Eisenpakket

Eisenpakket

Een paar dagen geleden zag ik een stukje voorbij komen van het programma Married at first sight. Ik denk dat we dit allemaal wel eens hebben gezien en ook weten wat er gebeurt.

Toen ik dat stukje dus voorbij zag komen zag ik een vrouw van ergens in de 40 met een heleboel plakplaatjes, rokende, met wenkbrauwen van schoensmeer, en niet bepaald knap. Mevrouw ging even uitleggen waar haar partner aan moest voldoen. Geen chips uit een zak eten, nergens lichaamsbeharing, en haar vooral behandelen als prinses. En wat krijgt hij er voor terug? Qua gedrag zal het geen makkelijk type weten en wellicht krijgt de beste man er borderline gratis bij.

Bezoek Tinder Reviews over Tinder

3 reacties

Ja heb daar ook gestaan en veel dates gehad , ongeveer stuk of 20 en na een leuke avond / middag waarbij de man betaald , krijg je de mededeling als je thuis bent , "je bent een leuke man" , maar voel geen klik ??? alle 20 werd ik dus afgekeurd , en als je de dames zou zien spreekt dat boekdelen , als wat jij omschrijft , en met de wetenschap dat je van veel mensen hoort wat je er goed uitziet , zeker voor mijn leeftijd .

Wat heeft de doorsnee 40+ vrouw op een datingsite te bieden?? Kinderen krijgen dat kan ze niet meer (al denken ze regelmatig van wel). Vaak geldt: they hit the wall. Dus haar schoonheid is verdwenen. Geld en status hebben ze ook niet (daar zoeken ze een man voor). Ze is op een leeftijd aangekomen waarop de de boel omgedraaid is: de marktwaarde van mannen is hoger dan die van vrouwen. Ze hebben dit niet door omdat op datingsites er heel veel sullen zijn en maar weinig vrouwen. Dus aandacht zat. Zelfs voor het type vrouw dat in deze review wordt omschreven.

@lionman

Vrouwen zijn sterk en geëmancipeerd. Maar als het op dating aankomt ineens ouderwets. Dat de man betaalt en alles initieert en organiseert verwachten ze daarom. Als man mag je dan geen ouderwetse vrouw verwachten maar trakteer je een 'cock carousel rider' die via de smartphone nog een rij wachtenden heeft. Als een rollercoaster in een pretpark. Het probleem is dat als jij het niet doet er wel een ander klaarstaat die het doet en dan ben jij niet interessant meer. Het beste is om het spel op datingsites gewoon niet mee te spellen.

Bezoek Tinder Reviews over Tinder

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Tinder
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden