Ben je helemaal weg van mannen en of vrouwen van Hindostaande komaf? Ben je eenzaam, pas uit een relatie, gescheiden of gewoon single? Wilde je altijd al een serieuze relatie met een Hindostaanse man of vrouw? Dan moet je zeker bij Radha.nl wezen. Deze site is de beste plek voor een Hindostaanse date en wordt daarom ook gezien als de grootste Hindostaanse datingsite van Nederland. Op deze site kun je in contact komen met knappe Hindostaanse vrijgezellen. Deze zijn net als jou op zoek naar nieuwe vrienden, chatcontact, leuke dates en of relaties. Je hoeft zelf gelukkigerwijs geen Hindostaan te zijn om je in te kunnen schrijven op Radha.nl. Een ieder is van harte welkom op deze site. Radha.nl is voor alle singles, die openstaan voor een Hindoestaanse partner (man/vrouw). De gebruikers van Radha.nl hebben om diverse redenen ervoor gekozen om zich aan te melden. Sommigen hebben weinig tijd voor een actief sociaal leven en om andere vrijgezellen te ontmoeten of ze komen maar niet in contact met andere Hindostaanse vrijgezellen bij de huidige uitgaansgelegenheden. Weer andere geven aan, dat ze gewoon via deze site in contact willen komen met andere serieuze mensen of met Hindostanen uit andere steden. Radha is kortom een betrouwbare partner in je zoektocht naar een serieuze partner voor het leven. Lijkt deze datingsite je interessant? Meld je dan vandaag nog geheel gratis aan op Radha.nl. Dit kun je doen door op de startpagina van de site te klikken op het tabje Gratis aanmelden. Je vult dan enkele persoonlijke gegevens in, een gebruikersnaam en wachtwoord naar keuze. Na alle gegevens ingevuld te hebben en je aanmelding bevestigd te hebben kun je direct van start gaan met het doorzoeken van profielen van andere gebruikers.

Radha.nl Reviews

  Goh bestaat die site nog?

  Net even snel de reviews gelezen en kennelijk is er toch wel wat veranderd.
  Ikzelf heb als blanke man een jaar of 15 geleden toch een paar erg lekkere en leuke afspraakjes met leuke hindoestaanse vrouwen via deze site gehad. Was toen inderdaad ook al niet goedkoop maar het was toen zijn geld zeker wel waard.
  Of de kennis van toen nu nog enige waarde heeft weet ik niet, maar ze zijn er zeker niet goedkoper op geworden ;-(

  Stelletjes bedriegers vooral die hindoestaanse vrouwen

  Ik hebt hier ook een dame leren kennen. Wat men altijd ziet wat ze in hun profiel schrijven komen ze niet na.


  Ik hebt hier ook een dame leren kennen. Begin je een gesprek gaat het goed. Maar een Hindoestaanse vrouw vraagt nooit aan een man hoe gaat het of hoe is met jou? Maar het moest altijd van mij kant komen en ik moest altijd van mij kant laten horen. Integendeel probeer je een gesprek voort te zetten. Uit gesprek zoeken ze geen echte liefde in een relatie, maar ze zoeken een man met een goeie baan. Maar ze zijn niet serieus genoeg en niet stabiel genoeg voor een relatie. Ik ben niet verder in dat gesprek gegaan, omdat het geen zin heeft. Ze vertelde dat ze een relatie had van 2 jaar, maar dat interesseert mij helemaal niet. Dat relatie is lang voorbij mentaal en fysiek zijn ze niet in orde. Ze vertelde dat ze ook had gedate maar dat hij diegenen niet was. En ze kijkt ook niet in de toekomst want die zal ze vast ook niet willen oorspronkelijk komt ze uit paramaribo.

  Tenzij je geld en auto en grote huis dan wel. Als ik de Hindoestaanse vrouwen en meisjes moet scharrelen zijn het de gaarst vrouwen die ik hebt gehad. Ze weten niet wat ze willen en denken heel wat dat de wereld om hun draait, dat ze arrogant zijn dat staat al bekend. En ik durft te wedden 99.8% van de vrouwen daar die zoeken daar niks en weten niet wat ze willen, ze zijn alleen op 1 ding uit en dat is jou geld!

  Maar je moet echt iemand goed leren kennen, om er achter zien te komen wat de verleden is van iemand, anders gaat het geen enkel zin hebben. Hoe is iemand gemanierd.

  Maar waarom zou ik een relatie zoeken met een Hindoestaanse vrouw. Vroeger waren ze goed, maar nu echt niet meer in de jaren 80/90 kon je trouwen om een echte leven een relatie hebben nu niet meer. Ze willen alleen maar weten als je geld hebt en als je ze goed kan verzorgen. Dus, ja ben zelf een mooie man maar vindt dat er geen eisen moet zijn.

  De hindoestaanse vrouwen hebben twee gezichten, Krijgt ze haar zin niet stuurt zij de goorste leugens en verwijten rond op je profiel. De Hindoestaanse vrouwen moeten maar eens minder zeuren, wat minder gelul intikken en proberen een echt gesprek te voeren Met hun praten, daar word je echt moe en zeuren geld, auto en rijbewijs.

  Sterke punten
  Teveel reclame en neppe succesvolle verhalen om jou over te halen om lid te worden. Je bent sowieso € 15,95 kwijt. Je geef de eer aan de Hindoestanen om te kunnen profiteren van jou kosten.

  Alleen domme mensen registeren daar, die denken ohhh ik zal een partner dr vinden.

  Het leuke is dat een vrouw veel over de Hindoestaanse man mag schrijven, maar als jij iets over het tegen tegenovergestelde schrijf over een vrouw schrijft dat overeenkomst verwijderen ze dat.

  Maar wil iedereen hierbij waarschuwen, ga nou niet lid van site worden. Want niemand dr is serieus.

  Zwakke punten
  Ik zie dat veel Hindoestaanse vrouwen problemen hebben met hun achtergrond en vaak een trauma hebben opgelopen. Waarvan ze steeds een gesprek gaan voeren over vroeg dus hun verleden.

  Vieze lelijke Hindoestaanse vrouwen met een rot mentaliteit, maar ook dat ze een grote ego hebben.

  De Hindoestaanse vrouwen kunnen zich niet netjes voorstellen, daar begint het problemen op te leveren.

  De hindoestaanse vrouwen hebben twee gezichten, Krijgt ze haar zin niet stuurt zij de goorste leugens en verwijten rond op je profiel. De Hindoestaanse vrouwen moeten maar eens minder zeuren, wat minder gelul intikken en proberen een echt gesprek te voeren Met hun praten, daar word je echt moe en zeuren geld, auto en rijbewijs.

  Laat je zeker niet door hun naaien en vooral door de Hindoestaanse beheerders om hun 25,- euro te geven om full member te worden.

  Hindoestaanse vrouwen gaan sowieso vreemd.

  Veel fakers en geen geld investeren aan dat site! waargeschuwd telt voor 2

  Inderdaad veel gekke mannen daar en niet alleen dat ook veel gekken hindoestaanse vrouwen. Die geen liefde in een relatie en huwelijken zoeken. Je ziet ook dat hindoestaanse jonge dames ook mondiger worden en brutaler worden. Voor sommige geldt het meestal hoe beter de baan, hoe beter het voor de familie. Die site radha zitten vol fakers maar ook vrouwen en mannen die zogenaamd geen kinderen hebben, terwijl je er achter komt te weten dat er veel mensen daar zijn die zijn gescheiden of hebben toch al kinderen.

  Hou je van geld en auto en rijbewijs? Dan ga je voor een gekke, dikke, kale, lelijke hindoestaanse man, omdat het alleen maar nadeliger uitkomt als je vrouw bent. 1 op de 3 hindoestaanse huwelijken komt tot een echtscheding. Veel gekke trouwen vanwege aanzien. Kijk maar op FB je schrikt er wel van hoor, je ziet stellen en je ziet een hele lelijke man, dan vraagt je af is deze huwelijk wel echt, meestal lopen de hindoestaanse huwelijken op de klippen lopen, ook vanwege financiële situaties die kunnen ontstaan, bij gebrek zonder geld en op tijd betalen van door lopende rekeningen. Of als ze een huwelijken hebben gehad dan spotten ze met hun foto's van ohhhhh ik ben getrouwd en vind mij zelf geweldig en moet elke keer en elke dag een nieuwe foto's zetten van mijn huwelijk, om aan anderen te laten zien dat ik geweldig bent gebeurt vaak bij hindoestanen.

  Hebt je geld en auto en rijbewijs dan hebt je liefde genoeg. Bij hindoestanen moetje huwelijken opvoeden met geld en auto en rijbewijs, want dat geeft bij meeste gevallen in relaties en huwelijken standvastigheid.

  Ik ben ook nog steeds een vrijgezelle heer van ronde 28 jaar. En hebt nog steeds niemand kunnen vinden. Wat ik eigenlijk helaas vindt.

  Weetje wat een hindoestaanse arrogante dame tegen mij had gezegt? Ze mailde mij uit verveling. Lees dit onderstaande? Uit levenservaring van site radha uit mail...


  HAHAHA hoe zou ik van je centen kunnen eten als je geen moer hebt. Ga werk zoeken ofzo en geld verdienen arme zwerver dat je bent. Misschien kan je dan nog voor plastische chirurgie betalen want mooier dan mij zul je nooit worden engerd. ik ga je nu blocks dus als je nog mailtjes wilt sturen, doe geen moeite want het komt toch niet meer bij me aan. Heb genoeg tijd verspilt aan je lelijke pedo koelie. Vanavond wordt je gesloopt door mn boys


  Ik zoekt een serieuze relatie met een leuke dame en ben een heer van 29 jaar.

  ik hebt geen kinderen en ben nooit getrouwd. Ik wil graag een relatie en ook op zijn hindoestaanse willen trouwen.

  Je mag me mailen op
  [email protected]

  Sterke punten
  Deze site is goed voor blanke mannen. Die kunnen het makkelijke betalen, want die zijn rijk. Blanke mannen zie je daar ook heel veel.

  Zwakke punten
  Niet betalen je bent zo je geld kwijt, date ga je zeker niet kunnen vinden of krijgen. Veel neppe profielen, laat je niet gek maken 14,95,- is heel veel weg gegooid geld. Weet je wat 14,95,- wel is? We leven niet meer in guldens tijd dat is bijna 32,20,- in guldens.

  Met dat geld kan ik 2 shoarma broodjes kopen en eten.

  Het zijn gewoon stel oplichters die hindoestanen die snel geld verdienen aan hun website, door nep profielen te maken krijgen ze snel hun geld binnen.

  Laat je niet gek maken door andere revieuws. Deze site ken ik al genoeg.

  Was ooit best goeie site

  Heb een jaar of 10 geleden ingeschreven gestaan bij deze site en toen was het een goed werkende datingsite en ook de tarieven waren toen heel redelijk.
  Als blanke man heb ik in de paar (6) maandjes dat ik bij Radha ingeschreven stond zeker niet over leuke dates te klagen gehad. Heb meerdere echt leuke vrouwen in levende lijve ontmoet.

  Weet niet hoe het nu, 10 jaar later is, maar dat ze nog steeds bestaan zegt misschien wel iets.

  Sterke punten
  Ik heb vaak leuke contacten gehad

  Zwakke punten
  5 credits voor 14,95 is best wel duur

  Niet waard voor 1 dag

  Deze site is opgericht door een stel oplichers door hindoestanen die in Suriname wonen. En hebben ernorme schulden opgebouwd vandaar dat ze deze site in Suriname onder de loep wordt genomen. Deze site is niet free je moet er voor betalen. Ze verdienen hun brood in Suriname mensen dus uitkijken.

  De kosten zijn:
  5 creditpunten, 3 maanden geldig: € 14,95
  10 creditpunten, 6 maanden geldig: € 22,95 (23% korting!)
  20 creditpunten, 12 maanden geldig: € 40,95 (32% korting!)

  Hier vindje alleen maar dames die jou voor de gek houden serieuze dames vindje hier niet En het geld verspilling koop geen credits. Het zijn een stel bloederzuigers en mensen doen zich heel anders voor dan dat ze in profiel
  Mail mij dan maar [email protected]

  beweren.

  Sterke punten
  Profiel is makkelijk te lezen en eenvoudig. Als je niet uitkijkt kun je blind ervan worden door die aantrekkelijk voorwaarden en regels dat je direct je geld uitgeeft aan die FAKE site. Wil iedereen er voor waarschuwen..

  Zwakke punten
  Mensen doen zich heel anders voor dan dat in hun profiel zich zelf beschrijven. Je vind hier echt niemand en alle succes verhalen zijn ook zelf geschreven door de beheerders van die site. Dus uitkijken mensen ze willen je flink uitbuiten van je geld. Laat je niet gek maken door die meisjes en dames met hun neppe profielen en het zegt niet veel over hun maar over die site. Hier vindje alleen maar FAKE hindoestaanse dames met een grote MOND!

  Radha, leuk voor Hindoestanen, jammer genoeg kunnen anderen daar niet veel.

  Veel teveel gericht op de Hindoestaanse cultuur, ipv naar buiten toe. Mensen die als niet-Hindoestaan een relatie met een Hindoestaan(se) willen, worden veelal niet gehoord, daar de instellingen dusdanig staan alsof iedereen die op de site komt per-definitie een Hindoestaan(se) is. Veder is de site vele teveel op de centjes gericht.

  Sterke punten
  Opmaak is goed.

  Zwakke punten
  Credits vervallen na verloop van tijd. Voor elke activiteit moet een aparte bundel bekostigd worden. Wil je langer veilig doormailen zonder meteen je eigen mailadres prijs te geven, moet je weer betalen.

  Radha.nl

  Wat een domme site. Wordt gevraagd naar de kleur van de ogen. Wat veel belangrijker is de huidskleur.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Wat een domme site. Wordt gevraagd naar de kleur van de ogen. Wat veel belangrijker is de huidskleur

Bezoek Radha.nl

Schrijf een review