Veel fakers en geen geld investeren aan dat site! waargeschuwd telt voor 2

Veel fakers en geen geld investeren aan dat site! waargeschuwd telt voor 2

Inderdaad veel gekke mannen daar en niet alleen dat ook veel gekken hindoestaanse vrouwen. Die geen liefde in een relatie en huwelijken zoeken. Je ziet ook dat hindoestaanse jonge dames ook mondiger worden en brutaler worden. Voor sommige geldt het meestal hoe beter de baan, hoe beter het voor de familie. Die site radha zitten vol fakers maar ook vrouwen en mannen die zogenaamd geen kinderen hebben, terwijl je er achter komt te weten dat er veel mensen daar zijn die zijn gescheiden of hebben toch al kinderen.

Hou je van geld en auto en rijbewijs? Dan ga je voor een gekke, dikke, kale, lelijke hindoestaanse man, omdat het alleen maar nadeliger uitkomt als je vrouw bent. 1 op de 3 hindoestaanse huwelijken komt tot een echtscheding. Veel gekke trouwen vanwege aanzien. Kijk maar op FB je schrikt er wel van hoor, je ziet stellen en je ziet een hele lelijke man, dan vraagt je af is deze huwelijk wel echt, meestal lopen de hindoestaanse huwelijken op de klippen lopen, ook vanwege financiële situaties die kunnen ontstaan, bij gebrek zonder geld en op tijd betalen van door lopende rekeningen. Of als ze een huwelijken hebben gehad dan spotten ze met hun foto's van ohhhhh ik ben getrouwd en vind mij zelf geweldig en moet elke keer en elke dag een nieuwe foto's zetten van mijn huwelijk, om aan anderen te laten zien dat ik geweldig bent gebeurt vaak bij hindoestanen.

Hebt je geld en auto en rijbewijs dan hebt je liefde genoeg. Bij hindoestanen moetje huwelijken opvoeden met geld en auto en rijbewijs, want dat geeft bij meeste gevallen in relaties en huwelijken standvastigheid.

Ik ben ook nog steeds een vrijgezelle heer van ronde 28 jaar. En hebt nog steeds niemand kunnen vinden. Wat ik eigenlijk helaas vindt.

Weetje wat een hindoestaanse arrogante dame tegen mij had gezegt? Ze mailde mij uit verveling. Lees dit onderstaande? Uit levenservaring van site radha uit mail...


HAHAHA hoe zou ik van je centen kunnen eten als je geen moer hebt. Ga werk zoeken ofzo en geld verdienen arme zwerver dat je bent. Misschien kan je dan nog voor plastische chirurgie betalen want mooier dan mij zul je nooit worden engerd. ik ga je nu blocks dus als je nog mailtjes wilt sturen, doe geen moeite want het komt toch niet meer bij me aan. Heb genoeg tijd verspilt aan je lelijke pedo koelie. Vanavond wordt je gesloopt door mn boys


Ik zoekt een serieuze relatie met een leuke dame en ben een heer van 29 jaar.

ik hebt geen kinderen en ben nooit getrouwd. Ik wil graag een relatie en ook op zijn hindoestaanse willen trouwen.

Je mag me mailen op
[email protected]

Sterke punten
Deze site is goed voor blanke mannen. Die kunnen het makkelijke betalen, want die zijn rijk. Blanke mannen zie je daar ook heel veel.

Zwakke punten
Niet betalen je bent zo je geld kwijt, date ga je zeker niet kunnen vinden of krijgen. Veel neppe profielen, laat je niet gek maken 14,95,- is heel veel weg gegooid geld. Weet je wat 14,95,- wel is? We leven niet meer in guldens tijd dat is bijna 32,20,- in guldens.

Met dat geld kan ik 2 shoarma broodjes kopen en eten.

Het zijn gewoon stel oplichters die hindoestanen die snel geld verdienen aan hun website, door nep profielen te maken krijgen ze snel hun geld binnen.

Laat je niet gek maken door andere revieuws. Deze site ken ik al genoeg.

Bezoek Radha.nl Reviews over Radha.nl

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Radha.nl
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden