Reviews van deze auteur

Waardeloos...

Review over Paiq

Het systeem is goed. Foto verschijnt later na een tijdje chatten (mits je ervoor betaalt) maar kreeg tot nu toe alleen rare gasten. 3 dates met zigenaamde eerlijke mannen...een bleek getrouwd te zijn en zocht een scharrel voor erbij, een was erg open dat zijn hele traumatische jeugd, psychiatrisch verleden en herseninfarct aan bod kwamen en dit op een 1ste date! maar mij iets vragen kwam niet in hem op, en de laatste had autisme en had nooit gewerkt...kreeg toch bijstand dus waaarom werken. Pffff...
Dan de halve gare die een foto van hun penis sturen, de dyslectische vrachtwagenchauffeurs die geen woord zonder spelfout kunnen schrijven en ga zo door.
Doordat het gratis is, zeer laag drempelig.
Niet doen dus!

Sterke punten
Chat mogelijkheid

Zwakke punten
Blokkeerfunctie

reacties:

Review: Waardeloos...

Aan 'm': Tinder is vleeskeuring. Naïef ben ik het wel idd. Zeker te naïef dat ik geloof dat er nog oprechte en eerlijke mannen zijn...

Review: Waardeloos...

Vind je het nofig om te reageren 'm'? Ook lekker eerlijk zo'n naam..m. Zegt mij genoeg.
Heb je niet goed gelezen wat ik eerst schreef? Alleen losers...wellicht ben jij ook zo'n wanhopige man die nooit een vrouw aan de haak kan slaan en gefrusteeerd thuis zit met zijn abonnement op Hollandse meiden of i.d.
Wees gerust...mijn figuur is niet het probleem. Grove en bekrompen boeren zoals jij wel.

Review: Waardeloos...

Je voelt je duidelijk aangesproken. Niets anders te doen dan mensen lastig vallen, mensen die hun ervaringen en mening delen.
Zelfingenomen arrogante kwal...meneer wil het laatste woord hebben, tja daarom nog steeds alleen. Succes verder...enne: laat je nakijken!

Review: Waardeloos...

Steek je hand in eigen boezem dan "m"... wordt ik met dt dus zijn niet de fouten die ik maak...lees je andere reacties na. Voor iemand die zich profileert met WO niveau...tja.
Vaarwel.

P.S.: je hebt duidelijk narcistische trekjes. Eng, heel eng