere studenten die ik ken, doen het ook", zegt Natascha. "Je ziet het steeds vaker onder studenten." Ook uit actuele cijfers blijkt dat steeds meer studenten op deze manier hun studie betalen.

Drinken
Natascha kreeg na haar inschrijving al snel een uitnodiging van een zakenman. "Ik ben met hem wat gaan drinken in Groningen. Daarna zijn we een hapje gaan eten. Het was heel gezellig, we hebben urenlang gekletst. Hij had vooral behoefte aan aandacht en een goede gesprekspartner. We hebben geen seks gehad."

Ze heeft nu zeven afspraken gehad, met verschillende mannen. Zo'n 150 euro verdient ze meestal met een date. "Ik begin niet meteen over geld. Er moet een klik zijn, dat is het belangrijkste. Daarna zien we wel verder."

Schaamte
Ze vertelt liever niet te veel mensen dat ze het doet. Een paar vrienden weten het. "Ik ben er niet heel open over of zo. Mensen hebben toch allerlei vooroordelen en vinden het snel raar. Ik snap dat ook wel. Er heerst een taboe op."

Om dat taboe weg te nemen, doet Natascha haar verhaal (deels anoniem, want ze wil haar achternaam niet prijsgeven). Ze vervolgt: "Ik maak van tevoren duidelijk afspraken. Als ik geen seks wil, gebeurt dat ook niet." Nare ervaringen heeft ze nooit gehad. "De mannen die ik zie, zijn wat serieuzer dan mijn leeftijdgenoten."

Weekendje Parijs
Laatst was ze met een getrouwde man uit eten. "We hadden een enorme klik. Hij heeft me daarna meegenomen naar Parijs. We hebben een heerlijk weekend gehad. Hij heeft de Thalys betaald, ik kon shoppen op zijn kosten en heb 700 euro verdiend. In dit geval hebben we wel seks gehad, maar alleen omdat ik het wilde. We hebben nog steeds contact via de mail. Hij is nu even druk, maar binnenkort zien we elkaar weer."

Toekomst
Natascha weet ook wel: dit gaat ze geen jaren doen. "Uiteindelijk wil je toch een man die echt voor je gaat en van je houdt. En misschien wil ik wel een gezin met kinderen. Maar voor nu is het ideaal."

Review: toch even kijken

Je had net zo goed aan je eigen lul kunnen trekken kost ook geen geld trouwens. Wat ben je een loser dat je nog vrouwen op dating sites zoekt. Als je geld ook is opgegeten door die site is het lekker voor je!

Review: best ok als je de tijd neemt

Wil in het echte leven niet lukken he? Daarom zit je op zo'n site met veel neppe profielen en ja dat heb je wel een beetje zelf naar gezocht. Zwaar gezocht op dating sites en het idee blijft naderen dat ze lokken met een zins slot en sturen je naar hooks up site of zijn allemaal gewoon nep. Vrouwen in Nederland en vrouwen op dating sites zijn allemaal nep femenisme.

Je had beter dat geld en je tijd kunnen investeren op andere dingen. Als vrouwen geld willen of een goed vermogend man willen dan kunnen ze beter hoer worden of beter gezegd prostituee en escort zijn tot heden de beste betaalde baan in Nederland. Dan hoeven ze niet van een uitkering te leven of van een man.

Dan kunnen ze de bijstand beter beperkt houden toegang voor alle mannen die met een norm van een bijstand kunnen leven.

Review: Romeo & Juliet

Alle vrouwen zijn in verschillende mate gouden graafmachines. De meeste willen alleen financiële stabiliteit, dat wil zeggen dat ze willen dat u een baan hebt, elke week een zomervakantie kunt uitgeven. Sommige vrouwen nemen dit gewoon verder.

Het maakt niet uit wat feministen proberen te preken in scholen en media, vrouwen zijn geëvolueerd om afhankelijk te zijn van mannen. In tegenstelling tot mannen voelen ze niet hetzelfde gevoel van schaamte dat ze niet zelfstandig zijn. Veel meer mannen dan vrouwen krijgen daarom depressie. Als een vrouw haar baan kwijt, kan ze langdurig van jongens wakker worden tot er iets anders bij elkaar komt. Als een man zijn baan verliezen, verliest hij een deel van zijn identiteit en zijn karakter. De identiteit van een vrouw komt grotendeels af van de status van haar partner, hij is haar wereld. De identiteit van een man is afgeleid van wat hij doet. Ik denk dat dit de reden is waarom mannen de makers en de verdieners zijn, en vrouwen zijn zuigers en zijn meestal de grootste uitgave.

Review: Romeo & Juliet

Wil in het echte leven niet lukken he? Daarom zit je op zo'n site met veel neppe profielen en ja dat heb je wel een beetje zelf naar gezocht. Zwaar gezocht op dating sites en het idee blijft naderen dat ze lokken met een zins slot en sturen je naar hooks up site of zijn allemaal gewoon nep. Vrouwen in Nederland en vrouwen op dating sites zijn allemaal nep femenisme.

Je had beter dat geld en je tijd kunnen investeren op andere dingen. Als vrouwen geld willen of een goed vermogend man willen dan kunnen ze beter hoer worden of beter gezegd prostituee en escort zijn tot heden de beste betaalde baan in Nederland. Dan hoeven ze niet van een uitkering te leven of van een man.

Dan kunnen ze de bijstand beter beperkt houden toegang voor alle mannen die met een norm van een bijstand kunnen leven. Tegenwoordig is het al 90% gold diggers alleen maar troep en rotzooi gooi ze maar op de brand stapel.

Review: Romeo & Juliet

MGTOW ik sta volledige achter je. Ik dacht dat het iemand anders was had je reactie bovenstaande naam niet goed gezien dat het van MGTOW excuses van mijn kant. Had dit eerder op een andere reactie van een gozer van 23 jaar een reactie gezet, neem mij niet kwalijk. Had dit al de zelfde dag geplaats op paid.

Review: Romeo & Juliet

De vrouwen die zich aanmelden voor een betaalde date, zijn volgens Krijnen steeds vaker jonge dames tussen de 18 en 28 jaar. "Ik ken niet ieders profiel, maar ik zie steeds meer suikernichtjes tussen de 18 en 28 jaar die studeren. De verhouding suikeroom-suikernichtjes is van 1 op 4 naar 1 op 5 gegaan."

Volgens Krijnen betalen veel studentes hun studie met het geld dat ze dankzij de dates verdienen. "Ik ken veel verhalen van studentes die het steeds zwaarder hebben gekregen om rond te komen. Onder meer door het afschaffen van de studiefinanciering. Op deze manier voorkomen ze dat ze diep in de schulden raken."

Review: Knuz is niet meer wat het geweest is

Veel hollandse schijt wijven met schulden en die helemaal niet rest. Best wel grappig Nederland is ook zo’n zieke land met veel femenisme en veel zieke gestoorde blanke nederlandse vrouw!

Mag ik ook een keertje in een blanke nederlandse wijf in haar bek schijten, want ze vinden dat vast wel leuk sm en heel veel vies sex, maar een serieuze relatie nooit of niet hoor en ja als je geld en auto en grote huis. Maar voor vieze sex doen ze wel alles voor de kick en plezier wil ze alleen maar hebben!

Heren dit zijn de blanke Nederlandse schijt wijven die op de plee site staan op knuz en lexa.

Indd.er is 1vast groepje hoeren waarbij je het verschil tussen mijn kont en haar kop niet ziet maar schijnheilig,achterbaks,gluiperig bij de beesten af roddelen zijn ze heer en meester in zodra je er iets van wil zeggen dienen ze een klacht in en omdat het sponsors zijn worden ze altijd voorgetrokken zonder ook maar het verhaal van jou aan te horen word je verwijderd er is zelfs 1 imbecielehoer die in haar profiel heeft staan dat ze het leuk vind om rare profielen op te sporen voor schandaal te zetten en daar ook binnenpretjes over heeft schrijft opdoeken neonazihoerenschooiertuig!!afrader nr.1

Review: Nederlandse jongen van 29

Het maakt geen moer uit waar je dat vrouw vind in het echte leven opstraat of in een disco weet ik veel allemaal.

Veel vrouwen in Nederland zijn ziek en gestoord en de meeste laten zich neuken als ze al 18 jaar zijn. Waarom moet je nog moeite voor een vrouw gaan doen, just move on en maak je leven compleet met je eigen inkomen. Tegenwoordig hoef je geen vrouw meer aan te spreken en helemaal niet die van Nederland bah!

Geld is blijkbaar een zeer belangrijke drijfveer bij vrouwen. Er zijn vaak genoeg onderzoeken geweest met de vraag wat een vrouw het belangrijkste vind aan een man. Op de eerste plaats staat ALTIJD dat hij een goede baan moet hebben (dus geld).

Weetje hoeveel mensen in Nederland uit elkaar gaan en vreemdgaan en van elkaar scheiden, de hoogste procentage is Nederland.

Review: Eindelijk een professioneel bemiddelaar gevonden

1123,- euro en daar kan ik best wel mee op vakantie hoor. En lekker eten en genieten van het leven.

Iedereen wil geld maken dus dan komt het op zo'n goedkope manier. Goedkoop reclame maken en daar maak je het meestal geld mee.

Hahah voor een gekke profiel die jou gek maakt met neppe gestolden fb foto's. Dat die sukkels er nog in trappen dat kan ik best wel begrijpen dat ze gefrustreerd zijn, omdat ze geen vrouw kunnen vinden en heel Nederland weet dat toch allang. Dan had je beter naar de hoeren kunnen gaan.

Review: From russia with love

Hahaha het is over al altijd zo geweest.

Zo zie je maar weer, dat het alleen maar om het

– geld draaid !

– Het maakt niet uit hoe je als man eruit zie, en

– wie je ben, Als je maar veel €€€€€€€

– heb !!!

dit is helaas inderdaad zo.. meeste vrouwen denken uiteindelijk alleen maar aan geld is mijn ervaring.. een dik salaris en groot eigen huis of überdikke bankrekening..

En een Bagger vrouw hoef ik ook niet, die kan ik genoeg krijgen !!! Maar ja, bestaat echte liefde nog wel vandaag, of is het de dag vandaag eigenlijk een financiële overeenkomst ?

En hierdoor heb ik heel veel ervaring met vrouwen opgedaan ,

En ik kan je je voor de volle 100% Zeggen dat dat bij al mijn vele vrienden van mij kant hun exen alleen maar om geld, vakantie’s ,spullen, shoppen , haar boodschappen of benzine , sigaretten betalen ect, ging !!!

Zelf mijn lelijke of dikke exen, ze waren allemaal hetzelfde !!! Er moest vrachten geld bij !!!

Alle vrouwen willen hun eigen alleen maar verrijken over de ruggen van mannen hoor !!!

Het zijn net fruitautomaten ( je kan er geld in blijven gooien ) en af en toe heb je de Jackpot, hihihihi

Er is een spreekwoord ( NO MONEY – NO HONEY )

ECHTE LIEFDE BESTAAT NOG……( MY ASS ) …..IT’S ALL ABOUT THE MONEY !!!!

Al ben je dan nog zo lelijk, dik of kaal ect: als je geld , een mooi huis en een mooie auto heb maak het niets uit wie je ben !!!

Als er als man zijnde niets bij je te halen valt, zien vrouwen je niet staan van de zeik !!!

Helaas het zij zo de dag vandaag!!!

IT’S ONLY MONEY THATS COUNTS

Review: From russia with love

Type ook alleen in (public taxi) de russia vrouwen staan droog en doen alles om veel crowns te scoren.

Review: From russia with love

Er moet toch ook natuurlijk een heleboel geld worden verdiend aan de mannen of anders levert dat natuurlijk niets op. Dan waren alle dating sites, zoals tinder ook allemaal afgesloten en dat geld zal toch ergens vandaan moeten komen, dus mannen hebben de keuze zelf in handen.

Je gaat in de zee met die oplichters benden en hun lachen? Of je blijft alleen en geniet van je geld en je lacht tinder helemaal plat dat je dat geld zou storneren naar tinder. Dat ze je geld niet kunnen bemachtigen.

Review: From russia with love

Dat is juist het idee dat er achter zit. Daarom proberen ze een paar mannen daar af te schieten, om hun het idee te geven dat ze echt met jou willen leven als plezier zijn de. Men weet niet hoe de mens in daad werkelijkheid in elkaar zit.

Als ze ergens geld kunnen trekken dan staan ze droog. Laat ook zo'n hindoestaanse dame die een man zoek die voor haar alles kan betalen hahaha en ze zijn al amper 23 jaar en ze zijn echt knetter gek, iemand anders van mijn geld eet terwijl ik er voor hard heb gewerkt, sorry hoor ga maar lekker zelf werken.

Review: From russia with love

Trouwens europese bitches zoeken naar rijke mannen en trouwens het maakt eigenlijk niet hoe je eruit ziet. En het gaat er vaak om wat jij te bieden hebt. Er staan vrouwen die al 5 jaar geleden ook weer stonden. En ik vindt het best wel grappig dat Nederlandse man geen behoorlijke nederland vrouw kan vinden en daarom gaan ze het ook dieper zoeken in het buitenland en ik geef ze nog ook gelijk.

De vrouwen op dating sites zijn geen vrouw meer maar een halve man of beter gezegd een HOER!

Trouwens de vrouwen op dating sites kunnen aanspraak maken op beroep om beter een prostituee te worden en trouwens het de beste hoogste en beste betaalde baan op de wereld. De vrouwen in Nederland kunnen beter hoer worden dan heb je geen man meer nodig die de kosten voor jou moeten denken.

Soms lach ik mij helemaal plat... Hoe een vrouw droog staat dat alleen maar geld in haar hoofd blijft groeien.

Review: From russia with love

Op beiden punten geef ik jou nog gelijk. Hahah op dating sites staan ze droog om mannen van hun geld af handig te laten maken en dat zal vast het idee dat daar vast in verschuilen en zijn. Het zal nooit genoeg voor ze zijn en dat zal mij de worst wel wezen.

Review: From russia with love

De vrouwen die op dating site staan zijn geen vrouw voor een serieuze leven, de vrouwen schrijven zich daar in voor een reden. Vaak geld of schulden of in een andere schuld positie voor alles zullen ze een reden hebben en bedenken. Zodat ze graag wil zien als man zijn centen voor haar wil los laten. Heb er veel over gelezen zoek maar eens op google. Ze zullen elkaar goed moeten houden of ze zijn alleen maar bij elkaar vanwege het geld tot het geld op raakt dag schatje. Ik zie het niet meer zitten je wilt niet werken en geen brengen, dus heb een andere liefje of scharrel.

En helemaal niets met van zoek een serieuze relatie of een levne met jou delen allemaal onzin. Door dit slag zinnen trappen of lock rappen meeste mannen erin. We leven niet meer als 30 jaar geleden.

Zelfs met 18 jaar staan ze op dating site heel erg droog. En willen mannen van hun geld afhandig maken en sex. Ze kunnen gewoon gaan werken en dat is allemaal gewoon gelul. Het draait en streeft alleen maar naar het geld. Als een man graag wil dokken moet hij dat allemaal zelf weten. Maar een gewaarschuwd mens telt voor twee.

Zijn meestal van die bitches zoeken mannen om hun studie schuld of een hun studie geld te bekostigen, daarom zitten de meestal deel ook in porn en hebben geen leven meer.

Review: From russia with love

Trouwens daarom heet het ook daten zonder verplichtingen, de meeste die op tinder staan laten zich in hun gaten neuken als dat is gedaan. Dan staan ze de volgende dag weer op tinder en het was maar een one night stand, dus heb allang een vaste vriend en de mannen op tinder gebruik ik als een stuk tussen doortje.

42% van de Tinder gebruikers is niet vrijgezel

Review: From russia with love

Ze kunnen beter porno hoertjes worden en hebben geen man meer nodig en verdiend ook genoeg. De man kan goed genoeg voor zich zelf zorgen. Voor de lusten en lasten en materie zal een vrouw altijd een man nodig hebben. De man kan zijn behoefte toen bij een hoer.

Review: Harstikke fake

Maar dit is ook zo'n manier om hel snel geld te verdienen... Geloof je het nog zelf dat een vrouw echt zoekt? Nee hoor het gaat dus echt puur om het geld dat binnenkomt. Waarom zijn internet dating site zo goedkoop met het inzetten van fictieve profielen.

Review: Harstikke fake

Je hoeft je tegenwoordig niet meer op dating sites aan te melden. Als je de berichten goed op het NOS journaal en op programma opgelicht ziet en dan zie je toch al wat de gevolgen kan zijn van internet dating, oplichting en chantage en je leven beschadigen met ongevraagd nep foto's. Dus hoe je een Nederlandse vrouw ontmoet maakt niet de kans is heel erg groot dat je te maken krijgt met oplichtsters.

Je ziet ook hoe nep stelletjes kunnen zijn en met elkaar in een dure restaurant betreden en eten en drinken om elkaar wat standvastigheid te geven om willen zijn ze bij elkaar vanwege het geld.

Review: Harstikke fake

Een relatie van nu wordt als een soort vorm van een len.ing gezien of gebruikt en het is doel is daarom dat de man zoveel mogelijk moet betalen. Het is soort tijdelijk vangnet voor de vrouw aangezien de man als een soort spon.sor wordt gezien.

Review: redelijk website

Echte hoeren zijn tenminste eerlijk en vragen tenminste om hun geld. Als je een relatie hebt dan smeert ze hem gewoon en krijg je later een dagvaarding om de taart te verdelen... Een taart die je zelf gebakken hebt.

Review: redelijk website

Trouwens wees blij dat je rond een bijstand niveau kunt leven. Ik zie er veel tieners moeder en vrouwen met kinderen zich inschrijven en zijn vaak bijstandsmoeder en vrouwen met schulden en vrouwen die zich graag voor over gaan. Dat probleem is dat er blanke vrouwen zijn die weten niet hoe ze met geld of met een creditcard kunnen omgaan en hebben een soort van koop ziekte, hahaha ze kopen alles op wehkamp en lenen veel geld.

Het heeft ook te maken met een stukje opvoeding die ze niet mee hebben mee gekregen, de hele maatschappij is naar de klote gegaan hahaha, is ook niet alles de meeste zijn alleen eerste rang gold diggers en femenisme.

Maar daar zijn de datings sites ook voor gemaakt en tegenwoordig is niks serieus, maar is alleen maar geld maken.

Review: slechte site

Dat had je toch kunnen weten eikel? Vrouwen van deze tijd voor al die Nederlandse blondjes zoeken een rijke vermogend man, liefste een auto en koophuis en veel zuipen en ook een dikke bankrekening en ook geld.

Daarom staan ze droog op dating sites. Een man hoeft niet te werken die kan gewoon van een bijstand norm leven en de blanke nederlandse vrouwen van deze tijd hebben veel schulden en willen graag op een dikke vierkantige reet zitten en niks doen.

Als ze geen geld gratis bij een man kunnen vinden, dan worden ze heel snel een hoer, dan kunnen ze hun kut je ook verkopen en daar maak je nog steeds als beroep het meeste geld mee. Waarom zie je ze tegenwoordig dat ze zo duur zijn aangekleed en hoe komen ze aan dat geld? Hahahah suiker oompje betaald alles of ze is een escort hoer.

Review: slechte site

Ik heb nog nooit voor een dating site betaald. Maar hoe dom kun je als man zijn om je zo makkelijk door de tuin te laten lijden.

Gemiddeld kost een wip binnen het huwelijk 1300 euro.

Inleveren,mond houden en doorlopen mannen!

Review: Veel mannen zijn echt zichzelf

Daarom heet het ook daten zonder verplichtingen en lekker de man goed dissen en hard naar hem halen. Na een aantal keren goed van hem hebben gegeten op gerot staat netjes. Maar waarom zou je nog met een vrouw willen daten die al met meerdere met mannen heeft gedate en die geen eens een relatie waard is. Hey joh zoek lekker in het buitenland don't waste your time.

Review: Hoog kneusgehalte

Liever een paar katten waar je geld beter aan kunt besteden, dan een oplichtster van een dating site die bij jou thuis komt wonen of ze om te bewonderen waar jij al jou spaar geld hebt verstopt. Hahah weten ze waar jij je geld allemaal hebt verstopt gaat ze de volgende dag ermee van door en lekker febo eten.

Review: Hoog kneusgehalte

Of vrouwen die graag een plastic surgery onder gaan haha of zich laten inspuiten door botex. Als je iets lelijk vindt kun je stikkers erop plakken of lekker er overheen behangen om dat lelijkheid weg te werken.

Review: Hoog kneusgehalte

Beter 1 hoer in de hand dan de lucht van 10
Elke hoer pijpt zoals ze gebekt is
Al draagt een hoer een gouden ring het blijft een hoer
Zoals de hoer is vertrouwt ze haar gasten

Review: Hoog kneusgehalte

Ik heb ook heel veel lelijke blanke vrouwen gezien op dating sites en in het echte leven met veel moeder vlekken en ik dacht in eerste instantie dat ze k.anker hadden.

Review: Hoog kneusgehalte

Daarom staan ze op dating sites, want vele van hen zijn hopeloos. Ze zijn knap lelijk en komen met een andere smoes op een dating site om van jou geld te kunnen profiteren en daar gaat het ook om. Omdat het via een dating site veel makkelijker is om een man aan te pappen om hem een andere idee te geven om hem klem te zetten.

Review: Gratis inderdaad!! Is ook aan alles te zien. Echt saai!!

Tuurlijk in Nederland wil geen enkel vrouw een man. Ja, je moet goed vermogend zijn en een auto en een huis hebben een dikke bank rekening. Nederland is geen land om een vrouw te zoeken, de meeste mannen halen een vrouwtje uit het buitenland en de cbs cijfers liegen er niet om.

Ik heb het al jaren lang door. Een man uit belgie heeft een filipijnse vrouw gehaald en is daar getrouwd en die vrouw is naar belgie gekomen en na 2 jaar hebben ze al een kindje haha.

De blanke vrouwen waren verbaasd en zeggen meteen negatieve dingen en kunnen niet inzien dat iemand gelukkiger is dat hun rot hoerige leven.

Review: Als je een sterk hart hebt

Jij bent ook zo'n sukkeltje en blijft maar haken op die Nederlandse blanke blondjes. Op een dating site ga je niet vinden, waar naar jij zoekt. Bah Nederlandse blanke dames met zoveel moeder vlekken op hun lichaam en dan maken ze uit hun zelf uit dat ze knap zijn bah! Lelijke waren ze al.

Zoek een lekkere naakte negerin met lekkere tieten, waar je heerlijk mee kunt spelen, Nederlandse blanke mannen blijven dom. Ga heerlijk van je leven en van je tijd genieten.

Je kunt beter op de NL Blanke dames erop boven op ze schijten en je kunt ze verhuren en verkopen als hoer. Zijn allemaal schijt wijven daarom staan ze op dating sites te geilen.

Review: oplichterij niet aanmelden FAKE

Denk je nou echt dat je een Nederlandse vrouw gaat vinden? Of zwarte negerinnen apen?

Tegenwoordig valt het zwaar tegen om een vrouw te vinden op een dating site. Trouwens de meeste vrouwen schrijven zich in om lollige te doen geil chatten en willen geen man ontmoeten of willen een man ontmoeten om andere bedoelingen. Vaak is het sex of van je eten en drinken.

Wil je sex dan had je beter naar de wallen kunnen gaan. Wat vele vrienden van mijn kant ook vaker doen.

Dating sites die mensen die het ook oprichten moeten ook wat bij verdienen. Trouwens zorg premies moeten ook betaald worden en het eigen risico dus ook en veel vrouwen die hulp nodig hebben, willen graag door een rijke man gedekt worden.

Relatie is gratis en als die vrouwen vagina al versleten is gooit zij zich zelf op het internet te koop. Hoeren zijn dus daarom veel goedkoper.

Review: oplichterij niet aanmelden FAKE

Laat ook een had ene Nederlandse blanke dame een relatie met ene man gehad, mevrouw wilde geen kinderen op haar jongeren leeftijd, toen ze de 30 jarige leeftijd al had bereikt heeft die man gezegd weetje wat? Zoek het maar lekker uit en nu wil mevrouw pas kinderen, haha sorry ben te oud ben al 35 jaar zoek maar een ander haha. Die jongen is weg en die zij ik kijk naar voetbal en werken en vrije leven lijden en wat vrouwen nu doen in het leven moeten ze zelf weten.

Later heeft ze een andere blanke jonge jongen via het internet gevonden hahahah. Wil ze een kind daarmee maken en verder is niks belangrijker dan dat.

Review: Iets klopt er niet

Trouwens de tijd dat je er investeert kost heel veel tijd. En begrijp niet waarom mensen nog steeds in trappen in die rommel. De meeste zijn gewoon allemaal en die mensen zijn niet echt!

Review: Iets klopt er niet

De meeste zijn gold diggers en voor al die van Nederland. Daarom staan ze ook op dating site, want dat is ook de enige weg waar je een man voor de gek kunt houden.

Een relatie via een dating site zal je niet krijgen, misschien wel in de vorm van een soort le ning. Dat jij alles voor haar moet kopen en zij lig met haar rug op de bank.

Review: Iets klopt er niet

Veel vrouwen in NL zijn grote oplichters maar er zijn mensen die dat niet willen horen.

Ik zou nooit voor een Nederlandse betalen en trouwens hele NL zit vol met hoeren en gold diggers. Heb je geld en gemeenschap van goederen dan wil mevrouw wel.

Ik ken veel Nederlandse stelletjes die alleen maar bij elkaar zijn vanwege, geld,auto,huis en de lusten en lasten en materie. Ze moeten elkaar kiel houden op deze situaties gaat 1 van deze niet goed rent mevrouw weer naar een ander man.

Dan hoor je later die vrouw heeft weer iemand anders en dan heeft die man weer iemand anders. Veel vrienden van mij kant hebben een buitenlandse dame en willen niks meer te maken hebben met die NL blanke dames, de meeste willen alleen met een neger hahaha. Met hun versleten vagina denken dat ze alles kunnen doen. Ik had dit allang door hoor!

Dat je voor een dating site moet betalen had je net zo goed met dat geld naar de hoeren kunnen gaan.

Type maar eens op google gold diggers. Hahaha.

Review: Iets klopt er niet

Huis huur moet betaald worden, energie, water en zorg premies moet betaald worden. Hahaha waarom denk je dat vrouwen mannen zoeken hahaha.

Hebben ze schulden bij 1 van deze zaken tref je ze meestal op dating sites. Later hoor je mevrouw heeft wehkamp en H&M spulletjes gekocht en kan het niet betalen, moet man lief dat doen of toch stiekem een suiker oompje of een buitenman.

Review: Iets klopt er niet

Nederlands onderzoek
Het meest recente (serieuze) onderzoek naar vreemdgaan in Nederland, werd uitgevoerd door psycholoog Henk Noort. Hij onderzocht 1700 heteroseksuele mannen en vrouwen tussen 20 en 45 jaar. Uit dit onderzoek blijkt dat 25 procent van de Nederlanders vreemdgaat. Dit cijfer lijkt aan de lage kant. Uit het jaarlijkse seksonderzoek van Durex blijkt dat 31 procent van de Nederlanders vreemdgaat. Wereldwijd is dat (volgens Durex) 22 procent.

Uit ander onderzoek blijkt dat de kans dat je tijdens een vaste relatie te maken krijgt met overspel, ergens tussen de 40 en 76 procent ligt. Overspel wordt trouwens door ongeveer 30 procent van de stellen genoemd als belangrijkste oorzaak voor het beeeindigen van de relatie.

Datingsites
"Van de 2,2 miljoen singles in Nederland, staan er 3 miljoen op Relatieplanet" grapte iemand ooit.
Door alle datingsites op internet is vreemdgaan de laatste jaren een stuk makkelijker geworden. Er wordt beweerd dat bij de grote datingsites in Nederland ongeveer 1 op de 3 leden die staat ingeschreven al een relatie heeft. Daarbij lijkt er amper verschil tussen mannen en vrouwen.

Verschil tussen mannen en vrouwen is er wel: single vrouwen hebben vaker een relatie met een man die al een relatie heeft als omgekeerd. Verder blijkt het gevaar voor het voortbestaan van de relatie groter te zijn wanneer de vrouw vreemdgaat. Vrouwen lijken vaker op zoek te zijn naar een zielsverwant, terwijl mannen vooral gewoon plezier willen hebben.

Review: Fictieve fake profielen.

Alle dating site zijn allemaal fakers ook gestolen foto's van facebook staan ook weer allemaal op de zelfde website.

Trouwens de vrouwen die je in echt op een dating site vindt of in real life zijn vrouwen die uit je zak centen willen eten. Denken echt dat ze alles zijn op de wereld. De vrouwen van deze tijden proberen zich in te schrijven op een dating site, omdat ze naar een rijke man zoeken en ja tegen over prestatie is sex en tegenwoordig is niemand meer serieus en iedereen houdt iedereen weer voor de gek en zo gaat het maar weer door tot bij de volgende ronde weer aankomt die jou ook weer voor gek houden. Vaak hebben ze een vriendje of een man en willen ze een slag weer slaan om weer geld van af te troggelen en zo gaan de dating sites weer verder.

Trouwens alleen domme mannen trappen er nog steeds in. Vrouwen die mannen gewoon bij neppen waar het bij zijn.

Review: Slecht Relatiebureau!

Trouwens het gaat er ook vaak om hoeveel jij uit kan geven en zet jij je zelf en je leven ook op het spel voor zo'n psychopaat die jij eruit vist.

Ik kan met dat geld een nieuwe PC kopen en elke maand mijn wekelijkse boodschappen doen. Alleen domme mensen geloven in een relatiebureau en ze blijven maar de mensen valse hoop geven en blijven maar in tuinen.

Relatie bureau zijn er inderdaad alleen maar voor rijke mensen, jonge vrouw die naar een rijke man zoekt en die voor alles kan betalen. En het zelfde is het ook met het hebben van kinderen jij zorg voor en ik zorg voor jou.

Een dure vrouw vindt het vast leuk om een man uit te kleden. En zij gaat met dat geld er van door en met dat mooie dure auto.

Tegenwoordig is alles maar voor een tijdje en tijden worden ook steeds korter en het lontje word ook maar weer korter en korter.

Relaties zijn maar voor een enkel bepaalde tijden en daarna als er genoeg is gesekst en dan gaat het weer over.

Relatie bureau zijn grote oplichters en trouwens de vrouw die verdiend er ook geld aan. En trouwens een relatie bureau is net het zelfde als je een partner in het echte leven vindt. En de garantie is heel kleine dat de relatie slaagt en op korte termijn ook weer over gaat.

Mensen neus worden steeds groter en daardoor lijken ze op een pinokio.

Review: Slecht Relatiebureau!

Een gekke man die 4000,- euro betaald voor een relatie bureau en vindt een vrouw en na 2 of 3 is het weer zo afgelopen, haha staat de zelfde vrouw weer ingeschreven om een andere man aan te paaien, dat zal ook weer de bedoeling ervan zijn.

Ik heb vrouwen ontmoet in het echt, maar die hadden minstens 2 of 4 relaties gehad. En trouwens en ik zie er echt van af en ze hebben ook veel sex met mannen gehad. Tja, andere mannen nemen vrouwen, maar ja wil je een mooie vrouw moet je wel een auto hebben en geld en weet ik veel allemaal.

Ik heb geen tijden om een hele lang discussies met ze te voeren. Maar dat waren al 5 jaren geleden en kinderen hoeft ik ook niet. Maar voor mij hoeft het allemaal niet. Ik ben lekker alleenstaande en verdien genoeg. En als ik sex wil dan ga ik naar de hoeren.

En na die 5 jaren zijn er veel mensen gescheiden of vreemd gegaan in hun relatie of in een huwelijk.

Er staan ook neppe stelletjes op fb die met elkaar zijn vanwege het geld en de lusten en lasten en materie.

Review: Slecht Relatiebureau!

Hoe lelijke kan een mens van binnen zijn en hoe nep van buiten.

Review: Zwaar waardeloos, misleidend, en oplichters!

Nederlandse mannen zijn domme mannen en leren dat nooit af. Waarom trap je er nog niet? Betalen voor een dating site hahaha. Alle internet dating zijn allemaal fake, oplichters bendes en er zitten heus wel Nederlandse vrouwen, maar die willen geen relatie en die willen alleen een relatie met je als een huis en auto en geld hebt en ook in het echte leven is het ook bijna het zelfde.

Respect en waardering bestaat niet meer. Men kan de partner niet accepteren met zwakke punten.

Vriendschap betekent dat de Nederlandse vrouwen op jou kosten willen eten en drinken en jou voor schut zetten als het en jou blijven af poeieren met afspraakjes en lakse smoesjes blijven maken om jou effen buiten spel te zetten en blijven contacten en af en toe wat sex erbij als je toch een eigen bijdrage kunt leveren.

Relatie willen de vrouwen uit Nederland en dat kan alleen als je een huis hebt en geld en een auto en een dikke bank rekeningen voor de laatste levens duren. Heb je dit allemaal op een rijtje dan wil mevrouw een relatie.

Nederlandse vrouwen: onzeker, veeleisend, achterbaks, veel van mijn Nederlandse vrienden, vrouwen ontmoet waarvan de echtgenoot vreemd ging, schuld ligt altijd bij de andere partij, kinderen onvoldoende opvoeding (vandaar al die problemen, ADHD, autisten, jeugdzorg..etc. Dus gooi er maar een pilletje ritalin in!!) en behoorlijk egocentrisch en afgunstig!

De huidige 40+ vrouw is gewoon een enorme afknapper. En de generatie die er nu aankomt is een drama….

Generaliseer ik, Nee !! Wat het is gewoon gebaseerd op een feitelijke waarneming en contact. En ook hier voorzichtig gezegd “enkele” uitzonderingen daargelaten.

Review: Zwaar waardeloos, misleidend, en oplichters!

En dat ook niet alleen er zitten ook vrouwen tussen en die in tussen in de schulden zitten. Hun aanstaande man kan het allemaal niet meer betalen, dus maar inschrijven op een dating site om een man te zoeken. Die het toch kan bekostigen haha. Een suiker oompje. Vaak zijn het gescheiden vrouwen met 2 of 3 of willen wippen voor bepaalde kosten. Daar is een dating site voor en een relatie zoeken op dating site is daar niet voor gemaakt. En er zijn vrouwen die hun lichaam gebruiken voor dit soorten sites of sturen je naar een hooks site.

Dating site is meer daten zonder verplichtingen en op jou kosten. De vrouw mag jou afwijzen in alle instanties en zij krijgt het meest recht. Een vrouw hoeft niet voor jou te kiezen, ze willen alleen vrienden met je maken er kan nooit een relatie ontstaan, misschien wel door glashard te liegen dat ze je opeens wel ziet zitten en toch later in haar smartphone dat ze blijkt dat ze meerdere relaties heeft met meerdere mannen alleen voor hen centen en lekker met de auto brengen.

99% van de Nederlandse vrouwen zijn gold diggers en zoeken mannen met geld en auto deze vind je op Nederlandse dating site en in het echte leven. Laat je bank rekening zien dan zullen ze omgeslagen zijn.

Zelfs hopeloze Nederlandse vrouwen met 2 of 3 kinderen willen uitgaan en ja liefste naar mcdonalds.

Asian vrouwen zoeken mannen met goed salaris en een goede baan. Ze willen niet weten hoe je bent of je hart.

Zoek eens op internet op Gold Digger Prank!

Review: Oude vrouwen

En dennis waarom blijf je nog steeds hangen aan die dating websites.

Review: Alleen plaatjes kijken

Hahaha jullie zoeken zeker alleen maar Nederlandse blanke en ik hoor vaak van die blanke vrouwen dat ze alleen maar blanke mannen zoeken en dat de blanke mannen voor hen zijn geschapen, maar blijkt toch dat het in de praktijk heel anders gaat dat ze toch kiezen voor een blackmen of een blackguy boven een blanke.

In deze tijd is nu dat de blanke vrouwen geschapen is en klaar gemaakt te zijn voor een neger!

Vraag ze persoonlijk om je heen hoor je ze zoek een neger ja voor een relatie of sex en nog kinderen en ja het liefste graag.

Review: Alleen plaatjes kijken

In deze tijd willen ze vrijheid en vrije leven en ja ook een iemand die ze kan sponsoren. In elke relatie moet je wel aan een bepaalde eisen voldoen of anders gaat je liefje weer weg en in de meeste gevallen hebben ze er al meerdere 2 mannen, dus je hoeft echt niet druk te maken om een vrouw.

Je hoeft geen vrouw meer te zoeken. Nu in deze tijd is alles geld en auto en rijbewijs en koophuis je moet goed vermogend zijn de meeste vrouwen zijn allemaal hoertjes geworden. Sex en geld is nummer 1 en ze staan ook op knuz alleen moet wel een voor streepje en trouwen het is allemaal daar zo nep.

Ik kan er wel om lachen dat ik nog zie. Dat de Nederlandse mannen op een knieën moeten en buigen om een Nederlandse vrouw te strikken die bij hen moeten blijven of nemen voor een relatie of een huwelijk.

Daarom halen goede Nederlandse mannen hun partner uit het buitenland.

Review: Klacht

Je had met dat geld beter naar de kroeg of café gekund. Dan had je daar misschien iemand ontmoet.

Internet dating sites zijn allemaal oplichters. Sommige mensen zeggen dat ze erin slagen dat ze een partner vinden. Maar vaak gaan ze heel snel uit elkaar. De kans is groot dat je niet voldoet aan hun eisen. Ze zoeken hun droomprins via het internet.

Internet dating sucks for men. Ik zoek geen partner via een dating sites, ik zou het beter via familie of via mijn ouders die toevallig iemand zelf persoonlijk kennen voor mij laten bemiddelen. Ik hoef niet heel uitgebreid op internet dating sites een heleboel dingen over mij te gaan vertellen.

Review: Zoektocht

Jullie zijn allemaal ziek zieke mensen. Vroeger was er spraken van verliefdheid en echte liefde. Dat was 50 jaren terug de tijd waar in je we leven maken de vrouwen misbruikt van mannen en gebruiken hun rot streken om met mannen uit te halen. Dan had je 1 vrouw en 1 man. Vroeger had dit soorten toestanden niet een buitenvrouwen of een buitenman. Een vrouw die echt van je houdt is een vrouw die zich alleen aan 1 man kan binden. Een vrouw die nooit een man heeft gehad. En geen gebruikte vrouw die al is uit gemold en die zich gebruikt als zaad dump bitch want die heb je tegenwoordig over al. Dat noemen ze vaak economische hoertjes. En geen verstand heeft van 2 of 6 mannen. En nee daarom hebben mensen geen succes in relaties en huwelijk, want de vrouw snoept bij een ander man. Daar zijn dating sites voor gemaakt om vreemd te gaan.

In deze tijd hebben ze niet 1 relatie maar meerdere relaties. Dan praat je niet over 1 maar over 2,3,4,5,6 relaties. Welke gekke man trapt in een vrouw die zegt dat ik van je hou. Dat bestaat niet meer. Welke man wil een vrouw die al 3 of 6 relaties heeft gehad? Ik denkt niemand misschien eentje die voor het sex gaat.

Ik ken zelfs vrouwen persoonlijk die al een relatie met een man hadden en met mannen hebben gewipt. Mevrouw is dan getrouwd met een ander man speelt heel erg groot en geweldig. Wat ze allemaal op haar kerfstok heeft staan dat weet de man niet. Als je haar man meldt leest mevrouw dat berichtje blok zij alles.

Review: Zoektocht

Als je goeie hersenen had gehad. Dan had je geld beter kunnen besteden aan de wallen.

Geloof je het nou echt zelf dat wijven of mannen die zich voordoen als vrouw op jou staat te wachten? Je weet zelf bliksem ook goed dat mensen ook tv worden gewaarschuwd. Als je geld bent kwijt geraakt dan komt het ook door jou eigen schuld. Hoe dom zijn die mannen om op foto's en mails te reageren. alles is gewoon grote neppe boel met fictieve profielen en foto's.

Review: lexa maakt fake accounts aan om je betaald lid te maken!

Dat ze geld willen hebben dat is altijd een feit geweest. De meeste die gooien je na 2 of 3 keren berichten op een block en dan hoor je niks meer.

Een leuk meisje zal nooit bestaan en die ga je hier niet vinden, dus die moet je in een ander land gaan zoeken. Het probleem is hier niemand vindt niemand meer leuk, ten zij veel geld en goed vermogend bent dan ben je wel opeens wel interessant. Ik zeg altijd eerst en dan pas geloven. Ik zelf kan een paar neppe profielen maken en zet 4 of 5 neppe foto's van vrouwen en dan zeg ik dat ik jou leuk vindt. Een ezel stoot zich in het algemeen geen twee keer aan dezelfde steen.

Dus mannen stop er gewoon mee. Ik heb dat al vaker gezegd dat alles gewoon nep is. Dating sites zijn zo nep net als die nep Nederlandse wijven en Europese wijven.

Review: Niet aan beginnen

Dating sites zijn er om mensen op te lichten en om mannen af te persen. Dit komt heel veel daarom is het ook de enige weg om een man wijs te maken.

Meestal als je een e-mailtje stuurt hoor je niks. Schrijf je als titel je zoek geen golddiggers reageren ze niet. Wat betreft heb je te maken met grote criminelen die graag domme mannen willen af persen en die nog zo dom zijn dat ze erin trappen. Een dating site is niet de ideale plek om een partner te vinden.

Review: Niet aan beginnen

Ik zou niks betalen en kan dat geld goed gebruik om een fles rode wijn te kopen. En ik zal goed kunnen genieten met grote bedragen.

Mensen op dating sites zoeken altijd een redenen om jou financieel te kunnen leeg plukken. Daarom heet het ook daten zonder enige verplichtingen. Als je geld heb dan willen mensen met je praten en zo niet dan willen ze geen contact met je.

Review: zoosk niet doen

Ja maar op knuz zitten ook veel gestoorde mensen.
Ik zou je knuz absoluut niet aanraden, probeer eens mingle 2.

De vrouwen zullen vast wel een reden hebben. Om langer op een dating te staan om jou proberen je af te kapen om voor een abonnement te betalen..zoosk blijft maar matches toesturen, hoeveel foto de persoon ook zet. Blijkt dat aller foto's ook zo rot en nep zijn. Hoe dom moet jij nog zijn om daar in te trappen. Je chat of mail met iemand die je nog nooit eerder hebt gezien en is de vraag nog als je daadwerkelijkheid met diegenen chat of mail die zich zelf verbergt. Ik kreeg veel mails overdonderd maar heb mij ook direct uitgeschreven alles blijkt gewoon nep te zijn.

En op dat zelfde moment blijven ze maar daten en poeieren graag de mannen af voor domme redenen. Alleen de man is zo dom om dat hij zelf niet weet. Dat de vrouwe meerdere contact heeft met andere mannen ondertussen. De man is verheugd als hij 1 mail van een vrouw krijgt. Maar weet zelf niet dat ze de boel van A tot met Z bedonderd.

Er zijn Nederlandse en Europese op dating sites,zoals zooks vrouwen die wachten op een man die nooit zal hebben bestaan. Dat weten ze zelf ook, omdat ze er ook niet zijn.
Er zijn ook vrouwen met een B-grade uiterlijk. Ze zijn zo laag gegaan en zooo laag gezonken dat ze nog hoge eisen hebben.

Maar ik zelf heb mij daar ook ingeschreven er staan heel veel Nederlandse vrouwen die al een relatie hebben en die vindt je ook via facebook. Maar blijkt dat daar alles gewoon nep is.

Dat weten ze zelf ook, omdat ze er ook niet zijn.
Er zijn ook vrouwen met een B-grade uiterlijk. Ze zijn zo laag gegaan en zooo laag gezonken dat ze nog hoge eisen hebben.

Hou je van nasi en kip en ei en sauto soep dan moet je een Thaise vrouw,Filippijnse nemen of Indonesië vrouw

Hou je van bruinen bonen en rijst en gehakte ballen dan kan je een donkere vrouw nemen.
En mocht je die gevulde rotzooi niet willen.
Mocht je beter af willen van die bovenstaande 2 en je kunt geen Nederlandse vrouw vinden.

Mijn tip is gewoon lekker alleen blijven en blijven lachen.
En blijf lekker lang rode wijn drinken en je zal nog gelukkiger en langer blijven
leven dan stelletjes die een relatie met elkaar hebben en toch ongelukkig zullen blijven zijn en korter zullen leven dan jij.

Review: Veel matches inrelevant

Daarom schrijven vrouwen zich in omdat ze het dood leuk vinden om vreemd te gaan. Het zijn niet alleen vrouwen, maar ook de beheerders van dat site die maken ook alleen maar door grappi en leuk neppe profielen van vrouwen die helemaal hebben bestaan op paiq. Maar waarom zou je nog tijd er in investeren, want je wordt toch op alle dating sites belazerd. En dat mannen er nog intrappen dat vindt ik nog dommer. Een dating site kan nooit gerant voor jou staan dat je daar de ware komt. Ze hebben alleen garantie dat hun hun centjes wel op tijd krijgen, voor hen maakt het geen fk uit.

Daarom is dating site bedoeld om alleen te daten. Er staan heus wel genoeg vrouwen in omdat ze al een vriend je of man of partner hebben, ze vinden het dood normaal leuk om anders mans leven op de kop te zetten.

Daarom heet het daten iedereen is daarom vrij en kan staan waar hij of zij wilt. Het is geen verplichting om na te komen.

Review: Veel matches inrelevant

De meeste hebben in het echt geen respect. Alleen maar grote mond in profielen schrijven, maar ze kunnen niks in het echt waarmaken en willen alleen maar blijven droog geilen.

Niemand kan jou vertellen als daadwerkelijkheid diegenen is die echt naar iemand zoekt. De meeste zijn oplichters en komen maar meestal 1x keer per maand online. Of je stuurt een e-mail na 3x/4x keren mailen dan hoor je niks meer. Dan zal het contact beëindigd zijn of je bent door die fake nep member fictieve profiel geblokkeerd, want dat zal dan ook de bedoeling zijn en de zelfde persoon gaat door met het contacteren en anderen mannen voor de gek blijven houden je tijd te verspillen.

De meeste hebben schrijven zoveel dingen in hun profiel, maar de meesten weten zelf ook dat ze niks waar kunnen maken. En blijven tot dag van vandaag nog steeds op de site staan. Of de zelfde persoon met de zelfde profiel staat opeens weer onder een ander naam. Dus het gekke mans werk om te blijven contacteren. Je gaat met iemand daten en je spreek vervolgens af ergens met iemand die je nog nooit eerder heb gezien.

Review: veel per maand maar wel echte vrouwen

In e-mails en reviews hebben ze best wel een grote mond. De meeste kunnen het niet waarmaken. Wanneer je met ze afspreekt face to face dan hebben ze geen bek meer. Alles is gewoon fictieve en gewoon nep. Vaak moet je uitkijken dan jij niet hun etentje betaald, na 3x keren daten en dan hoor je niks meer. Geen telefoontje maar alleen een laffe e-mail van jij bent het niet, tja hebt al een paar keren met andere mannen gedate.

Betaal nooit voor internet dating sites. Weetje hoeveel mannen van hun geld zijn afgeperst? Er zijn heel veel mannen die slachtoffer zijn geworden en voorkomt fraude ook.

Vaak zijn het gewoon vrouwen die de boel allang saboteren, oplichten de mannen van hun geld. Vrouwen die al een man of vriend je hebben en vinden het leuk om vreemd te gaan via een dating site. Daarom heet het ook daten zonder verplichtingen.

Review: Dit is geen dating site

De Nederlandse beklachten zich op internet sites, maar dit gaat over de reality.

Zijn er hier mannen belazerd zijn door hun Nederlandse vrouw of vriendin? De mijnen is vreemdgaan heb haar direct de deur uitgezet. Ze wilde geld hebben maar gaf het niet, ze zit sex diensten te verlenen, ze vond mij te arm omdat ik geen geld aan haar wilde spenderen en ze wou alleen maar geld, die lelijke Nederlandse kutwijven viswijven.

Reactie 1.
precies!! volkomen gelijk! al die wijven deugen niet!! de mijne ging vreemd met de buurman terwijl ik op oefening was ( ben militair ) - toen ik er achterkwam zei ze me doodleuk dat ze zich eenzaam en verlaten voelde omdat ik maar steeds met mn werk bezig was!! dat ze er royaal van kon leven vertelde ze er voor het gemak maar niet bij!
heb d'r toen in elkaar geschopt en geramd en tenslotte in de kelder in de muur ingemetseld 4jaar geleden.

Reactie 2
hihi nou ik kan er over mee praten ik heb er mijn buik van vol grrrrr ze zeggen drie keer is scheeps recht toch nou voor mij totaal geen vrouw meer de laasten heef me slefs in elkaar laten slaan voor de hond puffff..ja echt hoor 10 augustus gebeurt neus gebroken oog kast gekneust en lichten hersen schuding
ze zat met een brees om haar been 2 maanden verzorgt dan in eens gaat zo genaamt naar haar vriendin ja mooi klote ze ging naar een ander kerel toe heb ze gelijk gezegt blijf daar maar
mijn eersten huwelijk tref mijn best viend tussen de benen aan
e twee gaat weg onder het mom van ben na 20 huwelijk lesbie nou 54 duizend euro schuld kwam ik achter sins woensdag de schonenlei verklaring gekregen ben er mooi van af dus.
cht niet meer hoor geef mij een lekker pik en inhoud er van mmm tongen beter en pijpen zsuper ik ben nu al 8 jaar homo maar veel beter was er voor bi. ja ik had een goed inkomen dus alle schult op mijn nek zij had niks dus

Reactie 3

ik heb de mijne het huis uitgetrapt te lui om t epijpen weg ermee travo sletjes zijn beter en heter 3 weken geleden.

Reactie 4

wat een stinksnol he.. je kan beter een poolse of Russische nemen, die mag je ook nog slaan

Review: Dit is geen dating site

Hier nog eentje om mee te delen over heel NL!!!

dan toch even een positief verhaal ik ben nu al 4 jaar getrouwd met een (filip)pina en nog nooi zo gelukkig geweest, nooit heeft ze me een cent gevraagd en ik heb nog nooit eerlijkere vrouwen gezien. Volgens mij zijn er geen betere vrouwen als je ze een beetje eerlijk en met respect behandeld. We draaien de zaak maar even om ik weet na een scheiding met een nederlandse vrouw hoezeer het in nl iig om het geld draait, over de familie van mijn ex zal ik maar zwijgen en dat vergeten veel mensen dat nl vrouwen hetzelfde zijn en vaak veel erger. (echtscheiden, vreemd gaan, allimentatie en super lastige en lompe schoonfamilie vinden ze dan doodnormaal) Ik kan je verhalen vertellen van vrouwen van mijn collega's die sex hebben op de wc in hun eigen huis met een andere kerel dan hun eigen man op een verjaardagsfeestje van hun eigen kinderen, zo lomp en smakeloos als een nederlandse vrouw zie je nergens ter wereld. Zelfs een pinay gaat in zo'n geval tenminste nog naar een sexmotel, ikzelf werk op een ministerie maar weet zeker dat het in andere lagen van de nl bevolking niet anders is.
ik zou zeggen gebruik gewoon je gezond verstand en bouw met je pina een 10X beter leven op waar dan ter wereld, 'k wens je iig veel geluk!

Review: Ik wil m'n geld terug!

Dan moet je geen vrouwen op datings sites gaan zoeken en vrouwen in Heel Nederland en heel Europa, die zoeken allemaal naar geld, auto en je moet ook een dikke bankrekening hebben!

Review: lexa is realy scammer

Hahah Lexa heeft jou gefopt. Denk je nou echt dat je een vrouw op dating site kunt vinden? Hoe dom ben je dat je lexa hebt gemachtigd om geld bedragen van jou rekening te laten afhalen. Je had met dat geld net zo goed naar de hoeren kunnen gaan en dan had je niet in deze ellende gezeten. De Nederlandse blanke vrouwen en alle anderen Nederlandse vrouwen zoeken zwarte mannen alleen maar voor een neukbeurt en vaak houden ze hun eigen blanke vriend of hun blanke man of hun blanke echt genoot voor de gek om willen van hun geld. Het zijn goedkope blanke neuk hollen.

De vrouwen in Nederland zijn allemaal afgeschreven van de maatschappij. Weetje hoe dat komt door die verziekt en verkankerde Nederlandse en Europese mentaliteit. Alle vrouwen In Nederland en heel Europa alleen maar geld en op dating sites heb je ze ook. Tegenwoordig zijn het allemaal geldwolven, oplichters, bedriegers, leugenaars en schijnheilige BITCHES. Weetje hoe dat komt dat de Nederlandse beschaafdheid is verdwenen alle Nederlandse vrouwen hebben geen manieren en hebben alleen 1 sex frustraties en ze komen niet aan het trekken en dat niet alleen groeten en beleefdheid bestaan niet meer bij deze vrouwen. Het zijn allemaal vieze stinkende vis kut hoeren het zijn allemaal beesten.

Review: Geld is het waard

Klopt allemaal fakers en leugenaars en bedriegers. De vrouwen in Nederland zijn oplichters en grote bedriegers, dit komt Daten = is profiteren op jou kosten eten en drinken op meneer kosten.

Vriendschap = nu is sex hebben met elkaar maar wil geen relatie, dus op cock rijden.

Relatie = Nu geld en auto en dikke bank rekening.

Trouwen = nu je man bestelen vanwege zijn partner alimentatie en zijn grote vermogen aan die Nederlandse hoe ren moet op hoesten.

Review: Knuz - kneuzen

Er staan ook vrouwen op knuz die graag op jou kosten willen eten en dineren. Begin is alles koek en ei en dan hebben ze op jou kosten genoten. Ben je rijk en hebt je een groot vermogend en dan wil madame graag met je een relatie aangaan.

Ze willen alleen contact met je als in bezit bent van een grote vermogen, auto, liefste een dikke bankrekeningen, zo niet dan willen ze ook geen contact met je. Maar ik heb dat allang door in dit droog neukers land holland en heel Europa. Je ziet ook van die zielige Hollandse stelletjes die elkaar zogenaamd leuk vinden op fb. Dan zie je ook smartphone en grote tv en auto en ja het liefste een duur ingericht woning anders wil die Hollanse wijven geen relatie en ook niet trouwen.

Nee, het is net andersom. De vrouw is gaan emanciperen en vond dat de
man niet meer mannelijk mocht zijn. Dus het is juist de schuld van de
vrouwen!
Er is maar een goede oplossing. NOOIT meer trouwen en of samenlevingscontract afsluiten. Doei met die achterlijke fuck ouderwetse Nederlandse wetten.

Als je als man "vreemd" gaat moet je betalen!! Terecht!!!! Als je als vrouw. "vreemd" gaat moet je als man ook betalen!!! Dit is onterecht !!! Dit is lachen voor voor de Nederlandse marokkaanse vrouwen!!! 4115 euro alimentatie plus het inkomen van het nieuwe vriendje is kassa!!!! Schandalig

De Nederlandse vrouw trouwt met die man om er beter van te worden.
Ze houden niet van de mannen.
De tijd dat een vrouw echt trouwde met een man omdat ze van hem houd is al 50 jaar voorbij.
Heb je huis of waarde dan wil mevrouw trouwen. Mooi niet gemeenschap van goederen. De Nederlandse vrouwen Geld en geld en geld zit op hun hoofd. Mensen oplichten, roven, drugs smokkelen. Dat alleen kunnen ze.

Review: Nep profielen op andere sites , TRAP ER NIET IN

Vrouwen die vreemdgaan worden door hun mannen als grof vuil buiten gezet. Deze grof vuil komt dan terecht op een datingsite, want deze zijn namelijk goedkoper. Meestal gaan ze intiem met zwarte mannen en is geen garantie ze zullen hun misdaad blijven uit oefenen.

De vrouwen op dating sites liggen voor het oprapen. Vrouwen die jou niet garant kunnen staan dat je een succes volle relatie zult krijgen of hebben met hen. De vrouwen in deze samenleving zijn best wel een lachertje voor de maatschappij.

De vrouwen in deze tijd worden steeds meer oplichters en ze kunnen je bedonderen waar je bij staat. Dus je moet wel de kat uit de boom kijken met wie je eigenlijk te maken hebt. Als ze geld moet ze gaan werken en niet een ander voor de gek houden.

Review: Teleurstelling

In deze tijd liggen vrouwen voor het oprapen als je euro's hebt. Houden of dat iemand van je houdt bestaat niet meer. De meeste grotendeels zitten in de schulden en zoeken het liefste sugardaddy's. Ook moslims vrouwen zoeken mannen met geld en willen huwelijke en grote feest en als alles plaats heeft gevonden begint mevrouw zich te irriteren aan de man en blijkt dat alles 1 grote leugen te zijn. Want mevrouw wil scheiden en partner alimentatie en 2 kinderen en scheiden en in de bijstand terecht komen. En het ging haar puur om het geld en die dure bruiloft en verder helemaal niets met de man. Ik heb 1 ding geleerd je kunt iemand van binnen niet lezen, hoe diegenen over je denkt. Iemand die van je houdt bestaat niet meer, we leven niet meer in de jaren 50 want die tijd is allang voor mij. Nu leven we in de 24 century alles is maar voor een korte tijd. Gekke mannen geven zelfs een bedrag van 10.000,- euro tot met 50.000,- euro aan die wijven, omdat ze denken dat ze er beter van worden.

Monsters hebt je over al als ze van je kunnen eten doen ze dat zeker. En onthoudt 1 ding echte liefde bestaat niet meer en je ziet mensen rond die doen als of ze gelukkige zijn in de oog van mens, dan hoor je later die vrouw heeft weer iemand anders en dan heeft die man weer iemand anders of het draait dat je een relatie kan krijgen als je iemand anders mans probleem of schuld aflost inruil als overeenkomst een relatie kunt krijgen door middel van een stek.

Ik zou met een bedrag van 2000,- toch kiezen voor een haar transplantatie. Dan moet ik echt goed gek zijn dat ik mijn hard werkende geld moet investeren in een stink site wat niets oplevert.

Review: Oplichterij

Die hoertjes op lexa en in Nederland zijn niet de hoertjes van vroeger. Ze zoeken overal geld waar dit te halen gaat daar gaan ze heen en dat kan ik je met KLEM ZEGGEN! Maar waarom moetje perse via het internet een vrouw gaan zoeken, we werden allemaal van te voren gewaarschuwd dat internet dating niet te vertrouwen zijn de vrouwen van deze tijd zijn allemaal oplichters en bedriegen de boel en lexa zal wel een grote budget hebben ontvangen en de mannen blijven de site sponsoren
Ook Amerikaanse vrouwen zitten ook op deze sites en zoeken naar geld en komen van de 1 leugen naar de andere leugens. En alle vrouwen in Nederland gaan vreemd 16 jaar tot met de leeftijd 40 jaar.

Geen enkel vrouw in Nederland zoekt een serieuze man en vrouwen liggen hier voor het oprapen, want die willen geld en auto en zijn geëmancipeerd en hebben een grote bek klaar staan. En als je een man bent en je hebt geld laat zien dat het niet aan een vrouw spendeert.

Dus ga geen geld storten of geld boeken naar internet dating sites. Als je toch een vrouw wilt kun je beter naar de hoeren gaan.

Ik kennen mannen die 2 x keren zijn gescheiden en hadden ukraine en poolse vrouwen en hebben zich helemaal blauwe betaald.


Dit is geschreven door Henk bron.Sommige vrouwen zijn mooi, maar de meeste willen een man met geld, ik heb helaas de ervaring gehad dat de vrouw (2 keer) bij mij weg is gegaan ik betaal me nu blauw aan allimentatie. (ze hebben nu verblijfsvergunning) Ze kennen allemaal vriendinnen die wel een relatie willen hebben met mij, ik heb mijn lesje geleerd.

Ik dacht altijd dat de vrouw in mij geinteresseerd was helaas was het ze te doen om naar het westen te komen. Enkele vrienden van mij is hetzelfde overkomen, achteraf denk ik van wat ben ik dom geweest.

Helaas denken vele mannen niet verder, maar denken ze een mooie vrouw aan de haak geslagen te hebben waardij de afloop zich laat raden. Oekraiense vouwen gaven aan dat het ze niet te doen is om een mooie man maar alleen geld telt

Bedenk echt wanneer je iets begint met een Oekrainse vooral nu met de crisis ben je een mooie prooi.


marcus


Klopt, gewoon je ogen open houden ;)

Mij hadden ze ook 2x te pakken in Kiev, maar ik trap er niet in om zo'n “GOLD DIGGER” hierheen te halen.

Goed, totaal heb ik een paar honderd euro leergeld betaald ;), maar daarvoor kreeg ik ook wel mijn verzetje ;)

Je merkt het vrij snel aan een dame of ze jou leuk vind of je geld ;)

Als je meer aan het winkekelen bent, zij na de kapper, etc…..moeten je ogen open gaan.

Toch ga ik weer binnenkort daarheen, maar nu ODESSA.

Marcus..Jongens,

Laat je niet ontmoedigen en laat je vooral niet belazeren.

Ik heb in Oekraiene de liefde van m'n leven ontmoet.

Zo'n 2 jaar geleden, gewoon gratis via een correspondentie/dating site.

Wij waren helemaal niets van plan, gewoon een beetje ouwehoeren over cultuur enzo.

Het eerste wat ze me vertelde was dat ze geen sponsor zocht maar liefde en genegenheid.

Dat kan je niet kopen, daar moet je geluk mee hebben.

Tot ons beider verbazing is de vlam in de pan geslagen en zijn we verliefd geworden.

Natuurlijk eerst op papier en daarna maar uitvinden of het in werkelijkheid ook zo is.

We zijn dit jaar 2 weken op vakantie geweest op de Krim.

Het was geweldig en we passen als 2 puzzel stukjes in elkaar.

Nooit van mijn leven zou ik nog een nederlandse vrouw willen hebben.

En ik heb daar ruime ervaring mee. ( inclusief kinderen).

UA ladies are the best !!!

Ik ga hier verder niet in details treden. Ik hou van mijn privacy.

Ik wil alleen vertellen dat het wel kan, maar je moet ook een beetje geluk hebben.

Betaal geen geld voor dure sites voor iets wat gewoon vanzelf moet komen.

Het zijn geen hoeren ! Maar aardige mensen.

Helaas zitten er veel mensen bij die op geld uit zijn, maar dat zijn de meeste nederlandse vrouwen ook.

En die kunnen niet eens koken ! ( ja ontdooien kan ik ook !)

Maar mijn meisje maakt zelf de pelmeni !

Het minimum salaris in UA is 70 euro per maand ! vind je het gek ?

Als je een beetje op let heb je het snel genoeg door.

En pas op voor scammers. Stuur nooit geld voor zielige oma's die ineens geopereerd moeten worden.

Denk gewoon na; niemand kan na 3 maanden zeggen dat ie zeer veel van je houd en niet zonder jou kan leven.

Het klinkt leuk maar het kan niet waar zijn.

Oekraiene is een prachtig land met hele lieve mensen !

Ik wil niemand beledigen, maar ik vind ze aardiger dan hollanders.Maar dat is een persoonlijke mening.


Veel succes !

Beh

Review: Oplichterij

Ja zekers ik hoor deze verhalen ook van mannen die Thailand en filepijnen die vrouwen dat familie ook naar geld vraagt. En dat je ze inderdaad moet onderhouden of je hoort verhalen dat ze opeens een ex-vriendje hebben dat je bedreigd wordt met een mes en maken geld van je afhandig. En dit allemaal wordt dan weer in scene gezet met het vrouwtje waar je mee bent getrouwd.

En hier heb je ook van de vrouwen al heb je een relatie met ze lopen ze stiekem te neuken in de keuken of in de wc met hun eigen collega's en vooral wanneer er party's worden georganiseerd. Ook Hindoestaanse vrouwen zoeken massaal geld en auto en rijbewijs en ja het liefste willen ze een koop huis en leven van jou inkomen en waar ze goed in zijn is de boel bedonderen en oplichten en het zijn de grootste hoerenlopers. Op lexa zitten er ook een aantal Hindoestaanse vrouwen die zoeken mannen met geld en auto en rijbewijs en willen leven van het luxe.

hindustaanse vrouwen zijn de grootste hoeren daarom trouwen en denken van ja we onze vrijheid de goeie niet na gesproken dat komt door die hele zogenaamde strenge opvoeding. Hahahaha ze zijn leeglopers en de grootste klaplopers en de grootste hoeren in Nederland zoals andere overige landen. Als je mij vraagt zijn de hindoestanen de grootste en meest schijnheiligste mensen allertijden. Geld en geld en geld zit op hun hoofd. Mensen oplichten, roven, drugs smokkelen. Dat alleen kunnen ze.

Review: Oplichterij

Mijn advies is nooit met een Nederlandse wijf beginnen. Ik heb dat al jaren gezegd je moet er nooit mee aan beginnen. Als je geld wilt investeren kan je beter een donatie doen op daklozen thuislozen mensen helpen en die hebben dat geld eerder en harder nodig.

Al heb je hier een vrouw in Nederland en ze gaat toch gewoon vreemd.


Waarom mannen de Nederlandse vrouwen afwijzen.


1. Ze lijden aan persoonlijkheid stoornis
2. Narcistische stoornis
3. sex syndroom
4. Lelijke moeder vlekken op hun lichaam
5. Een stinkende kut
6. vreemdgaan
7. Kunnen zich niet binden aan 1 man
8. Gaan graag vreemd met zwarte jongens vreemd.
9. Goldiggers
10. Ze worden snel hoertjes en vinden hun man te warm
11. Ze zijn door snee
12. willen partner alimentatie en kinderen alimentatie
13. Zijn bloedzuigers en platvreters waar dit te halen valt daar gaan ze
14. willen leven van het luxe
15. willen vrije leven uitgaan en discotheek
15. arrogant en grote bek opzetten
16. Willen dat de man alles betaald
17. Kunnen niet koken en niet schoonmaken en alleen maar ontdooien
18. Verwachten graag dat een man alles voor hen moet doen

Review: Oplichterij

Als je mij vraagt geen van beiden en in het echte leven al helemaal niet. Je kunt iemand niet van binnen lezen hoe die over jou denkt, maar als jij diegenen al snel door hebt dan wordt je per direct op block gezet of je hoort niks meer is net het echte leven vrouwen liggen voor het oprapen als je veel geld hebt, dan kun je ze allemaal krijgen en hebben hahahaha. Vrouwen zijn deze tijden te koop op de markt, omdat ze zich goed koop aan het verkopen zijn. kijk maar naar een aantal filmpjes op youtube hij moet een auto hebben en geld hebben en het liefste moet hij werken en geld thuis brengen.

Het zijn maar tijdelijke scharrels en later hoorde ik van mijn buurman dat zijn goeie vriend een vrouw had en op een gegeven moment rookte die vrouw waar hij al zn spaar geld had verstopt en de zelfde dag is ze met al zijn spaargeld uit huis vertrokken en nu is hij in de schulden beland en komt te recht bij schuldsanering en komt terecht bij de voedsel bank, meneer kan geen huur meer betalen en geen energie en water.

Hoe dom moet je zijn om een vreemdeling in je huis alleen te laten. Als is het jou relatie partner van 1 of 2 jaar, je kunt op dit moment niemand vertrouwen die je binnen het huis in laat.

Vrouwen zijn net dweilen die je dan gebruikt tot dat ze aan het slijten zijn dan gooi je die versleten dweil weer naar buiten.

Review: Oplichterij

Maar ik vraagt mij ook af, hoe dom blijven die mannen nog steeds om grote bedragen te gaan sturen/storneren naar iemand die je zelfs niet persoonlijk kent naar het buitenland. Je hoort grote bedragen en weet niet als je vorige week naar paul had gekeken en er werden ook oude vrouwen opgelicht, omdat ze dachten dat ze een man op een dating site hadden gevonden en ze hadden geld gestort naar het buitenland, omdat dat ze dachten dat die foto's echt maar blijkt uit onderzoek dat de foto's bewerkt waren en de vrouwen in totaal 50.000,- euro kwijt. en dat geld kregen ze ook nooit meer terug.

Review: Mooie beloftes worden niet waargemaakt

Ik had met dat geld lekker met mijn ouders uit kunnen gaan. Ik zelf zoek geen vrouw en het leven is al duur genoeg. Als er een vrouw is mag ze komen, ze moet een eigen baan hebben en eigen geld. En ik ga natuurlijk niet voor een vrouw zorgen en ben niet gek met mijn eigen geld. De vrouwen in deze tijden liggen voor het oprapen. En ik ga geen eisen stellen die er niet zijn. Ze willen kinderen en daarna scheiden en partner alimentatie en kinderen alimentatie incasseren van je. En de wereld is kort en saai en jij moet er wat van maken. ik heb nooit voor een dating site betaald en zal het ook nooit doen en ook niet om een vrouw. Dating sites is meer bedoeld om mannen uit hun zak uit te kloppen. En je had ook voor dat geld lekker naar de hoeren kunnen gaan.

Die blanke Nederlandse en de Nederlandse vrouwen blanke neuk hollen zoeken geen man op een dating en die zoeken rijke mannen met geld en liefste geëmancipeerd. Ze hebben allemaal een vriend maar nooit is het inkomen genoeg. En gaan gewoon door met andere mannen neuken om geld. Kunnen 1 man niet weer bijstaan en willen veel dingen hebben. En ja er staan veel stelletjes op facebook die elkaar zogenaamd leuk vinden om geld..

Review: Zoosk weg ermee

Elke gek kan een vrouw vinden, maar waar ga je een nette en goed geschoolde vrouw vinden en vrouwen in Nederland en Europa zijn ze voor het oprapen als je geld hebt. Goedkope blanke neuk hollen kan je vinden die zich vele malen aan 50 of 100 mannen heeft aangegeven. De vrouwen in Nederland zijn allemaal oplichters en heb je geld en dikke bankrekening en dan zijn ze opeens wel aardige tegen je.

Alle dating sites zijn allemaal oplichters.
Dating sites is meer bedoeld voor rijke mensen dus sugar daddy's.

De blanke Nederlandse bitches en heel Europa zoeken geen man, de Nederlandse vrouw is helemaal verziekt en die zoeken alleen maar rijke mannen, dont waste your time on it spent your money in your health whice is more worth and valuable..

Review: uit schrijven

Die blanke Nederlandse en de Nederlandse vrouwen blanke neuk hollen zoeken geen man op een dating en die zoeken rijke mannen met geld en liefste geëmancipeerd. Ze hebben allemaal een vriend maar nooit is het inkomen genoeg. En gaan gewoon door met andere mannen neuken om geld. Kunnen 1 man niet weer bijstaan en willen veel dingen hebben.

Review: 50Liefde, 1 grote grap en oplichting

Vaak zien de vrouwen er ook ouder uit dan hun leeftijd. Toen ik ook ging daten zagen ze er ook veel ouder uit dan mij, hun 10 jaar ouder dan hun eigen leeftijd en ik lijkt 10 jaar jongeren dan hun. Vaak zijn het die plamuur bitches en willen alleen maar graaien in het geld. Je kunt als man heel veel fake vrouwen profielen maken door geld te maken en door elke klikt die je klikt gaat het geld ook naar diegenen die voor ads verzorgd en die krijgt weer het geld.

Review: Grote nep vertoning / Het vertoont niet eens iets...

Op een dating sites ga je niet vinden, maar een vrouw die sex wilt en met andere mannen handelingen plegen kan je wel vinden en soms kan het gratis zijn maar ook tegen een kleine betaling verwelkomen ze je graag. En als je een blackmen bent dan is het vaak gratis dan zeggen de vrouwen meestal dan heb je een voor streepje. Relatieplanet, lexa en andere sites allemaal oplichters bende's en het gaat puur om het geld. Er zijn genoeg kroegen en plekken waar je vrouwen kunt ontmoeten, waarom moet dat nou via een betaalde dating site elke gek weet dat je zelf niet garant kunt zijn dat je zelf met een vrouw praat allemaal fake en fake.

Review: Er veranderd niks aan deze site

Wat dacht je dat je op alle dating sites vrouw gaat vinden? Ze zoeken allemaal geld en smoezen alles bij elkaar en is het nog de vraag als je met een echte vrouw praat of chat. En als diegenen daad werkelijkheid diegenen is die achter de pc zit of zit te smartphonen. Dating site is meer bedoeld voor mensen die sex zoeken en die naar geld zoeken dat soorten sites zijn sponsors sites. Maar ook voor lelijke mensen die veel geld over de brug kunnen opbrengen. Liefde bestaat niet meer het is van jou kunnen profiteren vrouwen in deze tijd zijn oplichters en bedriegen de boel bij mekaar, waar moet jij moeite gaan doen op een dating site of in het echte leven hebt je ze ook. Je hoort ze al praten op youtube en ja hij moet veel geld hebben en als hij mij de hand vraagt moet hij al hebben gespaard. Op dating sites reageren nooit op mailtjes voor al die typical blanke vrouwen en die deugen allemaal niet. Allemaal afzetten en zitten allemaal achter jou geld heel Nederland en heel europa willen ze jou geld.

Review: Er gebeurd helemaal niks

We weten toch allemaal dat dating sites er allemaal oplichters zijn. Een vrouw hoef je niet te zoeken een vrouw moet naar jou zoeken. Ja met een dating site verdien je snel genoeg geld en alleen maar moet je goede reclame maken, maar ook een goede budget erin investeren, want reclame maken kost en er moet zoveel mensen zich aangetrokken voelen tot die reclame. Met al jullie geld onder de anderen die hebben aan dat site gedoneerd of betaald gaat eigenaar met al dat geld op vakantie.

Review: Er gebeurd helemaal niks

De vrouwen willen alleen dat jij haar etentje betaald. Als ze van jou kunnen profiteren doen ze dat zeker. Het maakt niets uit hoeveel het zal kosten als jij maar betaald. Ze zullen ook gewoon een relatie hebben met een aantal mannen, dus als ze van jou willen eten dan noemen ze daten.

Alle succes verhalen zijn allemaal fake.

Review: Waardeloze chat uitgescholden voor kk hoer zeg je het word je geband admins ontslaan op staande voet kut volk

Misschien ben je dat wel ' kanker hoer'. Deze zoekt aandacht deze heeft geen man of vriend, dus deze komt hier aandacht zoeken en ik geloof niks van deze nep review.

Review: Oplichterij

Lexa zal best wel hebben gelachen hoe dom jullie wel zijn. Alle foto's die op dating sites staan die staan ook op andere dating websites. Lexa wil alleen maar geld verdienen. De vrouwen in Nederland willen geen contact met mannen, die willen alleen maar geld en ook stellen die een relatie hebben staan ook facebook en ja triest alleen auto en dure huis en smartphone en geweldige spelen, Weetje hoeveel vrouwen er in Nederland rond lopen, maar geen enkel die geen interesse toont in een goed uitziende man. Als je geld en auto hebt en je kan ze ook sponsoren dan voelen zij zich echt aangetrokken tot jou. Maar je kunt ook vrouwen vinden die een straf blad hebben die ook een aantal mannen hun nek hebben omgedraaid en ja dat is echt helemaal triest in dit droog neukers land, sex paradijs land je Holland. In het Buitenland kan ik een goede vrouw vinden in indonesia en in Thailand. In Holland willen ze alleen maar neuken neuken en neuken en alleen maar geld verdienen met hun sex diensten verlenen en dat niet alleen ze willen, maar ook gedwongen neuken zonder condoom in dit droog neukers land je Holland.

Review: Oplichterij

Dat is wat ik hier zo probeert uit te leggen, maar snap nog steeds niet waarom de mannen hun ogen niet open zijn en maar steeds bezig zijn met dating sites sponsoren en geld blijven investeren in die rommel, en als einde resultaat een man met veel frustraties.

Review: teleurgesteld

Ja daar kunnen we niks aan doen vrouwen moeten ook geld verdienen he. Het moet ook van 2 kanten komen. De vrouwen springen niet graag om je als je geen geld hebt en als je geld hebt dan weer wel. Maar ja daar kunnen we niks aan doen daarom hebben we nog hoeren, waarom moetje dan nog gaan betalen voor een dating site. Waarom moet bedelen om een vrouw op een dating site en het nu jij zorg voor mij en ik zorg voor jou.

Review: teleurgesteld

En als een vrouw je niet wilt dan wilt ze niet je kunt haar niet dwingen en ja jij hebt je geld nou eenmaal verspild, je bent zo dom dat je nog steeds erin geloofd dat een vrouw op een dating site bestaat vrouwen in deze tijden zijn allemaal oplichters geworden allemaal ge smoes.

Review: teleurgesteld

Je hebt ook van die mannen ze plegen moord om een gekke vrouw en vaak gaan de relaties uit om vreemdgaan, chatten met andere mannen of hebben al sex of dates met anderen mannen gehad. Mannen die een vriendin thuis hadden raakte hun uitkering kwijt omdat hun vriendin stilletjes bij hen bleef wonen, omdat ze dat niet eerlijk hadden door gegeven en kwam de ambtenaar er achter dat er vrouwen kleding en meerdere tandenborstels thuis lagen. En de uitkering instanties heeft meneer uitkering stop gezet en vriendin was ook weer weg. Drie kwart van de vrouwen en meerderheid kunnen niet koken en liefste willen ze dat jij betaalt voor hen etentje bij een dure restaurantje en kijken alleen naar jou centen.

Je hebt een vrouw alleen maar nodig om je voort te laten planten is dat al gedaan dan is ze ook ook klaar en vaak is alles maar een tijd je. De vrouwen van deze tijden weten niet wat liefde is, maar weten alleen maar de boel te belazeren en je aan het lijntje houden om een relatie aan te gaan en huwelijk moet vol slagen aan al deze eisen, samenwonen en op wet trouwen, liefste een auto en een koop huis en een dikke bank rekening en plus een dure smartphone en blijven face booken en ander heb ik geen leven meer op sociale media. De vrouwen van deze tijden kunnen niet koken en willen ook alleen maar reizen en met vriendinnen binnen het huwelijk gaat toch mevrouw vreemd en is weer terecht op een dating site. Om te daten proberen ze alles kosten op jou te verhalen met al hun gelul en ge smoes heb je al voor haar betaald en dan wil ze graag blijven profiteren uit jou zak centen.

Review: teleurgesteld

Zekers helemaal mee eens urbenis... Als je vrijgezel bent en blijft de schade onbeperkt. Geen illusies met lusten en lasten en materie en vreemdgaan en die gestoord dingen.

Review: teleurgesteld

Dan hoor je ze al vaak praten en ik heb gevoelens voor een ander hoor. Sorry hoor schatje ging per ongeluk met iemand anders geslapen en kan je het mij vergeven? En kon mij gevoelens niet in bedwang houden whahaha, dan zitten ze in een langere tijd in een relatie of in een huwelijk bootje met iemand om hele andere redenen financiële reden en opper vlakte.

Review: teleurgesteld

Als je een neger bent dan is de kans groter dat een Nederlandse vrouw en europese vrouw je niet afwijst op een dating, maar in real life hebt je ze ook, hoe je het keert of draait het probleem blijft het zelfde. De meerderheid van de Nederlandse en europese vrouwen zijn al uit gemold door negers. Als je ze leert kennen dan hoor je meestal van ben opzoek naar een donkere jongen.

Review: teleurgesteld

Meestal zijn ze ook niet te vertrouwen, ze willen alleen maar van jou profiteren. Een meestal zien ze er ook ouder uit dan hun leeftijd, zoals op de foto. Ze zoeken mannen met een grote vermogen en hoge functionaris. Ze gaan zoeken waar dit te halen valt. Een vrouw moet je niet zoeken op een dating site en ook helemaal niet in Nederland of Europa. Vele gekke vrouwen willen van jou zak centen profiteren en liefste willen ze in een auto rijden en liefste kinderen erbij en ook WET trouwen om willen van jou pensioen en geld en AOW. Ze zullen er alles om doen om het zover te kunnen krijgen dat alles op papier gaat staan.

Review: teleurgesteld

M. Ik ben geen moslim maar vindt de gekozen naam mahabout wel leuk. Ik heb veel verhalen over moslims vrouwen gehoord vooral turken en marokkanen heel triest over de moslims. Hahah dan moetje bekeren tot islam en trouwen vanwege het geloof. Voor mij hoeft dat allemaal niet hoor, we leven allemaal in Nederland wie zich niet kan aanpassen gewoon lekker oprotten. Ik kijk heel veel religieuze westerse en Aziatische films.

Ja, joe dat zo denk ik er ook over. Een vrouw kost heel veel. Maar ja als je een zelfstandige eerlijke werkende vrouw vindt met baan die jou niks kost en toch voor de echte liefde gaat dan heb je wat.

Review: Slechte communicatie en organisatie

In Nederland zijn er niet minder vrouwen er zijn genoeg vrouwen elke gek kan een vrouw in Nederland vinden, hoerige, soa, hiv, aids types kun je vinden en ja die hun kont omhoog doen en in hun elke gat wordt geneukt. De mannen in Nederland worden meer bi en homo en dat niet alleen het begin bij jonge leeftijd. De vrouwen die doen dat zelf ook en gebruiken heel veel excuses om een relatie over te wegen. De vrouwen in Nederland zoeken geen relatie. Ze zoeken alleen maar naar sex en geld en dat niet alleen je moet hoge inkomen hebben en veel geld hebben het liefste een auto en een koop huis en hun een luxe leventje bieden met perspectief en zekerheid en graag trouwen ze op WET en doen dat alleen vanwege de partner alimentatie en kinderen alimentatie en als ze je leeg kunnen trekken en dan doen ze dat ook. Vele vrienden van mij kant hadden een relatie en zijn getrouwd en weer gescheiden in Nederland, hun vrouw en vriendin vreemdgaan en sex hebben met andere mannen en vrouw zit achter man partner alimentatie. Een partner zoeken in het buitenland is ook maar de vraag als ze betrouwbaar is vaak zitten ze ook op je geld en verblijfsvergunning en willen ook dat j haar familie moet sponsoren, je moet net de goede treffen, liefste eentje die goed opgeleid en een baan heeft dan heb je wat en zo niet dan je het verder schudden en zitten alleen maar op jou verblijfsvergunning en geld. En het beste methode is een LAT relatie. Of ja je moet een lelijke vrouw uit Thailand nemen of indonesia dan hebt je misschien zekerheid op een langere termijn relatie of huwelijk.

Mijn vriend haalde ook eentje uit het buitenland en kwam er laat achter dat een het prostituee was en het is altijd risico vol en verantwoord met wie je te maken hebt.En blijkt ook dat ze al op een langere termijn achter af een vriend je had. Meneertje is gaan scheiden en moest voor zijn echtscheiding 1300,- euro persoon betalen en 50% / 50% van zijn aandeel afdragen. In buitenland ze hebben ook veel ex-vriendjes waar voor ze werken en die hun pooier zijn en blijkt meestal dat haar nieuwe man of vriend wordt bedreigd, omdat dit al wordt voor gepland. Relaties bureaus maken heel veel geld aan jou en het zelfde ook als dating site.

Review: Slechte communicatie en organisatie

Ja of je moet zwart zijn dan toont de blanke Nederlandse/europese vrouw wel interesse. Als je tijd niet wilt verspillen aan een vrouw kan je beter een huisdier nemen een hond of een kat. Die maken jou veel gelukkiger een vrouw hebt je alleen nodig om af en toe mee te wippen en om te voortplanten. Verder niks bijzonders aan vrouwen.