Knuz - kneuzen

Knuz - kneuzen

Knuzz is niet bepaald een dating site waar men open en eerlijk is.
Veel mensen die er zitten staan er gemiddeld al dik 5 jaar en zitten meer te klagen op een wall .
Dan hebben we het nog maar niet over de twee chat rooms die enkel overdag een admin hebben die oplet.
Velen zie je terug komen met andere namen zoals ice_rose die ook wel rachel73 hete van (chatten.nl) en bulldoglady gewoon helma van dus.
Gebruikelijk is het daar ook om relaties te starten terwijl men dan nog met een ander bezig is van knuzz.
Dit beeindig je dan middels whatsapp om dan vervolgens in 1 van de chat rooms als stel die ander geheel de grond in te trappen. Goed voorbeeld daar van is derebel aka Flip.
Dat velen daar wel gedonder hebben is geheel normaal het is immers internet en achter het scherm is het makkelijk je mooier voor te doen dan je bent.
Wat velen ook doen daar is melden dat ze alles op rode hebben maar dan blijkt dit dus niet zo te wezen .
Als voorbeeld is ice rose al meer dan 8 jaar van de 1 naar de ander aan het rennen , financieel is het een chaos in der leven heeft ze meer kennis van huis uit zettingen dan van je zaken op rode hebben.
Vind flipje zich geweldig en kan die een vrouw daar wel aanvallen maar vergeet die stakker te vertellen dat die mank wandelt en eigenlijk overal wel uitgescheten is.
Wat ook op valt bij knuzz is dat er zelfs getrouwde stellen zitten , en stellen die elkaar dan via chat rooms hebben leren kennen.

Daten kan een drama zijn, want hoewel mannen de naam hebben dat ze er enkel voor de sex zitten is het ook heel normaal dat je door een vrouw besprongen word zodra je binnen komt.
Chatten op knuzz is een drama als je iemand wil leren kennen , zijn groepjes en die worden geregeerd door menig narcisje als een ice rose een wild en zo zit het er vol .
Knuzz is niet de site om iemand leuk te ontmoeten of vriendschappen te gaan vinden men is er bevoor oordeeld en als men dat niet is dan is het meer om op de kar die wel op orde is mee te gaan rijden.

Sterke punten
Eigenlijk niets.
De opzet is wel leuk maar dar houd het wel mee op.

Zwakke punten
Admins in de 2 chats die er zijn , zie je enkel overdag .
In de avond zijn er geen admins en word er geband indien nodig op logs en wille keur.

Vreselijke wall waar hele gesprekken plaats vinden die niet echt bij dragen .

Veel fakers , mensen met een enorme ego.
Knuzz laat goed zien hoe mensen zijn met laag zelf beeld,

Bezoek Knuz Reviews over Knuz

2 reacties

Ik zit nog wel op Knuz maar ik ben er niet meer actief op. Er gebeurt niet veel meer. De chat is niks voor mij, omdat ik niet bij een kliek hoor en de chat boeit me niet. Ik praat liever over onderwerpen wat me interesseert en waar wat concreets uitkomt, met mensen die er verstand van hebben of er meer van willen weten. Dat heb je niet in een chat.

Er staan ook vrouwen op knuz die graag op jou kosten willen eten en dineren. Begin is alles koek en ei en dan hebben ze op jou kosten genoten. Ben je rijk en hebt je een groot vermogend en dan wil madame graag met je een relatie aangaan.

Ze willen alleen contact met je als in bezit bent van een grote vermogen, auto, liefste een dikke bankrekeningen, zo niet dan willen ze ook geen contact met je. Maar ik heb dat allang door in dit droog neukers land holland en heel Europa. Je ziet ook van die zielige Hollandse stelletjes die elkaar zogenaamd leuk vinden op fb. Dan zie je ook smartphone en grote tv en auto en ja het liefste een duur ingericht woning anders wil die Hollanse wijven geen relatie en ook niet trouwen.

Nee, het is net andersom. De vrouw is gaan emanciperen en vond dat de
man niet meer mannelijk mocht zijn. Dus het is juist de schuld van de
vrouwen!
Er is maar een goede oplossing. NOOIT meer trouwen en of samenlevingscontract afsluiten. Doei met die achterlijke fuck ouderwetse Nederlandse wetten.

Als je als man "vreemd" gaat moet je betalen!! Terecht!!!! Als je als vrouw. "vreemd" gaat moet je als man ook betalen!!! Dit is onterecht !!! Dit is lachen voor voor de Nederlandse marokkaanse vrouwen!!! 4115 euro alimentatie plus het inkomen van het nieuwe vriendje is kassa!!!! Schandalig

De Nederlandse vrouw trouwt met die man om er beter van te worden.
Ze houden niet van de mannen.
De tijd dat een vrouw echt trouwde met een man omdat ze van hem houd is al 50 jaar voorbij.
Heb je huis of waarde dan wil mevrouw trouwen. Mooi niet gemeenschap van goederen. De Nederlandse vrouwen Geld en geld en geld zit op hun hoofd. Mensen oplichten, roven, drugs smokkelen. Dat alleen kunnen ze.

Bezoek Knuz Reviews over Knuz

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Knuz
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden