Reviews van deze auteur

Het kaf van het koren scheiden

Review over RubensDating

Technisch gezien zit Rubensdating goed in elkaar. De site is overzichtelijk en zeer gebruikersvriendelijk. De site lay-out is behoorlijk trendy. Als site biedt Rubensdating de gebruiker de mogelijkheid, om tegen een betaalbare prijs, een zilveren of gouden abonnement te nemen. Bij veelvuldig contact met andere rubensdaters, kom je met een gouden abonnement voordeliger uit.

Tot nu toe heb ik gelukkig geen nare ervaringen op deze site ondervonden. De dames die ik door de jaren heen via deze site heb leren kennen hadden stuk voor stuk goede intenties. Dat geldt volgens tevens voor de meeste dames op deze site. Een ander pluspunt van Rubensdating is de hoeveelheid actieve en echte profielen, want fakers worden volgens mij gauw van de site verwijderd. Daarnaast bevat deze site, in een positieve zin, een ware melange van rubensvrouwen. Het enorme aanbod aan rubensdames kan voor vele rubensliefhebbers een valkuil vormen. Met een dergelijke hoeveelheid profielen kan men op den duur de bomen door het bos niet meer zien. Dat is tevens ook een mooie uitdaging, namelijk de gouden naald in het hooi berg vinden.

Jammer genoeg begeven zich op deze site enkele rubensdames met diva allures. Psuedo-diva’s die al te graag gebruik maken van de gelegenheid om mannen af te wijzen c.q. te negeren. Ironisch, aangezien het vaak dezelfde dames zijn die op andere sites continu worden genegeerd. Kennelijk geeft dit divagedrag hun een gevoel van ‘empowerment’.

Door het kaf van het koren te scheiden, vergroot je de kans dat je dit soort dames tegen het lijf loopt. Daarbij speelt geduld en mensenkennis een belangrijke rol. Wanneer je eenmaal contact hebt met een leuke rubensdame, loont het om rustig de tijd te nemen om de desbetreffende dame beter te leren kennen.

Al met al ben ik zeer te spreken over Rubensdating en geef ik deze site ,niet sarcastisch bedoeld, een dikke 8.

Sterke punten
- Vele actieve rubensdames
- Betaalbare abonnementen
- Gebruikersvriendelijk site
- Site werkt prima en levert geen problemen
- Weinig tot geen fake-profielen
- Grote slagingskans in het vinden van een leuke dame

Zwakke punten
- Op deze site bevinden zich enkele profiel-aansmeer-dames
- Aardig wat onzekere dames die graag als diva's profileren
- Er ontbreekt een chatfunctie

reacties:

Review: badoo

'ze kicken erop als ze gewild zijn en reacties krijgen' .....zeer herkenbaar! Een irritatie wat ik op diverse andere sites ben tegen gekomen!

Review: Het kaf van het koren scheiden

Hi Zealot, erg vervelend dat je dit hebt meegemaakt. Ik ben ervan overtuigd dat er meerdere mannen hier tegenaan lopen!

Aan de ene kant doet Rubensdating er goed aan om op volle vrouwen te richten, maar dat is tevens ook een groot nadeel. Vanwege de vele aandacht die rubensvrouwen krijgen, hebben ze het gevoel dat de mannen daar voor het oprapen liggen.

Wat zij echter vergeten is dat, dit alleen op het internet geldt. Op het moment dat ze zich weer in de echte wereld begeven dan is het terug naar de orde van de dag, afwijzing op afwijzing .

Als ik jou was zou ik me geen zorgen maken. Zoals ik al in m’n review aangaf is het een kwestie van goed zoeken. Want er zitten weldegelijk leuke dames op deze site. Maar kan me best voorstellen dat je nu zover bent gekomen, dat je het wel hebt gehad met deze site. Dat is voor ook de reden waarom ik nooit als een maand rond blijf hangen, het wordt dan een dure grap!