Reviews van deze auteur

Instagram

Review over Tinder

Heel veel tinderdames hebben Instagram zodat je kunt zien sociaal hun leven is. Veel0 vrienden, feestjes (en de nodige drank), vakanties enz. Ze nemen uiteraard niet de moeite om te reageren want je kunt ze volgen op Instagram en met wat geluk reageert ze daar dan terug als je een berichtje stuurt. Maar voordat het zo ver is wordt je van top tot teen bekeken. Veel vrienden? Genoeg leuke foto's? Na een uitgebreide screening zal dan blijken dat jij 'm niet geworden bent. Next!

Eisenpakket

Review over Tinder

Een paar dagen geleden zag ik een stukje voorbij komen van het programma Married at first sight. Ik denk dat we dit allemaal wel eens hebben gezien en ook weten wat er gebeurt.

Toen ik dat stukje dus voorbij zag komen zag ik een vrouw van ergens in de 40 met een heleboel plakplaatjes, rokende, met wenkbrauwen van schoensmeer, en niet bepaald knap. Mevrouw ging even uitleggen waar haar partner aan moest voldoen. Geen chips uit een zak eten, nergens lichaamsbeharing, en haar vooral behandelen als prinses. En wat krijgt hij er voor terug? Qua gedrag zal het geen makkelijk type weten en wellicht krijgt de beste man er borderline gratis bij.

Inked

Review over Tinder

Tijdens het swipen lees ik altijd wat er in de bio staat als deze is ingevuld. Wat je vaak zult lezen is het woord 'inked' (tatoeages). Van begin 20 tot ruim in de 40 zitten genoeg dames onder de plakplaatjes waarvan sommigen redelijk volgeplakt zijn. Eigenlijk zie je gelijk wat voor soort types het zijn. Walgelijk gewoon, zelfverminking. Op een bepaalde leeftijd gaat alles hangen en zakken waardoor er nog weinig over blijft van die 'mooie' tatoeage. Het is maar wat je mooi vind....

First dates & co

Review over Tinder

Het zal jullie vast wel niet ontgaan zijn ; Twitter en alle andere 'social' media stonden bol van de reacties over een aflevering van First dates. Ik zat even naar RTL Boulevard te kijken toen dit aan bod kwam en ik dacht gelijk aan 1 : Tinder.

Bij binnenkomst werd hij al gelijk afgeschoten. Hij zou kaal zijn (ze kent het woord millimeteren niet) en een slecht gebit hebben (dat laatste kan zo maar zijn, niet gezien). Zelf had mevrouw ook extra snackbar kilo's mee maar ach : genoeg mannen die mij willen en ik kan kiezen! Ze had een heel eisenpakket (goh waar kennen we dat van??), verwaand en arrogant gedrag, alles behalve geïnteresseerd en 1 van de eerste dingen die ze deed was even naar de plee om te bellen met paps en huilie huilie doen.

Tot slot heb je ook nog zo'n programma waarbij 3 mannen en vrouwen in hun blote tokus staan. Vleeskeuring pur sang net als Tinder.

Zwakke punten
Allemaal hetzelfde

Ons doel bereikt

Review over Tinder

Na een eerdere reactie van mij zou ik nog terug komen op mijn bevindingen van Tinder. Na een klein weekje heb ik genoeg gezien en ervaren. In totaal heb ik 75 matches gehad. 75 tot 80% stuurt GEEN eerste bericht, zelfs niet naar een hele knappe vent. Vrouwen willen nog steeds dat mannen het voortouw nemen. Enkele matches waren binnen een paar uur ook weer verdwenen omdat ik het gesprek niet was gestart. Dit bewijst oa. dat het aanbod voor vrouwen gigantisch is. Je bent gewoon een nummer, en op naar de volgende vent die knap is.

Op Tinder ben ik echt allerlei soorten dames tegen gekomen. Van moeders tot studenten, vrouwen met rammelende eierstokken, buitenlanders. Vrouwen geven doorgaans vaak aan geen ONS te willen of iets anders gerelateerd aan seks(chat). Omdat ik er geen flikker van geloof ging ik het eens testen. Na een poosje chatten waren er genoeg dames die er op in gingen en geïnteresseerd waren. Eentje had het zelfs over plekken om flink los te gaan, maar..2 kinderen dus geen tijd en ondertussen wel je proberen te 'behouden' door te zeggen ; Ik wil je zo graag, je bent leuk blablabla, bitch. Dit was typisch 1 die in het begin aangaf daar niks van te moeten weten, ja ja. Ik kon bijna alles maken op Tinder. Eentje was er niet van gecharmeerd dat ik haar arrogant noemde en de match was weg.

Ook vroeg ik standaard dezelfde vragen aan vrouwen om een beeld te krijgen van het type man wat ze zoeken. De antwoorden waren enigszins wel verschillend maar doorgaans ; leuk koppie, uitstraling (dat is dus : je moet knap zijn en niet te standaard/normaal), een eigen huis, en liefst een auto zodat je haar kan ophalen. De rekening werd bij sommige wel gesplitst want mevrouw wil niet afhankelijk van een man zijn. How cute, maar hoe je het went of keert ; vrouwen zullen dat altijd blijven maar dat is mijn mening.

Nu weer even terug naar het moment dat je match met elkaar. Ik heb bij sommige de moeite genomen om het gesprek te starten. Willekeurig, en eens zien wanneer ik een bericht terug krijg. Van enkele vrouwen heb ik na aandringen toch een bericht gehad en ik kreeg steeds als excuus ; Ja, druk op werk, lees je bericht wel, maar ik vergeet te reageren. Vrouwen lezen je berichten dus WEL, maar reageren wanneer het hun uitkomt (of niet). Reageert ze niet dan is het niet omdat ze het NIET gelezen heeft maar gewoonweg geen interesse heeft. Je zult 1 van de zovelen zijn. Ook een dingetje is afstand. 50 km was wel de grens omdat ze niet bereid zijn om steeds de nodige km af te leggen.

Toen ik op een gegeven moment rond de 55 matches zat had ik steeds +3 bij de likes. Swipen dus, meer matches, maar die +3 blijft gewoon staan ondanks dat ik er meer dan 10 matches bij had. Hoewel ik van veel dingen wel op de hoogte was, was het uiterst leerzaam om een klein weekje op Tinder te spenderen onder een alterego.

Sterke punten
Gratis

Zwakke punten
- Veeleisende vrouwen
- 80/20 nog steeds van kracht
- Genoeg arrogante vrouwen
- Gesprekken komen heel moeizaam op gang
- App crashed geregeld
- Je komt vaak dezelfde mensen tegen

Match

Review over Tinder

Een match, hoera! Of niet? Een aantal dagen geleden een account aangemaakt, swipen en afwachten. Letterlijk dus. Van de matches die ik heb gehad heb ik bij 2 het initiatief genomen en kwam er verder niks uit. Gezien het aantal matches wat zij zal hebben (denk aan grote aantallen) is de kans zeer groot dat zij de match niet eens door heeft. Andere mogelijkheden zijn : verzamelen, geen interesse etc. Bij andere matches heb ik gewoon niks gestuurd. Na een aantal dagen nog steeds niks en later is de match ook verdwenen. Zojuist weer wezen swipen en ik had ineens uit het niets een match. Toeval? Heeft diegene gelijk haar telefoon gepakt en ook geswiped zodat het tot een match zou komen? Het opmerkelijke hieraan was ; Ik had een match, en nog iemand had mij geliked, máár ; bij goed kijken kon ik zien dat het om dezelfde persoon ging. Het was dus geen 2e persoon maar 1 en dezelfde. Heel apart weer van Tinder. Wat is jullie ervaring hiermee? Komt het bekend voor?

Sterke punten
Gratis

Zwakke punten
Bugs

Wie betaalt de rekening?

Review over Tinder

We kennen het zo onderhand wel ; Leuke match op Tinder, en na een poosje afspreken om ergens wat te gaan drinken/eten. Zelf geef ik de voorkeur aan wat drinken maar dat is per persoon verschillend gok ik zo.

Aan alles komt een eind, dus ook aan een gezellige avond. Dan komt de rekening, wie betaalt 'm? Veel vrouwen verwachten dat de man 'm betaalt. Waarom? Waarom zouden wij mannen dat doen terwijl madam ook een baan heeft? Vrouwen willen als gelijk worden behandeld hoor je vaak. Prima, show me. Betaal de helft dan? Of weinig tot niks te besteden hebben en toch op het aanbod in gaan. Veel dames zullen 'not amused' zijn ondanks dat zij een goede baan hebben. Heb er schijt aan en laat je niet inpakken of omlullen. Zodra je alles betaalt is de match verdwenen en de volgende avond zit er een ander.

Ik heb ooit mogen meemaken dat de dame waarmee ik had afgesproken de rekening betaalde. Eerst een paar keer met mijn ogen geknipperd maar zij had 'm echt betaald. De date erna was het mijn beurt en we hebben een leuke tijd gehad. Uiteindelijk niks geworden maar toch een leuke tijd gehad.

Sterke punten
Veel vrouwen

Zwakke punten
Let op je centen
Laat je niet omlullen
Voet bij stuk houden

Zeg het maar

Review over Paiq

Enkele weken geleden kwam ik er achter dat ik ooit een account op Paiq had aangemaakt. Ik kreeg een mail dat ik 50 credits erbij kreeg, gratis. Leuk, denk je dan. Dus toch nieuwsgierig en even kijken. Profiel een beetje bijgewerkt en gaan met die banaan.

Het eerste wat mij gelijk op viel was dat het meerendeel van de dames dacht dat dit Tinder 2.0 was. Ben je geen mooiboy? Dan wordt je gelijk geblokkeerd en verwijderd.

Andere categorie zijn de dames die met je blijven chatten maar nauwelijks wat vragen of interesse tonen en dat terwijl je statistisch gezien een goede match zou moeten zijn. De dames geven antwoord en dat is het dan ook.

Met sommige matches heb ik zo op het eerste oog een leuk gesprek gehad. Eentje woonde 140km verderop en ik vroeg redelijk gauw of dat geen probleem was. Later toch aangegeven dat het eigenlijk te ver was. Slappe hap aangezien je je zoekcriteria kunt instellen.Sterke punten
- Site ziet er degelijk uit
- Chatten is gratis
- Optie om een quiz te maken en in te vullen

Zwakke punten
- Matches hebben een quotering die vaak niet klopt
- De meeste dames zijn terughoudend/passief

reacties:

Review: Over naar Facebookdating

Facebook Dating gaat een Tinder 2.0 worden. Je ziet al gelijk dat de Tinderella's ook daar actief zijn.

Review: Over naar Facebookdating

Ik vraag me alleen af voor hoelang dat nog zo blijft. De chatfunctie werkt ook niet optimaal. Zodra je je melding verwijdert kun je ook niet terug naar de chat. Velen hebben de meldingen zelfs uitgezet en kunnen uberhaüpt niet naar een chat. Nog iets teveel kinderziektes.

Review: Slecht voor je zelfvertrouwen

Tot eind april kun je je overal begeven in de wereld met Tinder, gratis vanwege de corona virus. Nu zullen velen denken ; gaaf, nu kan ik pas echt veel matches scoren maar niets is minder waar. Nu dit mogelijk gemaakt is door Tinder zijn de dames nog meer kieskeurig aangezien de hele wereld tot hun beschikking is. Matches kun je zeker wel krijgen waarvan een zooi uit Azië en andere verre landen. Zoek je het wat dichterbij dan valt het gelijk tegen. Als je er al 1 hebt dan wordt je match vrijwel gelijk opgeheven. Of je nou een compliment geeft, of een simpele Hey..it doesnt make any difference.

Review: man/vrouw balans zoek

@ Tinderlooser,

Laat dat nou juist het grote struikelblok wezen. De kans dat je door een vrachtwagen wordt geraakt is nog groter..

Review: man/vrouw balans zoek

Geplet worden door een Tinderella met extra gewicht lijkt mij ook verre van prettig dus eigenlijk beide liever niet. Match opheffen doen ze liever niet omdat ze ermee lopen te pochen. Een Tinderella over de zeik = match opheffen. Spektakel gegarandeerd.

Review: spirituele vrouwen

Spiritueel? Ik neig meer naar de term van het padje. Kansloze discussies want uiteraard heeft zij gelijk. Het wordt haar verteld van bovenaf..
Overigens schijnen dat soort vrouwen 'erg gevoelig' te zijn. Fysieke activiteiten kun je dus wel op je buik schrijven. Prima excuus weer, maar daar zorgen ze wel voor.

Review: Fake

Geen wonder dat vrouwen die er al jaren op staan nog steeds geen man hebben gevonden. Het eisenpakket/wensenlijstje wordt alsmaar langer en iedere keer komt er wat bij. Heb je iets niet of is het niet goed genoeg? Next, door naar iemand die het wel heeft maar die zal ongetwijfeld iets niet hebben wat de vorige dan wel weer had. En maar klagen en zeiken dat ze alleen zijn. Hoe zou dat toch komen...? Ik heb er al tijden geen 'skik' meer van.

Review: 35+ volslank

Op Facebook like ik een paar leuke pagina's waar af en toe een Tinder profiel voorbij komt. Niets is wat het lijkt natuurlijk. Als je jezelf afvraagt waarom vrouwen vaak alleen foto's van hun gezicht hebben dan heb je bij deze het juiste antwoord gevonden..

Review: 35+ volslank

Een aantal jaar geleden had ik een poosje met een vrouw gedate die toevallig lid was van dezelfde sportschool als ik. Naarmate ik haar beter leerde kennen viel alles gelijk op zijn plaats. Sporten deed ze niet omdat ze het leuk vond, maar omdat het moest van haarzelf. En waarom vond ze dat het moest? Ze ging elk weekend stappen en de nodige shotjes en wijn gingen er ook wel in + makkelijk eten. Niet veel later kreeg ik de vraag of ik mee wilde met haar. Nou, nee bedankt. Dan had ik al haar drankjes mogen betalen zeker. Ook vroeg ze gelijk na de 1e keer of ik een relatie met haar wilde waarop ik antwoordde dat ik haar eerst beter wilde leren kennen. Na een paar weken had ik genoeg gezien en gaf ik er de brui aan. Toen ik haar dit mededeelde was ze niet bepaald blij..

Review: Traditionele Thuisblijvers

Nu ze alleenstaand is moet ze wel werken. Zodra er een man in haar leven verschijnt zal ze heus wel willen fungeren als traditionele huisvrouw. Lekker Netflix kijken, af en toe naar een kapster, nagels en voeten laten doen, lading make up kopen/bestellen en shoppen. Een mini troost ; misschien zijn haar kookkunsten overheerlijk, maar voor de rest zie je het wel terug op je bankrekening. Aan het werk trappen voor op z'n minst parttime.

Review: Tijd om te settelen?

Als ik op Tinder alle bio's een beetje doorlees dan zijn het grotendeels feestgangers die ik voorbij zie komen. Foto's met vriendinnen op festivals, altijd een drankje in de handen + dit wordt in de bio ook nog eens duidelijk benadrukt ; ze is dol op een drankje. Doet me bijna denken aan chronisch alcoholisme..

Review: Tijd om te settelen?

Dat van die studies dat klopt als een bus. Ik ben het eens in de gaten gaan houden. Doorgaans veel pedagogisch of psychologisch of iets anders wat er op lijkt. Als je er wat dieper op in gaat stelt het allemaal weinig voor. Bekritiseer haar 1 keer tijdens een chat en ze is weg.

Review: ik zit er nog over na tedenken

Zal wel een dikke neger uit Afrika achter zitten die je contacteert.

Review: Transgenders en catfishes

@ Dirk

Rapper Sjors is er anders dol op!

Review: Slachtoffer vrouwen?

@MGTOW

Ik heb 'm gisteren ook gezien. Een fit-boy die z'n hele leven bij elkaar heeft gelogen om indruk te maken bij de vrouwtjes. Niet realiserende dat hij vroeg of laat door de mand zou vallen. Naïef? Ja, behoorlijk. Zoals hierboven al genoemd ; too good to be true. Hij zou oa. een koophuis hebben waarvan de sleutel niet paste op de achterdeur, lol.

Review: Weer domme reclame van e-matching

Op e-matching stikt het overigens van de linkse hobby's/veganisten/yoga en zweverige types. Laat ik daar nou allergisch voor zijn..

Review: Goede formule, slechte meiden

Paiq, Tinder = 1 pot nat. Tinder is alleen groter en uitgebreider..

Review: afzeik-profiel

Narcistische trekjes komen dikwijls ook boven water op het moment dat je met d'r samen woont. Laat het nou zo zijn dat sommige vrouwen dit binnen een paar weken/maanden voor elkaar weten te krijgen..

Review: afzeik-profiel

Ik ben persoonlijk al niet van de beperkte ruimtes en ik hecht veel waarde aan mijn vrijheid en hobby's (mancave).

Vervolgens gaat ze dus mekkeren dat je te vaak weg bent en zodra de lente definitief is aangebroken zit ze zelf vaker op het terras dan dat ze tijd thuis door brengt, maar hier mag je natuurlijk niks van zeggen.

ikweljijniet?

Komt mij overigens bekend voor dat je uit het niets ineens een match(es) kwijt bent..

Review: lastig

Paiq is zo'n beetje hetzelfde als Tinder maar dan in een ander jasje en beduidend minder populair.

Nu 'moet' je eerst chatten om elkaars foto te kunnen zien en zodra ze die ziet gaat de blokkade erop.

Review: Datingheksen

Toen ik undercover ging had ik pittige discussies met linkse dames die iedere dag aan yoga doen, GroenLinks/PvdD stemmen, veganistisch zijn, bewust kleding kopen etc. Ik kon alles zeggen hoe tegenstrijdig het ook was (soms ook niet). Maar...de 80% die bij voorbaat al wordt weggeswiped kan dat niet maken. Dan match je niet en het is einde gesprek.

Tja..

Review: Datingheksen

Mijn laatste date had wel veel weg van een heks/bitch. Ik had gelijk duidelijk gemaakt dat we alle kosten splitten. Toen ik dat smoelwerk zag...sprak boekdelen. De rest van de avond kwam er nog weinig zinnigs uit. Na afloop gaf ze aan 'moe' te wezen door het e.e.a..

Review: scheiden op hoog niveau

Natuurlijk willen vrouwen een man die hoog opgeleid is. Die brengt immers veel meer geld binnen. Zelf kan ze dan lekker part-time gaan werken of gewoon niet en iedere dag met vriendinnen een drankje doen en shoppen. Daar gaat je geld. O wee als je daar een keer iets van zegt. Dan sta je voorlopig droog en mag je op de bank slapen.

Review: scheiden op hoog niveau

Of hoogmoedswaanzin..

Review: de magische klik, of zap verder

Zowel op Tinder als op Knuz en al die andere sites staan vrouwen er jarenlang op. Zo zie je ze ineens niet meer voor een poos en een aantal maanden later, tada! Het is dus niks geworden en nu zoekt ze weer een ander. Alle voorgaande geschreven punten komen ook weer aan bod. Ga je op date? Dan mag je haar entertainen, trakteren, gesprek op gang houden etc. En wat doet zij?

Review: Veel (niet alle) luie vrouwen

Vrouwen hoppen ook veel meer. Als je als man zijnde niet wilt doen wat zij voor ogen heeft (aanpassen, verplichtingen en shizzle) dan schakelt ze door naar de volgende die wel haar paladijn wilt zijn. Als je hobby's hebt kun je die allemaal opzeggen zodat je met haar tijd kan doorbrengen. Ook moet je haar geregeld verrassen daar waar ze jou nooit verrast (of wel als ze haar make up eraf haalt). Nee, dan blijf ik toch liever alleen. Kan ik doen en laten wat ik wil.

Review: Tegen-eis

Er zitten best veel vrouwen op Tinder met een geplofte bitterbal-postuur Toen ik undercover ging viel het mij op dat de meesten redelijk gauw hiervoor uitkwamen. Uiteraard stond er geen 1 foto op waarin je de vrouw in kwestie helemaal ziet. Misschien bang om de match met een hunk te verliezen?! Vrouwen ontmatchen tegenwoordig ook als je niet aan fitness doet want volgens hun sport je dan niet. Oké, weer wat nieuws. Ik fitness niet, maar ik sport wel.

Review: 👀👀👀😇😇

Neem er nog 1, proost!

Review: tinder en andere apps allemaal hetzelfde

Juist doordat ook vrouwen van dat zelfde truc gebruik kunnen maken worden ze nog kieskeuriger dan dat ze al waren. Als ie er niet bij staat binnen een x-aantal dagen dan proberen ze het gewoon nog een keer net zolang tot...

Review: geen hobbies

Ik vraag standaard naar hobby's. Eens zien of ze wat doen in hun vrije tijd naast vriendinnen, terrasje, uit eten etc. Ik heb zelf genoeg hobby's en de 1 begrijpt het beter dan de ander. Neem nou pokeren, 1 van mijn hobby's. Oh dom kaartspel, geluk, gokken etc. Oppervlakkig k*tantwoord dus. Verdiep je er eens in voordat je wat roeptoetert. Meestal is sporten een hobby van ze alhoewel ik bij sommige nogal twijfel of ze daadwerkelijk sporten. Ik poker liever dan dat ik mijn geld uitgeef aan uit eten en terrasje.

Review: geen hobbies

Net zo min als Netflix kijken. Shoppen is bij de meeste vrouwen een hele vervelende hobby. Kopen standaard teveel en hebben een overschot aan zowel kleren en schoenen. Tja, je kan maar 1 broek aantrekken of in hun geval 2..

Review: sportief als een sumoworstelaarster

Als ze nou wat minder eet gecombineerd met sporten dan kom je al een heel eind. Nu is het zo dat ze dan wel gaat sporten, maar alleen wanneer ze wil. Geen discipline dus. Dat gevreet gebeurt dan in het weekend en op maandagochtend komt ze er achter dat ze een kilo is aangekomen en raakt ze in een dip wat betekent dat ze nog meer aan gaat komen.

O ja, ook vermelden vrouwen vaak ; Accepteer me zoals ik ben...

Review: de narcistische vrouw

Dan heeft ze maar keuze uit 3 en alle 3 zullen vast wel niet goed genoeg zijn. Ook al is ze nog zo knap ; Beter om alleen te blijven dan samen zijn met en narcistisch kreng. Het kan tot zo ver gaan dat zij bepaald wat voor boxershorts je koopt en hoe je haar geknipt moet worden...

Review: vieze kliekjes

Een snackbar past er beter bij.

Review: Saaie humorloze vrouwen

Wanneer je een hunk bent kun je alles maken en wordt alles geaccepteerd. Vrouwen geven doorgaans aan geen sexchat te willen maar ook dat is simpel te doorbreken en voor je het weet weet je wat voor cupmaat ze heeft en wat haar specialiteiten zijn. Oh ja, sportief? Van de bank af, naar de keuken, en weer terug. Veel van die 'sportieve' types hebben geen foto van hun lichaam. Let er maar eens op.

Review: First dates & co

Ik denk dat we eerder richting de 95/5-regel gaan als dit zo doorgaat. Zelf zag ze er niet heel bijzonder of knap uit. Vrouwen kunnen veel camoufleren met make up. Even inbeelden hoe ze eruit ziet zonder...

Review: First dates & co

En met wat pech heeft ze een lekker ochtend humeur. Hans Dorrestijn heeft recent nog een leuk 'gediggie' voor gelezen bij DWDD. Op facebook --> dumpert te vinden en youtube. Zeker het kijken en luisteren waard.

Review: wat een beleving

Ik kan me goed voorstellen dat je nieuwsgierig bent aangezien je veel persoonlijkheden hebt. Rapper Sjors zoekt nog mensen voor een porno filmpje. Neem je shemale mee en let's go!

Review: Ons doel bereikt

@ Urbenis

Uiteraard.

Review: Tinder experiment

Be like Chad, hahaha!

Wordt vervolgd binnen enkele dagen!

Review: Tinder experiment

UPDATE : na iets meer dan 24 uur heb ik 20 matches en 25+ likes. Van de 20 begon welgeteld 1 het gesprek. Bij 2 heb ik de moeite genomen en kreeg ik antwoord terug. Profiel heb ik niet ingevuld op een simpele ; Ask me, na. Ik ben benieuwd of ik de likes kan wegwerken naar 0. Morgen weer een update met een nieuwe tussenstand :D. Later ga ik er nog een keer echt inhoudelijk op in.

Review: Tinder experiment

Wederom een update, na 48 uur ; 56 matches in totaal. Gesprekken komen langzaam op gang, maar de meeste dames houden voet bij stuk : Die sturen GEEN eerste bericht. Ik vraag me soms af of ze het wel door hebben dat wij een match zijn gezien de 80/20 verhoudingen. Ook ben ik enkele matches kwijt omdat ik weiger om een gesprek te starten. Eentje gaf mij een superlike en ik geloof dat ze na slechts enkele uren al weg was. Met sommige dames heb ik interessante gesprekken. Ik ga door totdat ik genoeg informatie heb verzamelt. Vermakelijk is het zeker!

Review: Veel vrouwen

Een date kun je wel op je buik schrijven. Het enige waar ze op uit zijn is op je centen. Je wordt aan het lijntje gehouden.

Review: Oma geneukt

Gatveredamme

Review: De leukste van allemaal

Als man moet je alles hebben. Heb je dat niet? Dan wordt je geblokkeerd. Op naar de volgende. Voldoet ie niet? Je raad het al ; geblokkeerd. En dat gaat dus eindeloos zo door totdat er een domoor zich meldt die bereid is om met poen te smijten.

Tja, en wat voor type vrouwen tref je? Feministen, huismoeders met een uitkering en kids krijg je er gratis bij, vrouwen met een gebruiksaanwijzing.

Review: De leukste van allemaal

Waarschijnlijk zal hij de statistieken bedoelen. Een beoordeling van 0 tot 5 sterren waarvan 5.0 dus de max is en tegelijkertijd ook uitzonderlijk.

Als je op statistieken af gaat dan zou je inderdaad een goede match kunnen zijn. Voor de mannen die de klappen van de zweep kennen wat betreft het online daten weten dat daar geen flikker van klopt. Hoe dom kun je zijn om werkelijk te geloven dat ze een goede match is? Niets is wat het lijkt. Als ze echt een goede match zou zijn volgens het systeem van Paiq ; waarom ontstaat er dan geen goed gesprek? Statistisch gezien zou dat het gevolg moeten zijn omdat je goed bij elkaar zou passen. Nee, een gesprek wordt 'm niet, maar wel een interview. Jij vraagt en zij geeft antwoord wanneer het uitkomt. Een keer in de ochtend, later in de middag en misschien voor het slapen gaan. En uiteraard worden er opties aangeboden om credits te kopen en het merendeel doet dit vervolgens ook nog want stel dat het wel goed klikt etc etc? Pure aannames, maar ondertussen spenderen ze er wel geld aan. Ons doel bereikt en die match die je had? Geen interesse and guess what will happen next?

Review: Wat heeft Mens en relatie mij gebracht

Lucratieve business, Dirk. Ik overweeg het ook en zodra ik mijn zakken goed heb gevuld ga ik naar een land zonder uitleveringsverdrag.

Review: Voorkom herhaling?

*Het gebrek aan niveau.

Review: Match

Eenmaal weer thuisgekomen na de eerste reis is ze pleite, NEXT!

Review: Match

Waarschijnlijk iets van ; Doe iets wat je anders niet zou doen, out-of-the-box. Mensen met een beetje verstand beginnen hier sowieso niet aan.

Review: Chickswithdicks

Joeri....vandenBran...

De volgende keer een vrouwelijke alias?

Review: tinder revolutie, wat hierna?

Ik was gisteren aan het swipen : afstand 2km, Tot mijn verbazing kwam ik iemand tegen die 100 meter verderop woont en bezet is. Samen zijn ze eigenaar van een shoarmatent in de stad. Gevalletje checken hoe goed je nog in de markt ligt...

Review: Verrassend goed

Veel profielen beweren online te zijn maar dat is puur bedrog. Test het volgende eens ; Stuur 100 willekeurige dames een bericht en kijk hoeveel er wat terug sturen. Ik kijk er niet raar van op als dat aantal 0 is.

Review: super geile filpmjes

Tis maar net waar je geil van wordt hé. Rapper Sjors weet hoe je met deze omgebouwde figuren om moet gaan ;).

Review: Tinder-trap

En het vervolgens af doen als sociaal experiment...

Review: nog steeds op zijn gat

Gedoemd om te mislukken. Er moet gauw een echte concurrent voor Tinder komen.

Review: swipen in het oosten

Dat ze in het oostblok helemaal niks hebben is onzin natuurlijk. Oké, het is niet veel maar als ze echt wil zal ze zelf ook een steentje bijdragen. Het is maar net hoe graag je iets wilt..

Review: Beetje spanning mag wel

Verschillende aliassen hebben is anders ook best kinky.

Review: Ouderwetse vrouwen

Ouderwets ; Huis schoonmaken,boodschappen doen, eten koken, bier halen en snacks maken als er voetbal op is. Woensdagavond = bokavond.

O nee wacht ; Vrouwen hebben dezelfde rechten en we zijn gelijk en zo. Sterker nog ; Als het gras elders iets groener is, is ze vertrokken. Hoe zou het komen dat vrouwen nou verwaand en verwend zijn? Eenmaal gevestigd kiest ze voor een kort pittig kapsel, joggingbroek en een sweater. En uiteraard is die sweater niet van haar zelf maar van vriendlief.

Review: review over gratis account

Wel matchen, en niet reageren (als eerste of een reactie) hoort bij vrouwen die willen kijken hoe goed ze in de markt liggen. Die hebben totaal niet de intentie om een gesprek aan te gaan of überhaupt te daten.

Review: review over gratis account

Heel veel vrouwen zijn ook onzeker. Zodra je dichtbij weet te komen laat ze wel meer los. Dat je een berichtje hebt van haar is al heel wat. Nu mag jij de forcing gaan doen om haar te veroveren. Mannen moeten alles uit de kast halen voor een goede indruk daar waar vrouwen een simpele : Hey, sturen. Ik denk dat ze een doosje chocolade heel lekker zal vinden :-)

Review: review over gratis account

Een goede tekst nodigt vrouwen ook uit om je te liken en te vragen hoe of wat. Datzelfde geldt ook voor een foto. Groepsfoto's, daar heb ik een hekel aan en die swipe ik standaard naar links.

Review: zonder reden wordt je account geblokkeerd

Je kunt jezelf ook afvragen ; Als ik een type sloopkogel ga liken, word ik daar dan blij van als het tot een match komt? Misschien wel als de nood erg hoog is, maar niet voor de langer termijn.

Review: zonder reden wordt je account geblokkeerd

Haha, dan zullen ze bij Tinder echt aan het werk moeten om alles uit te zoeken, lol.

Review: red de walvis!

Gisteravond een account aangemaakt, klein testje. Volgende dag ineens 15 matches waarvan zij zelfs de chat opende. Voorgenomen om alles naar rechts te schuiven. Eens zien waar de teller eventueel op eindigt. Wellicht dat dit qua aantal een uitschieter is al mag de foto er zeker zijn.

Review: red de walvis!

In het buitenland ja, bij de oosterburen.

Review: red de walvis!

@ MGTOW

Duitsland ja. Ik weet vrijwel zeker dat het daar een uitschieter was. Eenmaal weer in Nederland ; 3 matches waarvan er geen 1 wat terug zegt. Willekeur heerst op Tinder. Veel vrouwen willen gewoon even kijken hoe goed ze in de markt liggen, terwijl anderen misschien niet eens door hebben dat je wat hebt gestuurd (gevolg van het vele liken wat mannen doen). De 3-likes-per-dag-max is dus een fabel.

Review: Tinder blokkeert matches

Mannen worden hoe dan ook ergens wel benadeeld. Tinder heeft geen belang bij het creëren van matches. Its all about the money.

Review: Tinder blokkeert matches

Dat is ook zo. Ik herken gauw genoeg of ik dezelfde dame weer voor mij heb of niet maar er zullen ongetwijfeld zat mannen zijn die het niet zien/door hebben en inderdaad : voor je het weet heb je de max bereikt en mag je wachten tenzij...

Review: Wees bewust van je eigenwaarde.

Klein onderzoekje/experiment gedaan. Vrouwen zijn dol op een man die wat te besteden heeft. Recentelijk een chalet gekocht. In 1 oogopslag was dat te lezen en jawel : heel wat bezoekers en zelfs berichten. Echt hilarisch hoe vrouwen als een stel bezeten hyena's reageren. Met name de vraag : waar staat ie? Kwam voorbij. Heb je niks extra's? Vergeet het dan maar. Dan ben je niet interessant genoeg. Overigens is mij opgevallen dat het grotendeels linkse hobby's zijn en laat ik daar nou niks mee hebben...

Review: Wees bewust van je eigenwaarde.

Ik vermoed : GroenLinks en wil de wereld verbeteren. Dat is volgens mij haar beroep ook nog eens. Deze wil gelukkig geen kinderen, maar oh wat leuk, een chalet.

Review: Wees bewust van je eigenwaarde.

Dus nog gezonder eten en leven + ook vegetarisch worden want waarmee kunnen we de aarde redden. O ja, ook nog even op GroenLinks stemmen. Give me a break...

Review: Vrouwen op Knuz

Vrouwen uit het buitenland zijn ook nog eens bereid om hier in Nederland te werken. De dames in Nederland houden hun handje op en krijgen allerlei toeslagen en alimentatie. Van de 10 potentiële kandidaten zit er heus wel 1 bij die veel geld verdiend. Binnen de kortste keren heeft ze het over samenwonen. Scheelt haar weer behoorlijk wat cash...

Review: Kansloos als man

De dames hebben een avondje plezier, kunnen lekker kritisch zijn en op de weg terug wordt er nogmaals hard gelachen. In feite zet je jezelf voor schut met zo'n speeddate avond.

Review: reacties

Paiq gaat dezelfde kant op als Tinder. Meestal wordt je al geblokkeerd nadat je de foto's kan zien en zo niet? Dan wordt je nog even aan het lijntje gehouden en alsnog geblokkeerd. Ook zullen vragen als : Wat heb jij mij te bieden? Wie betaald de eerste date? Wat gaan we doen tijdens de eerste date (opties zijn meestal etentje) voorbij.

Review: reacties

@ MGTOW

Dames van een bepaalde leeftijd zijn dol op een ei...geen gewone dus.

@ Dirk

Beide zijn gratis ja, maar je hebt de optie om nog wat geld door de plee te spoelen 👍🏻

Review: wat je leert van tinder gold

Komen we weer uit bij de scheve man/vrouw verhouding. Natuurlijk gaat een vrouw voor de beste optie, zowel uiterlijk als financieel. Niet voor niets krijg je regelmatig de vraag : wat heb je mij te bieden? Daarmee bedoeld ze geen seks of een andere vorm van gezelligheid maar een goed leven, genoeg poen, stabiliteit voor haar aangezien het daar bij veel vrouwen ontbreekt.

Review: wat je leert van tinder gold

Ik krijg ook wel eens vragen over : Wat is je beste openingszin? Tja, als je het aan mij vraagt is dat een kutvraag. Frappant is wel dat de vrouw hier geen antwoord op geeft. Ondanks dat veel afgezaagd kan overkomen zullen vrouwen zelden of gewoon niet een gesprek starten en als dat al gebeurt is dat een simpele : Hey...

Geëmancipeerd? Me reet. Wanneer het hun uitkomt is dat zo. Als je al wordt gekozen ---> chosen one, wordt er heel wat van je verwacht (van haar dus). Valt het toch tegen? Jammer joh, nummer 2 staat klaar en anders nummer 3 etc totdat het is wat zij voor ogen heeft. Simpel houden : take it or leave it. Laat niet met je sollen.

Review: geld terug gekregen

De statistieken worden 'keurig' bijgehouden door Tinder. Als je je account een paar keer verwijderd en weer aanmaakt zul je daarvoor worden gestraft dmv geen matches of zelfs een blokkade. Aan de betalende consument hebben ze schijt.

Review: Wie betaalt de rekening?

Lang leve voorzorgsmaatregelen. Enne, safety first.

Reken maar uit wat een condoom kost en een kind tot 18...

Review: Wie betaalt de rekening?

Tja, vrouwen die stemmen = GL of PvdD. Zonde om een stem uit te brengen op die linkse hobby's. Kijk eens naar wie de nieuwe burgemeester van Amsterdam wordt ; mevrouw Halsema....

Net wat je zegt : als puntje bij paaltje komt dan is het : ja, maar ik ben een vrouw dus....mag jij dokken.

Review: sugardaddy

Als we het op logisch denken houden dan is een klasse escort wel goedkoper. Een sugardaddy zal bijspringen daar waar het nodig is wat dus betekent een belletje/appje en geregeld. Oh ja, nog wel even de benen wijd uiteraard....

Review: Positief

Paiq gaat de kant van Tinder op. Eenmaal door de voorselectie gekomen mag je het gesprek op gang houden en veel interesse tonen. Echter is dit niet wederzijds natuurlijk. Jij moet met alles het initiatief nemen en doe je dat niet? Jammer dan, de volgende doet dat wel. Precies zoals zij het wilt. Aan aandacht geen gebrek voor de dames. Laat dat nou ook net iets wezen waar ze op uit zijn...

It ain't gonna work..

Review: mgtow volgens mij luister je alleen naar jezelf en niet naar anderen.

Da's ook weer een truc van Tinder. Je ziet dat iemand je heeft geliked, maar je weet niet wie. De afstand zet je op zo ver mogelijk en wonderbaarlijk (of juist niet) kom je haar snel tegen. Tinder is gewoon een speeltje dat je niet te serieus moet nemen...

Review: Veel cougars

Ah shit! Ik had dit maal gehoopt op een fake review van een vrouwelijke alias...

Review: cougar of probleemgeval?

Je kan het van 2 kanten bekijken. 1 ; Die vrouwen moeten tegen zichzelf in bescherming worden genomen. Vrij duidelijk dat allen lijden aan hoogmoedswaanzin. 2 ; Ook weer niet. Ga maar lekker op je bek en zet jezelf voor schut. Best ernstig, hoogmoedswaanzin...

Review: dure fake-app

@ Dirk

Ik ben er ook wel benieuwd naar. Als ie wel gratis is dan gaan apps als Tinder het inderdaad zwaar krijgen.

Review: Wat wil een man nog meer

En op naar de volgende alias...

Review: Fake, Fake, en nog eens Fake

Wasted money, again! Als je al dat geld bij elkaar op zou tellen dan hadden wij ons heel wat avonden prima kunnen vermaken met een pilsje...

Review: Eenvoudig contact leggen

Daar hebben we weer een positieve review en ditmaal van dirk! De volgende keer weer een vrouwennaam? Wel een positieve review schrijven he! Daar zijn wij dol op

Review: Snel geblokkeerd

Vrouwen blokkeren mannen veel sneller. Immers moet de man aan haar eisenlijst voldoen. Voldoe je niet? Pats boek blokkade erop en next. Dit heeft wel wat weg van Tinder...

Review: Dating versus prostitutie

Bij een prostituee krijg je daar waar je voor betaald. Een date/etentje met een tinderella is standaard wasted money als je alles betaald. De volgende dag heeft ze wederom een etentje en zo hobbelt ze de week door zonder ook maar enigszins serieus te zijn. En stel dat hij aan haar eisen voldoet, wat immers langer is dan 24 wc rollen bij elkaar dan wordt ze letterlijk en figuurlijk genaaid en is hij pleitos.

Hm, no wonder why...

Review: Leuke sex date

Wat dacht je? Nog even gauw een positive review plaatsen zodat mensen er hopelijk intrappen? Ik neem aan dat je morgen weer een vrouw bent?

Review: Matige site, proberen waard

Tja, Emile, ehh sorry Patrick. Even gauw 2 positieve reviews schrijven terwijl dat alles behalve positief is.

Wanneer komt de volgende review?

Review: koop een oude auto!

Als vrouwen vermelden dat ze op zoek zijn naar een serieuze relatie : Wat maakt het dan uit in welke auto je rijdt? Zo serieus dus...

Review: koop een oude auto!

Ik betaal nooit de rekening, altijd splitten. Vrouwen willen als gelijk behandeld worden toch? Niet zeiken als de rekening dan gesplit wordt.

Ze zou maar 5 dates achter elkaar in de week hebben. Maandag/vrijdag dus, en iedere keer betaald de man. Lekker gratis eten en afpoeieren. Scheelt geld en koken.

Review: koop een oude auto!

Ik stond een keer op het punt te gaan daten met een meid die in de buurt woont. Vanwege haar studie woonde ze bij opa en oma en die gingen na de Pasen naar de camping dus vrij baan. Tussendoor liep ik een schouderkwetsuur op waardoor ik een poos niet kon werken. Het resultaat was na een week block erop en delete. Overigens wilde mevrouw ook asap weg daar alleen was ik niet meer interessant mede door mijn opgelopen kwetsuur...

Review: Liefde op het eerste gezicht

Weer een positieve review van een neppe datingsite waar je voor alles moet betalen om met chatoperators in contact te komen i.p.v een dame. Hoe wil je genoemd worden?Brenda, Fientje, of misschien Peter? You name it

Review: zembla over tinder

Ik schakelde gisteravond te laat in, dus lang leve terugkijken. Ik heb 'm helemaal gezien en met verbazing zitten kijken al hoewel sommige punten natuurlijk wel heel duidelijk zijn. Vrouwen schatten zichzelf behoorlijk hoog in en swipen alles naar links wat voor hun niet goed genoeg is. Een fotomodel is te hoog gegrepen uiteraard dus wordt alles geliked wat in de buurt komt, de zogenoemde mooiboy. Ene Charmaine was dan op zoek naar een relatie en je zag haar doodleuk bijna alles naar links swipen. Oke, Tinder is een vleeskeuring, maar een relatie vinden is meer dan keuren of hij knap genoeg is. Op zo'n manier ga je nooit een relatie vinden die stand gaat houden. En dan nog achteraf gaan klagen ook...

Het koppelen van Instagram is om het aantal volgers op te krikken en te showen hoe knap ze wel niet zijn. Overigens zijn haast alle foto's wel ergens bewerkt want stel dat je een puistje op haar voorhoofd ziet!

En dan nog het Skype gesprek. 'We verkopen geen gegevens'. Was het Mark Zuckerberg niet die bij hoog en laag beweerde dat Facebook niks verkocht van haar gebruikers? Beter gezegd : Hoe zou Tinder aan zoveel omzet komen? Iets met verkopen en gegevens.