BBW dating is een van de top dating service providers. Een aantal personen ondervinden jaarlijks de vele voordelen van het gebruik van BBW dating. Net als veel andere datingsites, groeit ook BBW dating. Dagelijks zijn er een aantal aanmeldingen van mensen, die opzoek zijn naar andere personen, die willen chatten, die houden van romantiek en of een serieuze relatie willen. Een ieder vind wel zijn of haar match. BBW Dating is een onderdeel van Dating Factory, werelds grootste online dating netwerk met miljoenen gebruikers in elke hoek van de wereld. Dit netwerk is zich dagelijks aan het uitbreiden. Men streeft ernaar om een wereldpositie in te nemen op het gebied van online daten. BBW dating probeert dagelijks haar service naar de leden toe te verbeteren zodat een ieder een perfecte online date kan vinden en om die uiteindelijk om te zetten in een offline relatie. Er zijn kortom voldoende faciliteiten voor leden om in contact te kunnen komen met vrijgezellen, nieuwe personen om te daten, chatten en flirten.

Aanmelden

BBW dating maakt het mogelijk voor geïnteresseerden om een spannende date te scoren. Om dit te bewerkstelligen heeft men echter een BBW dating account nodig. Dit kan men snel en eenvoudig doen door zich te registreren op deze site. Bij het registreren moet men onder andere aangeven of men een man of een vrouw is, de lichaamsbouw en van welke land, stad en of provincie men afkomstig is. Daarnaast moet men ook ingeven wat de gebruikersnaam moet worden, het e- mail adres waarmee men zich wilt aanmelden en een wachtwoord naar keus. Nadat men zich heeft geregistreerd wordt er automatisch een e- mail verstuurd naar het opgegeven e- mail adres ter bevestiging van de aanmelding. Hierna kan men direct op zoek naar een interessante date.


Gratis lidmaatschap

Personen die zich aanmelden op deze site maken gebruik van het gratis standaard lidmaatschap van de site, de zogenaamde ‘trial leden’. Deze leden hebben de mogelijkheid om een eigen profielen te maken en te bewerken. Men kan verder foto’s en video’s toevoegen en bewerken, browsen door de site en andere profielen van gebruikers bekijken. Men kan ook chat berichten versturen en of reageren op chat verzoeken, leden toevoegen en of blokkeren en de laatste matches ontvangen in de externe mailbox. Deze leden hebben ook de mogelijkheid om hun account up te graden naar een betaalde Gold en of VIP membership.


Gold en VIP leden

Gold leden hebben toegang tot alle functies van de trial leden en meer. Men kan ook een onbeperkt aantal e- mails en winks versturen en beantwoorden, profielen van andere leden volledig bekijken en men kan gebruik maken van de voice en video chat mogelijkheden. Deze leden kunnen hun account ook verder uitbreiden naar het VIP lidmaatschap. VIP leden kunnen alles wat Gold leden kunnen en men krijgt de mogelijkheid om extra op te vallen in de menigte van duizenden gebruikers. Men wordt namelijk benadrukt in de zoekresultaten en galerijen van alle leden en men wordt als speciaal weergegeven op de homepage van andere leden.


Profiel verwijderen

Personen die geen gebruik meer wensen te maken van de diensten van de site, hebben de mogelijkheid om hun profiel te verwijderen. Dit kan men doen door via het profiel naar account pagina te gaan en dan te klikken op ‘ verwijder account’. Nadat men ervoor heeft gekozen om het profiel te verwijderen, worden ook alle gegevens van de gebruiker verwijdert uit de database van de site.


Contact gegevens

Voor eventuele vragen en of opmerkingen kunnen gebruikers contact opnemen met de helpdesk van deze site. Dit kan men doen door het online contactformulier in te vullen en te versturen naar de beheerders van de site. In het contactformulier moet men onder andere de naam, het e- mail adres, een categorie, het onderwerp en het bericht verwerken.


BBW Dating Reviews

  Verwenner

  Ik verwen je graag, jouw hoogte punt is mijn eerste doel.

  Sterke punten
  Kan goed massages geven, weet met mijn handen je Lekkerkerk plekjes te vinden. Mijn tong geniet graag van jouw lipjes

  Zwakke punten
  Ben soms een beest

Bezoek BBW Dating

Schrijf een review