Kansloos

Afgelopen week heb ik mij voor de VIJFDE keer opnieuw ingeschreven, na mij daarvoor na veel teleurstellingen uitgeschreven te hebben. Ook deze keer verloopt tot nu toe weer erg teleurstellend. Vrouwen met wie ik gematcht wordt sturen nooit als eerste een berichtje, en laten daarna (op een paar berichtjes na) nooit meer wat lezen. Zelfs na een paar hinten van mij niet. Terwijl ze wel regelmatig online zijn! Verder worden door jou 'duurbetaalde' zogenaamde Foto-reacties (verzoeken tot contacten via een foto vergelijkings-programma, zie de site) ALTIJD afgewezen. Ook 'speed-dates' monden zelden uit in een gezellige chat. En ALS je een chat hebt gaat het (zelfs al loopt het gesprek lekker) bijna altijd mis doordat je chatpartner out of the blue de chat verbreekt.

Sterke punten
Als je een 'concrete vraag' stelt wordt die inderdaad altijd binnen de beloofde twee dagen beantwoord.

Zwakke punten
Zie reviewtekst. Oftewel; alles behalve hun reactiesnelheid.

Bezoek Paiq Reviews over Paiq

2 reacties

Dat komt omdat de dames, opgefokt door de Viva en Cosmopolitan en dat soort bladen, alleen genoegen nemen met het allerbeste en daardoor nogal wat kapsones hebben. Dit wordt de laatste jaren wereldwijd steeds bekender van nederlandse vrouwen. Ze zijn dus op zoek naar een George Clooney met bijbehorend salaris op op de PC hoofdstraat andere dames jaloers te maken. dat is nummer 1 belangrijk voor hun. De rest is afval en wordt als zodanig behandeld. Voor een echte vrouwelijke vrouw zal je over de grenzen moeten. De emancipatie, wat ik de vrouwen op zich van harte gun, is in nederland veel te veel doorgeschoten. Veel vrouwen zijn daarom zonder dat ze het zelf beseffen mannen met borsten en een vagina geworden. Dit geld zo-wie-zo voor het type vrouw dat op een datingsite zit. Ik heb dat al 15 jaar ervaren.

Ontzettend bedankt voor deze bijval!! Dacht dat het aan mij lag. Je reactie verklaart en hoop. Ik heb inderdaad jouw ervaring al bijna drie jaar nu. Zelfs vrouwen die heel weinig te bieden hebben of absoluut niet aantrekkelijk zijn hebben nog steeds een waslijst aan eisen waar een partner aan MOET voldoen...

Bezoek Paiq Reviews over Paiq

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Paiq
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden