Uit de geheime handleiding voor vrouwen op Paiq

Uit de geheime handleiding voor vrouwen op Paiq

Op Paiq ben je ver in de minderheid, en heb je de mannen voor het uitkiezen. Houd daar altijd rekening mee en gedraag je er ook naar. Dus? Houd je altijd lekker op de vlakte en laat het initiatief ALTIJD aan de man over. Zelf het initiatief nemen is uit den boze. Reageer dus nooit als eerste als je een SpeedDate ingaat (wacht sowieso een tijd af voordat je een uitnodiging reageert). Zit je eenmaal in de chat, wacht dan tot je de foto van de man in kwestie ziet breek je zonder bericht de chat af. Als je vastzit aan een vast contact, dan is het leuk om eerst even met de man in kwestie uitgebreid te flirten, om hem dan keihard te laten vallen. Zo kun je bijvoorbeeld geen enkele reactie sturen op zijn berichtjes. Dit houd je een weekje of liefst langer vol, om hem vervolgens (let op; altijd zonder bericht) harteloos uit je contactenlijstje te smijten. Maak je bij alles geen zorgen voor eventuele consequenties van je acties van de medewerkers van Paiq, die houden alle vrouwen altijd de hand boven het hoofd, wat ze ook voor belachelijke stunts hebben uitgevoerd. Ben je nu echt niet aantrekkelijk om te zien, dan nog houd je je aan al deze aanwijzingen.

Sterke punten
Geen enkele!!

Zwakke punten
Zie review! Als je een echte leuke date wil, zoek die dan niet via Paiq! Tenzij je sadomasochistisch bent ingesteld en gek bent op teleurstelling op teleurstelling verwerken.

Bezoek Paiq Reviews over Paiq

7 reacties

Op elke datingsite zijn de vrouwen veruit in de minderheid en zie je dus dit gedrag.

Daar heb je (gezien mijn ervaringen in al die jaren) eigenlijk wel heel erg gelijk in, m! :-(

leuke review en vooral de zin van sadomasochistische manier is zo herkenbaar en helaas voelbaar , en op is op bijna alle datngsite's aanwezig .

Bedankt voor het compliment, "lionman"! Ook al is het helaas allemaal door mij meegemaakt, meerdere jaren lang. Maar ik kap ermee, voor mij geen datingsites meer, NOOIT meer! O ja, er zijn best een paar positieve verhalen over datingsites te vinden, maar die komen voor 99,99% van vrouwen! PUUR toeval natuurlijk (teiltje graag)!

Henk,
Bij bijna alle datingsites zou ik je helemaal gelijk geven. Ook kan ik niet ontkennen dat veel vrouwen reageren (of niet dus) zoals jij zegt. Te veel aandacht denk ik..
Toch moet ik als man zijnde toch even positief reageren over paiq. Het is serieus de enige datingsite die ik als posiief heb ervaren en nu weer. Goed concept dat je niet direct foto`s ziet vermindert juist de verhalen die jij vertelt. Nadeel is wel dat er genoeg (te veel) vrouwen bij zitten die na half uurtje chatten als je de foto`s zien direct niks zeggen of blokkeren. Toch blijven de meeste vrouwen wel door kletsen. zeker in vergelijking met andere sites.
Ik beveel het wel aan om te proberen,maar hou t eerst zeker even bij de gratis versie. je krijgt dan minder matches, maar als je je voorkeuren goed invult zit dat redelijk vaak best goed. ook de speeddates die gratis zijn. die trouwens niet kijken naar je voorkeuren, dus als die ver weg wonen zegt dat niks over het matchen zelf.
Henk, ik hoop dat je ondertussen wel leuke dates hebt gehad! Of zelfs een leuke relatie.
Over paiq ben ik het niet met je eens, maar wat een herkenning in jouw tekst. Goed omschreven!
Succes!
ron

Beste Ron, een positieve reactie op Paiq? Dat bestaat niet! Ik spreek je graag over een paar maanden nog eens. Kijken of je dan nog zo positief bent... 100% zeker weten van niet! Het is en blijft een waardeloze k*t site. Een relatie of vriendin heb ik nog steeds niet, maar (mede door Paiq) ben ik definitief gekapt met internetdating. Compleet waardeloze manier met al die bitches die er lid van zijn. Bah!

Henk, je hoeft daar niet bang voor te zijn. Ik zit er al weer paar maand op en 2 jaar geleden zelfs langer. leuke vrouwen ontmoet, leuke dates gehad. Ik blijf er.
Als ik zeg dat ik positief ben dan mag je dat gewoon geloven hoor.
zoals je hier praat, als je met zo`n instelling bij welke datingsite dan ook begint, dan zal t ook nooit wat worden. Zelfde geldt in cafe en waar je maar vrouwen kan tegen komen.
Ik ben wel tevreden en dus is dat mogelijk. Genoeg andere mannen die tevreden zijn gezien de reacties. helaas is het niks voor jou, maar zoals je zelf aangeeft wil jij geen enkele datingsite meer. denk dus niet dat het probleem bij paiq ligt, maar zijn datingsites in zijn algemeen niks voor jou.

Bezoek Paiq Reviews over Paiq

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Paiq
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden