Humsafar is de grootste en leukste Hindoestaanse datingsite van heel Nederland. Je kan je nu gratis aanmelden om ook mee te daten. Dating

Doelgroep

Ben je helemaal weg van de Hindostaanse dames? Ben je al geruime tijd op zoek naar een Hindostaanse date? Dan ben je bij Humsafar op het juiste adres. Op deze site zijn er een aantal Hindostaanse dames met wie je dagelijks in contact kan komen. Deze dames zijn ook allen op zoek naar een spannende date, vriendschap en meer. Dus ga vandaag nog aan de slag met het vinden van je droomprins of droomprinses op deze site.


Aanmelden

Ben je op zoek naar een interessante Hindostaanse date? Meld je dan snel en eenvoudig aan op deze site. Op de site kun je klikken op het tabje "nog geen lid? Registreer je nu!". Na hierop geklikt te hebben komt er een online aanmeld formulier tevoorschijn waarin je je naam, e- mail adres, persoonlijke interesses en persoonlijke gegevens kan invoeren. Na alle informatie verwerkt te hebben, de algemene voorwaarden geaccepteerd te hebben, kun je klikken op "Registreer". Hierna zal er een e- mail verstuurd worden naar het opgegeven e- mail adres ter bevestiging van de aanmelding. Na de aanmelding bevestigd te hebben kun je direct van start gaan met het zoeken naar je Sexy Hindostaanse date.


Humsafar Quick Search

Ben je op de site, maar kun je toch geen geschikte date vinden vanwege de veelheid aan interessante profielen? Of wil je gewoon gericht zoeken naar een date? Dan kun je gebruik maken van de Humsafar Quick Search optie. Je kunt hierin aangeven of je op zoek bent naar een man of een vrouw, de leeftijdsklasse waarin de persoon moet zitten en dan kun je klikken op quick search. Er zullen dan een aantal interessante profielen tevoorschijn komen. Jij hebt dan de mogelijkheid om contact te maken met een of enkele van de interessante profielen.


Contact gegevens

Voor eventuele vragen en of opmerkingen kun je gerust contact opnemen met de klantenservice van Humsafar door het online contact formulier in te vullen en te verzenden. In dit formulier moet je onder andere je gebruikersnaam, onderwerp en het bericht verwerken.


Humsafar Reviews

  Betaald maar geen diensten

  Met vragen kun je nergens terecht.je betaald aan molli en molli word hier rijker van.ik vraag me af of humsafar wel een dating site is???

  Sterke punten
  Geen 1,je betaald en je krijg niks voor terug ,weg je geld.

  Zwakke punten
  Humsfar is de grootste dating site die mensen oplicht.tig mailtjes verstuurd 1 beantwoord.we gaan kijken wat er mis is gegaan
  Sindsdien zijn ze opgeslokt

  Membership

  Grootste datingsite? mijn hoela
  Deze mensen beantwoorden jou mailtjes niet en waarom heeft niemand een profiel foto?

  Sterke punten
  Er is geen 1,bestaat deze site wel vraag ik me af?

  Zwakke punten
  Geen respons

  Nep

  Waardeloze site. Je kan geen wijzigen doen, geen reactie als je mailt. Slechte server. Blijft hangen

  Sterke punten
  Niet

  Zwakke punten
  Alles

  geld kwijt geen date

  maak hier geen gebruik van , super fake

  Sterke punten
  niks

  25,- euro om VIP te worden, maar ook de domste site met domme profielen

  Hier ook weer zo'n domme site.

  Ik hebt hier ook een hindoestaanse meisje leren kennen. Maar deze komt uit paramaribo. In mijn profiel hebt ik ook mijn e-mail adres gezet. Ze heeft via daar gecontacteerd. Ik hebt trouwens niet betaald en deze gekke site kost jou 25,- euro

  Je begint het gesprek goed. We hebben elkaar leren kennen. Het doel was een serieuze relatie. Ze komt haar afspraken niet en toont weinig interesse in gesprekken. Een aantal gesprekken aangegaan met haar, maar later blijkt dat ze al een huwelijk al bijna had met een ander jongen, maar dat ze voor het huwelijk met die jongen ging slapen. Maar dit gebeurde 5/6 jaar geleden dat vertelde ze. Als een jongen al voorgesteld is aan de schoonouders, heeft het weinig waarde voor een nieuwe jongen, om met een hindoestaase meisje te gaan die al met een ander jongen heeft geslapen. Er zijn daar Hindoestaanse vrouwen met beperking en met trauma. Maar ik hebt dat gesprek korter gemaakt en zei sorry, maar dit is echt niet naar wat ik zoekt.


  De hindoestaanse vrouwen hebben twee gezichten, Krijgt ze haar zin niet stuurt zij de goorste leugens en verwijten rond op je profiel. De Hindoestaanse vrouwen moeten maar eens minder zeuren, wat minder gelul intikken en proberen een echt gesprek te voeren Met hun praten, daar word je echt moe en zeuren geld, auto en rijbewijs.


  Mijn mail is
  [email protected]

  Sterke punten
  Die neppe profielen met kleuren blauw en roze.

  Die VIP zetten om je een gek te maken dat je daar een vrouw kunt vinden.

  Ook vooral die neppe youtube video die ze hebben gemaakt.

  25,- euro om te betalen als je een goeie partner daar vindt. Hahaha niemand is daar goed, want 99.8% is niet serieus vooral onder de vrouwen, die veel te verbergen hebben.

  Doordat je 25,- euro boekt om VIP kunnen hun jou niet garanderen als je daar een partner zult vinden.

  Zwakke punten
  En wil jullie aanraden om ook geen enkel geld te storten of lid te worden van deze site. Hoe meer geld ze verdienen, hoe langer deze sites zullen blijven, want die hindoestaanse mannen die achter die site zitten en die het ook runnen they don't care als ze hun geld maar krijgen.

  Puur om geld en oplichterij.

  Dus wees gewaarschuwd bij deze!

  En als je op humsafar je e-mail plaats gooien ze een blok en ban op je scherm. Dan krijgt geen toegang meer tot de site. Dus ze hebben wel heel veel te verbergen.

  Er zijn geen serieuze hindoestaanse vrouwen doen alles om geld, want die bestaan niet meer in de jaren 80/90 wel kon je trouwen en leven settelen.

  Misschien als blanke man kan je nog een one night stand vinden of een date of een wipje.

  Het werkt!

  Door Humsafar, heb ik mijn man leren kennen.
  Inmiddels getrouwd en in verwachting van onze 1e kind.

  Heb zeer goed ervaring met deze site.

  Het is de bedoeling om mensen in contact te komen.
  Het is een tool een hulp middel.
  Ben blij dat er zulke site's bestaan.

  Sterke punten
  duidelijk
  overzichtelijk
  leuke optie om in contact te komen met een ander lid

  Zwakke punten
  chatbox wordt niet veel gebruikt van gemaakt

  Begin er niet aan! Laatje niet lokken! Als VIP Member

  Ik heb mij bij deze site aangemeld zonder aanmelden is deze site waterdicht. Wat mij opvalt dat je veel vakjes en profielen moet invullen. Terwijl het allemaal niet echt nodig. In het begin van de pagina denk je dat deze site is gratis nadat je profiel en vakjes volledig invult dan zoek je een partner en als je een mailtje stuurt moetje er voor betalen. Ik ben wel in contact met een dame gekomen maar haar gedrag was raar en ze haakt af mensen schrijven in hun profiel iets anders als je een gesprek met diegene begint loopt het niet lekker. Of de IQ van mensen zijn 10

  Sterke punten
  \\r\\n- Design kleur en letters om je gek te laten maken.\\r\\n- Hoe meer neppe profielen hoe meer je denkt dat er daar mensen zich hebben aangemeld.

  Zwakke punten
  - Die neppe interesses kunnen je gek maken door jou te laten betalen als MAN!\\r\\n- Laat je echt niet gek maken door deze site door die aantal profielen.\\r\\n- Neppe profielen.\\r\\n- Die beheerders zitten alleen maar op jou geld uit.\\r\\n- Ze hebben geen geld en proberen je geld uit jou bank te laten rollen.\\r\\n\\r\\n

Bezoek Humsafar

Schrijf een review