RubensDating

Rubensdating is een site, die bedoeld is om het geluk tussen volslanke mensen en mensen die een voorkeur voor volslank hebben te vergroten. Door zich in te schrijven kan men via Rubensdating in contact komen met mannen en vrouwen die ook op zoek zijn naar het ultieme geluk. Rubensdating is de eerste volslanke datingsite van Nederland en België. Via Rubensdating kan men op een aantal manieren contact leggen met andere leden. Zo kan men privéberichten versturen, chatten, of flirten met anderen. Het is belangrijk dat men snel reageert als men een bericht krijgt. Laat de andere niet te lang in spanning wachten op een reactie. Rubensdating is een dating website, die via het Internet, via een mobiele telefoon en een vaste telefoon toegankelijk is voor leden. Sommige functies van de Rubensdating-Diensten zijn gratis toegankelijk. Andere Diensten zijn alleen toegankelijk tegen betaling.

Inschrijven

Geinteresseerden kunnen zich snel en eenvoudig registreren bij RubensDating. Dit kan men doen door op de startpagina van de website, te klikken op "registreren". Vervolgens komt men op een andere webpagina, waar men een gebruikersnaam en wachtwoord naar keuze kan invullen alsook enkele persoonlijke gegevens. Na akkoord te zijn gegaan met de algemene voorwaarden van de site, kan men ervoor kiezen om een account aan te maken. Na een account aan te hebben gemaakt op deze site, kan men direct opzoek naar een geschikte date.


Gratis account

Geinteresseerden hebben de mogelijkheid om zich snel en gratis te registreren bij RubensDating. Met een gratis account kunnen gebruikers onder andere onbeperkt flirten met andere leden, favorieten toevoegen, columns lezen en toevoegen. Verder kan men ook drie foto's op het persoonlijke profiel plaatsen en heeft men de mogelijkheid om gebruikers te blokkeren. Tegen een kleine financiële vergoeding hebben leden ook de mogelijkheid om berichten te sturen en te ontvangen van andere gebruikers.


Betalend lid worden

Gebruikers hebben bij RubensDating ook de mogelijkheid om betalend lid te worden. Als betalend lid, kan men onbeperkt berichten versturen en ontvangen, onbeperkt flirts met andere gebruikers delen, chatten met andere leden en 15 foto's plaatsen op het persoonlijke profiel. Daarnaast kan men ook precies zien wanneer een gebruiker voor het laatst online was. Bij RubensDating wordt een betaalde lidmaatschap niet automatisch verlengd. Gebruikers kunnen kiezen uit de volgende abonnementen: 7 dagen + 3 gulle gevers credits: € 7,95 (tot di. 4 April 2017) 1 maand + 7 gulle gevers credits: € 12,95 (tot do. 27 April 2017) 3 maanden + 15 gulle gevers credits: € 34,95 (tot ma. 26 Juni 2017)- omgerekend € 11,65 per maand 6 maanden + 30 gulle gevers credits: € 59,95 (tot zo. 24 September 2017)- omgerekend € 9,99 per maand Deze gebruikers hebben de mogelijkheid om te betalen middels hun paypal account, iDeal, Mastercard, Visa, American Express of een handmatige bankoverschrijving.


Uitschrijven

Leden die geen gebruik meer wensen te maken van de diensten van RubensDating, hebben de mogelijkheid om hun account te verwijderen. Dit kan men doen door in te loggen op de site en bij instellingen, onderaan de pagina, te kiezen voor de optie "verwijderen van Rubensdating". Na twee keer het wachtwoord ingegeven te hebben, wordt het account definitief van de website verwijderd.


Doelgroep

RubensDating is bestemd voor een ieder vanaf 18 jaar en ouder, die de voorkeur heeft voor volslanke personen. Deze website bemiddelt niet tussen leden, gebruikers hebben de mogelijkheid om zelf een date te zoeken middels de zoekfunctie op deze site. Deze datingsite stelt haar leden in de gelegenheid om in contact te komen met mannen en vrouwen, die een volslanke postuur hebben. Via een flirt, kunnen leden andere gebruikers laten weten, dat zij geïnteresseerd zijn en in contact willen treden. Betalende leden hebben ook nog het voordeel, dat zij berichten kunnen sturen naar de andere gebruiker en ook berichten kunnen ontvangen.


Contact gegevens

Geinteresseerden en gebruikers kunnen voor meer informatie contact opnemen met de klantenservice van RubensDating via het e- mail adres [email protected]. Daarnaast kan men ook contact opnemen met de klantenservice van de site middels het invullen van een contactformulier. Door op de startpagina van de site te klikken op "contact", komt het contactformulier tevoorschijn.


RubensDating Reviews

  geldverspilling

  Ik heb 1 keer via Ideal geld overgemaakt om een maand te proberen, nu blijken ze gewoon door te gaan met elke maand 9.95 af te schrijven voor een site die slecht werkt met nauwelijks aanbod .
  Dus pas op als je een maandje wil proberen.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Slecht werkende site , je krijgt elke keer weer de profielen voorgeschoteld die jou jaren geleden een keertje hebben bekeken. vervolgens krijg je alle profielen op de site meerdere keren te zien ..

  Teleurstellend en bedrieglijk

  Als vollere vrouw heb ik nu al jaren een haat-liefde verhouding met deze site. De keren dat ik een kortlopend abonnement afsloot, veelal voor 1 week, maximaal 1 maand, gebruikte ik om berichten te kunnen lezen. Ik ben van nature een hoopvol en positief mens en na een slechte ervaring, nam ik een tijd afstand, of meldde het bij de beheerder, om na verloop van tijd toch weer een keer 'verleid te worden' een abo te nemen, omdat het zo 'onbeschoft' voelt om niet te reageren op berichten, zelfs wanneer ik geen interesse had in de persoon. Ooit, in het verleden, kreeg je bij een abo ook een aantal credits, waarmee je ook berichten kon versturen. Dit werkte prima, zo kon je over langere tijd binnenkomende berichten beantwoorden.

  Dat werd op een zeker moment afgeschaft met als reden dat het de site actiever zou maken. Hun nieuwe website biedt nu zelfs enkel nog de optie voor een maandelijks abonnement à 9,95, per maand opzegbaar.

  In theorie klopt het dat websites waarbij abonnementen verplicht zijn om iets te kunnen inderdaad actiever zijn. Maar, en in dit geval een maar die al het verschil maakt, de vijver waarin we vertoeven is aanzienlijk kleiner dan bij de concurrenten. (Liefhebbers van) Vollere vrouwen weten allang dat onze club veel bekenden bevat. Je komt so-to-speak veelal bekenden tegen en meer naamsbekendheid, een nieuwe website of verplichte abonnementen zorgen niet voor 'meer liefhebbers'. Het blijft grotendeels dezelfde groep, zeker wanneer het gaat om diegenen die op zoek zijn naar iets serieus. In de hoek van jonge mannen die het weleens met een (oudere) vollere vrouw willen doen zie je veel verloop, maar dat is een groep die veelal op zoek is naar eenmalige ervaringen.

  Rubensdating was al weinig waar voor je geld en dat is nu 10 x erger geworden. Je betaalt meer voor hetzelfde, correctie, voor een slechter werkende site die meer aanvoelt als een goedkope app dan een mooie, volwaardige website.

  Na 2 jaar wachten op de nieuwe website, waarbij de leuke kanten van Rubensdating (credits) ons alvast ontnomen werden met als lokkertje de 'geweldige nieuwe website die in de maak was', is wat mij betreft de teleurstelling groter dan ooit. De enige die erop vooruit zijn gegaan, zijn Emmi Wolting(eigenaresse) en haar beheerder.

  Oh ja, ook wil ik nog even benadrukken dat 1 van de redenen voor de nieuwe abonnementsvorm bij de nieuwe website die steeds genoemd werd, was dat ze op deze manier ook eens even goed de bezem door oude, fake en inactieve profielen konden halen. Nu heb ik zelf al meerdere malen melding gemaakt van scammers profielen, fake profielen, etc. Op iedere datingwebsite kom je deze tegen, dat is nu eenmaal zo en dat neem ik de eigenaar ook niet kwalijk. Wat ik wel kwalijk vind, is dat met zo'n melding niets gedaan wordt. Ik heb in totaal aardig wat profielen eruit gefilterd en doorgegeven (veel fake profielen gebruiken foto's van bekende acteurs) en zag dat ze gewoon nog steeds ook op de nieuwe website staan. De scammers zijn lastiger, maar een geoefend oog haalt deze er ook snel uit (het is in mijn leven onderdeel van mijn werk) en er zijn websites waar je kunt checken of de gebruikte naam/foto van scammer is. Wanneer ik bewijs vond hiervan, deelde ik dat met de beheerder. Helaas werd hier nooit iets mee gedaan.

  Als kers op deze taart heb ik via deze website een zeer dierbare vriendschap gevonden. Helaas is hij in oktober 2018 overleden. Ik heb een kopie van zijn rouwkaart opgestuurd per e-mail met de melding dat hij overleden is, en ook dit profiel staat er nog steeds op.

  Deze 'afwezige en onbetrokken' houding kwam ik ook geregeld tegen wanneer ik wel een abonnement voor een week nam. Ik mocht altijd weer aan de bel trekken, want ondanks idealbetaling, werd het lidmaatschap niet geactiveerd. Dit heeft me toch al een paar keer een veelbelovend contact gekost.

  In de praktijk heb ik mijn laatste langdurige relaties ook via een datingsite ontmoet, maar in mijn geval middels Lexa. En ik ben een echte volle vrouw, niet mollig of volslank, maar bij Lexa daar verloopt het zowel qua website, als qua bezoekers normaler. Persoonlijk vind ik mijn vollere postuur een ondergeschikt kenmerk, net zoiets als blauwe ogen of lang haar, je vindt iemand aantrekkelijk of niet. Bij Rubensdating merk ik dat ik veel respectlozer word benaderd dan wanneer ik bv op Lexa sta, met hetzelfde profiel, dezelfde foto's. Eerdere reviews teruglezend proef ik her en der dezelfde respectloosheid (omhooggevallen dikke vrouwen, ze hebben het hoog in hun bol, zijn zelf dik maar hun partner moet slank zijn, etc... ) Wat iemand aantrekkelijk vindt is gewoon een persoonlijke voorkeur, niet een recht dat je alleen maar hebt wanneer je slank bent, alsof je wanneer je vol bent niet goed genoeg bent om op slank te vallen. Dit soort mensen kom ik op Rubensdating vaker tegen, bij Lexa nog nooit. Toch typisch als je bedenkt dat de site juist bedoeld is om 'een veilige omgeving te creëren voor de vollere medemens, een plek waar je gewoon jezelf kunt zijn'. Overal is het een kwestie van het kaf van het koren scheiden, maar ik kom aanzienlijk meer kaf tegen bij Rubensdating. In mijn ogen iets waar met wat meer aandacht vanuit het beheer, zeker aan gewerkt kan worden.

  Ik heb er een aantal waardevolle contacten aan overgehouden, en daar ben ik dankbaar voor, maar al met al is het gewoonweg geen goede site. En met de nieuwe website is het voor ons leden alleen maar meer achteruitgegaan. De vooruitgang zit hem in de financiën en dat is puur voor de eigenaar.

  Jammer :-(

  Sterke punten
  De credits, maar die bestaan inmiddels al een jaar of 2 niet meer.

  Zwakke punten
  Oppervlakkiger dan ooit, duur, weinig waar voor je geld, veel scamners, fake profielen en afwezigheid van de beheerder. Huidige website werkt slecht. Lijkt alsof er heel veel actieve profielen zijn, maar een oplettend kijker ziet dat na 15 profielen ze gewoon geshuffled en herhaald worden.

  LEDEN PER LEEFTIJDSCOHORT

  In mijn voorgaande reviews was ik wat kort door de bocht door Rubensdating te bekritiseren vanwege het geringe aantal (actieve) leden. Voor mijn eigen leeftijdscohort gaat dat zeker op, vooral als je een vrouw bent en een man zoekt. Maar om meer recht te doen aan de site heb ik eens per cohort gekeken wat het aanbod is, met als zoekcriteria: NL, geslacht, leeftijdscohort, niet roken.
  Vrouwen zoeken mannen, heel NL.
  18-27 jaar: 9. 28-37 jaar: 40. 38-47 jaar: 38. 48-57 jaar: 34. 58-67 jaar: 18. 68-77 jaar: 6. Daarboven niets meer.
  Mannen zoeken vrouwen, heel NL.
  18-27 jaar: 120. 28-37 jaar: 450. 38-47 jaar: 517. 48-57 jaar: 439. 58-67 jaar: 111. 68-77 jaar: 21. Daarboven niets meer.

  Het beeld voor vrouwen die mannen zoeken blijft hetzelfde. Wat je leeftijd ook is, de kans op een match met name in jouw eigen regio is uiterst gering. Voor mannen is het landelijke plaatje wat gunstiger, vooral als je vrouwen zoekt tussen 28 en 57 jaar. Maar per provincie is het aanbod een stuk geringer en bedenk daarbij dat je mag uitgaan van 15-20% geblokkeerde en overige inactieve profielen. Ik blijf bij mijn eerdere conclusie: besteed je geld elders.

  Zwakke punten
  Weinig leden

  GENOEG MANNEN OP DE SITE?

  Eerder schreef ik een review vanuit het oogpunt van mannen. Nu onderzocht ik de site vanuit vrouwen gezien. Ik eindig met nog enkele opmerkingen.

  Als ik helemaal zonder criteria zoek in NL en BE samen kom ik op 3389 leden. Zoek ik alleen in NL dan blijven er 2922 over. Dit is dus een goede indicatie voor het totale aantal inschrijvingen van mannen.

  Nu met zoekcriteria: leeftijd 54-65 en niet roken. Dat levert voor heel NL 31 mannen op (!). En voor ZH 11 (!!). Vrouwen kunnen dus beter helemaal wegblijven van de site (en dat blijkt ook dat ze dat doen, zie mijn eerdere review). En al helemaal niets ervoor betalen.

  Dit resultaat verbaast mij een beetje omdat ik dacht dat zwermen sekshongerige mannen de datingsites afstropen op zoek naar vrouwenvlees. En helemaal bij een site als deze omdat volle vrouwen nu eenmaal meer bieden.

  Conclusies
  Vrouwen hebben helemaal niets op de site te zoeken.
  Mannen evenmin omdat er nauwelijks actieve vrouwen zijn dus elke euro is weggegooid.
  Rubensdating zou wel eens wat actiever mogen zijn in reclame, leden werven en onderhoud website. Het duurde een week of twee voordat mijn teksten en foto's waren "goedgekeurd". Ze waren wel vanaf het begin zichtbaar. Maar een site die nauwelijks actieve leden heeft moet toch stukken beter bijgehouden kunnen worden. Het concept vind ik prima, ik val op volle vrouwen en ben de enige niet. En, zoals door anderen ook al opgemerkt: het stikt van de (aantrekkelijke) volle vrouwen in NL en BE. Vooral als ze zich een beetje leuk weten te kleden is daar volop belangstelling voor.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Veel te weinig leden

  WEINIG LEDEN

  Ben nu enkele weken bezig op Rubensdating en kan wel conclusies trekken. Die zijn heel simpel: er zijn te weinig actieve leden. Als ik (man) zonder zoekcriteria zoek naar vrouwen in NL en BE zijn er 4151 resultaten. Inmiddels heb ik gezien dat een deel van die resultaten "geblokkeerd zijn", wegens een te lange periode zonder enige activiteit op de site. Ik weet niet of dat gratis of betalende leden zijn. Ik schat dat het om 10-15% van de leden gaat. Die 10-15% kan je dus aftrekken van de gevonden totalen.
  Zoek ik, nog steeds zonder criteria naar vrouwen in NL kom ik op 3741.
  Nu is dat alleen voor de statistieken. Ik woon in de provincie ZH en ga daar neuzen naar vrouwen, nog steeds zonder zoekcriteria: 761 resultaten.
  Nu zoeken met criteria. Ik houd het heel eenvoudig: alleen leeftijd (54-65 jaar) en niet roken, dat is absoluut een must.
  Ik laat BE even zitten. Alleen zoeken in NL met deze criteria levert 213 resultaten op. Zoek ik met dezelfde criteria (leeftijd en niet roken) in ZH, dan kom ik op (slechts) 46 inschrijvingen. Ik trek daar 6 leden vanaf wegens geblokkeerd zijn en dan houd ik er 40 over. Ook die 40 leden zijn niet allemaal even actief, velen hebben al in geen weken de site bezocht.

  De sfeer op de site
  Die is rustig en weinig gedoe in de zin van rare reacties, niet meer reageren e.d. Dat was enkele jaren geleden, toen ik er ook een periode lid van was wel anders. Toen vond ik weliswaar twee min of meer goede reacties maar daarnaast heel veel bagger (schelden, agressie, botheid, raar gedrag). Toen waren er wel wat meer leden denk ik.

  Sterke punten
  Rustige overzichtelijke site. Tarieven wat lager dan elders.

  Zwakke punten
  Te weinig leden en de weinigen die er zijn zijn ook nog eens nauwelijks actief.

  fatsoen( bestaat dat nog in NL)

  ik wil ff reageren op libra, je hebt gelijk, mensen zijn te veel met hun zelf bezig, jammer dat de maatschappij zo is geworden, mensen staan al gestresst bij de kassa in de supermarkt, dan doe je toch iets verkeerd lijkt me

  Sterke punten
  volle dames

  Zwakke punten
  te weinig dames in mijn regio

  Oppassen: abonnement wordt niet geactiveerd na betaling

  De site oogt op het eerste gezicht aardig, maar wanneer je er daadwerkelijk actief gebruik van wilt maken, loop je tegen problemen aan: goedkeuring van teksten en foto's duurt vreselijk lang (vaak meer dan een week) en het ergste is dat na betaling via PayPal je abonnement NIET direct geactiveerd wordt, terwijl dit wel op de site wordt beweerd. Sterker nog, ondanks herhaaldelijke berichten was mijn abo na een week of 3 nog steeds niet actief, dus ik heb een claim ingediend bij PayPal. Ook daarop werd door Rubensdating niet gereageerd (waardoor ik van PayPal zonder problemen mijn geld terugkreeg).
  Een afrader!

  Sterke punten
  Geen.

  Zwakke punten
  Abonnementen worden na betaling niet geactiveerd. Zeer kwalijke zaak. Updates doorvoeren aan je (gratis) profiel duurt extreem lang.

  Telleurstellend

  De site oogt netjes en overzichtelijk en de eerste indruk is dat er weinig fake profielen zijn.
  Echter de service is rampzalig slecht.
  -Ik heb profiel foto geupload, na 5 dagen nog steeds niet goed gekeurd
  -Ik heb profiel tekst ingevoerd na 3 dagen nog steeds niet goed gekeurd
  -Ik heb een 2e foto toegevoegd na 36 uur nog steeds niet goed gekeurd
  -Tot 2 maal een een bericht gestuurd, geen reactie tot nu toe

  Ik raad iedereen sterk af zich aan te melden bij deze site.

  Sterke punten
  Nette site

  Zwakke punten
  Zeer slechte service

  Geslaagde site!

  Heb hier na 3 verschillende dates eindelijk de ware gevonden, we zijn inmiddels hard opweg naar ons 2e jubileum!


  Ook wel eens geen bericht terug gehad maar heb mijzelf er ook wel een paar keer op betrapt iets niet terug te sturen..

  Sterke punten
  Overzichtelijk.
  Geen fakers gemerkt.
  Geen gebedel om geld..
  Het flirt systeem werkt.

  Zwakke punten
  Steeds opnieuw zoek criteria invullen.
  Zie (mede door het bovengenoemde) nog wel eens mannen per ongeluk op de site, geen behoefte aan!

  Wat een grap

  Rubensdating heeft alles in zich om een fantastische datingwebsite te zijn. Maar is dat helaas niet. Ik heb in vier jaar tijd vier keer een date gehad, waarvan de gevolgen nogal uiteenlopend zijn.

  De eerste was een Belgische, die na een tijd kwam daten. Erg gezellig en echt een leuke tijd gehad. Maar daarna nooit meer wat van haar gehoord. Jaar later bij toeval een facebook van haar, en haar man. Huh? Ze was zelfs in verwachting.

  Tweede vrouw was ook super leuk en spontaan. We besloten om af te spreken. Nooit van gekomen meer. Ik had haar nog op Facebook staan, en daar zag ik na een half jaar tot mijn verbazing dat haar nieuwe vriend haar ter verloving had gevraagd. Oke, vaag allemaal.

  De derde was ook heel leuk en weer heel spontaan. En er was zowaar een vonk overgesprongen. Ik vond haar leuk en zij mij. Maar opeens, echt uit het niets, wilde ze niets meer met mij te maken hebben. Contact verbroken.

  De vierde maakte het helemaal bont. Na veel heen en weer kletsen, nummers uitwisselen. Toch maar een date gepland. Ik ben helemaal naar de andere kant van het land gereisd. Die avond hebben we het super gezellig gehad. Maar toen ik met haar op de trein wachtte maakte ze toch bekend dat ze niet verder met mij wou. Ja ok, dat is niet erg, we zouden zeker vrienden blijven. Wat schetst mijn verbazing. Nog geen twee dagen later, kondigd ze op Facebook aan dat ze een nieuwe vriend heeft. Schiet mij maar lek. Tot zover de dates.

  De website zelf is keurig en bijna briljant in elkaar gezet. Alleen het feit dat je tegenwoordig een abonnement moet hebben om elkaar een berichtje te sturen, vind ik geldklopperij. Voorheen kon dat met credits, wat veel makkelijker was. Maar daar werd klaarblijkelijk niet genoeg mee verdiend.

  Dan de vrouwen. Het aanbod is heel veel en heel uitgebreid. Maar ik moet zeggen dat ongeveer 99% van de vrouwen op RD een mega ego hebben. Want zo willen ze geen dikke tot paar pondjes meer mannen, maar atletisch en gespierd.

  Ze willen dat je een goede baan hebt, en veel geld verdiend. Maar je mag blij zijn als ze uberhaupt reageren. Ga er maar van uit dat geen enkele vrouw iets terug zegt, of flirt. Deze dikke vrouwen hebben een enorm egocentrische waas omzich heen. De meeste zijn niet super knap en zien er ook vaak uit als zeekoeien. Maar verwachten wel op z'n minst een gespierde adonis, met goed gevulde portemonnee.

  Sterke punten
  Mooie website

  Zwakke punten
  Alles

  Klein aanbod

  Mijn ervaring op RD was dat er veel getrouwde mannen op stonden die naar mijn idee beter op hun plek waren op een daarvoor gespecialiseerde site.
  Verder was het aanbod klein en zo ook t aantal nieuwe inschrijvingen.
  Ik zie in veel reviews dat dames niet reageren. Persoonlijk vind ik dat onbeschoft en een klein berichtje van geen interesse is zo getikt.. Echter de heren zijn niet anders. Maar dat is net speciaal gerelateerd aan RD. Het is meer een fatsoensnorm..

  Sterke punten
  Voor speciale doelgroep

  Zwakke punten
  Geen chatfunctie
  Weinig aanbod

  Van buiten fraai, van binnen verrot

  Rubensdating oogt echt heel hip en vriendelijk. Zo hip en vriendelijk, dat je haast gaat denken dat de dames ook zo zijn. Nou gedeeltelijk.

  Er zijn meer dan genoeg single vrouwen te vinden. Maar of ze vinden je te jong, of te oud. Of je bent niet gespierd genoeg, of je opleiding bevalt hen niet, of nog erger...je verdiend niet genoeg. Ik heb het allemaal meegemaakt.

  Ik heb enorm veel credits vergooit, maar als puntje bij paaltje kwam reageerde de vrouwen nooit meer.

  Sterke punten
  Overzichtelijk
  Geen fake profielen

  Zwakke punten
  Dikke vrouwen met een hoogheidswaanzin
  Vrouwen die ook nooit terug reageren

  De aanhouder wint

  Leuke site,
  Paar leuke en minder leuke contacten en dates gehad, maar daar denkt de andere partij vast net zo over. Heerlijke relatie aan overgehouden, en ja, toekomstplannen. Ach, een beetje geluk moet je wel hebben, maar geldt dat niet voor alles?

  Niks is volmaakt, vooral op de zoekfunctie is veel af te dingen maar wat zeur ik nu. Voor mij is ( was ) dit een prima site.

  Sterke punten
  Ik heb de liefde van mijn leven gevonden, elk verder commentaar is overbodig.

  Zwakke punten
  Dat zou van mij ondankbaar zijn hier wat op te schrijven,

  De aanhouder wint

  Leuke site,
  Paar leuke en minder leuke contacten en dates gehad, maar daar denkt de andere partij vast net zo over. Heerlijke relatie aan overgehouden, en ja, toekomstplannen. Ach, een beetje geluk moet je wel hebben, maar geldt dat niet voor alles?

  Niks is volmaakt, vooral op de zoekfunctie is veel af te dingen maar wat zeur ik nu. Voor mij is ( was ) dit een prima site.

  Sterke punten
  Ik heb de liefde van mijn leven gevonden, elk verder commentaar is overbodig.

  Zwakke punten
  Dat zou van mij ondankbaar zijn hier wat op te schrijven,

  een grote illusie

  Wat een verschrikkelijke grap.
  Die vrouwen op de site hebben volges mij allemaal een dikke plaat voor de kop.

  Na mijn ervaring hier moet ik zeggen dat "teminste iets durven terugsturen" enig fatsoen zou zijn.
  Maar de vrouwen daar slaan helemaal 't padje.
  wat een opbeschoft stelletje zwijgers daar.

  werkelijk mensen, dit is een verlies van tijd.

  Het kaf van het koren scheiden

  Technisch gezien zit Rubensdating goed in elkaar. De site is overzichtelijk en zeer gebruikersvriendelijk. De site lay-out is behoorlijk trendy. Als site biedt Rubensdating de gebruiker de mogelijkheid, om tegen een betaalbare prijs, een zilveren of gouden abonnement te nemen. Bij veelvuldig contact met andere rubensdaters, kom je met een gouden abonnement voordeliger uit.

  Tot nu toe heb ik gelukkig geen nare ervaringen op deze site ondervonden. De dames die ik door de jaren heen via deze site heb leren kennen hadden stuk voor stuk goede intenties. Dat geldt volgens tevens voor de meeste dames op deze site. Een ander pluspunt van Rubensdating is de hoeveelheid actieve en echte profielen, want fakers worden volgens mij gauw van de site verwijderd. Daarnaast bevat deze site, in een positieve zin, een ware melange van rubensvrouwen. Het enorme aanbod aan rubensdames kan voor vele rubensliefhebbers een valkuil vormen. Met een dergelijke hoeveelheid profielen kan men op den duur de bomen door het bos niet meer zien. Dat is tevens ook een mooie uitdaging, namelijk de gouden naald in het hooi berg vinden.

  Jammer genoeg begeven zich op deze site enkele rubensdames met diva allures. Psuedo-diva’s die al te graag gebruik maken van de gelegenheid om mannen af te wijzen c.q. te negeren. Ironisch, aangezien het vaak dezelfde dames zijn die op andere sites continu worden genegeerd. Kennelijk geeft dit divagedrag hun een gevoel van ‘empowerment’.

  Door het kaf van het koren te scheiden, vergroot je de kans dat je dit soort dames tegen het lijf loopt. Daarbij speelt geduld en mensenkennis een belangrijke rol. Wanneer je eenmaal contact hebt met een leuke rubensdame, loont het om rustig de tijd te nemen om de desbetreffende dame beter te leren kennen.

  Al met al ben ik zeer te spreken over Rubensdating en geef ik deze site ,niet sarcastisch bedoeld, een dikke 8.

  Sterke punten
  - Vele actieve rubensdames
  - Betaalbare abonnementen
  - Gebruikersvriendelijk site
  - Site werkt prima en levert geen problemen
  - Weinig tot geen fake-profielen
  - Grote slagingskans in het vinden van een leuke dame

  Zwakke punten
  - Op deze site bevinden zich enkele profiel-aansmeer-dames
  - Aardig wat onzekere dames die graag als diva's profileren
  - Er ontbreekt een chatfunctie

  Zoekfunctie van het leven

  Rubensdating is voor mij steeds meer een soort zoekfunctie van het leven.
  de grote jongens onder de datingsites zijn waardeloos.
  Ontzettend veel mensen ja, maar een enkeling waar ik echt interesse in heb plus je moet bakken met geld betalen en uiteindelijk sta je nog met lege handen.

  Rubens is zoals de site aan aangeeft voor de vollere mens en degene die dit zoeken.
  Hiervan noem ik me er ook een. En hoewel ik nog steeds niet echt dat heb gevonden, is Rubens wel exact het filter dat nodig is.
  Indertijd al een keer wat leuke contacten opgedaan. Hieruit mag ik ook concluderen dat het merendeel wel serieus hiermee bezig is. en dat is ook goed.
  Ok, net zoals overal kom je van die personen tegen die zou je wat willen aandoen.
  zoveel mogelijk links laten liggen die hap.
  Ook de kosten die Rubens vraag zijn ook 50% van de anderen (of soms zelfs nóg minder)

  Sterke punten
  - Doelgroep is selectief bepaald
  - In vergelijking weinig kosten
  - Heeft enkele leuke bijkomstigheden zoals columns ed.

  Zwakke punten
  - Relatief gezien nog wat kleine site (hopelijk veranderd dit positief in aanbod)
  - Je moet je soms een weg banen langs verwende snob-gevallen

  leuke site

  in het voor jaar van 2010 heb ik enkele maanden gebruik gemaakt van de site rubens dating
  was ik op andere sites nauwlijks het bekijken waard bij deze had ik vol op aandacht en ook de nodige contacten gelegt
  voor mijn gevoel was ik eindelijk op zijn plek en ja er waren ook mannen alleen maar op sex uit
  de ware liefde heb ik er niet gevonden maar heb er iets heel dierbaars aan over gehouden
  eigenwaarde en vriendschappen ik had het niet willen missen

  Sterke punten
  als maatje meer meisje maakte ik nu wel een kans bij bv lexa niet

  Zwakke punten
  nvt nooit problemen mee gehad

  antwoord "geldklopperij"

  beste Karel,

  Ik zou graag op uw antwoord willen reageren :
  Onze datingsite is niet te vergelijken met een van de grote jongens waar men uit 100000 leden kan kiezen. Op onze datingsite staan 11000 leden waarvan niet allen actief.
  Van de Bbw datingsites zijn wij wel de grootste van de Benelux maar ik kan me voorstellen dat het zoekresultaat u tegenvalt als u meer leden gewend bent.
  Het is wel zo dat al onze leden op zoek zijn naar wat u zoekt of zijn wat u zoekt.

  Dit scheelt naar ons een hoop teleurstellingen..

  Wat betreft uw conclussie dat wij aan geldklopperij doen :

  Rubensdating is niet in de wereld gekomen om uw portomonee leeg te zuigen, dan zouden we wel meer geld vragen voor een abbonement. Wij zijn geen commercieel bedrijf maar een eenmans zaak die oog heeft voor klachten en zaken van onze leden.

  Daarin onderscheiden wij ons pertinent van de commerciele datingsites waar veelal een computer achter zit met een standaard mailtje.

  Ik kan mij niet herinneren dat u ons ooit over uw klacht bij ons gemeld heeft, als dat het geval was geweest had ik u ook graag al het bovenstaande willen uitleggen.

  Om u tegemoed te komen stel ik voor dat u mij alsnog mailt zodat ik uw leed en uw vertrouwen wat kan herstellen door het nogmaals bij ons op de site te proberen en dit geheel op onze kosten voor 1 maand

  Wij vinden het zeer belangrijk dat onze leden gehoord worden en niet met een kluitje het riet in worden gestuurd,

  beste menneer Karel ik hoop dat u ons zult mailen of op deze pagina reageerd dan kunnen wij dit oplossen.

  Vriendelijke groeten
  Emmie Wolting

  Geldklopperij

  Zoals al eerder vernoemd heeft de site weinig leden (rara hoe zou dat nou komen....) en heeft het weinig mogelijkheden voor wat betreft o.a. zoek-mogelijkheden. Het heeft het karakter van menig andere commerciële datingsite, namelijk: GELD INZAMELEN!

  Wat het nog triester maakt, is dat de mensen achter de website hier nog eens een positieve review schrijven om het negativiteitsgehalte wat te minderen!!

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  veel

  REDELIJK

  Redelijke site. Overzichtelijk vorm gegeven. Je kan geen zoekprofiel maken en opslaan, dat is wel lastig. Zoeken binnen een bepaalde afstand (zoals bijv. Marktplaats dat biedt) vind ik veel handiger dan zoeken op provincie. Ook is het handig als er in een rijtje mogelijkheden meerdere aangevinkt kunnen worden. Dus (fictief voorbeeld) dat je kan aanklikken soul èn jazz èn folk.
  Zoals overal zijn er ook hier wat vervelende zuurpruimen en malcontenten waarvan men zich in gemoede kan afvragen waarom zij in vredesnaam staan ingeschreven. Om frustraties af te reageren? Deze types heb je overal en op sommige datingsites in veel grotere aantallen.
  Je hebt de gebruikelijke keuze uit verschillende abonnementen en je kan voor ? 7,95 18 'credits' kopen. Die heb je ook wel nodig want als gratis lid kan je niets. Je bent echter wel heel snel door die 18 credits heen want ALLES kost een credit. Lid worden is dus voordeliger, maar het aantal leden, dus keuzes is tamelijk beperkt. En daar kan je dan nog een percentage van af halen die wel lid zijn maar niet serieus te nemen.

  Sterke punten
  Rustige, overzichtelijke site.

  Zwakke punten
  Geen zoekprofiel kunnen opslaan. Niet kunnen zoeken op afstand. Weinig leden.

  Goede site!

  De site zit technisch goed in elkaar;de credits en het abbonnement die gekocht kunnen worden zijn(behalve de gratis sites)de goedkoopste van Nederland! 8,-euro voor credits en 12,- euro voor een maandabbonnement,dat doen Relatieplanet en Lexa ze niet na!

  Op elke dating-site staan fakers,daar ontkomt Rubensdating ook niet aan al zijn ze klein;dus zoals overal moet je soms een beetje opletten.
  Inderdaad zou wat meer promotie een goed idee zijn om de site groter te maken met meer leden.
  Ook lijkt het me beter als er 1 systeem voor abbonnementen/credits komt,het systeem nu is wat verwarrend en biedt geen garantie dat je met iedereen contact kan hebben.

  Al met al kan je veel plezier beleven op Rubensdating, voor een relatief lage prijs, en de site is heel overzichtelijk en een profiel is makkelijk en snel aan te maken.

  Sterke punten
  overzichtelijke site,makkelijk aan te maken profiel,snelle service, voor volslanke mensen

  Zwakke punten
  het abbonnementen/credits systeem

  Slechte service

  Na het aanmelden en betaald te hebben, kon ik niet reageren op de mannen die mij een flirt of een berichtje stuurde. Na 2 keer een berichtje hierover gestuurd te hebben, kon ik dan uiteindelijk op deze mannen, terug reageren.

  Op 20 augustus 2011 kreeg ik een berichtje van een man Truelove1011 genaamd ofwel Lesley Ray Hathcote, hij zat in Zuid Afrika om als aannemer een contract binnen te krijgen.
  Het contact verliep leuk hij vertelde dat hij net gescheiden was en z`n dochter nog Amerika woonde met zijn ex. Maar z`n dochter het niet leuk had bij zijn ex met nieuwe partner. Daarom wilde hij haar over laten komen naar Nederland/Rotterdam.

  Op een dag vertelde dat hij het gewenste contract had binnen heeft weten te slepen.
  Hij wilde mij het contract laten zien en mailde deze naar mij. Voor mij hoefde dit niet maar hij stond erop. Ik zei dat ik hem op z`n woord ook geloofde. Toch stuurde hij het contract. Ik zag het enorme bedrag (ongeveer 1.6miljoen USA), toch raakte ik er niet echt van onderste boven. Hij zou immers een aannemers klus gaan doen in het voetbal stadion aldaar. Dat gaat nu eenmaal niet gepaard met een paar duizend euro/usa dollar.
  Kort daarna vroeg hij mij om 750euro, dit om documenten te kunnen kopen, om zijn dochter over te laten komen.
  Ik was geschokt en teleurgesteld. Al snel had ik door dat ik met een oplichter te maken had. Na wat over en weer gechat beeindigde in het contact, ik kreeg daarna nog een paar smeek emails, die duidelijk mijn een slecht gevoel moest geven.

  Om te voorkomen dat hij nog meer vrouwen, dit kon aandoen heb ik dit gemeld bij Rubensdating.
  Het enige bericht die ik van ze terug kreeg was; 'Deze man hebben wij 28 september van de site verwijderd.' (28 september moest nog komen!)
  Geen enkele blijk van empathie. En die ene zin was ook nog incorrect. Want nadat ik hun boze email gestuurd had, had het 'natuurlijk' 28 augustus moeten zijn!

  Sterke punten
  Je kan ook voor een klein bedrag credits kopen. Deze gebruik je alleen als je wilt reageren en kost je verder niets.
  Op deze manier kan je lang op de site staan zonder dat het je veel geld kost.

  Zwakke punten
  Je hebt geen mogelijkheid om iemand van de organisatie persoonlijk te spreken.
  Ze zijn alleen geinteresseerd in je geld, zodra er iets is boeit het ze niet dus totaal geen empathie naar de leden.

  Fijne en goede site

  Ik vind Rubensdating een fijne site. Vooral als vrouw zijnde met een maatje meer is het prettig te weten dat als je op iemand reageert die persoon in ieder geval van een rubensvrouw houdt. De stap om te reageren op een leuk profiel is dan veel kleiner. Het aanbod is flink gegroeid. Ook de chat functie is erg leuk, ik heb hier al veel leuke mensen leren kennen. De meeste mannen zijn ook serieus op zoek en reageren op je flirt of berichtje.

  Sterke punten
  - duidelijke site
  - chatfunctie
  - ook als niet betalend lid kun je meerdere foto's plaatsen
  - je kunt zien wie er online is, wie er nieuw is
  - je kunt zien of iemand je berichtje gelezen heeft of niet

  Zwakke punten
  - kan ik zo niet bedenken...

  Goede site

  Leuk een website voor volslanke mensen en mensen die op volslank vallen. Overzichtelijk en technisch goed.

  Sterke punten
  Als je een vrouw zoekt met een maatje meer, zijn er geweldige vrouwen ingeschreven op RubensDating!

  Zwakke punten
  Mensen zonder abonnement kunnen niet eens berichtjes lezen. Wel kun het mogelijk maken voor degene waaraan je een berichtje stuurt op jouw kosten het berichtje te lezen, mbv. credits. Er is echter geen enkele garantie, als hij of zij jou niet leuk vindt, ben je toch je credits kwijt. Met een betaald lidmaatschap, kun je onbeperkt berichtjes sturen, maar zit je nog steeds met het probleem dat mensen zonder betaald lidmaatschap (de meerderheid) jouw berichtjes niet lezen. Zonde van een site waar fantastische vrouwen op staan!


Bezoek RubensDating

Schrijf een review