Match

Een match, hoera! Of niet? Een aantal dagen geleden een account aangemaakt, swipen en afwachten. Letterlijk dus. Van de matches die ik heb gehad heb ik bij 2 het initiatief genomen en kwam er verder niks uit. Gezien het aantal matches wat zij zal hebben (denk aan grote aantallen) is de kans zeer groot dat zij de match niet eens door heeft. Andere mogelijkheden zijn : verzamelen, geen interesse etc. Bij andere matches heb ik gewoon niks gestuurd. Na een aantal dagen nog steeds niks en later is de match ook verdwenen. Zojuist weer wezen swipen en ik had ineens uit het niets een match. Toeval? Heeft diegene gelijk haar telefoon gepakt en ook geswiped zodat het tot een match zou komen? Het opmerkelijke hieraan was ; Ik had een match, en nog iemand had mij geliked, máár ; bij goed kijken kon ik zien dat het om dezelfde persoon ging. Het was dus geen 2e persoon maar 1 en dezelfde. Heel apart weer van Tinder. Wat is jullie ervaring hiermee? Komt het bekend voor?

Sterke punten
Gratis

Zwakke punten
Bugs

Bezoek Tinder Reviews over Tinder

4 reacties

Ik weet niet precies waar je op doelt maar ik weet dat er een tijdsvertraging is tussen de teller die je aantal 'likes' bijhoudt (uiteraard zijn die vrouwen te zien als je BETAALT) en de matches zelf.
Mijn ervaring is dat vrouwen vrijwel nooit een eerste bericht sturen op Tinder. Maar er wordt ook zelden gereageerd als je dan als man zijnde het eerste bericht stuurt. Kortom, het is nogal een tijdverspilling.
Grappig is dat toen mijn betaalde abonnement verliep ik ineens 3+ likes had. Maar geen matches hoe lang ik ook swipe. Tinder wil natuurlijk dat ik BETAAL.
Als je moet betalen om in aanraking te komen met een vrouw dan zijn daar sinds de geschiedenis van de mensheid al de vrouwen die het oudste beroep van de wereld uitoefenen.

Conclusie voor de man is dus: Neem de match niet serieus, de kans is groot dat je blij bent met een dode mus.

Als man stuur je geen eerste bericht. Je wacht tot een vrouw dat doet.

Als een man een bericht krijgt is er een grote kans dat het afkomst is van een oplichter. Vaak herkenbaar aan een Engelstalige bericht.

Bezoek Tinder Reviews over Tinder

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Tinder
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden