Maatje Meer Match

Maatje Meer Match is de grootste datingsite in Nederland voor een ieder vanaf 18 jaar, die op zoek is naar een volslanke partner. Ben je zelf volslank en lukt het je niet om een partner te vinden of ben je juist slank en val je op volslanke mannen en vrouwen? Dan ben je bij Maatje Meer Match op het juiste adres. Deze site is namelijk dé ontmoetingsplaats voor alle volslanke personen, die op zoek zijn naar vriendschap, een date of een serieuze relatie. Met gemiddeld 90 nieuwe deelnemers per dag is Maatje Meer Match uitgegroeid tot dé grootste datingsite voor volslanke mensen. Genoeg reden dus om je vandaag nog aan te melden op deze site. Maatje meer Match biedt volslanke personen een online platform waarop zij veilig en discreet in contact kunnen komen met andere gelijkgestemde leden. Je hoeft niet per se volslank te zijn om lid te worden van deze site. Ook de slanke personen, die van een maatje meer houden zijn op deze site op het juiste adres. Alle geinteresseerde kunnen zich snel en envoudig aanmelden op deze site. Dit kunnen zij doen door het online aanmeldformulier op de startpagina van de site in te vullen en op te sturen naar de beheerders van de site. Na je aanmelding bevestigd te hebben kun je je profiel verder aanmaken en direct opzoek gaan naar een leuke maatje meer match door de profielen van de andere gebruikers te bekijken. Spreekt een profiel je aan? Neem dan gelijk contact op met de andere gebruiker. Op de site zul je geen fictieve profielen tegekomen. In tegenstelling tot veel andere datingwebsites, is Maatjemeer-Match.nl fel tegen nepprofielen. Je zult dus geen chatoperators aantreffen, die je aan het lijntje houden. Fair play, dat is het motto van deze site. Meld je vandaag nog geheel gratis aan op Maatjemeermatch.nl.

Doelgroep

Deze site is meer bedoel voor personen die op zoek zijn naar een date, relatie en of vriendschap. In dit geval gaat het meer om een date, relatie en of vriendschap met personen met een maatje meer. Door het aanmaken van een account kan men snel en makkelijk in contact komen met andere personen en eventueel een spannende date aan de haak slaan.


Inschrijven

Personen die geïnteresseerd zijn in een maatje meer match kunnen zich snel en eenvoudig inschrijven op deze site. Dit kan men onder andere doen door op de startpagina van de site, onder het kopje "Schrijf nu in en start met daten!", enkele persoonlijke gegevens, een e- mail adres en wachtwoord naar keuze in te geven. Na akkoord te zijn gegaan met de algemene voorwaarden, kan men klikken op "inschrijven". Vervolgens wordt er een bericht verstuurd naar het opgegeven e- mail adres om de inschrijving te bevestigen. Hierna heeft men de mogelijkheid om te surfen op de site en te zoeken naar spannende dates.


Gratis lidmaatschap en VIP toegang

Leden met een gratis account op deze site hebben de mogelijkheid om gratis profielen aan te maken, profielen te bekijken, standaard berichten te sturen en foto's te plaatsen. Men kan ook gebruik maken van de standaard zoekfunctie. Verder hebben de gebruikers ook de mogelijkheid om hun account te upgraden naar het VIP lidmaatschap. Met de VIP toegang kan men gebruik maken van de fotozapper opties, persoonlijke berichten sturen naar andere gebruikers, extra foto's bekijken, chatten en berichten lezen. Gebruikers die gebruik willen maken van alle functionaliteiten van de site, kunnen het best kiezen voor de vip toegang.


Kosten

Het aanmaken van een account op maatje meer match is geheel gratis. Met het gratis lidmaatschap hebben gebruikers toegang tot de standaardfunctionaliteiten van de site. Daarnaast kan men het account ook upgraden om VIP toegang te hebben tot de site. Hiervoor wordt wel een kleine financiële vergoeding gevraagd. De kosten hiervoor zijn: 1 maand VIP € 24,99 /mnd 2 maanden VIP € 19,99 /mnd 4 maanden VIP € 14,99 /mnd


Contact gegevens

Maatjemeer-Match.nl is een site van: Amazing Bits B.V. Kerkenbos 1057c NL-6546 BB Nijmegen Nederland Postbus 38218 NL-6503 AE Nijmegen Nederland Voor meer informatie, vragen en of opmerkingen kunnen gebruikers het online contact formulier invullen en versturen naar de helpdesk van de site. Dit kan men onder andere benaderen door op de startpagina van de site te klikken op "reactieformulier".


Maatje Meer Match Reviews

  Inactief!

  Wat slecht! Het lijkt alsof er heel veel leden zijn, maar het overgrote deel betreft inactieve profielen.
  Wanneer men op zou schonen blijven er verdomd weinig profielen over die een beetje in de buurt zijn.
  proefabonnement blijkt een automatische incasso... weggegooid geld!

  Sterke punten
  ik kan er geen verzinnen

  Zwakke punten
  Laag percentage actieve profielen

  Spontaniteit

  Zou het leuk vinden om nieuwe mensen te leren kennen en kijken waar het naar toe leidt .. ?

Bezoek Maatje Meer Match

Schrijf een review