RubensDating

Rubensdating is een site, die bedoeld is om het geluk tussen volslanke mensen en mensen die een voorkeur voor volslank hebben te vergroten. Door zich in te schrijven kan men via Rubensdating in contact komen met mannen en vrouwen die ook op zoek zijn naar het ultieme geluk. Rubensdating is de eerste volslanke datingsite van Nederland en België. Via Rubensdating kan men op een aantal manieren contact leggen met andere leden. Zo kan men privéberichten versturen, chatten, of flirten met anderen. Het is belangrijk dat men snel reageert als men een bericht krijgt. Laat de andere niet te lang in spanning wachten op een reactie. Rubensdating is een dating website, die via het Internet, via een mobiele telefoon en een vaste telefoon toegankelijk is voor leden. Sommige functies van de Rubensdating-Diensten zijn gratis toegankelijk. Andere Diensten zijn alleen toegankelijk tegen betaling.

Inschrijven

Geinteresseerden kunnen zich snel en eenvoudig registreren bij RubensDating. Dit kan men doen door op de startpagina van de website, te klikken op "registreren". Vervolgens komt men op een andere webpagina, waar men een gebruikersnaam en wachtwoord naar keuze kan invullen alsook enkele persoonlijke gegevens. Na akkoord te zijn gegaan met de algemene voorwaarden van de site, kan men ervoor kiezen om een account aan te maken. Na een account aan te hebben gemaakt op deze site, kan men direct opzoek naar een geschikte date.


Gratis account

Geinteresseerden hebben de mogelijkheid om zich snel en gratis te registreren bij RubensDating. Met een gratis account kunnen gebruikers onder andere onbeperkt flirten met andere leden, favorieten toevoegen, columns lezen en toevoegen. Verder kan men ook drie foto's op het persoonlijke profiel plaatsen en heeft men de mogelijkheid om gebruikers te blokkeren. Tegen een kleine financiële vergoeding hebben leden ook de mogelijkheid om berichten te sturen en te ontvangen van andere gebruikers.


Betalend lid worden

Gebruikers hebben bij RubensDating ook de mogelijkheid om betalend lid te worden. Als betalend lid, kan men onbeperkt berichten versturen en ontvangen, onbeperkt flirts met andere gebruikers delen, chatten met andere leden en 15 foto's plaatsen op het persoonlijke profiel. Daarnaast kan men ook precies zien wanneer een gebruiker voor het laatst online was. Bij RubensDating wordt een betaalde lidmaatschap niet automatisch verlengd. Gebruikers kunnen kiezen uit de volgende abonnementen: 7 dagen + 3 gulle gevers credits: € 7,95 (tot di. 4 April 2017) 1 maand + 7 gulle gevers credits: € 12,95 (tot do. 27 April 2017) 3 maanden + 15 gulle gevers credits: € 34,95 (tot ma. 26 Juni 2017)- omgerekend € 11,65 per maand 6 maanden + 30 gulle gevers credits: € 59,95 (tot zo. 24 September 2017)- omgerekend € 9,99 per maand Deze gebruikers hebben de mogelijkheid om te betalen middels hun paypal account, iDeal, Mastercard, Visa, American Express of een handmatige bankoverschrijving.


Uitschrijven

Leden die geen gebruik meer wensen te maken van de diensten van RubensDating, hebben de mogelijkheid om hun account te verwijderen. Dit kan men doen door in te loggen op de site en bij instellingen, onderaan de pagina, te kiezen voor de optie "verwijderen van Rubensdating". Na twee keer het wachtwoord ingegeven te hebben, wordt het account definitief van de website verwijderd.


Doelgroep

RubensDating is bestemd voor een ieder vanaf 18 jaar en ouder, die de voorkeur heeft voor volslanke personen. Deze website bemiddelt niet tussen leden, gebruikers hebben de mogelijkheid om zelf een date te zoeken middels de zoekfunctie op deze site. Deze datingsite stelt haar leden in de gelegenheid om in contact te komen met mannen en vrouwen, die een volslanke postuur hebben. Via een flirt, kunnen leden andere gebruikers laten weten, dat zij geïnteresseerd zijn en in contact willen treden. Betalende leden hebben ook nog het voordeel, dat zij berichten kunnen sturen naar de andere gebruiker en ook berichten kunnen ontvangen.


Contact gegevens

Geinteresseerden en gebruikers kunnen voor meer informatie contact opnemen met de klantenservice van RubensDating via het e- mail adres [email protected]. Daarnaast kan men ook contact opnemen met de klantenservice van de site middels het invullen van een contactformulier. Door op de startpagina van de site te klikken op "contact", komt het contactformulier tevoorschijn.


RubensDating Reviews

  WEINIG LEDEN

  Ben nu enkele weken bezig op Rubensdating en kan wel conclusies trekken. Die zijn heel simpel: er zijn te weinig actieve leden. Als ik (man) zonder zoekcriteria zoek naar vrouwen in NL en BE zijn er 4151 resultaten. Inmiddels heb ik gezien dat een deel van die resultaten "geblokkeerd zijn", wegens een te lange periode zonder enige activiteit op de site. Ik weet niet of dat gratis of betalende leden zijn. Ik schat dat het om 10-15% van de leden gaat. Die 10-15% kan je dus aftrekken van de gevonden totalen.

  Zoek ik, nog steeds zonder criteria naar vrouwen in NL kom ik op 3741.

  Nu is dat alleen voor de statistieken. Ik woon in de provincie ZH en ga daar neuzen naar vrouwen, nog steeds zonder zoekcriteria: 761 resultaten.

  Nu zoeken met criteria. Ik houd het heel eenvoudig: alleen leeftijd (54-65 jaar) en niet roken, dat is absoluut een must.

  Ik laat BE even zitten. Alleen zoeken in NL met deze criteria levert 213 resultaten op. Zoek ik met dezelfde criteria (leeftijd en niet roken) in ZH, dan kom ik op (slechts) 46 inschrijvingen. Ik trek daar 6 leden vanaf wegens geblokkeerd zijn en dan houd ik er 40 over. Ook die 40 leden zijn niet allemaal even actief, velen hebben al in geen weken de site bezocht.  De sfeer op de site

  Die is rustig en weinig gedoe in de zin van rare reacties, niet meer reageren e.d. Dat was enkele jaren geleden, toen ik er ook een periode lid van was wel anders. Toen vond ik weliswaar twee min of meer goede reacties maar daarnaast heel veel bagger (schelden, agressie, botheid, raar gedrag). Toen waren er wel wat meer leden denk ik.

  Sterke punten
  Rustige overzichtelijke site. Tarieven wat lager dan elders.

  Zwakke punten
  Te weinig leden en de weinigen die er zijn zijn ook nog eens nauwelijks actief.

  Goede site

  Leuk een website voor volslanke mensen en mensen die op volslank vallen. Overzichtelijk en technisch goed.

  Sterke punten
  Als je een vrouw zoekt met een maatje meer, zijn er geweldige vrouwen ingeschreven op RubensDating!

  Zwakke punten
  Mensen zonder abonnement kunnen niet eens berichtjes lezen. Wel kun het mogelijk maken voor degene waaraan je een berichtje stuurt op jouw kosten het berichtje te lezen, mbv. credits. Er is echter geen enkele garantie, als hij of zij jou niet leuk vindt, ben je toch je credits kwijt. Met een betaald lidmaatschap, kun je onbeperkt berichtjes sturen, maar zit je nog steeds met het probleem dat mensen zonder betaald lidmaatschap (de meerderheid) jouw berichtjes niet lezen. Zonde van een site waar fantastische vrouwen op staan!

  rubensddating is best wel ok

  ik zit al vanaf het begin op deze site en toen vond ik het eigelijk helemaal niet leuk omdat er gewoon veel te weining te doen was

  ik vond het toen ook niet veel zin hebben om daar iets te zoeken  maar ze hebben de site aangepast en je hoeft nu ook niet meer een abbonnement aan te schaffen maar je kan ook voor iets van 1,50 ofzo een paar berichten versturen.

  Ook zijn er meer dingen bij gekomen enzo en dat trekt me toch wel meer nu om lid te gaan worden

  ook al is het gewoon een datingsite......

  Sterke punten
  Ben content met de verandering die de site is ondergaan en dat je nu met credits kan betalen dan is het niet meer zo heel duur

  en er zijn meer mensen op de site bij gekomen dus het niet meer zo kalige bedoeling  Ik vind dat rubensdating het best aardig doet en heb laatst ook een hele leuke vent ontmoet poosje mee gechat en toen afgesproken  uiteindelijk is het niks geworden..... dus ga ik nu ook weer verder kijken op de site naar een andere leuke vent  Zwakke punten
  tja.... het is geen relatieplanet waar je 3 miljoen mensenin je bestand hebt staan  Leuk maar langzaam

  Ik ben een bbw-lover en daarom is deze site precies wat ik zoek.

  Sterke punten
  Mooie foto's

  Zwakke punten
  Je zou meer dingen moeten kunnen kiezen als zoeker, en ook voor de gezochte.

  Vaak reageer ik op iemand die dan dagen wacht met haar reaktie terwijl ik zie dat ze wel ingelogd is. Beetje vreemd.

  En de site zit niet heel logisch in elkaar.

  mooie vrouwen!

  Ik ben blij dat deze site er is ik heb namelijk voorheen op buitenlandse sites gedate en dat is toch vaak erg lastig. Het aanbod is nu al erg groot!

  Sterke punten
  De site is duidelijk en overzichtelijk en er staan al veel vrouwen op met zeer mooie foto's en niks ordinairs

  ik heb al een paar keer gemailt met de site en ik ben goed en persoonlijk geholpen

  Zwakke punten
  ik vind het aantal invul mogelijkheden nog wat weinig.

  nieuwe site

  Heb in korte tijd een leuk contact gekregen.

  Sterke punten
  een specifieke categorie, heel mooi!

  site breidt zich steeds meer uit.

  Zwakke punten
  nu nog wat weinig aanbod

Bezoek RubensDating

Schrijf een review