Badoo Review - Complete baggersite!

Badoo - Complete baggersite!

20

Review:
Als je je aanmeld bij deze ellende wordt je vanaf het begin overspoeld door een tsunami van bedelmailtjes om vooral Premium-lid te worden, aansporingen om op berichten en 'likes' van dames te reageren, en als je even niet reageert krijg je een bericht als "Er zijn weer nieuwe hotte leden (Niet dat dat je interesseert!" (echt gebeurd dit).

Er zijn veel leuke dames, die totaal nergens op reageren, en je lekker aan het lijntje houden. Vrouwen liegen over hun leeftijd en of over dat ze echt single zijn. Als je je aan hebt gemeld krijg je meteen een vage foto te zien met de tekst dat er een dame interesse heeft in jou en als je haar een berichtje wilt sturen je eerst Premium-lid moet worden. Niet intrappen!!! Dit is een bekende truuk om je te laten betalen!!! Hier maakt Lexa ook misbruik van. De dame in kwestie blijkt niet te hebben bestaan of heeft jou nooit geliked, maar dat blijkt pas als je een peperduur Premium-abonnement hebt genomen.

GEEN LID WORDEN MANNEN!

Sterke punten:
Niets

Zwakke punten:
Tsunami aan (bedel)mailtjes, vrouwen reageren nergens op, maken gebruik van nare truuks, vrouwen liegen over hun leeftijd of over dat ze single zijn... noem maar op.

Eerlijke E beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

20 Reacties

Datum: 14 november 2019 - 6:02

Geschreven door: Yvonne

Waarom kan ik dan wel gewoon berichten sturen terwijl ik geen abonnement heb. Maar gooi de mannen niet weg die zijn alleen uit op seks en liegen over het hebben van kinderen.

Datum: 14 november 2019 - 6:32

Geschreven door: Dirk

De vrouwen mogen denk ik gratis berichten sturen en ontvangen. De mannen moeten betalen.
De mannen en vrouwen liegen allebei, uitzonderingen daargelaten.

Datum: 14 november 2019 - 11:32

Geschreven door: MGTOW

Je ziet dat vrouwen massaal klagen over ONS/FWB; mannen zijn niet serieus en willen alleen sex.....de toxische mannen! Maar onderzoek laat zien dat vrouwen op datingsites enkel oog hebben voor de top 10% mannen en zelf dus evengoed oppervlakkig zijn. Laat het uitgerekend deze 10% mannen zijn die alle opties hebben en die zullen zich daarom niet snel binden. De andere 90% van de mannen mag zich blauw betalen aan allerlei premiumpakketten in de hoop dat er dan WEL wat gebeurt. Maar er zal nog steeds niets gebeuren. Datingsites zijn zich natuurlijk hiervan bewust. Zij kunnen zo zien dat 9 van de 10 deelnemers die zich ingeschreven hebben een man is. En dat het dan op voorhand niks kan worden. Maar datingsites zullen altijd de schijn hoog houden dat je kans maakt. Anders zijn ze jou, als betaler, kwijt. Je moet gewoon extra betalen dan val je tenminste op.

Datum: 19 november 2019 - 21:40

Geschreven door: Urbenis

En die 10% mannen die kans maken hebben geen datingsite nodig tenzij ze niet vrij zijn.

Datum: 19 november 2019 - 22:27

Geschreven door: MGTOW

Veel vrouwen hebben helemaal geen probleem met een gebonden man. Sterker nog, het feit dat hij gebonden is geeft hem extra status. En vrouwen gaan wegens hypergamie voor een man met de hoogst mogelijke status. Vaak zie je dat zo'n vrouw tevergeefs rond de gebonden minnaar blijft want hij kiest uiteindelijk vaak voor zijn gezin. Zij was niet meer dan een lekker tussendoortje.

Datum: 4 december 2019 - 7:38

Geschreven door: BGC

Ik erger me hoe langer hoe meer aan het feit dat vrouwen ( op datingsites en hier ) constant blijven klagen over het feit dat "mannen alleen maar uit zijn op seks".

En wat dan nog ?

Als men als man een vrouw zoekt, dan heeft dat uiteraard ook te maken met seks, dat maakt nu eenmaal deel uit van de normale man-vrouw interactie.

Wat die hysterische klaagsters er nooit bijvertellen is wat HUN EIGEN werkelijke bedoelingen zijn achter de blabla die ze in hun profielteksten schrijven, en wat de WERKELIJKE reden is waarom ze zo hysterisch doen over de volstrekt normale wensen van mannen.

Laten we eens enkele van hun meest voorkomende clichés vertalen naar verstaanbaar Nederlands :

- "ik zoek enkel een serieuze relatie"

Vertaling : "oeps, ik had er bij mijn scheiding niet aan gedacht dat ik nadien over minder geld zou beschikken en mijn luxeleventje grotendeels zou verliezen... dus nu zoek ik op een datingsite een gewillige beta-man met een welgevulde bankrekening die me helpt om mijn verloren luxeleventje te herstellen... die me helpt mijn schulden af te betalen, en financiering biedt voor mijn obsessie met exotische reizen en andere luxehobbies... en liefst zodanig beta is dat hij niet al te veel over seks durft praten, want daar heb ik hem niet voor nodig"

- "mannen zijn enkel uit op seks, hoe respectloos, hoe durven ze ! - en ik wil géén one night stands ! - en géén FWB relatie !"

Vertaling : "Ik zoek hier op die datingsite géén man voor de seks, alléén maar voor de financiën ! Want seks HEB ik al ruimschoots voldoende, ik duik minstens één keer per week in bed met mijn baas/collega/plaatselijke macho uit de kroeg/mijn fitnesstrainer/de voetbaltrainer van mijn kids/etc. - En dat wil ik BLIJVEN doen, dus ik zoek hier uitsluitend een onderdanige, controleerbare beta-man die niet al teveel aan seks durft denken en me daar dus ook niet durft naar vragen - ik zal hem hooguit één keer per maand wel eens halvelings iets gunnen, maar meer niet"

Als men als man dit alles "ontmaskert", dan ontkennen ze natuurlijk staalhard, want het draait hen uiteraard alléén maar om "de echte liefde", en alle vrouwen denken alleen maar aan die "echte liefde" en alle mannen zijn "respectloze" seksmaniakken, toch ?

Waarbij ik terloops nog fijntjes wil opmerken dat van de meeste vrouwen in mijn leeftijdscategorie ( vijftigers ) die "absoluut geen seksaanbiedingen willen" de houdbaarheidsdatum reeds 30 jaar geleden verstreken is omdat dat ze zich tijden hun dertig jaar durende huwelijk totaal niet verzorgd hebben, en dat ze, aan hun foto's te zien, hun beide handjes mogen kussen DAT ze nog zulke aanbiedingen krijgen van enkele veel te wanhopige mannen...

Samenvattend kan men stellen dat iedereen op datingsites op zoek is naar datgene wat hem/haar ontbreekt.
Voor veel mannen zijn dit gewoon knuffels en seks, voor de overgrote meerderheid van de vrouwen zijn het de financiën.
HET grote probleem met datingsites is dat de vraag van beide kanten verschillend is, en dat er van geen van beide kanten een aanbod is om aan de vraag van de andere kant te voldoen.
Ik erger me hoe langer hoe meer aan het feit dat vrouwen ( op datingsites en hier ) constant blijven klagen over het feit dat "mannen alleen maar uit zijn op seks".

En wat dan nog ?

Als men als man een vrouw zoekt, dan heeft dat uiteraard ook te maken met seks, dat maakt nu eenmaal deel uit van de normale man-vrouw interactie.

Wat die hysterische klaagsters er nooit bijvertellen is wat HUN EIGEN werkelijke bedoelingen zijn achter de blabla die ze in hun profielteksten schrijven, en wat de WERKELIJKE reden is waarom ze zo hysterisch doen over de volstrekt normale wensen van mannen.

Laten we eens enkele van hun meest voorkomende clichés vertalen naar verstaanbaar Nederlands :

- "ik zoek enkel een serieuze relatie"

Vertaling : "oeps, ik had er bij mijn scheiding niet aan gedacht dat ik nadien over minder geld zou beschikken en mijn luxeleventje grotendeels zou verliezen... dus nu zoek ik op een datingsite een gewillige beta-man met een welgevulde bankrekening die me helpt om mijn verloren luxeleventje te herstellen... die me helpt mijn schulden af te betalen, en financiering biedt voor mijn obsessie met exotische reizen en andere luxehobbies... en liefst zodanig beta is dat hij niet al te veel over seks durft praten, want daar heb ik hem niet voor nodig"

- "mannen zijn enkel uit op seks, hoe respectloos, hoe durven ze ! - en ik wil géén one night stands ! - en géén FWB relatie !"

Vertaling : "Ik zoek hier op die datingsite géén man voor de seks, alléén maar voor de financiën ! Want seks HEB ik al ruimschoots voldoende, ik duik minstens één keer per week in bed met mijn baas/collega/plaatselijke macho uit de kroeg/mijn fitnesstrainer/de voetbaltrainer van mijn kids/etc. - En dat wil ik BLIJVEN doen, dus ik zoek hier uitsluitend een onderdanige, controleerbare beta-man die niet al teveel aan seks durft denken en me daar dus ook niet durft naar vragen - ik zal hem hooguit één keer per maand wel eens halvelings iets gunnen, maar meer niet"

Als men als man dit alles "ontmaskert", dan ontkennen ze natuurlijk staalhard, want het draait hen uiteraard alléén maar om "de echte liefde", en alle vrouwen denken alleen maar aan die "echte liefde" en alle mannen zijn "respectloze" seksmaniakken, toch ?

Waarbij ik terloops nog fijntjes wil opmerken dat van de meeste vrouwen in mijn leeftijdscategorie ( vijftigers ) die "absoluut geen seksaanbiedingen willen" de houdbaarheidsdatum reeds 30 jaar geleden verstreken is omdat dat ze zich tijden hun dertig jaar durende huwelijk totaal niet verzorgd hebben, en dat ze, aan hun foto's te zien, hun beide handjes mogen kussen DAT ze nog zulke aanbiedingen krijgen van enkele veel te wanhopige mannen...

Samenvattend kan men stellen dat iedereen op datingsites op zoek is naar datgene wat hem/haar ontbreekt.
Voor veel mannen zijn dit gewoon knuffels en seks, voor de overgrote meerderheid van de vrouwen zijn het de financiën.
HET grote probleem met datingsites is dat de vraag van beide kanten verschillend is, en dat er van geen van beide kanten een aanbod is om aan de vraag van de andere kant te voldoen.
Ik erger me hoe langer hoe meer aan het feit dat vrouwen ( op datingsites en hier ) constant blijven klagen over het feit dat "mannen alleen maar uit zijn op seks".

En wat dan nog ?

Als men als man een vrouw zoekt, dan heeft dat uiteraard ook te maken met seks, dat maakt nu eenmaal deel uit van de normale man-vrouw interactie.

Wat die hysterische klaagsters er nooit bijvertellen is wat HUN EIGEN werkelijke bedoelingen zijn achter de blabla die ze in hun profielteksten schrijven, en wat de WERKELIJKE reden is waarom ze zo hysterisch doen over de volstrekt normale wensen van mannen.

Laten we eens enkele van hun meest voorkomende clichés vertalen naar verstaanbaar Nederlands :

- "ik zoek enkel een serieuze relatie"

Vertaling : "oeps, ik had er bij mijn scheiding niet aan gedacht dat ik nadien over minder geld zou beschikken en mijn luxeleventje grotendeels zou verliezen... dus nu zoek ik op een datingsite een gewillige beta-man met een welgevulde bankrekening die me helpt om mijn verloren luxeleventje te herstellen... die me helpt mijn schulden af te betalen, en financiering biedt voor mijn obsessie met exotische reizen en andere luxehobbies... en liefst zodanig beta is dat hij niet al te veel over seks durft praten, want daar heb ik hem niet voor nodig"

- "mannen zijn enkel uit op seks, hoe respectloos, hoe durven ze ! - en ik wil géén one night stands ! - en géén FWB relatie !"

Vertaling : "Ik zoek hier op die datingsite géén man voor de seks, alléén maar voor de financiën ! Want seks HEB ik al ruimschoots voldoende, ik duik minstens één keer per week in bed met mijn baas/collega/plaatselijke macho uit de kroeg/mijn fitnesstrainer/de voetbaltrainer van mijn kids/etc. - En dat wil ik BLIJVEN doen, dus ik zoek hier uitsluitend een onderdanige, controleerbare beta-man die niet al teveel aan seks durft denken en me daar dus ook niet durft naar vragen - ik zal hem hooguit één keer per maand wel eens halvelings iets gunnen, maar meer niet"

Als men als man dit alles "ontmaskert", dan ontkennen ze natuurlijk staalhard, want het draait hen uiteraard alléén maar om "de echte liefde", en alle vrouwen denken alleen maar aan die "echte liefde" en alle mannen zijn "respectloze" seksmaniakken, toch ?

Waarbij ik terloops nog fijntjes wil opmerken dat van de meeste vrouwen in mijn leeftijdscategorie ( vijftigers ) die "absoluut geen seksaanbiedingen willen" de houdbaarheidsdatum reeds 30 jaar geleden verstreken is omdat dat ze zich tijden hun dertig jaar durende huwelijk totaal niet verzorgd hebben, en dat ze, aan hun foto's te zien, hun beide handjes mogen kussen DAT ze nog zulke aanbiedingen krijgen van enkele veel te wanhopige mannen...

Samenvattend kan men stellen dat iedereen op datingsites op zoek is naar datgene wat hem/haar ontbreekt.
Voor veel mannen zijn dit gewoon knuffels en seks, voor de overgrote meerderheid van de vrouwen zijn het de financiën.
HET grote probleem met datingsites is dat de vraag van beide kanten verschillend is, en dat er van geen van beide kanten een aanbod is om aan de vraag van de andere kant te voldoen.
Ik erger me hoe langer hoe meer aan het feit dat vrouwen ( op datingsites en hier ) constant blijven klagen over het feit dat "mannen alleen maar uit zijn op seks".

En wat dan nog ?

Als men als man een vrouw zoekt, dan heeft dat uiteraard ook te maken met seks, dat maakt nu eenmaal deel uit van de normale man-vrouw interactie.

Wat die hysterische klaagsters er nooit bijvertellen is wat HUN EIGEN werkelijke bedoelingen zijn achter de blabla die ze in hun profielteksten schrijven, en wat de WERKELIJKE reden is waarom ze zo hysterisch doen over de volstrekt normale wensen van mannen.

Laten we eens enkele van hun meest voorkomende clichés vertalen naar verstaanbaar Nederlands :

- "ik zoek enkel een serieuze relatie"

Vertaling : "oeps, ik had er bij mijn scheiding niet aan gedacht dat ik nadien over minder geld zou beschikken en mijn luxeleventje grotendeels zou verliezen... dus nu zoek ik op een datingsite een gewillige beta-man met een welgevulde bankrekening die me helpt om mijn verloren luxeleventje te herstellen... die me helpt mijn schulden af te betalen, en financiering biedt voor mijn obsessie met exotische reizen en andere luxehobbies... en liefst zodanig beta is dat hij niet al te veel over seks durft praten, want daar heb ik hem niet voor nodig"

- "mannen zijn enkel uit op seks, hoe respectloos, hoe durven ze ! - en ik wil géén one night stands ! - en géén FWB relatie !"

Vertaling : "Ik zoek hier op die datingsite géén man voor de seks, alléén maar voor de financiën ! Want seks HEB ik al ruimschoots voldoende, ik duik minstens één keer per week in bed met mijn baas/collega/plaatselijke macho uit de kroeg/mijn fitnesstrainer/de voetbaltrainer van mijn kids/etc. - En dat wil ik BLIJVEN doen, dus ik zoek hier uitsluitend een onderdanige, controleerbare beta-man die niet al teveel aan seks durft denken en me daar dus ook niet durft naar vragen - ik zal hem hooguit één keer per maand wel eens halvelings iets gunnen, maar meer niet"

Als men als man dit alles "ontmaskert", dan ontkennen ze natuurlijk staalhard, want het draait hen uiteraard alléén maar om "de echte liefde", en alle vrouwen denken alleen maar aan die "echte liefde" en alle mannen zijn "respectloze" seksmaniakken, toch ?

Waarbij ik terloops nog fijntjes wil opmerken dat van de meeste vrouwen in mijn leeftijdscategorie ( vijftigers ) die "absoluut geen seksaanbiedingen willen" de houdbaarheidsdatum reeds 30 jaar geleden verstreken is omdat dat ze zich tijden hun dertig jaar durende huwelijk totaal niet verzorgd hebben, en dat ze, aan hun foto's te zien, hun beide handjes mogen kussen DAT ze nog zulke aanbiedingen krijgen van enkele veel te wanhopige mannen...

Samenvattend kan men stellen dat iedereen op datingsites op zoek is naar datgene wat hem/haar ontbreekt.
Voor veel mannen zijn dit gewoon knuffels en seks, voor de overgrote meerderheid van de vrouwen zijn het de financiën.
HET grote probleem met datingsites is dat de vraag van beide kanten verschillend is, en dat er van geen van beide kanten een aanbod is om aan de vraag van de andere kant te voldoen.
Ik erger me hoe langer hoe meer aan het feit dat vrouwen ( op datingsites en hier ) constant blijven klagen over het feit dat "mannen alleen maar uit zijn op seks".

En wat dan nog ?

Als men als man een vrouw zoekt, dan heeft dat uiteraard ook te maken met seks, dat maakt nu eenmaal deel uit van de normale man-vrouw interactie.

Wat die hysterische klaagsters er nooit bijvertellen is wat HUN EIGEN werkelijke bedoelingen zijn achter de blabla die ze in hun profielteksten schrijven, en wat de WERKELIJKE reden is waarom ze zo hysterisch doen over de volstrekt normale wensen van mannen.

Laten we eens enkele van hun meest voorkomende clichés vertalen naar verstaanbaar Nederlands :

- "ik zoek enkel een serieuze relatie"

Vertaling : "oeps, ik had er bij mijn scheiding niet aan gedacht dat ik nadien over minder geld zou beschikken en mijn luxeleventje grotendeels zou verliezen... dus nu zoek ik op een datingsite een gewillige beta-man met een welgevulde bankrekening die me helpt om mijn verloren luxeleventje te herstellen... die me helpt mijn schulden af te betalen, en financiering biedt voor mijn obsessie met exotische reizen en andere luxehobbies... en liefst zodanig beta is dat hij niet al te veel over seks durft praten, want daar heb ik hem niet voor nodig"

- "mannen zijn enkel uit op seks, hoe respectloos, hoe durven ze ! - en ik wil géén one night stands ! - en géén FWB relatie !"

Vertaling : "Ik zoek hier op die datingsite géén man voor de seks, alléén maar voor de financiën ! Want seks HEB ik al ruimschoots voldoende, ik duik minstens één keer per week in bed met mijn baas/collega/plaatselijke macho uit de kroeg/mijn fitnesstrainer/de voetbaltrainer van mijn kids/etc. - En dat wil ik BLIJVEN doen, dus ik zoek hier uitsluitend een onderdanige, controleerbare beta-man die niet al teveel aan seks durft denken en me daar dus ook niet durft naar vragen - ik zal hem hooguit één keer per maand wel eens halvelings iets gunnen, maar meer niet"

[VERVOLGT HIERONDER]

Datum: 4 december 2019 - 7:42

Geschreven door: BGC

Ik erger me hoe langer hoe meer aan het feit dat vrouwen ( op datingsites en hier ) constant blijven klagen over het feit dat "mannen alleen maar uit zijn op seks".

En wat dan nog ?

Als men als man een vrouw zoekt, dan heeft dat uiteraard ook te maken met seks, dat maakt nu eenmaal deel uit van de normale man-vrouw interactie.

Wat die hysterische klaagsters er nooit bijvertellen is wat HUN EIGEN werkelijke bedoelingen zijn achter de blabla die ze in hun profielteksten schrijven, en wat de WERKELIJKE reden is waarom ze zo hysterisch doen over de volstrekt normale wensen van mannen.

Laten we eens enkele van hun meest voorkomende clichés vertalen naar verstaanbaar Nederlands :

- "ik zoek enkel een serieuze relatie"

Vertaling : "oeps, ik had er bij mijn scheiding niet aan gedacht dat ik nadien over minder geld zou beschikken en mijn luxeleventje grotendeels zou verliezen... dus nu zoek ik op een datingsite een gewillige beta-man met een welgevulde bankrekening die me helpt om mijn verloren luxeleventje te herstellen... die me helpt mijn schulden af te betalen, en financiering biedt voor mijn obsessie met exotische reizen en andere luxehobbies... en liefst zodanig beta is dat hij niet al te veel over seks durft praten, want daar heb ik hem niet voor nodig"

- "mannen zijn enkel uit op seks, hoe respectloos, hoe durven ze ! - en ik wil géén one night stands ! - en géén FWB relatie !"

Vertaling : "Ik zoek hier op die datingsite géén man voor de seks, alléén maar voor de financiën ! Want seks HEB ik al ruimschoots voldoende, ik duik minstens één keer per week in bed met mijn baas/collega/plaatselijke macho uit de kroeg/mijn fitnesstrainer/de voetbaltrainer van mijn kids/etc. - En dat wil ik BLIJVEN doen, dus ik zoek hier uitsluitend een onderdanige, controleerbare beta-man die niet al teveel aan seks durft denken en me daar dus ook niet durft naar vragen - ik zal hem hooguit één keer per maand wel eens halvelings iets gunnen, maar meer niet"

Als men als man dit alles "ontmaskert", dan ontkennen ze natuurlijk staalhard, want het draait hen uiteraard alléén maar om "de echte liefde", en alle vrouwen denken alleen maar aan die "echte liefde" en alle mannen zijn "respectloze" seksmaniakken, toch ?

Waarbij ik terloops nog fijntjes wil opmerken dat van de meeste vrouwen in mijn leeftijdscategorie ( vijftigers ) die "absoluut geen seksaanbiedingen willen" de houdbaarheidsdatum reeds 30 jaar geleden verstreken is omdat dat ze zich tijden hun dertig jaar durende huwelijk totaal niet verzorgd hebben, en dat ze, aan hun foto's te zien, hun beide handjes mogen kussen DAT ze nog zulke aanbiedingen krijgen van enkele veel te wanhopige mannen...

Samenvattend kan men stellen dat iedereen op datingsites op zoek is naar datgene wat hem/haar ontbreekt.
Voor veel mannen zijn dit gewoon knuffels en seks, voor de overgrote meerderheid van de vrouwen zijn het de financiën.
HET grote probleem met datingsites is dat de vraag van beide kanten verschillend is, en dat er van geen van beide kanten een aanbod is om aan de vraag van de andere kant te voldoen.

Datum: 4 december 2019 - 7:46

Geschreven door: BGC

Sorry voor de dubbele post, er is blijkbaar één en ander misgegaan de eerste keer.
Aan de admins : de eerste post mag verwijderd worden ( en nadien deze ook )

Datum: 4 december 2019 - 7:53

Geschreven door: Yvonne

jij voelt je wel enorm aangesproken.Ik zou met jou echt geen afspraak willen hebben jij bent onfatsoenlijk. wij vrouwen moeten juist oppassen dat we niet door de mannen worden misbruikt en bij badoo is het sekslibido van de mannen helaas erg hoog en gaat het hun niet om een serieuze relatie

Datum: 4 december 2019 - 13:32

Geschreven door: MGTOW

Wat BGC schrijft is enorm herkenbaar.
Overigens is het niet zo dat een vrouw die 'geen ONS' schrijft in haar profiel daar een probleem mee heeft. Weet ik inmiddels uit eigen ervaring. Gedeeltelijk is het ook zich mooi voor willen doen. Ze wil vooral niet als een slet worden gezien, ook al berijdt ze de cock carrousel.

Datum: 4 december 2019 - 13:42

Geschreven door: MGTOW

Eigenlijk zouden mannen dan in hun profiel moeten zetten: ' GEEN golddigger ' . Ik ben benieuwd hoe vrouwen dat zouden vinden om.zoiets telkens te moeten lezen.

Datum: 5 december 2019 - 3:09

Geschreven door: BGC

@Yvonne :

Blijkbaar voel JIJ je enorm aangesproken door mijn post.

Ik onfatsoenlijk ?
Als het blootleggen van de werkelijke motieven van vrouwen op datingsites "onfatsoenlijk" zou zijn, wat dan te zeggen van de vele vrouwen zoals jij die al jarenlang hysterisch klagen en schande spreken over de motieven van de mannen ?

- "wij vrouwen moeten juist oppassen dat we niet door de mannen worden misbruikt"

Dus, seks is per definitie "misbruik" door mannen ?

Als je dan toch al eens in bed belandt met een man die je via een datingsite ontmoet, dan is dat toch alleen maar omdat je er zelf zin in hebt... waar zit hem dan het "misbruik" ?

Of is er bij jou, zoals bij veel vrouwen, onder verstaan dat het pas ophoudt "misbruik" te zijn wanneer de man in kwestie je eerst een volmacht op zijn bankrekening geeft ?

Trouwens, wij mannen moeten juist oppassen dat we niet door de vrouwen worden misbruikt.
Op tijd de knip op de portemonnee houden en de stand van onze bankrekening zorgvuldig geheim houden.
En eerst uitvissen of de vrouw in kwestie iets zinnigs en interessants te bieden heeft.

Op dat vlak is het trouwens opvallend dat vrouwen op datingsites een hele waslijst aan waanzinnige en absurde eisen aan de mannen publiceren, maar geen woord over wat zij zelf te bieden hebben aan een man.
En bij de meeste vrouwen is het uit hun profiel al overduidelijk dat ze letterlijk NIETS interessants te bieden hebben aan een man.
De meeste vrouwen hebben duidelijk een mentaliteit van "ik heb het recht om alles te krijgen, maar ik hoef helemaal niets te geven".

- "bij badoo is het sekslibido van de mannen helaas erg hoog en gaat het hun niet om een serieuze relatie"

Wat vind ik het prachtig als een vrouw zoals jij, in een naïeve poging om verontwaardigd mijn stellingen te ontkennen, dan in één enkele zin zwart op wit alles wat ik zeg BEVESTIGT.

Het gebruik van het woord "helaas" is heel veelzeggend hier.
Het bevestigt dat die klagende vrouwen zoals jij op datingsites hopen een man te vinden met een heel laag - en liefst helemaal geen - libido ( alsof dat zou bestaan ? )

Het feit dat je in je zin dat "helaas erg hoog sekslibido" in tegenstelling plaatst met het concept van een "serieuze relatie", bevestigt zwart op wit dat voor zulke vrouwen de definitie van "serieuze relatie" geen seks bevat ( zoals in een NORMALE relatie wél het geval zou zijn ), maar dat het draait om heel andere zaken die niets met de normale man-vrouw interactie te maken hebben.

En als men dan in de profielen van de vrouwen hun eisenpakket en hun "interesses" bekijkt, dan is het zowel op als tussen de lijnen vrij duidelijk wat die andere zaken dan zoal zijn, nietwaar ?
En DAT noem ik pas onfatsoenlijk !

Gelukkig zijn er tussen de vrouwen op datingsites hier en daar wel een paar uitzonderingen, maar ze zijn helaas uiterst, uiterst zeldzaam.

Oh, en tussen haakjes, je kan op je beide oren slapen, Yvonne, want ik hoef helemaal geen afspraak met jou, hoor :-)

Datum: 5 december 2019 - 7:07

Geschreven door: MGTOW

Haha, een serieuze relatie..... Moet je het gemiddelde eisenpakket eens lezen, heeft niets met liefde of een serieuze relatie te maken. Vandaar ook dat 70 tot 90 procent van de scheidingen op initiatief van de vrouw is. En de oppervlakkige selectie volgens de 80/20 regel evenmin. De superkritische vrouwen die klagen over one night stands mogen zich afvragen waarom zij niet voor herhaling vatbaar bleken te zijn. Misschien redelijke eisen stellen en gaan voor een bijpassende man?

Datum: 5 december 2019 - 7:52

Geschreven door: Eerlijke Evert

Waarom blijven vrouwen janken dat ALLE mannen alleen maar op sex uit zijn?? Lekker makkelijk om alle mannen zonder reden of voorbeeld over 1 datingkam te scheren. Bovendien klopt het voor geen meter. Wat WEL klopt? Dat 99% van de vrouwen een eisenlijst hebben van hier tot Tokio, nergens op reageren en je om het minste of geringste dissen.

Datum: 5 december 2019 - 8:20

Geschreven door: Yvonne

wat zijn jullie mannen toch zielig als je niet tevreden bent et badoo ga er dan weg. Het gaat jullie mannen uitdrukkelijk alleen om seks heb het pas zelf meegemaakt. Een eisen lijst zullen we wel moeten hebben en helaas zijn niet alle vrouwen gescheiden en zijn er ook vrouwen zoals ik WEDUWE

Datum: 5 december 2019 - 9:54

Geschreven door: MGTOW

Het aandeel vrouwen op datingsites dat single weduwe is, dat is zeer klein. Ik heb het over de regel, niet de uitzonderingen.

Datum: 5 december 2019 - 18:35

Geschreven door: BGC

@Yvonne

Ik heb het niet specifiek over Badoo, maar over datingsites in het algemeen.
Ze zijn trouwens allemaal hetzelfde en de problemen zijn ook overal dezelfde.

De overgrote meerderheid van de mannen op datingsites zijn wel degelijk op zoek naar een relatie.
Maar dan wel een NORMALE relatie, en seks is een onlosmakelijk en essentieel onderdeel van een NORMALE man-vrouw relatie.

Elke relatie begint PAS op het moment dat een koppel voor de eerste keer seks heeft, het is DAAR dat de emotionele binding tussen beiden gecreëerd en verankerd wordt.
Vóór er seks geweest is kan men niet spreken van een relatie, tot zolang is men gewoon "kennissen" van elkaar zonder meer.

Het feit dat veel mannen op datingsites meteen seks aanbieden, betekent niet noodzakelijk dat ze geen relatie zouden willen.
Het wordt net veroorzaakt door het schandelijke gedrag van de vrouwen, die het VERTIKKEN van te antwoorden op de "normale" beleefde berichtjes die ze van mannen krijgen.

Veel mannen - die voordien dan reeds veel moeite gedaan hebben om al de blabla in de profielen van de vrouwen te lezen en al honderd "normale" berichten opgesteld en verstuurd hebben waarop ze nooit enig antwoord kregen - verliezen hierdoor hun geduld en proberen dan de procedure te "vereenvoudigen" door een paar stappen over te slaan.

Vooraleer vrouwen beginnen te janken over het feit dat sommige mannen op die manier te werk gaan, zouden ze beter EERST eens kijken naar hun EIGEN collectief schandelijk en respectloos gedrag dat er de OORZAAK van is.

Tussen haakjes, mijn ervaring leert dat de zeldzame vrouwen die WEL de beleefdheid hebben van op de berichtjes van mannen te antwoorden, meestal totaal geen idee hebben van dit schandelijk gedrag van de andere vrouwen - maar die anderen maken wel meer dan 90 % uit van de vrouwen op datingsites.

Dit alles gezegd zijnde, er zijn natuurlijk ook een aantal mannen die gewoon op zoek zijn naar "vrijblijvende" seks.
Vrouwen doen dat ook, maar "verbergen" het, terwijl mannen er vaak openlijk voor uitkomen.

Wat is daar mis mee ?
Seks is leuk, en variatie van sekspartners is goed voor het libido, voor het ego, voor het opdoen van uitgebreidere ervaring die het seksleven verrijkt, enz.

Vrouwen die SLIM zijn profiteren van dat massale seksaanbod dat datingsites hen verschaft ( en sommigen doen dat ook effectief )
BOVENDIEN kan een afspraakje dat aanvankelijk gewoon "vrijblijvende" seks tot doel had, ertoe leiden dat beiden het zodanig goed met elkaar kunnen vinden dat ze emotioneel aan elkaar blijven "plakken" en dat het tot een leuke relatie komt ( ask me how I know ;-) )

Het grote probleem met datingsites is dat het er stikt van de vrouwen die zware psychische problemen hebben op het vlak van seks, het zijn vaak net deze vrouwen die er zo hysterisch over doen.
Zulke vrouwen zouden beter eerst een psychiater raddplegen alvorens te beginnen prutsen op datingsites en er de sfeer te vergiftigen.

Een ander typsich probleem is dat bij veel vrouwen van in de vijftig en ouder, hun seksualiteit compleet "uitgedoofd" is, en ze op een datingsite alleen maar op zoek zijn naar een man om hen "gezelschap" te houden tijdens hun reizen, restaurantbezoek, uitstapjes, enz.
Bij deze vrouwen maakt seks helemaal GEEN deel uit van het plaatje, en het is eveneens deze categorie die constant hysterisch zit te krijsen "geen seks !"

Zulke vrouwen hebben NIETS te zoeken op een datingsite.
Er bestaan zowel op het internet als daarbuiten MASSA'S hobbyclubjes voor alle mogelijke interessegebieden, waar deze vrouwen veel beter aan hun trekken zouden komen voor het vinden van gezelschap.

Datingsites zijn bedoeld voor het leggen van contacten tussen mannen en vrouwen, en tussen mannen en vrouwen is er ALTIJD een seksueel spanningsveld.
En of het nu gaat om vrijblijvende seks of om een vaste relatie, seks maakt ALTIJD onlosmakelijk deel uit van het plaatje.

Wat we vaststellen is dat het vrouwelijke publiek op datingsites enerzijds bestaat uit "uitgedoofde" vrouwen die er niets te zoeken hebben, en anderzijds uit vrouwen die alleen maar afspraakjes hebben met de 10 % "knapste" en /of "rijkste" mannen op de site ( mannen die dan na verloop van tijd letterlijk alle vrouwen van de site geneukt hebben ), en dan hysterisch doen over de 500 andere mannen die interesse getoond hebben en waar ze simpelweg niet op geantwoord hebben.

En tenslotte nog dit : als een man aan een vrouw seks aanbiedt, dan is dat omdat hij haar op de één of andere manier aantrekkelijk vindt, en het is dus een COMPLIMENT voor die vrouw.
En ondanks het feit dat veel vrouwen er zo hysterisch over doen, wordt hun ego wel enorm opgekrikt en genieten ze wel van die massale mannelijke aandacht en aanbod op datingsites, nietwaar, Yvonne ?

Als men aan de mannelijke kant van een datingsite zit, ziet het plaatje er heel anders uit : mannen krijgen GEEN spontane aandacht van de vrouwen, praktisch GEEN bezoeken op hun profiel, GEEN spontane berichtjes, GEEN aanbiedingen, en op hun eigen verstuurde berichtjes GEEN antwoord ( OOK niet op de "normale" beleefde berichten !!! )

Lijkt je dat leuker, Yvonne ?
Wie denk je dat er het meeste recht tot klagen heeft ?

Datum: 6 december 2019 - 13:45

Geschreven door: Lionman

Zo geweldig dit eindelijk iemand ( MGTOW al jarenlang ) als BGC die de waarheid verteld , heb dit al lang ondervonden en was ( helaas ) een genoegen om zijn betoog te lezen , ga zo door net als MGTOW , ook zo'n held hier en het eindelijk duidelijk maken wat er zo op de "vrijegezellen" mensen en vooral aan de hand is !!

Datum: 7 december 2019 - 14:00

Geschreven door: MGTOW

Op datingsites delen vrouwen letterlijk en figuurlijk de lakens uit en hebben geen enkele reden tot klagen (uitgezonderd de paar extreem lelijke vrouwen). In menig onderzoek is dat gewoon aangetoond en de mannen die ik hoor over datingsites bevestigen dat ook allemaal. Vrouwen die desondanks toch nog klagen zijn te veeleisend of onredelijk in omgang. Vrouwen die in hun profiel gaan klagen over ONS en FWB waren kennelijk niet voor herhaling vatbaar en mogen zich afvragen waarom dat zo is. Trouwens hoor je vrouwen graag zeggen wat ze niet willen doen (geen ONS!, geen huishoudster), maar zelden wat ze WEL voor je doen. Antwoord: ze brengen zelf nauwelijks wat op tafel en willen voornamelijk profiteren van iemand die het beter heeft dan zij zelf.

Datum: 13 december 2019 - 6:18

Geschreven door: BGC

@MGTOW

We moeten ons natuurlijk afvragen wie er eigenlijk via datingsites aan one night stands toe komt ?
Mij lijkt dat eerder beperkt te zijn.

Een aantal vrouwen natuurlijk wel, maar hun aantal is heel moeilijk in te schatten omdat zelfs die vrouwen die intelligent genoeg zijn om van het grote seksaanbod te profiteren, in hun profiel hun bedoelingen "camoufleren" achter dezelfde blabla als de hysterici die net klagen over dat seksaanbod.

Er zullen natuurlijk wel enkele vrouwen zijn die, zoals je al eerder aangaf, ONS hebben met de "topcategorie" van mannen op de site, waarvan ze dan verwachten dat die mannen zich meteen gaan engageren op "serieus/financieel" gebied, omdat ze totaal de realiteit niet begrijpen dat deze mannen méér en/of betere opties hebben, en net als sommige vrouwen simpelweg profiteren van het seksaanbod dat ze krijgen.

Bij de mannen die via datingsites gemakkelijk aan ONS geraken is het natuurlijk praktisch uitsluitend die "topcategorie" die er het "knapst" en/of het "rijkst" uitziet - de beruchte 10 %
Al lijkt dat cijfer van 10 % me wat aan de hoge kant, ik denk dat 1 % dichter de reële statistiek benadert.
Als we er van uitgaan dat een ietwat goed draaiende en populaire datingsite gemiddeld 10.000 ingeschreven mannen heeft, dan is 1 % nog altijd 100 mannen, wat mij dus een realistischer cijfer lijkt dan 1.000 ( 10 % )

Het lijkt me duidelijk dat 99 % van de mannen op datingsites in het allerbeste geval slechts aan een "gewoon" afspraakje geraakt om gewoon iets te gaan drinken en dat nergens op uitdraait, en dan nog alleen met maanden- of jarenlang geduld plus een toevallige gelukstreffer.

De grote teleurstelling en woede van de vrouwen op datingsites is dat ze verwacht hadden dat heel de site ging uitpuilen van de mannen met "George Clooney-looks" die bovendien bulken van de poen, en waarvan ze dan allemaal hopen dat één van die mannen uitgerekend in háár als bij sprookjesachtig wonder zijn "Assepoester" zou ontdekken.

Wat het typische vrouwelijke publiek van datingsites compleet ontgaat, is dat het soort man dat ze zoeken - met de "looks" en de poen - het helemaal niet nodig heeft om zich in te schrijven op een datingsite.
Zulke mannen hebben reeds een echtgenote plus drie minnaressen, alle vier véél mooier, sexier en opwindender in bed dan eender welke vrouw die je op een datingsite aantreft.

Vrouwen zoeken dus op datingsites datgene wat daar helemaal niet te vinden is, en waar ze in het "echte leven" totaal geen recht op hebben en daar dus ook niet kunnen vinden.

Ze negeren dan het massale aanbod dat ze krijgen van de normale, doorsnee mannen die wél in grote aantallen aanwezig zijn op de datingsites - en reageren dan hysterisch als dat aanbod een beetje te "expliciet" wordt - om de heel eenvoudige reden dat die mannen er in hun profielfoto's niet uitzien zoals de "knapperds" op de flap van de stationsromannetjes die deze vrouwen lezen, of zoals de acteurs in de slijmerige soap-feuilletonnetjes waar die vrouwen, hangend voor hun TV, half hun leven aan verslijten om naar die onzin te kijken.

Het gros van de vrouwen op datingsites zijn van het type met eerder beperkte verstandelijke vermogens, die niet in staat zijn het onderscheid te maken tussen het fantasiewereldje van de romannetjes/feuilletonnetjes, en de realiteit van het dagdagelijkse leven.

En zoals we al een paar keer opgemerkt hebben, de meesten stellen dan de meest waanzinnige eisen aan de mannen, maar is het tegelijk overduidelijk dat ze zélf letterlijk NIETS zinnigs en interessants te bieden hebben een man, zélfs niet aan een "gewone" doorsnee man die niet al te veeleisend is.

Als sommige van die vrouwen letterlijk jarenlang op een datingsite blijven hangen en uiteindelijk met lege handen achterblijven, hoeven we daar absoluut geen medelijden mee te hebben, want het is hun eigen schuld.

Dat mannen - ondanks hun enorme moeite en werk om letterlijk honderden vrouwen te contacteren zonder ooit antwoord te krijgen - uiteindelijk met lege handen achterblijven, is veel triester, want zij hebben dit niet gewild, en hebben niet de minste controle over het al dan niet behalen van een resultaat.

Het beste advies aan mannen is dan ook van zich niet uitsluitend op datingsites te concentreren, van deze sites - en vooral de vrouwen erop - niet ernstig te nemen, en ten allen tijde alternatieve kanalen te voorzien in de dagdagelijkse "niet-internet" realiteit.

Zelf heb ik in de loop der jaren weliswaar al een paar keer succes geboekt via datingsites, maar het moet gezegd, met letterlijk vele maanden lang geduld en een paar grote toevalstreffers.

De conclusie blijft : voor vrouwen werken datingsites schitterend ALS ze normale mannen WILLEN ontmoeten, voor mannen daarentegen werken datingsites doorgaans helemaal niet of hooguit in uiterst beperkte mate.

Reageer op deze review

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers

Stuur mij een e-mail bij nieuwe reacties op deze review