badoo

Badoo is absoluut geen datingssite, iemand aanspreken word dan ook als gek ervaren door vrouwen, net als dat je een onbekende op facebook zou aanspreken, je moet het zien als een hyves/facebook profiel, vrouwen zijn lid om verveling en vooral om hun ego een boost te geven, ze kicken erop als ze gewild zijn en reacties krijgen, borderline en narcisten, jonge 20'ers die moeder zijn en op zoek zijn naar een spontane man (waar the fuck is de vader van je kind, hoe sick is de wereld geworden)

Al doe je heel vriendelijk en ben je niet uit op seks, krijg je een grote bek of helemaal geen antwoord, zelfs de lelijkste wijfen zeggen niks of denken ook nog eissen te kunnen stellen hahahaha, en ik ben echt geen lelijke vent, heb genoeg knappe meiden gehad.

Heb in 1 jaar tijd drie keer een date gehad via badoo, 2 vet dikke wijfen die gewoon een foto hadden van jaren terug toen ze nog strak waren, en een gestoord borderlinewijf die me de ene dag leuk vond en de dag erop weer niet.

Ik denk dat het goed is om vrouwen 30 euro p/maand te laten betalen en mannen 15, zo trek je mensen aan die wel voor een date of afspraakje komen, ik wil niet discrimineren maar vrouwen kunnen best iets meer betalen, anders worden ze lid voor de hobby en totaal doelloos voor spek en bonen inschrijven op een datingssite.

Sterke punten
paar afspraakjes gehad

Zwakke punten
geen antwoord
attention/drama bitches

Bezoek Badoo Reviews over Badoo

5 reacties

Hoi Clowntje

Je hebt helemaal gelijk wat betreft de dames , het maakt niet uit op welke site je zit , overal tref je de zelfde types

'ze kicken erop als ze gewild zijn en reacties krijgen' .....zeer herkenbaar! Een irritatie wat ik op diverse andere sites ben tegen gekomen!

Haha wat een held, helemaal gelijk!

hey clown je hebt 100 procent gelijk , die vrouwen staan alleen maar op datingsites voor de spanning en de kick!!!

het is al door velen gezegd. klopt allemaal 100%

Bezoek Badoo Reviews over Badoo

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Badoo
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden