Reviews van deze auteur

MODERATORS VAN DEZE REVIEW SITE..

Review over Badoo

Waarom staat Badoo NOG STEEDS onder de GRATIS dating sites? In werkelijkheid is behoort het tot de duurste betaalsites die er zijn. Ook is het een fake site. Ja kan gratis lid worden om vervolgens steeds tegen betaalmuren aan te lopen.

Ook handelt Badoo niet conform de Nederlandse wet, zij handelen in strijd met artikel 1 van de grondwet: discrimineren op uiterlijke kenmerken. Bij MOOIE vrouwen kom je gelijk al tegen de betaalmuur te staan en moet je lid worden of heel veel credits kopen.

Verder zet Badoo 1 maand proefabonnementen eigenhandig om in doorlopenden abonnementen met ook een prijsverhoging. Dit is wettelijk VERBODEN en derhalve STRAFBAAR.

Ook schrijft Badoo geld van je rekening af ZONDER jou machtiging, ook dit is wettelijk verboden en zelfs ZEER STRAFBAAR. (tot 4 jaar gevangenis straf)

Ik wet dat justitie brieven heeft gehad over het financiele handelen van Badoo. Ik weet ook dat de ING daar ook bij zat. Het is verbazendwekkend dat deze oplichters site nog steeds mag blijven bestaan van de papieren leeuw van nederland die zichzelf justitie noemt.

Gaarne nu wel verplaatsen naar de afdeling "betaal sites".

Weer een nederlandse site met engelse algemene voorwaarden

Review over SoCougar

The present service is owned and operated by 2L Multimedia, SAS

Dit komt uit hun algemene voorwaarden. Moet ik nog meer zeggen. De beruchtste fakesite eigenaar ter wereld. Als het nu nog niet duidelijk is.....

Beste mensen...

Review over TijdlozeLiefde

Cougars bestaan helemaal niet. Zeker in de westerse wereld waar sex boven je 40ste als goor wordt geschouwd niet. Ook jonge mannen van leeftijden die nog volop keuze en belangstelling hebben van meisjes van rond de 20 gaan echt niet voor "hun moeder" kiezen. Dat is tegennatuurlijk, geen hetero man die dat gaat doen.

Het cougar concept is uitgevonden door de Amerikaanse "adult Industry" , seksfilm fabrikanten dus.

LEES de algemene voorwaarden!

Review over CougarDatingsite

5.2. Personages, profielen, advertenties of bijdragen kunnen entertainment tot doel hebben. Fysieke contacten zijn niet in alle gevallen mogelijk. Onder geen omstandigheden zijn wij aansprakelijk voor directe of indirecte schade voortkomend uit het gebruik van de Website.


Lijkt mij duidelijk.

LEES de algemene voorwaarden!

Review over CougarCrush

Als de voor een NEDERLANDSE site in het ENGELS zijn geschreven dat weet je dat je weg moet gaan. Want het is niet logisch dat een nederlands bedrijf hun algemene voorwaarden in het engels schrijven.

In de voorwaarden van deze site staat ergens: "Company Created Profiles.

Of in het nederlands: door het bedrijf ZELF gecreëerde profielen.

Een goed verstaander heeft aan een half woord genoeg.

Badoo is een betaal site

Review over Badoo

Het inschrijven gaat uitermate stroef, verifieren via email is niet genoeg, het moet ook nog via de telefoon EN facebook of dergelijk. Dat laatste heb ik niet, dus kan ik niet worden geverifieerd dus ben ik volgens Badoo een faker.

Verder kan je als gratis lid eigenlijk niet veel, je wordt constant naar de betaal pagina gelokt, het is dus gewoon een ordinaire betaal site compleet met alle fakers van dien.

Op lexa heb ik wel geleerd dat fakers graag betalen voor de hobby.

Echter dating sites bestaan niet mensen, ook Badoo niet.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Slecht werkende site.
Je wordt bij vrijwel alles daar de betaalhoek geleid.

Deze site bestaat niet meer

Review over DatingNederland.com

Inschrijven lukt niet meer en de laatste activiteit op de site lijkt uit 2013 te komen. Veel error meldingen als je wil inschrijven of inloggen.

Artikel 3.1

Review over OuderenSexclub

Algemene voorwaarden artikel 3.1:

3.1. Wij willen met deze Dienst een leuke ontmoetingsplak creëren voor mannen en vrouwen die willen genieten van een beetje plezier en daten niet te serieus nemen, maar meer zien als een leuke en gezellige vorm van entertainment.

Meer hoef je niet te zeggen. Dit is juridisch vakjargon voor het engelse woord "fake". Nep dus.

Sterke punten
niets

Zwakke punten
alles

Bijna dode site

Review over Klik2Match

Er gebeurd hier weinig tot zeer weinig. Er zijn enkele vrouwen actief die op zoek zijn naar George Clooney. Als je profiel na een berichtje wordt bekeken dan ben je een gelukkig man, meer aandacht zit er niet in. Terugschrijven gebeurt alleen als je op bovenstaande lijkt. Ook dit lijkt een door de eigenaar verlaten site te zijn. Mogelijk een picture/profile collector site om je gegevens en verhaaltje te gebruiken op een (dure) betaal/fake site. Zonder uw medeweten en toestemming uiteraard.

Sterke punten
Mooi, overzichtelijk geen poeha.

Zwakke punten
Geen enkele mogelijkheid om de moderator te bereiken, het is op de site niet te achterhalen wie de eigenaar is. Een foto die niet aan de voorwaarden voldoet kan je melden, maar dat lijkt niet te werken. Fake profielen kunnen niet worden gemeld en die staan er dus ook volop op. Heel af en toe krijg je wat Nigeriaanse belangstelling. Gewoon de "zoveelste" site.

dode site

Review over DreamMatch

Hier gebeurd niets, het lijkt een vergeten site die ook niet meer wordt onderhouden.

Sterke punten
Zier er op zich wel goed uit.

Zwakke punten
dode site

update 02-02-2015

Review over Dating4

Deze site is inmiddels omgebouwd tot een zogenaamde gratis sexsite met verborgen betalingen en uitsluitend fake profielen. Gebruik Google Image Search en download de vele tumbnails van sexy dames en de resultaten zijn legio.

Sterke punten
geen

Site lijkt niet goed te funktioneren

Review over SinglesPlace

De site oogt mooi en serieus, maar het ontbreekt aan de funktionaliteit.

Zo staat er in mijn statistieken dat mijn profiel 11 keer is bezocht, maar ik kan er maar 2 zien. De statistieken vermelden ook dat er 1300-nog-wat nieuwe bezoekers zijn, maar dat getal veranderd nooit. Verder heb ik 2 vrouwen een mail geschreven, maar in mijn outbox staat nul. Ook reageren de beide vrouwen niet, maar dat is een twijfelgevalletje, vrouwen van nu doen dat bijna nooit meer. Ik heb ook een "interesse" verstuurd, maar niet volgens de statistieken in mijn profiel.

Via het contact formulier heb ik de admins op de hoogte gebracht, maar na een week geen enkele reactie of verbetering. Dus of, het mietert hun niet meer net als bij Date.nl, of dat werkt ook niet.

Verder kan je alleen zien of iemand online of offline is, niet wanneer iemand voor het laatst heeft ingelogd. En dat is lastig. Zo is niet te zien welke profielen al een tijd niet actief is en waar je dus niet op hoeft te reageren.

De chat, ja, wat mij betreft een aanfluiting. Technisch wel ok, maar er is geen algemene ruimte waarin jij iemand beleeft kan vragen of je prive mag. En, maar daar kan de site niets aan doen, 99% mannen op de chat.

Verder is het opvallend hoeveel cougars er zijn. Ik heb veel dating sites gezien, gratis en betaal, maar de mond viel mij open over het enorme getal aan cougars die hier aanwezig zijn. Of dat moet ook een systeemfout zijn. Maar het zijn er zoveel dat ik keihard durf te zeggen dat je als man van 45 jaar en ouder, die een traditionele relatie zoekt, daar helemaal niets hebt te zoeken. Ik snap ook niet wat die cougars daar doen, een jonge vent van in de 30 die daar een overvloed aan vrouwen van in de 20 ziet, gaat echt niet naar zijn "moeder" zoeken. Het bijzonder grote aantal cougars is opvallend, buitengewoon opvallend. Het is een zeer ruime meerderheid, meer dan 75% van de vrouwen van 40+.

Sterke punten
*Het ziet er goed uit.
*Top site voor jonge mannen die een cougar zoeken.

Zwakke punten
*Veel dingen lijken niet te werken zoals mailen naar een vrouw, interesse berichtjes, jou statistieken, berichtje op het profiel van de vrouwen, wie jou profiel heeft bekeken enz.
*Veel te veel cougars. (ze kunnen de naam beter veranderen in Cougar Place)
*Duidelijk niet voor 45+ mannen die een traditionele relatie zoeken (dus een tot 4-6 jaar jongere vrouw)
* Admin lijkt onbereikbaar via contactformulier.
* vrijwel alleen mannen op de chat. (ligt niet aan de site, maar is wel een feit)
* Vrouwen reageren niet, bekijken jou profiel bijna niet. (ligt niet aan de site, het is de "ziekte" van deze tijd met man-vrouw verhoudingen van 1 op 25 en vrouwen die kennelijk maar niet kunnen of willen begrijpen dat hier dus heel veel getrouwde mannen tussen zitten die een snoepje buiten de deur zoeken)

Tsja, mijn ervaring is dan ineens weer heel anders.

Review over FDating

De site ziet er goed uit en functioneert goed. Geen onnodige apps of vervelende reclames. Het is ECHT gratis, geen addertjes onder het gras.

Maar: van de 45 vrouwen die ik aanschreef reageerde er niemand. Ik reageer alleen maar op profielen van vrouwen die aangeven in mijn leeftijdscategorie te zoeken. De leeftijd van die vrouwen loopt uiteen van gemiddeld 35 tot 52 jaar. Ik zocht rond de 40 tot 45 jaar, heel acceptabel, ook in nederland.

De vele Russische en Oekrainse vrouwen zijn werkelijk beeldjes. Goed verzorgt en vrouwelijk, ja daar kan de volgevreten, luie, anti-sex, over feministische, high demanding, ongeintesseerde nederlandse dating site vrouw nog wat van leren.

Echter:
net als bij de nederlandse dating site vrouwen zijn de eisen torenhoog. De vrouwen zijn niet fake, maar het is toch wel een beetje de bedoeling dat er een jonge, afbetaalde drie-ster voor de deur staat. Er is een groot verschil met de nederlandse dames op datingsites, namelijk de Russinnen en Oekrainsen voldoen zelf ook aan hun eigen gestelde torenhoge eisen.

Voor een gezonde, goeduitziende, goedgeklede man met een meer dan gemiddeld betalende baan en een hoge opleiding is dit het paradijs. Uitzoeken maar.

Voor de gewone jan de Timmerman waar ik toe behoor kom je niet verder dan prachtige plaatjes bekijken.
Voor de gewo

Sterke punten
Duidelijke site zonder franjes of poe-ha.
Functionele site.
Veel foto's kunnen plaatsen.
Overzichtelijke profielen.
Veel invul mogelijkheden.
Veel ruimte om je verhaal kwijt te kunnen.
Active moderatie.
Weinig fake.
Een faker die wordt betrapt wordt zonder boe of bah ge-IP-banned.

Zwakke punten
Alleen voor Pieter-Jan Ruben Laurens Christoffel Maerschenear - Van Versteach, universitair (minimaal) 2 keer modaal met drie-ster, A7 of 8 serie weggelegd. Niet voor Jan Tabak, Kees Timmerman of Wiebe de Boer.

VROUWEN PAS OP!

Review over Dating 2000

Dating 2000 is profile/picture collecting site. Dit houd in dat profielbeschrijvingen en vooral foto's van vrouwen worden verzameld om als lokprofiel te worden gebruikt op de bekende fake betaalsites voor mannen. Je weet wel, site's als Match.nl waar minstens 20 vrouwen per dag met jou (man) willen neuken je je helemaal geweldig vinden terwijl je een leeg profiel hebt.

Als je, je als vrouw hier inschrijft hou er dan rekening mee dat jou foto gaat worden gebruikt op tal van dure fake dating sites om betalende mannen te lokken. Kijk dus niet raar op als je, je eigen foto weer terug ziet onder verschillende namen, leeftijden en woonplaatsen op nep-seks contact sites of email spam.

is zo slecht....

Review over Knuz

...dat het de moeite niet is om een review te schrijven.

Sterke punten
geen, zelfs niet eens het "gratis", want als puntje bij paaltje komt, je voelt het al denk ik.

Zwakke punten
Lees maar eens wat anderen schrijven, vooral over het soort mens wat daar zit.

Zeg Johan(n)(n)

Review over Knuz

Man, man ,man, zoek toch eens een psychiater op!

reacties:

Review: wees slimmer

Droom lekker verder met je kipjes in bed..... Dat een man zichzelf zo voor de gek kan houden....

Review: BADOO fraude op wereldschaal....

Stel je niet te veel voor van Facebook, die gaat ook al langzaam die kant op. Mark Suikerberg is ook iemand die nooit genoeg heeft. Geld is meer verslavend dan welke drug dan maar ook.

Review: betalen voor lucht

Iedereen heeft het maar over die snelle seks op dating sites. Hoe dan?, waar dan? Speelt zich dat niet uitsluitend in jou eigen fantasie af? Ik sta er wel open voor, maar ontmoet NOOIT zulke vrouwen. Sterker, ik ontmoet alleen maar vrouwen die zelfs in een klikkende relatie helemaal geen seks meer willen. Nooit niet meer. Zeker als ze boven de 40 zijn. Bij de meeste vrouwen staat ook duidelijk in het profiel dat ze niet op seks uit zijn. Hoe krijg jij dan dan voor elkaar? Deel je geheim met mannen die hier wel open voor staan. Of heb ik gelijk, en speelt het zich alleen af in je fantasie?

70 tot 80% van de echtscheidingen van 40 jaar en ouder gaat om seks, de vrouw wil niet meer, vind zich te oud en dan ben je ineens een slet volgens de Viva en de man heeft nog behoeften. Dit is bekend bij advocaten en rechters. Dat staat wel een beetje haaks op jou bevindingen. Wereldwijd gezien behoren nederlandse vrouwen juist tot de meest preutse.... Na de seksuele revolutie in de jaaren 70 is het met de seks in ons land juist helemaal de andere kant opgeslagen. Zie je ooit een seksfilm op nederlandse TV. Na 11 uur is het wettelijk toegestaan, maar zelfs Veronica is er mee gestopt.

Review: betalen voor lucht

"Hoe leuker de dame, hoe meer credits er betaald moet worden"

Ik wil hier nog even op reageren. Ik heb mijn in tussentijd wat verdiept en om een lang verhaal kort te maken, maakt Badoo inderdaad onderscheid op uiterlijke kenmerken.

Dit is strafbaar en verboden volgens grondwet artikel 1, in de volksmond discriminatie genoemd. Het is zelf een schending van de rechten van de mens. Niemand betaald of iedereen betaald, maar selectie op het uiterlijk is gewoon niet toegestaan.

Ik heb gepoogd om mannen EN vrouwen (Badoo bepaald even dat een rubens vrouw niet mooi is en dus nog wel een gratis contact mag hebben) met mij mee te krijgen om aangifte te doen.

Iedereen wil, tot het moment dat de gang naar het politieburo daadwerkelijk moet worden gemaakt.

Hou dan ook op te zeuren.

Review: Man of vrouw wereld van verschil

Geen wonder dat "vrouwen" nergens op reageren. Ik lees op sites als deze nogal regelmatig over door mannen opgezette "test" profielen. Wat wil je met die "test" bereiken? En antwoord op de vraag waarom vrouwen vrijwel nooit reageren ligt hem waarschijnlijk al in de "test" zelf. Je bent namelijk 1 van de vele die dit doen. Mannen kennende wordt het profiel ook niet weer verwijderd.

Review: Badoo samengevat

Raar, ik kwam er alleen maar vrouwen tegen die zwaar anti-sex waren.

Review: Test 1 (man) en 2 (vrouw)

Dat verhaal over de ideale openingszin is volslagen bullshit. Niet iedereen heeft het talent on The Lord of The Rings te kunnen schrijven. En schgrijfvauten, daar laat je misschien wel de man van je leven aan voorbij gaan? Dan ben je don en verdien je geen vent. Je zal aan het tikken moeten om nader kennis met iemand te maken om trefpunten te vinden en elkaar uit te diepen en te leren kennen. Maar daar is de nederlandse vrouw te lui voor. Ik praat uit 15 jaar ervaring.

Veel serieuze mannen hebben van de luie achterbakse nederlandse vrouw al zo vaak een bord voor kop gekregen dat ze met een beetje wanhoop het maar laten bij en zinnetje van enkele woorden. Overigens op lange berichten reageren ze ook niet, dat is hun weer te lang. Niet werkt bij een nederlandse vrouw en ik vraag me dan ook af wat ze eigenlijk op dating sites doen.

Het maakt geen drol uit wat voor openingszin je als man schrijft en wat je in je profiel schrijft. De nederlandse vrouw is een golddigger. Als jij niet op George Clooney lijkt en niet zijn inkomen hebt dan ben je exit.

Daarbuiten is de nederlandse vrouw een leugenaar. Ze eisen absolute eerlijkheid van de man, maar zeer veel vrouwen, het meerendeel met uitzondering van de jonge vrouwen, plaatst foto van vele jaren geleden toen ze nog strak, fris en fruitig waren. Dit heb ik vele honderden, misschien door de jaren heen wel duizenden keren meegemaakt. Maar vrouwenleugens mogen kennelijk, zolang de man maar in de blote kont voor de dokter komt te staan. Eén pukkeltje, één scheef haartje en de blokkeer knop die bij vrouwen kennelijk bijna zo groot als het hele beeldscherm is, is rap ingedrukt.

Ik heb helaas niet het geld om een vrouw uit het buitenland te halen, en die vrouwne hebben vaak nie the tgeld om hun helft van het avontuur te kunnen betalen, dus houd het op. Maar ik daag elke serieuze zoekende man eens uit om in China te gaan zoeken. Nou dan hoef jij geen nederlandse, al schijtend van de pot gerukte diva meer. Chinese vrouwen zijn waarlijk geëmancipeerd. Ik ga het niet eens uitleggen, dat heeft geen zin, probeer het maar eens en de bek valt je open. Doe het maar eens en ervaar het.

Review: Datingwebsites zit vol met hopeloze mannen

Waarom zit jij rechtuit te liegen? Bij Badoo kan je als gratis lid bijna niets, zelfs niet eens alle foto's bekijken. Je kan profielen bekijken en 1 foto, de eerste op het profiel. Na verificatie kan je meer foto's bekijken. Wel je werkelijk contact leggen via Badoo, dan moet, hoe dan ook de beurs open. Zelfs als je dat doet dan een "superkrachten" lidmaatschap niet voldoende. Daar buiten moet je nog steeds credits kopen voor veel geld en voor vrijwel alles. Maar zelfs dat is niet voldoende, wil je allen dan moet je voor 100 euro per maand het VIP lidmaatschap er ook nog bij hebben. Hier praat jij niet over, ik denk dat jij nooit op badoo bent geweest met je mooie praatjes.

Het lijkt erop dat jij met al je narcisme deze review site aangrijp om te vertellen dat alle manen losers zijn behalve jijzelf. Wat jij vertelt is weinig inhoudelijk over Badoo en gaat voornamelijk over andere mannen in relatie tot jou perfectie. Wat jij over Badoo verteld klopt namelijk niet.

Ga nu maar waar snel neuken, wand de dames staan al tot 3 straten verder voor jou in de rij. Allemaal komen via Badoo. Vandaar dat ze nergens op reageren.

Review: Leuke vrouw ontmoet

Waarom geloof ik dit niet?

Review: Je moet er wel wat voor doen

Hoe weet je dat zo goed Tom? 80% echte vrouwen. Omdat van jezelf vind dat jij de ideale vrouwenmagneet bent? Of omdat je dat hoopt?

Review: waardeloos

Er zijn ook genoeg moslims en moslimas die de boel besodemieteren, denk niet dat de islam heilig is. Het verschilt niets met het christendom. Een van de grootste oplichters van nederland was een moslima, en die nep dokter die zogenaamd kanker kon genezen. Bekijk de afleveringen van Undercover in Nederland maar eens.

Review: Lekker kunnen neuken

Toon, Harm, Sophie, en nog vele anderen, sneu als je zo je geld bij elkaar moet jatten. Maar ga vooral door met positieve reviews over jullie website schrijven (het zijn er meer), het valt namelijk niet op dat het door dezelfde persoon wordt geschreven. Dat hebben wij helemaal niet door hoor!

Review: Ook klaar met knuz

Als de mannen aan 100% van je eisen moet voldoen dan vind je nooit wat.

Review: Paiq is zinloos

"En wat dan te denken van al die NEP-namen ? Ik ga hier geen (echte) namen noemen, maar uit ervaring (ook op paiq) weet ik dat mensen al snel heel wat te verbergen hebben door een alias (nep) naam aan te nemen. Als voorbeeld: stel je heet Karin en je wil niet je echte naam hier gebruiken, dan kan je toch ook Tamara als profiel-naam nemen ? in plaats van nietszeggende namen als troetelboom of whatever. "

Jou internet ervaring is kennelijk nog niet zo heel erg groot. Alle echte namen op datingsites, fora, social media, ed. zijn binnen enkele weken na hun oprichting al voorzien. Dan zal je dus met wat anders moeten komen. Naargelang de betreffende site steeds meer leden krijgt wordt dit steeds moeilijker. Grote sites zitten zelfs zo vol dat een willekeurige "veeg" over het toetsenbord nog over blijft. Nicknames zeggen niets over iemand, het is inherent aan internet, al toen het nog tekst-based was.

Review: Kansloos

Dat komt omdat de dames, opgefokt door de Viva en Cosmopolitan en dat soort bladen, alleen genoegen nemen met het allerbeste en daardoor nogal wat kapsones hebben. Dit wordt de laatste jaren wereldwijd steeds bekender van nederlandse vrouwen. Ze zijn dus op zoek naar een George Clooney met bijbehorend salaris op op de PC hoofdstraat andere dames jaloers te maken. dat is nummer 1 belangrijk voor hun. De rest is afval en wordt als zodanig behandeld. Voor een echte vrouwelijke vrouw zal je over de grenzen moeten. De emancipatie, wat ik de vrouwen op zich van harte gun, is in nederland veel te veel doorgeschoten. Veel vrouwen zijn daarom zonder dat ze het zelf beseffen mannen met borsten en een vagina geworden. Dit geld zo-wie-zo voor het type vrouw dat op een datingsite zit. Ik heb dat al 15 jaar ervaren.

Review: mijn eerlijke ervaring

Chris, die software die jij nodig hebt kost al duizenden euros, daar boven op komt nog eens de dikke bandbreedte die je nodig hebt. Dus om dat te realiseren moet jij: of vermogend zijn, of een sponsor hebben, of commercieel gaan, of reclame vinden. Dat laatste is nog moeilijker dan in nederland een dame te vinden.

Daarnaast moet jee FORSE kennis van programmeren, site building en software hebben. Gezien de fout die je met deze dame hebt gemaakt vermoed ik dat jij die kennis niet hebt, anders had je die fout niet gemaakt. Dus zal je die kennis moeten inkopen.

Dan moet je nog bekend worden, reclame maken dus, kost 1500 euro per seconde op de tv en 500 euro per seconde op de radio. Facebook is goedkoper, maar ik dat kost al snel 10.000 euro om het tienvoudige aan mensen te bereiken en dat is gewoon te weinig.

Dan heb ik het nog niet over het feit dat er een totale wildgroei aan dating sites is en dat de mensen datingsite niet langer meer serieus nemen. De tijd van de datingsite is exit.

Met andere woorden, vergeet het maar.

En ga niet procederen tegen Dating2000, want dat is onderdeel van een groot bedrijf met honderden dating sites, die lachen jou gewoon van de tafel. Je kan wettelijk misschien gelijk hebben, maar in dit land is gelijk hebben en een rechtszaak winnen niet perse hetzelfde, kijk maar naar de programma's van Alberto Stegeman en Peter R de Vries. Buiten dat wordt het een civiele procedure dat je eerst zelf zal moeten betalen. Dit gaat je al snel vele duizenden euro's kosten.

Als je wint (wat je niet gaat doen want je staat juridisch heel erg zwak) dan moet jou tegenpartij de kosten betalen. Het gebeurd vaak genoeg dat ze dat niet doen. Er moet dan weer een zaak komen. Dit kan met ons rechtssysteem 10 jaar of langer duren. Omdat er allemaal veel tijd in gaat zitten, en justitie onder druk staat van de maatschappij om de moordenaar en de pedofiel belangrijker te vinden (waar wat voor te zeggen is), en omdat ze ook maar beperkt zijn in capaciteit, laten ze het er al snel bij zitten.

Je zal niet de eerste zijn die zichzelf in het gesticht procedeert. Ga er maar vanuit dat je door het maken van deze fout door deze dame toch alsnog bent afgewezen. Nederlandese vrouwen hebben niet veel geduld met kleine foutjes, ze barsten van de keuze.

Review: Echte leden, dus echte dames

hahhahhahahaha... HAHAHAHAHAHHAHAA... WAAAAAHAAAAAHAHAHAHAHAA...

Sorry, maar deze review is net zo geloofwaardig als de VVD die zegt voor de minima op te komen... Nuf said....

Review: Veel fake

mensen pas op, voor imagraider.com moet je BETALEN. Gebruik google, via een omweg doen hun dat ook.

Review: Geen zin in fake? Hier moet je zijn..

Nee deze site echt.... duh. Geen enkele dating site is echt, ook de grote jongen met reclame op tv niet. Deze vorm van oplichting is toegestaan in Nederland. Ik bezoek Ouderensexclub en het eerste wat me opvalt is meisjes van 18, 19, 20 jaar. Zijn dat tegenwoordig ook al ouderen? het tweede wat me opvalt is Monicatje uit Friesland. Ze is 18 jaar, maar heeft een foto van een vrouw die duidelijk in de 40 is. Hoezo, deze site is niet fake? Ik zeg het nog eens AL dit soort sites zijn fake, ook Lexa, ook Parship en noem maar op. Dit mag in nederland.

Review: Cultuurverschil

En wat zegt dit over Knuz?

Review: amateurs

Ricardo, ik kan mij helemaal in jou review vinden. Ik ben een tijdje op Knuz geweest, maar je kan het net zo goed niet doen. Wat mij vooral opviel was de chat die de hele godgeklaagde dag door hetzelfde groepje mensen wordt gebruikt en jou als nieuwkomer volkomen negeren, net of ze je tekst niet kunnen zien. Ik ben toen weg gegaan en ruim anderhalf jaar later met een nieuw profiel terug gekomen. Dat zelfde groepje mensen zat daar nog steeds het hele dag te chatten en weer kom je er niet tussen. Het gaat ook nergens over wat er in die chat rond gaat. Oeverloos gezanik en zeker niet met het doel een relatie op te bouwen. De is het groepje tokkies dat Knuz heeft overgenomen en waar de moderator kennelijk niets tegen durven ondernemen. Het is hun site geworden en die draait om die chatbox. Knuz is een regelrechte aanfluiting. Wat het ook is, het is GEEN dating/relatie/vriendschap site.

Review: redelijke datingsite

zo!, ik had \\\r\\\n\\\r nooit gedacht dat \\\r\\\n dan toch \\\r\\\n\\\r maar ook \\\r\\\n helemaal te \\\r\\\n\\\r

Met andere woorden, een echt geloofwaardige reactie van jou, past helemaal bij die fake site.