Humsafar is de grootste en leukste Hindoestaanse datingsite van heel Nederland. Je kan je nu gratis aanmelden om ook mee te daten. Dating

Doelgroep

Ben je helemaal weg van de Hindostaanse dames? Ben je al geruime tijd op zoek naar een Hindostaanse date? Dan ben je bij Humsafar op het juiste adres. Op deze site zijn er een aantal Hindostaanse dames met wie je dagelijks in contact kan komen. Deze dames zijn ook allen op zoek naar een spannende date, vriendschap en meer. Dus ga vandaag nog aan de slag met het vinden van je droomprins of droomprinses op deze site.


Aanmelden

Ben je op zoek naar een interessante Hindostaanse date? Meld je dan snel en eenvoudig aan op deze site. Op de site kun je klikken op het tabje "nog geen lid? Registreer je nu!". Na hierop geklikt te hebben komt er een online aanmeld formulier tevoorschijn waarin je je naam, e- mail adres, persoonlijke interesses en persoonlijke gegevens kan invoeren. Na alle informatie verwerkt te hebben, de algemene voorwaarden geaccepteerd te hebben, kun je klikken op "Registreer". Hierna zal er een e- mail verstuurd worden naar het opgegeven e- mail adres ter bevestiging van de aanmelding. Na de aanmelding bevestigd te hebben kun je direct van start gaan met het zoeken naar je Sexy Hindostaanse date.


Humsafar Quick Search

Ben je op de site, maar kun je toch geen geschikte date vinden vanwege de veelheid aan interessante profielen? Of wil je gewoon gericht zoeken naar een date? Dan kun je gebruik maken van de Humsafar Quick Search optie. Je kunt hierin aangeven of je op zoek bent naar een man of een vrouw, de leeftijdsklasse waarin de persoon moet zitten en dan kun je klikken op quick search. Er zullen dan een aantal interessante profielen tevoorschijn komen. Jij hebt dan de mogelijkheid om contact te maken met een of enkele van de interessante profielen.


Contact gegevens

Voor eventuele vragen en of opmerkingen kun je gerust contact opnemen met de klantenservice van Humsafar door het online contact formulier in te vullen en te verzenden. In dit formulier moet je onder andere je gebruikersnaam, onderwerp en het bericht verwerken.


Humsafar Reviews

  Het werkt!

  Door Humsafar, heb ik mijn man leren kennen.
  Inmiddels getrouwd en in verwachting van onze 1e kind.

  Heb zeer goed ervaring met deze site.

  Het is de bedoeling om mensen in contact te komen.
  Het is een tool een hulp middel.
  Ben blij dat er zulke site's bestaan.

  Sterke punten
  duidelijk
  overzichtelijk
  leuke optie om in contact te komen met een ander lid

  Zwakke punten
  chatbox wordt niet veel gebruikt van gemaakt

Bezoek Humsafar

Schrijf een review