Nep profielen op andere sites , TRAP ER NIET IN

Nep profielen op andere sites , TRAP ER NIET IN

Ondanks dat ik mij niet heb opgegeven voor deze site is het mij opgevallen dat er meerdere online advertenties online staan van leuke meiden/vrouwen die op zoek zijn naar een partner. Zo ben ik Mirjam tegen gekomen, op papier een hele leuke meid die online date omdat het door haar verlegenheid nooit lukte.

Ik heb geen reactie van haar gehad, toch was het bewijs dat zij nep is snel geleverd. Na wat zoeken op internet vond ik haar op deze website terug. In eerst in instantie vertrouwde ik het en besloot ik haar op de site waar ik haar vond een bericht te sturen. Kort daarna keek ik nogmaals op contactmaken.nl en wat blijkt? Het is onmogelijk om een profiel aan te maken voor zowel mannen als vrouwen. Alle profielen op de site zijn fictief. Ook als je terug zoekt via bijvoorbeeld de waybackmachine zie je dat deze profielen er al een half jaar tot een jaar op staan.

Mocht je op welke site dan ook iemand tegen komen met een profiel op contactmaken.nl of iemand die je probeert te verleiden naar een van de sites te gaan DOE HET NIET. Rapporteer de advertentie en houd ze indien gewenst zo lang mogelijk aan het lijntje om hun tijd te verdoen. Hoe langer ze bezig zijn met het bezig houden van mensen die ze door hebben en uit eindelijk niet naar de site gaan hoe moeilijker het voor ze wordt om mensen op te lichten (Ja, het staat in de voorwaarden maar als ze je lokken buiten de site om met nep characters is dat toch echt oplichting).

De site is overigens identiek aan contactmaken.be , leuk-contact.nl , onlinematches.nl. Volgensmij zat er ook zelfs een BDSM site van hun tussen maar ik heb even geen geluk met de zoek opdrachten om ze op te sporen.

Sterke punten
Tja... waar zal ik eens beginnen. Een enkel profiel is zowaar erg netjes opgebouwd waar je zeker een goed gevoel bij krijgt. Het meeste is echter hele simpele bagger dat je niets zegt. Maakt weinig uit want alles is fictief.

Wellicht kunnen ze je een kleine fantasie geven mits je het geld er voor over hebt. Voor het geld dat je hier uit eindelijk aan kwijt zult zijn kan je net zo goed een girl friend experience in huren. Net zo nep maar wel met fysieke afspraken.

Ze hebben gezorgd voor dit lekker cynische toch wat komische review. Voor de dames die van een man met humor als die zeikt houden ook wel leuk ;).

Zwakke punten
- Site ziet er niet uit, ze kunnen niet eens fatsoenlijk foto's plakken.
- Veel profielen zijn veel te generiek dus je kunt niet eens een goede keus maken uit je fantasie vriendin.
- Alles kost geld
- Had ik al genoemd dat alles nep is?
- Oh ja, alles is nep
- Opereert onder meerdere sites en lijkt af en toe van naam en domein te wisselen als zij nep advertenties plaatsen. Niet alle vrouwen staan op alle sites enkelen worden wel gedeeld dit is hoe ik de sites heb kunnen opsporen.

Bezoek ContactMaken.nl Reviews over ContactMaken.nl

2 reacties

Volgens mij is dit een website van een SMS datingsite. Alleen door een SMS bericht naar een 4 cijferig nummer kan jij je inschrijven. Volgens mij kunnen zowel mannen als vrouwen zich inschrijven. Je krijgt volgens mij alleen maar fictieve profielen te zien. Alleen SMS operators kunnen echte profielen zien. Zij moeten de mensen aan het lijntje houden en mogen er niet mee afspreken.

Vrouwen die vreemdgaan worden door hun mannen als grof vuil buiten gezet. Deze grof vuil komt dan terecht op een datingsite, want deze zijn namelijk goedkoper. Meestal gaan ze intiem met zwarte mannen en is geen garantie ze zullen hun misdaad blijven uit oefenen.

De vrouwen op dating sites liggen voor het oprapen. Vrouwen die jou niet garant kunnen staan dat je een succes volle relatie zult krijgen of hebben met hen. De vrouwen in deze samenleving zijn best wel een lachertje voor de maatschappij.

De vrouwen in deze tijd worden steeds meer oplichters en ze kunnen je bedonderen waar je bij staat. Dus je moet wel de kat uit de boom kijken met wie je eigenlijk te maken hebt. Als ze geld moet ze gaan werken en niet een ander voor de gek houden.

Bezoek ContactMaken.nl Reviews over ContactMaken.nl

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over ContactMaken.nl
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden