Reviews van deze auteur

Complete baggersite!

Review over Badoo

Als je je aanmeld bij deze ellende wordt je vanaf het begin overspoeld door een tsunami van bedelmailtjes om vooral Premium-lid te worden, aansporingen om op berichten en 'likes' van dames te reageren, en als je even niet reageert krijg je een bericht als "Er zijn weer nieuwe hotte leden (Niet dat dat je interesseert!" (echt gebeurd dit).

Er zijn veel leuke dames, die totaal nergens op reageren, en je lekker aan het lijntje houden. Vrouwen liegen over hun leeftijd en of over dat ze echt single zijn. Als je je aan hebt gemeld krijg je meteen een vage foto te zien met de tekst dat er een dame interesse heeft in jou en als je haar een berichtje wilt sturen je eerst Premium-lid moet worden. Niet intrappen!!! Dit is een bekende truuk om je te laten betalen!!! Hier maakt Lexa ook misbruik van. De dame in kwestie blijkt niet te hebben bestaan of heeft jou nooit geliked, maar dat blijkt pas als je een peperduur Premium-abonnement hebt genomen.

GEEN LID WORDEN MANNEN!

Sterke punten
Niets

Zwakke punten
Tsunami aan (bedel)mailtjes, vrouwen reageren nergens op, maken gebruik van nare truuks, vrouwen liegen over hun leeftijd of over dat ze single zijn... noem maar op.

Uit de geheime handleiding voor vrouwen op Paiq

Review over Paiq

Op Paiq ben je ver in de minderheid, en heb je de mannen voor het uitkiezen. Houd daar altijd rekening mee en gedraag je er ook naar. Dus? Houd je altijd lekker op de vlakte en laat het initiatief ALTIJD aan de man over. Zelf het initiatief nemen is uit den boze. Reageer dus nooit als eerste als je een SpeedDate ingaat (wacht sowieso een tijd af voordat je een uitnodiging reageert). Zit je eenmaal in de chat, wacht dan tot je de foto van de man in kwestie ziet breek je zonder bericht de chat af. Als je vastzit aan een vast contact, dan is het leuk om eerst even met de man in kwestie uitgebreid te flirten, om hem dan keihard te laten vallen. Zo kun je bijvoorbeeld geen enkele reactie sturen op zijn berichtjes. Dit houd je een weekje of liefst langer vol, om hem vervolgens (let op; altijd zonder bericht) harteloos uit je contactenlijstje te smijten. Maak je bij alles geen zorgen voor eventuele consequenties van je acties van de medewerkers van Paiq, die houden alle vrouwen altijd de hand boven het hoofd, wat ze ook voor belachelijke stunts hebben uitgevoerd. Ben je nu echt niet aantrekkelijk om te zien, dan nog houd je je aan al deze aanwijzingen.

Sterke punten
Geen enkele!!

Zwakke punten
Zie review! Als je een echte leuke date wil, zoek die dan niet via Paiq! Tenzij je sadomasochistisch bent ingesteld en gek bent op teleurstelling op teleurstelling verwerken.

Waardeloze peperdure ellende

Review over Parship

Nou nou, wat een negatieve reacties (behalve 1 positieve, maar die was overduidelijk van een medewerker van Parship). Dat zal wel meevallen! Dacht ik. Niet dus, het is inderdaad ECHT zo erg als ik overal lees. Wat dat betreft had het beter ParSHIT kunnen heten.

Vrouwen reageren niet op berichtjes! Meerdere keren meer dan 10 dames een bericht gestuurd (iedere keer weer aangepast op hun profiel, dus GEEN standaard-bericht!!) Reacties: twee, waarvan 1 met een leuke reactie, en de ander met 'Ik ga er een nachtje over slapen en dan beslissen of ik misschien een berichtje terugstuur'. Graag of niet hoor, ik ga niet smeken of op mijn knieën liggen voor zo'n omhooggevallen muts die verwacht dat een leuke vent vanzelf haar kant op komt en verder zelf zo weinig mogelijk moeite wil doen (net zoals al die andere vrouwen op datingsites).

Idioot hoge abonnementskosten! Zo veel doen ze er niet voor. Voor dat geld schakel ik liever een bemiddelingsbureau in. Iets meer kans op een geslaagde date/relatie!

Trage of vaak geen reacties op aan hen per webformulier gestelde vragen. Op veel berichtjes heb ik NOOIT een antwoord gekregen, op sommigen pas na meer dan 3 dagen wachten.

Aan het 'gratis' lidmaatschap heb je net zoveel als aan een leuke roman maar die in het Chinees is geschreven. Niets dus. Profielen bekijken en zoeken. Verder niets!

Veel nepprofielen.

Na de drie dagen proef"abonnement" ben ik vertrokken. Ik had dus op deze site ALLEEN MAAR slechte ervaringen gelezen. Ik kan ze niet anders dan gelijk geven! :-((

Sterke punten
- Vrouwen reageren nauwelijks op berichtjes.
- Peperduur.
- Veel fakeprofielen.
- Zeer trage beantwoording van gestelde vragen.
- Weinig vrouwen uit je eigen buurt.

Zwakke punten
- Gelukkig heeft deze flauwekul mij geen cent gekost.

Kansloos

Review over Paiq

Afgelopen week heb ik mij voor de VIJFDE keer opnieuw ingeschreven, na mij daarvoor na veel teleurstellingen uitgeschreven te hebben. Ook deze keer verloopt tot nu toe weer erg teleurstellend. Vrouwen met wie ik gematcht wordt sturen nooit als eerste een berichtje, en laten daarna (op een paar berichtjes na) nooit meer wat lezen. Zelfs na een paar hinten van mij niet. Terwijl ze wel regelmatig online zijn! Verder worden door jou 'duurbetaalde' zogenaamde Foto-reacties (verzoeken tot contacten via een foto vergelijkings-programma, zie de site) ALTIJD afgewezen. Ook 'speed-dates' monden zelden uit in een gezellige chat. En ALS je een chat hebt gaat het (zelfs al loopt het gesprek lekker) bijna altijd mis doordat je chatpartner out of the blue de chat verbreekt.

Sterke punten
Als je een 'concrete vraag' stelt wordt die inderdaad altijd binnen de beloofde twee dagen beantwoord.

Zwakke punten
Zie reviewtekst. Oftewel; alles behalve hun reactiesnelheid.

Prima datingsite!

Review over Paiq

(Y)(Y)(Y)(Y)

Sterke punten
Veel mogelijkheden bij een gratis abonnement, zelf bepalen hoeveel je eraan uitgeeft, geen irritante reclame of aanmoedigingen om een uitgebreider (lees: nog duurder) pakket te nemen, snel in een chat met iemand die volgens de computer goed bij je past, geen lange lijsten invullen of lastige profielteksten te verzinnen.

Zwakke punten
Niet alles is gratis. Om van sommige opties gebruik te kunnen maken zijn de kosten net zo hoog als bij een 'gewone' datingsite.

reacties:

Review: Fijn concept, full free optie

Ik weet niet of je een man of een vrouw bent, maar wat je dan ook bent; wacht maar af als je een tijdje lid bent. Dan ben je gegarandeerd stukken minder enthousiast over deze k@t datingsite.

Review: Valt tegen....

Tja, er waren ooit mannen zoals ik die normaal zijn en vrouwen wel met respect behandelen en niet op een sex-date uit zijn… maar die zijn vertrokken door vrouwen (zoals jij?) die ze alleen maar aan het lijntje hielden, nooit initiatief namen en de kat uit de boom bleven kijken en nergens op reageerden…

Review: Mannen ga weg van badoo een en al FAKE

Vrouwen die nergens op reageren, meteen geld gaan vragen, afwachtend zijn, zelf zelden initiatief nemen, en je snel dumpen zonder reden of aanleiding en zonder uitleg, die zijn er toch op ELKE datingsite???

Review: Bijzonder weinig effectieve datingsite

Kijk, dat is echt de best passende omschrijving van deze compleet waardeloze datingsite. Ik hoop dat meer mannen dit ontdekken en massaal zich afmelden.

Review: Heel enthousiast

Gefeliciteerd! Dan behoren jullie tot de 10% lui die er WEL een relatie aan overhoud! Belachelijk vroeg trouwens om al te trouwen als je elkaar pas een half jaar kent. Gedoemd om te mislukken.

Review: Niet al te dure site, contact is makkelijk, maar er wordt ook losjes mee omgesprongen.

“Er zijn toch teveel datende dames die je eraf gooien, zonder enige kennisgeving vooraf.” (Einde citaat)
Klopt!!! Dat heb ik destijds al miljoenen keren meegemaakt!!! Het team achter Paiq er al vaak op aangesproken dat dat gebeurd, maar daar hebben ze compleet schijt aan. Onder andere.

Review: Gewoon kut

Kijk, daar liep ik ook altijd tegenaan. Honderden keren doorgeven, maar die lullo’s daar deden er niets aan. Blijkbaar nog steeds niet. Overigens zijn er ook heel veel positieve reviews. Maar die zijn alleen maar van vrouwen! Hoe zou dat nu komen??? Omdat kerels aan het lijntje houden en zonder bericht dumpen het leukste is wat er bestaat. Volgens die “dames” dan.

Review: Een van de beste datingsites

Je weet dat het strafbaar is om fake positieve reviews te plaatsen he? Tenzij je een vrouwelijke 'Hennie' bent. Dames hebben de kerels voor het uitzoeken op deze k*t datingsite.

Review: paiq is prima

Van een vrouw had ik ook niets anders verwacht dan een enorm positieve review! Voor jullie vrouwen is het een paradijs daar met de mannen voor het uitzoeken! Geen wonder dat jullie zo totaal NIET actief zijn, de kat uitgebreid uit de boom kijken en zelf nooit initiatieven nemen. De mannen komen er beroerd vanaf. Op alle datingsites trouwens. Baggertroep.

Review: Leuk verzonnen

Weinig leden omdat het te onbekend is??? Nee hoor, Paiq bestaat helaas al jaren en jaren. Er zijn gewoon zo weinig leden omdat iedereen na verloop van tijd gaat ontdekken dat de vrouwelijke leden compleet waardeloos zijn en lelijk, en de “klantenservice” gruwelijk slecht is. Met opmerkingen wordt niets gedaan. Hopelijk zijn ze snel failliet.

Review: 12 1/2 jaar !

Gefeliciteerd! Dan behoor jij dus tot de 18% (!!!) uiterst zeldzame mensen die een relatie overhoud aan deze klotesite.

Review: Complete baggersite!

Waarom blijven vrouwen janken dat ALLE mannen alleen maar op sex uit zijn?? Lekker makkelijk om alle mannen zonder reden of voorbeeld over 1 datingkam te scheren. Bovendien klopt het voor geen meter. Wat WEL klopt? Dat 99% van de vrouwen een eisenlijst hebben van hier tot Tokio, nergens op reageren en je om het minste of geringste dissen.

Review: Is daar iemand?

Ik kan mij helemaal vinden in jouw review. Ik merk dit al zelf ook al meer dan 7 jaar lang (!!!) Maar volgens mij zijn alle vrouwen op andere datingsites ook zo. Een ding begrijp ik niet. Je bent (terecht) heel negatief over Paiq en toch beveel je Paiq aan?????

Review: Niet doen mannen!!!!

Goed idee, MGTOW! Ga lekker naar Rusland voor een postorder-bruid die eerst financieel van je profiteert onder het mom van 'liefde' en als ze genoeg geld heeft je dumpt en de relatie beëindigd.

Review: als je de tijd hebt

Helemaal mee eens! Die quizvragen zijn altijd superdoorzichtig, de "goedgekeurde" antwoorden onlogisch. Bijvoorbeeld: Wil je kinderen? Betekend "Ik heb rammelende eierstokken." Wat denk je over samenwonen? Betekend: Ik wil zo snel mogelijk met je trouwen. Enz enz...

Review: waardeloos

Helemaal mee eens met beiden! Happy Pancake is goed. Goed waardeloos wel te verstaan. Heel veel vrouwen waarvan bij veel idd overduidelijk de leeftijd niet klopt met de dame op de foto, en als je een reactie stuurt krijg je uiterst zelden iets terug. Meestal niets. Dumpen die handel!

Review: Geweldige site

Sterke punten: veel dames?? Ja, dus echt niet!! En wat er is is veel ouder dan jou en ze zijn snel gepikeerd.

Review: Minder matches bij lidmaatschap

Veel fakeprofielen van mensen die zogenaamd "in je buurt wonen"... 😝

Review: Waardeloos...

Zelf is Petra ook een "vrachtwagenchauffeur" die veel spelfouten en taalfouten maakt in haar bericht, maar voor de rest ben ik het 1000% met haar review eens. Paiq is echt bagger!!

Review: Superleuk

Wat een enthousiasme! Bent zeker pas begonnen met daten. Ik lees graag je mening als je een aantal maanden lid bent en hebt ontdekt wat een baggersite het echt is.

Review: veel geld, geen date

Troost je, dat geldt voor ELKE betaalde datingsite! Ook "gratis" datingsites zijn goed waardeloos. Als je van teleurstelling naar teleurstelling wilt gaan moet je het vooral doen, zo niet lekker laten liggen die geldwolven!!!

Review: Slecht

Hé!! Wat superzeldzaam, een negatieve reactie van een vrouw op een datingsite!! Vrouwen hebben honderden mannen voor het uitzoeken op datingsites, vandaar dat ik het never nooit zou verwachten dat vrouwen datingsites zouden afkraken. Ze bestaan dus WEL!!!!

Review: Valse berichtgeving

Wat een ongelofelijk goede recensie Johan!!! Echt 1000% mijn ervaring. Vrouwen willen een superknap en superrijk en superintelligente man, oftewel een man die niet bestaat. Voor minder doen ze het niet. Geen wonder dat dat soort vrouwen NOOIT een man vindt die in haar oogkleppen-straatje past. Omdat hij gewoon niet bestaat! Waardeloze vrouwen. Bah!

Review: WEDEROM EEN REVIEW!!!

Beetje vreemd dit! Je kraakt Paiq af en toch beveel je het aan??!! Wat die bijna alleen maar waardeloze reacties van die vrouwenfiguren op Paiq betreft; het is verhelderend als ik je vertel dat A) De helpdesk van Paiq geen hol doet om de bestaande waardeloze situatie te veranderen en doet ook geen klap met op- en aanmerkingen. En B) De verhouding mannen-vrouwen op Paiq en ALLE andere datingsites is 75%-25%. Datingsites die wat anders beweren liegen dat ze barsten (dit heb ik uit zeer betrouwbare bron).

Review: Super, echt waar!

Ja, als vrouw heb je de mannen voor het uitkiezen en is IEDERE datingsite voor jullie het paradijs!! De mannen komen er ALTIJD maar weer bekaaid af. Ooit afgevraagd waarom je geen positieve reviews van een kerel ziet? Juist daarom! Bah.

Review: Goed en goedkoop

Je bent zeker een vrouw? Die zitten inderdaad op rozen op datingsites, aangezien ze ver in de minderheid zijn en dus de contacten voor het uitkiezen hebben. Zelfs de lelijkste vrouwen hebben een ego van heb ik jou daar en een wensenlijst van hier tot Tokio.

Review: Uit de geheime handleiding voor vrouwen op Paiq

Daar heb je (gezien mijn ervaringen in al die jaren) eigenlijk wel heel erg gelijk in, m! :-(

Review: Uit de geheime handleiding voor vrouwen op Paiq

Bedankt voor het compliment, "lionman"! Ook al is het helaas allemaal door mij meegemaakt, meerdere jaren lang. Maar ik kap ermee, voor mij geen datingsites meer, NOOIT meer! O ja, er zijn best een paar positieve verhalen over datingsites te vinden, maar die komen voor 99,99% van vrouwen! PUUR toeval natuurlijk (teiltje graag)!

Review: Uit de geheime handleiding voor vrouwen op Paiq

Beste Ron, een positieve reactie op Paiq? Dat bestaat niet! Ik spreek je graag over een paar maanden nog eens. Kijken of je dan nog zo positief bent... 100% zeker weten van niet! Het is en blijft een waardeloze k*t site. Een relatie of vriendin heb ik nog steeds niet, maar (mede door Paiq) ben ik definitief gekapt met internetdating. Compleet waardeloze manier met al die bitches die er lid van zijn. Bah!

Review: Goede opzet, anders dan standaard

Bijna helemaal correct! De dames hier:
- Verwijderen je contact nadat ze je foto hebben gezien OF
- Verwijderen je contact meteen nadat je alleen maar hun speeddate-uitnodiging hebben geaccepteerd OF
- Verwijderen je contact out of the blue tijdens de chat OF
- Verwijderen je contact de dag nadat je een dag daarvoor superleuk (dacht je) hebt gechat OF
- Reageren nooit op berichtjes en na een paar weken is je contact verwijderd OF
- Zijn zeer regelmatig online maar berichtjes sturen en reageren op jouw berichtjes ho maar, en na een paar weken wordt je contact verwijderd
- Zijn alleen maar op zoek naar mannen zonder kinderen, dat wordt je al meteen aan het begin in kruisverhoor-vorm gevraagd

En zo kan ik nog uren doorgaan. Maar dat doen wij maar niet! :-(

Review: Onbegrijpelijk dat er zulke positieve recenties tussen staan.

Alsof ik het zelf geschreven heb, Daniel! Ik heb exact dezelfde ervaringen. Ik weet waar ik over praat, want ik heb mij onlangs voor de TIENDE KEER opnieuw ingeschreven, na 9 superteleurstellende ervaringen. Waarom ik het doe? Geen idee! Het begint een beetje op SM te lijken, maar ik heb gewoon iedere keer (achteraf onterecht en valse) hoop dat het deze keer WEL zou lukken. Compleet mislukte datingsite!!!

Review: Slechte site

Helemaal mee eens. Ik heb al VIJF KEER mijzelf opnieuw ingeschreven nadat ik maanden achter elkaar na tig teleurstellingen mijzelf definitief had uitgeschreven. Er veranderd niets. Kritiek wordt gebagatelliseerd, weggewuifd en totaal NIETS mee gedaan. Vrouwen reageren nergens op. Hopelijk komen ze zichzelf nog eens tegen, of nog beter, gaan failliet. Dan is er weer een waardeloze geldwolverige datingsite verdwenen.

Review: Slechte site

Wat een geneuzel hierboven, waarschijnlijk een reactie van iemand van Paiq zelf. Ik geloof totaal NIETS van je verhaal! Een dozijn matches en contacten en chats na twee maanden pas?? Geloof je het zelf? Totaal ongeloofwaardig. Heb je mijn reacties al gelezen? Ik heb mij NEGEN keer opnieuw ingeschreven (na een superteleurgestelde uitschrijving) met alleen maar teleurstellende chats, contacten en matches. Waardeloos!!!

Review: paiq

Ik moest drie keer je review lezen voordat ik hem begreep. Dat komt door al die knullige taalfouten denk ik. Maar goed, ik vraag mij af of je door die "fantastische site" al een vriendin hebt gevonden? Volgens mij niet, anders had je dat gemeld. Want pas als je via Paiq iemand vindt met wie het ECHT klikt, dan pas heb je recht van spreken om het een "fantastische site" te noemen. Niet eerder. Ik vond en vindt de datingsite drie keer ruk.

Review: Waardeloze peperdure ellende

Na teleurstelling na teleurstelling op alle door mij gebruikte datingsites (meer dan 30) kan ik niet anders dan je voor 200% gelijk geven! ***zooi allemaal. :-(

Review: Kansloos

Ontzettend bedankt voor deze bijval!! Dacht dat het aan mij lag. Je reactie verklaart en hoop. Ik heb inderdaad jouw ervaring al bijna drie jaar nu. Zelfs vrouwen die heel weinig te bieden hebben of absoluut niet aantrekkelijk zijn hebben nog steeds een waslijst aan eisen waar een partner aan MOET voldoen...

Review: prima site

Nou nou, wat een negatieve reacties (behalve 1 positieve, maar die was overduidelijk van een medewerker van Parship). Dat zal wel meevallen! Dacht ik. Niet dus, het is inderdaad ECHT zo erg als ik overal lees. Wat dat betreft had het beter ParSHIT kunnen heten.

Vrouwen reageren niet op berichtjes! Meerdere keren meer dan 10 dames een bericht gestuurd (iedere keer weer aangepast op hun profiel, dus GEEN standaard-bericht!!) Reacties: twee, waarvan 1 met een leuke reactie, en de ander met 'Ik ga er een nachtje over slapen en dan beslissen of ik misschien een berichtje terugstuur'. Graag of niet hoor, ik ga niet smeken of op mijn knieën liggen voor zo'n omhooggevallen muts die verwacht dat een leuke vent vanzelf haar kant op komt en verder zelf zo weinig mogelijk moeite wil doen (net zoals al die andere vrouwen op datingsites).

Idioot hoge abonnementskosten! Zo veel doen ze er niet voor. Voor dat geld schakel ik liever een bemiddelingsbureau in. Iets meer kans op een geslaagde date/relatie!

Trage of vaak geen reacties op aan hen per webformulier gestelde vragen. Op veel berichtjes heb ik NOOIT een antwoord gekregen, op sommigen pas na meer dan 3 dagen wachten.

Aan het 'gratis' lidmaatschap heb je net zoveel als aan een leuke roman maar die in het Chinees is geschreven. Niets dus. Profielen bekijken en zoeken. Verder niets!

Veel nepprofielen.

Na de drie dagen proef"abonnement" ben ik vertrokken. Ik had dus op deze site ALLEEN MAAR slechte ervaringen gelezen. Ik kan ze niet anders dan gelijk geven! :-((