RubensDating - 29 Reviews

Last updated: 11 oktober 2017
RubensDating Logo

52% aanbevolen, 29 Reviews

 1. RubensDating informatie
 2. Inschrijven
 3. Gratis account
 4. Betalend lid worden
 5. Uitschrijven
 6. Doelgroep
 7. Contact gegevens
 8. RubensDating Reviews
 9. Schrijf ook een review over RubensDating

Niet tevreden over RubensDating? Probeer dan eens Maatje Meer Match.

RubensDating informatie

Rubensdating is een site, die bedoeld is om het geluk tussen volslanke mensen en mensen die een voorkeur voor volslank hebben te vergroten. Door zich in te schrijven kan men via Rubensdating in contact komen met mannen en vrouwen die ook op zoek zijn naar het ultieme geluk. Rubensdating is de eerste volslanke datingsite van Nederland en België.

Via Rubensdating kan men op een aantal manieren contact leggen met andere leden. Zo kan men privéberichten versturen, chatten, of flirten met anderen. Het is belangrijk dat men snel reageert als men een bericht krijgt. Laat de andere niet te lang in spanning wachten op een reactie.

Rubensdating is een dating website, die via het Internet, via een mobiele telefoon en een vaste telefoon toegankelijk is voor leden. Sommige functies van de Rubensdating-Diensten zijn gratis toegankelijk. Andere Diensten zijn alleen toegankelijk tegen betaling.

RubensDating Details

Hits: 11619

URL: http://rubensdating.com/

Categorieën: Maatje-Meer Dating

Reviews: 29

Inschrijven

Geinteresseerden kunnen zich snel en eenvoudig registreren bij RubensDating. Dit kan men doen door op de startpagina van de website, te klikken op "registreren". Vervolgens komt men op een andere webpagina, waar men een gebruikersnaam en wachtwoord naar keuze kan invullen alsook enkele persoonlijke gegevens. Na akkoord te zijn gegaan met de algemene voorwaarden van de site, kan men ervoor kiezen om een account aan te maken. Na een account aan te hebben gemaakt op deze site, kan men direct opzoek naar een geschikte date.

Gratis account

Geinteresseerden hebben de mogelijkheid om zich snel en gratis te registreren bij RubensDating. Met een gratis account kunnen gebruikers onder andere onbeperkt flirten met andere leden, favorieten toevoegen, columns lezen en toevoegen. Verder kan men ook drie foto's op het persoonlijke profiel plaatsen en heeft men de mogelijkheid om gebruikers te blokkeren. Tegen een kleine financiële vergoeding hebben leden ook de mogelijkheid om berichten te sturen en te ontvangen van andere gebruikers.

Betalend lid worden

Gebruikers hebben bij RubensDating ook de mogelijkheid om betalend lid te worden. Als betalend lid, kan men onbeperkt berichten versturen en ontvangen, onbeperkt flirts met andere gebruikers delen, chatten met andere leden en 15 foto's plaatsen op het persoonlijke profiel. Daarnaast kan men ook precies zien wanneer een gebruiker voor het laatst online was. Bij RubensDating wordt een betaalde lidmaatschap niet automatisch verlengd.

Gebruikers kunnen kiezen uit de volgende abonnementen:
7 dagen + 3 gulle gevers credits: € 7,95 (tot di. 4 April 2017)
1 maand + 7 gulle gevers credits: € 12,95 (tot do. 27 April 2017)
3 maanden + 15 gulle gevers credits: € 34,95 (tot ma. 26 Juni 2017)- omgerekend € 11,65 per maand
6 maanden + 30 gulle gevers credits: € 59,95 (tot zo. 24 September 2017)- omgerekend € 9,99 per maand

Deze gebruikers hebben de mogelijkheid om te betalen middels hun paypal account, iDeal, Mastercard, Visa, American Express of een handmatige bankoverschrijving.

Uitschrijven

Leden die geen gebruik meer wensen te maken van de diensten van RubensDating, hebben de mogelijkheid om hun account te verwijderen. Dit kan men doen door in te loggen op de site en bij instellingen, onderaan de pagina, te kiezen voor de optie "verwijderen van Rubensdating". Na twee keer het wachtwoord ingegeven te hebben, wordt het account definitief van de website verwijderd.

Doelgroep

RubensDating is bestemd voor een ieder vanaf 18 jaar en ouder, die de voorkeur heeft voor volslanke personen. Deze website bemiddelt niet tussen leden, gebruikers hebben de mogelijkheid om zelf een date te zoeken middels de zoekfunctie op deze site. Deze datingsite stelt haar leden in de gelegenheid om in contact te komen met mannen en vrouwen, die een volslanke postuur hebben. Via een flirt, kunnen leden andere gebruikers laten weten, dat zij geïnteresseerd zijn en in contact willen treden. Betalende leden hebben ook nog het voordeel, dat zij berichten kunnen sturen naar de andere gebruiker en ook berichten kunnen ontvangen.

Contact gegevens

Geinteresseerden en gebruikers kunnen voor meer informatie contact opnemen met de klantenservice van RubensDating via het e- mail adres [email protected]

Daarnaast kan men ook contact opnemen met de klantenservice van de site middels het invullen van een contactformulier. Door op de startpagina van de site te klikken op "contact", komt het contactformulier tevoorschijn.


Maak nu een gratis account aan op RubensDating

RubensDating reviews (29):

RubensDating - LEDEN PER LEEFTIJDSCOHORT

2

Review:
In mijn voorgaande reviews was ik wat kort door de bocht door Rubensdating te bekritiseren vanwege het geringe aantal (actieve) leden. Voor mijn eigen leeftijdscohort gaat dat zeker op, vooral als je een vrouw bent en een man zoekt. Maar om meer recht te doen aan de site heb ik eens per cohort gekeken wat het aanbod is, met als zoekcriteria: NL, geslacht, leeftijdscohort, niet roken.
Vrouwen zoeken mannen, heel NL.
18-27 jaar: 9. 28-37 jaar: 40. 38-47 jaar: 38. 48-57 jaar: 34. 58-67 jaar: 18. 68-77 jaar: 6. Daarboven niets meer.
Mannen zoeken vrouwen, heel NL.
18-27 jaar: 120. 28-37 jaar: 450. 38-47 jaar: 517. 48-57 jaar: 439. 58-67 jaar: 111. 68-77 jaar: 21. Daarboven niets meer.

Het beeld voor vrouwen die mannen zoeken blijft hetzelfde. Wat je leeftijd ook is, de kans op een match met name in jouw eigen regio is uiterst gering. Voor mannen is het landelijke plaatje wat gunstiger, vooral als je vrouwen zoekt tussen 28 en 57 jaar. Maar per provincie is het aanbod een stuk geringer en bedenk daarbij dat je mag uitgaan van 15-20% geblokkeerde en overige inactieve profielen. Ik blijf bij mijn eerdere conclusie: besteed je geld elders.

Zwakke punten:
Weinig leden

Datezoeker beveelt RubensDating NIET aan bij vrienden/bekenden

RubensDating - GENOEG MANNEN OP DE SITE?

2

Review:
Eerder schreef ik een review vanuit het oogpunt van mannen. Nu onderzocht ik de site vanuit vrouwen gezien. Ik eindig met nog enkele opmerkingen.

Als ik helemaal zonder criteria zoek in NL en BE samen kom ik op 3389 leden. Zoek ik alleen in NL dan blijven er 2922 over. Dit is dus een goede indicatie voor het totale aantal inschrijvingen van mannen.

Nu met zoekcriteria: leeftijd 54-65 en niet roken. Dat levert voor heel NL 31 mannen op (!). En voor ZH 11 (!!). Vrouwen kunnen dus beter helemaal wegblijven van de site (en dat blijkt ook dat ze dat doen, zie mijn eerdere review). En al helemaal niets ervoor betalen.

Dit resultaat verbaast mij een beetje omdat ik dacht dat zwermen sekshongerige mannen de datingsites afstropen op zoek naar vrouwenvlees. En helemaal bij een site als deze omdat volle vrouwen nu eenmaal meer bieden.

Conclusies
Vrouwen hebben helemaal niets op de site te zoeken.
Mannen evenmin omdat er nauwelijks actieve vrouwen zijn dus elke euro is weggegooid.
Rubensdating zou wel eens wat actiever mogen zijn in reclame, leden werven en onderhoud website. Het duurde een week of twee voordat mijn teksten en foto's waren "goedgekeurd". Ze waren wel vanaf het begin zichtbaar. Maar een site die nauwelijks actieve leden heeft moet toch stukken beter bijgehouden kunnen worden. Het concept vind ik prima, ik val op volle vrouwen en ben de enige niet. En, zoals door anderen ook al opgemerkt: het stikt van de (aantrekkelijke) volle vrouwen in NL en BE. Vooral als ze zich een beetje leuk weten te kleden is daar volop belangstelling voor.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Veel te weinig leden

Datezoeker beveelt RubensDating NIET aan bij vrienden/bekenden

RubensDating - WEINIG LEDEN

4

Review:
Ben nu enkele weken bezig op Rubensdating en kan wel conclusies trekken. Die zijn heel simpel: er zijn te weinig actieve leden. Als ik (man) zonder zoekcriteria zoek naar vrouwen in NL en BE zijn er 4151 resultaten. Inmiddels heb ik gezien dat een deel van die resultaten "geblokkeerd zijn", wegens een te lange periode zonder enige activiteit op de site. Ik weet niet of dat gratis of betalende leden zijn. Ik schat dat het om 10-15% van de leden gaat. Die 10-15% kan je dus aftrekken van de gevonden totalen.
Zoek ik, nog steeds zonder criteria naar vrouwen in NL kom ik op 3741.
Nu is dat alleen voor de statistieken. Ik woon in de provincie ZH en ga daar neuzen naar vrouwen, nog steeds zonder zoekcriteria: 761 resultaten.
Nu zoeken met criteria. Ik houd het heel eenvoudig: alleen leeftijd (54-65 jaar) en niet roken, dat is absoluut een must.
Ik laat BE even zitten. Alleen zoeken in NL met deze criteria levert 213 resultaten op. Zoek ik met dezelfde criteria (leeftijd en niet roken) in ZH, dan kom ik op (slechts) 46 inschrijvingen. Ik trek daar 6 leden vanaf wegens geblokkeerd zijn en dan houd ik er 40 over. Ook die 40 leden zijn niet allemaal even actief, velen hebben al in geen weken de site bezocht.

De sfeer op de site
Die is rustig en weinig gedoe in de zin van rare reacties, niet meer reageren e.d. Dat was enkele jaren geleden, toen ik er ook een periode lid van was wel anders. Toen vond ik weliswaar twee min of meer goede reacties maar daarnaast heel veel bagger (schelden, agressie, botheid, raar gedrag). Toen waren er wel wat meer leden denk ik.

Sterke punten:
Rustige overzichtelijke site. Tarieven wat lager dan elders.

Zwakke punten:
Te weinig leden en de weinigen die er zijn zijn ook nog eens nauwelijks actief.

RubensDating - fatsoen( bestaat dat nog in NL)

0

Review:
ik wil ff reageren op libra, je hebt gelijk, mensen zijn te veel met hun zelf bezig, jammer dat de maatschappij zo is geworden, mensen staan al gestresst bij de kassa in de supermarkt, dan doe je toch iets verkeerd lijkt me

Sterke punten:
volle dames

Zwakke punten:
te weinig dames in mijn regio

Jop beveelt RubensDating aan bij vrienden/bekenden

RubensDating - Oppassen: abonnement wordt niet geactiveerd na bet

0

Review:
De site oogt op het eerste gezicht aardig, maar wanneer je er daadwerkelijk actief gebruik van wilt maken, loop je tegen problemen aan: goedkeuring van teksten en foto's duurt vreselijk lang (vaak meer dan een week) en het ergste is dat na betaling via PayPal je abonnement NIET direct geactiveerd wordt, terwijl dit wel op de site wordt beweerd. Sterker nog, ondanks herhaaldelijke berichten was mijn abo na een week of 3 nog steeds niet actief, dus ik heb een claim ingediend bij PayPal. Ook daarop werd door Rubensdating niet gereageerd (waardoor ik van PayPal zonder problemen mijn geld terugkreeg).
Een afrader!

Sterke punten:
Geen.

Zwakke punten:
Abonnementen worden na betaling niet geactiveerd. Zeer kwalijke zaak. Updates doorvoeren aan je (gratis) profiel duurt extreem lang.

MarcoMuzie beveelt RubensDating NIET aan bij vrienden/bekenden

RubensDating - Telleurstellend

2

Review:
De site oogt netjes en overzichtelijk en de eerste indruk is dat er weinig fake profielen zijn.
Echter de service is rampzalig slecht.
-Ik heb profiel foto geupload, na 5 dagen nog steeds niet goed gekeurd
-Ik heb profiel tekst ingevoerd na 3 dagen nog steeds niet goed gekeurd
-Ik heb een 2e foto toegevoegd na 36 uur nog steeds niet goed gekeurd
-Tot 2 maal een een bericht gestuurd, geen reactie tot nu toe

Ik raad iedereen sterk af zich aan te melden bij deze site.

Sterke punten:
Nette site

Zwakke punten:
Zeer slechte service

PenF15 beveelt RubensDating NIET aan bij vrienden/bekenden

RubensDating - Geslaagde site!

0

Review:
Heb hier na 3 verschillende dates eindelijk de ware gevonden, we zijn inmiddels hard opweg naar ons 2e jubileum!


Ook wel eens geen bericht terug gehad maar heb mijzelf er ook wel een paar keer op betrapt iets niet terug te sturen..

Sterke punten:
Overzichtelijk.
Geen fakers gemerkt.
Geen gebedel om geld..
Het flirt systeem werkt.

Zwakke punten:
Steeds opnieuw zoek criteria invullen.
Zie (mede door het bovengenoemde) nog wel eens mannen per ongeluk op de site, geen behoefte aan!

Barend beveelt RubensDating aan bij vrienden/bekenden

RubensDating - Wat een grap

2

Review:
Rubensdating heeft alles in zich om een fantastische datingwebsite te zijn. Maar is dat helaas niet. Ik heb in vier jaar tijd vier keer een date gehad, waarvan de gevolgen nogal uiteenlopend zijn.

De eerste was een Belgische, die na een tijd kwam daten. Erg gezellig en echt een leuke tijd gehad. Maar daarna nooit meer wat van haar gehoord. Jaar later bij toeval een facebook van haar, en haar man. Huh? Ze was zelfs in verwachting.

Tweede vrouw was ook super leuk en spontaan. We besloten om af te spreken. Nooit van gekomen meer. Ik had haar nog op Facebook staan, en daar zag ik na een half jaar tot mijn verbazing dat haar nieuwe vriend haar ter verloving had gevraagd. Oke, vaag allemaal.

De derde was ook heel leuk en weer heel spontaan. En er was zowaar een vonk overgesprongen. Ik vond haar leuk en zij mij. Maar opeens, echt uit het niets, wilde ze niets meer met mij te maken hebben. Contact verbroken.

De vierde maakte het helemaal bont. Na veel heen en weer kletsen, nummers uitwisselen. Toch maar een date gepland. Ik ben helemaal naar de andere kant van het land gereisd. Die avond hebben we het super gezellig gehad. Maar toen ik met haar op de trein wachtte maakte ze toch bekend dat ze niet verder met mij wou. Ja ok, dat is niet erg, we zouden zeker vrienden blijven. Wat schetst mijn verbazing. Nog geen twee dagen later, kondigd ze op Facebook aan dat ze een nieuwe vriend heeft. Schiet mij maar lek. Tot zover de dates.

De website zelf is keurig en bijna briljant in elkaar gezet. Alleen het feit dat je tegenwoordig een abonnement moet hebben om elkaar een berichtje te sturen, vind ik geldklopperij. Voorheen kon dat met credits, wat veel makkelijker was. Maar daar werd klaarblijkelijk niet genoeg mee verdiend.

Dan de vrouwen. Het aanbod is heel veel en heel uitgebreid. Maar ik moet zeggen dat ongeveer 99% van de vrouwen op RD een mega ego hebben. Want zo willen ze geen dikke tot paar pondjes meer mannen, maar atletisch en gespierd.

Ze willen dat je een goede baan hebt, en veel geld verdiend. Maar je mag blij zijn als ze uberhaupt reageren. Ga er maar van uit dat geen enkele vrouw iets terug zegt, of flirt. Deze dikke vrouwen hebben een enorm egocentrische waas omzich heen. De meeste zijn niet super knap en zien er ook vaak uit als zeekoeien. Maar verwachten wel op z'n minst een gespierde adonis, met goed gevulde portemonnee.

Sterke punten:
Mooie website

Zwakke punten:
Alles

Eyecatcher beveelt RubensDating NIET aan bij vrienden/bekenden

RubensDating - Klein aanbod

0

Review:
Mijn ervaring op RD was dat er veel getrouwde mannen op stonden die naar mijn idee beter op hun plek waren op een daarvoor gespecialiseerde site.
Verder was het aanbod klein en zo ook t aantal nieuwe inschrijvingen.
Ik zie in veel reviews dat dames niet reageren. Persoonlijk vind ik dat onbeschoft en een klein berichtje van geen interesse is zo getikt.. Echter de heren zijn niet anders. Maar dat is net speciaal gerelateerd aan RD. Het is meer een fatsoensnorm..

Sterke punten:
Voor speciale doelgroep

Zwakke punten:
Geen chatfunctie
Weinig aanbod

Libra beveelt RubensDating NIET aan bij vrienden/bekenden

RubensDating - Van buiten fraai, van binnen verrot

0

Review:
Rubensdating oogt echt heel hip en vriendelijk. Zo hip en vriendelijk, dat je haast gaat denken dat de dames ook zo zijn. Nou gedeeltelijk.

Er zijn meer dan genoeg single vrouwen te vinden. Maar of ze vinden je te jong, of te oud. Of je bent niet gespierd genoeg, of je opleiding bevalt hen niet, of nog erger...je verdiend niet genoeg. Ik heb het allemaal meegemaakt.

Ik heb enorm veel credits vergooit, maar als puntje bij paaltje kwam reageerde de vrouwen nooit meer.

Sterke punten:
Overzichtelijk
Geen fake profielen

Zwakke punten:
Dikke vrouwen met een hoogheidswaanzin
Vrouwen die ook nooit terug reageren

DateX beveelt RubensDating NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over RubensDating

 • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
 • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou RubensDating aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou RubensDating aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek RubensDating


Home » Maatje-Meer Dating » RubensDating