Oplichterij

Zodra je betaald lid bent van Lexa ontvangen niet-betaalde leden je berichten NIET, dit kan wel als je Premium lid wordt wat dus weer het dubbele kost. Ook de automatische incasso na het verlopen van je abonnement vind ik triest. Ik ben net niet meer betaald lid en nu stroomt het ineens wel vol met "Boezken" Uhhu, naar mijn idee niet geloofwaardig.

Begin hier a.u.b. niet aan!

Sterke punten
Goed in oplichten.

Zwakke punten
Zo een beetje alles.

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

5 reacties

Lexa zal best wel hebben gelachen hoe dom jullie wel zijn. Alle foto's die op dating sites staan die staan ook op andere dating websites. Lexa wil alleen maar geld verdienen. De vrouwen in Nederland willen geen contact met mannen, die willen alleen maar geld en ook stellen die een relatie hebben staan ook facebook en ja triest alleen auto en dure huis en smartphone en geweldige spelen, Weetje hoeveel vrouwen er in Nederland rond lopen, maar geen enkel die geen interesse toont in een goed uitziende man. Als je geld en auto hebt en je kan ze ook sponsoren dan voelen zij zich echt aangetrokken tot jou. Maar je kunt ook vrouwen vinden die een straf blad hebben die ook een aantal mannen hun nek hebben omgedraaid en ja dat is echt helemaal triest in dit droog neukers land, sex paradijs land je Holland. In het Buitenland kan ik een goede vrouw vinden in indonesia en in Thailand. In Holland willen ze alleen maar neuken neuken en neuken en alleen maar geld verdienen met hun sex diensten verlenen en dat niet alleen ze willen, maar ook gedwongen neuken zonder condoom in dit droog neukers land je Holland.

Mahabout: vrouwen zijn hypergaam en gaan dus vrijwel altijd voor mannen met een minstens zo hoge status, liefst hoger, dan zij zelf hebben. Omgekeerd heeft een man er weinig problemen mee als een vrouw minder verdient of gestudeerd heeft. Het is geen hollands verschijnsel maar een universeel iets.

Dat is wat ik hier zo probeert uit te leggen, maar snap nog steeds niet waarom de mannen hun ogen niet open zijn en maar steeds bezig zijn met dating sites sponsoren en geld blijven investeren in die rommel, en als einde resultaat een man met veel frustraties.

Alle datingsites :
Gratis sites = teleurgestelde man
Betaal sites = boze teleurgestelde man

Ik wil toch even reageren op jouw review Mahabout... Lexa WAS ooit een datingsite met foute beheerders. Schreven zomaar een nieuwe termijn af zonder toestemming en de kleine lettertjes op de site waren zo verstopt dat je voor je het wist je weer voor een nieuwe termijn moest betalen. Maar... Lexa heeft ondertussen een aantal dingen gewijzigd,dit na tussenkomst van de consumentenbond. Als je voor de eerste keer een abonnement neemt kun je VOORDAT je gaat betalen een vinkje zetten in een van de twee kleine rondjes waar je aangeeft dat je niet wenst te verlengen. Dat werkt goed. Ook moet je niet klikken op "lexamore" en ook geen persoonlijkheidstest doen. Bij mij werkt alles naar behoren maar het klopt dat veel vrouwen wel heel erg verwaand, verwend en veeleisend zijn waardoor de gemiddelde man het nakijken heeft. Lexa heeft een heel slecht imago en dat heeft alles met het verleden te maken. Maar ik ben gematigd positief over deze datingsite. Er is echt heel veel verbeterd. Ik heb in ieder geval een paar leuke contacten overgehouden en ik heb niet de indruk dat er fake profielen opzitten. Wel heel veel dames die je ook op andere datingsites vindt, met dezelfde onmogelijke eisen en wensen.. Succes met daten!
P.S. Ik ben onafhankelijk, en ben beslist geen medewerker van Lexa!

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Lexa
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden