Superleuk

Heb pas net kennisgemaakt met deze site maar moet nu al even zeggen dat-ie echt superleuk is! Ze maken er een soort spelletje van, op allerlei manieren, en dat doen ze goed, complimenten! Komt ook echt volkomen betrouwbaar over, zonder fake profielen en zo. Feestje!
O ja én, heel belangrijk: je bent (als man) niet gelijk een bak geld kwijt voordat je echt meedoet. Nogmaals - een dikke tien voor de makers!

Bezoek Paiq Reviews over Paiq

3 reacties

Dit is overduidelijk een fakereactie van iemand van Paiq ZELF! Zo overdreven blij met Paiq dat het er dik op ligt. Als ik maar een paar minuten op internet surf kom ik hele andere opmerkingen tegen, en 99% daarvan is behoorlijk negatief over deze nepsite.

Wat een enthousiasme! Bent zeker pas begonnen met daten. Ik lees graag je mening als je een aantal maanden lid bent en hebt ontdekt wat een baggersite het echt is.

Beste Piet, wat net lid zijn betreft heb je gelijk: had 'm net ontdekt. Maar een baggersite kan ik het ook na maanden zeker niet noemen - en nee, ik word NIET betaald oid voor deze tekst, zoals een eerdere reageerder veronderstelde. Wat ik fijn vind is dat je zonder goudschatten in te moeten leggen gewoon door kunt gaan met de site. Ook als man. Maar vooral: dat het niet zomaar om plaatjes gaat, maar je met allerlei mensen heel gemakkelijk meteen in chatcontact komt. Vink top. Ben evengoed wel benieuwd waarom jij het zo'n slechte site vindt, en vooral: of je een betere weet! :--) Ik hou me aanbevolen!

Bezoek Paiq Reviews over Paiq

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Paiq
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden