Waardeloos...

Het systeem is goed. Foto verschijnt later na een tijdje chatten (mits je ervoor betaalt) maar kreeg tot nu toe alleen rare gasten. 3 dates met zigenaamde eerlijke mannen...een bleek getrouwd te zijn en zocht een scharrel voor erbij, een was erg open dat zijn hele traumatische jeugd, psychiatrisch verleden en herseninfarct aan bod kwamen en dit op een 1ste date! maar mij iets vragen kwam niet in hem op, en de laatste had autisme en had nooit gewerkt...kreeg toch bijstand dus waaarom werken. Pffff...
Dan de halve gare die een foto van hun penis sturen, de dyslectische vrachtwagenchauffeurs die geen woord zonder spelfout kunnen schrijven en ga zo door.
Doordat het gratis is, zeer laag drempelig.
Niet doen dus!

Sterke punten
Chat mogelijkheid

Zwakke punten
Blokkeerfunctie

Bezoek Paiq Reviews over Paiq

12 reacties

Sinds de komst van Tinder is er geen goede reden meer om je in te schrijven bij een datingsite, zelfs niet bij een gratis datingsite. Datingsites halen alles uit de kast om mensen te overtuigen dat er heel veel aanbod is, maar als ik tel hoeveel vrouwen er een betaald lidmaatschap hebben dan zijn dat er maar heel weinig.
Als je de betaalde versie van Tinder neemt kun je ook vanuit Nederland in het buitenland swipen. Zie ook mijn bijdrage in de tinder reviews.
Dat datingsites ondanks de enorme terugloop van het ledenbestand, nog steeds bestaan geeft wel aan hoe makkelijk er op deze manier geld wordt verdiend.

Overigens is review schrijfster Petra wel enigszins naïef als zij denkt dat het niveau op een betaalde site beter is. Met haar uitspraak over "de dyslectische vrachtwagenchauffeurs" vind ik haar wel geschikt om zich in te schrijven op e-matching.

Aan 'm': Tinder is vleeskeuring. Naïef ben ik het wel idd. Zeker te naïef dat ik geloof dat er nog oprechte en eerlijke mannen zijn...

Zeker naïef om te denken dat datingsites geen vleeskeuring zijn.
Er staan zoveel mannen op een datingsite dat daar echt wel eerlijke en oprechte mannen tussen zitten, maar die vallen qua uiterlijk niet op en zijn dan niet interessant. Trouwens misschien is die dyslectische vrachtwagenchauffeur wel ontzettend eerlijk en oprecht. Het is dan ook geen probleem als je eventueel een maatje meer hebt, want in de cabine van de vrachtwagen is doorgaans ruimte zat. En mocht in het truckersrestaurant blijken dat je date tegenvalt dan hoef je maar om je heen te kijken voor een ander. Tja Petra, ik krijg toch het idee dat je het niet goed aanpakt in datingland. Heb je al een paar katten?

Vind je het nofig om te reageren 'm'? Ook lekker eerlijk zo'n naam..m. Zegt mij genoeg.
Heb je niet goed gelezen wat ik eerst schreef? Alleen losers...wellicht ben jij ook zo'n wanhopige man die nooit een vrouw aan de haak kan slaan en gefrusteeerd thuis zit met zijn abonnement op Hollandse meiden of i.d.
Wees gerust...mijn figuur is niet het probleem. Grove en bekrompen boeren zoals jij wel.

Of ik niet goed gelezen heb?
Misschien ben ik wel een dyslectische vrachtwagenchauffeur?!

Je voelt je duidelijk aangesproken. Niets anders te doen dan mensen lastig vallen, mensen die hun ervaringen en mening delen.
Zelfingenomen arrogante kwal...meneer wil het laatste woord hebben, tja daarom nog steeds alleen. Succes verder...enne: laat je nakijken!

Zelf is Petra ook een "vrachtwagenchauffeur" die veel spelfouten en taalfouten maakt in haar bericht, maar voor de rest ben ik het 1000% met haar review eens. Paiq is echt bagger!!

Steek je hand in eigen boezem dan "m"... wordt ik met dt dus zijn niet de fouten die ik maak...lees je andere reacties na. Voor iemand die zich profileert met WO niveau...tja.
Vaarwel.

P.S.: je hebt duidelijk narcistische trekjes. Eng, heel eng

Ik heb niets gezegd over jouw spelfouten. Dat was iemand anders. Misschien ben je zelf ook een beetje dyslectisch?
Jouw opmerking betreffende de dyslectische vrachtwagenchauffeurs vond ik tamelijk hooghartig. Daarom heb ik je op je plaats gezet. Vervolgens begin je ordinair te schelden. Maar het niveau van anderen laat volgens jou veel te wensen over??!

Beste Petra,
je hebt gelijk. En er is ook geen enkele datingsite die goed werkt. Je ken niet op afstand bepalen of iemand bij je past ,en van een kleine miezerige foto die vaak ook nog eens 10 jaar oud is. En wat ook vaak is ze willen het onderste uit de kan. Zo wel man als vrouw een prins of prinses op het witte paard met een opleiding waar je uw tegen zegt ,iemand met niveau zit niet op dit soort sites je ken beter naar een sportclub gaan.

Petra heeft gelijk, hoe nederlands is het dan weer om te gaan zeiken. Petra zou een leuk volwassen contact kunnen zijn

Bezoek Paiq Reviews over Paiq

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Paiq
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden