RubensDating

Rubensdating is een site, die bedoeld is om het geluk tussen volslanke mensen en mensen die een voorkeur voor volslank hebben te vergroten. Door zich in te schrijven kan men via Rubensdating in contact komen met mannen en vrouwen die ook op zoek zijn naar het ultieme geluk. Rubensdating is de eerste volslanke datingsite van Nederland en België. Via Rubensdating kan men op een aantal manieren contact leggen met andere leden. Zo kan men privéberichten versturen, chatten, of flirten met anderen. Het is belangrijk dat men snel reageert als men een bericht krijgt. Laat de andere niet te lang in spanning wachten op een reactie. Rubensdating is een dating website, die via het Internet, via een mobiele telefoon en een vaste telefoon toegankelijk is voor leden. Sommige functies van de Rubensdating-Diensten zijn gratis toegankelijk. Andere Diensten zijn alleen toegankelijk tegen betaling.

Inschrijven

Geinteresseerden kunnen zich snel en eenvoudig registreren bij RubensDating. Dit kan men doen door op de startpagina van de website, te klikken op "registreren". Vervolgens komt men op een andere webpagina, waar men een gebruikersnaam en wachtwoord naar keuze kan invullen alsook enkele persoonlijke gegevens. Na akkoord te zijn gegaan met de algemene voorwaarden van de site, kan men ervoor kiezen om een account aan te maken. Na een account aan te hebben gemaakt op deze site, kan men direct opzoek naar een geschikte date.


Gratis account

Geinteresseerden hebben de mogelijkheid om zich snel en gratis te registreren bij RubensDating. Met een gratis account kunnen gebruikers onder andere onbeperkt flirten met andere leden, favorieten toevoegen, columns lezen en toevoegen. Verder kan men ook drie foto's op het persoonlijke profiel plaatsen en heeft men de mogelijkheid om gebruikers te blokkeren. Tegen een kleine financiële vergoeding hebben leden ook de mogelijkheid om berichten te sturen en te ontvangen van andere gebruikers.


Betalend lid worden

Gebruikers hebben bij RubensDating ook de mogelijkheid om betalend lid te worden. Als betalend lid, kan men onbeperkt berichten versturen en ontvangen, onbeperkt flirts met andere gebruikers delen, chatten met andere leden en 15 foto's plaatsen op het persoonlijke profiel. Daarnaast kan men ook precies zien wanneer een gebruiker voor het laatst online was. Bij RubensDating wordt een betaalde lidmaatschap niet automatisch verlengd. Gebruikers kunnen kiezen uit de volgende abonnementen: 7 dagen + 3 gulle gevers credits: € 7,95 (tot di. 4 April 2017) 1 maand + 7 gulle gevers credits: € 12,95 (tot do. 27 April 2017) 3 maanden + 15 gulle gevers credits: € 34,95 (tot ma. 26 Juni 2017)- omgerekend € 11,65 per maand 6 maanden + 30 gulle gevers credits: € 59,95 (tot zo. 24 September 2017)- omgerekend € 9,99 per maand Deze gebruikers hebben de mogelijkheid om te betalen middels hun paypal account, iDeal, Mastercard, Visa, American Express of een handmatige bankoverschrijving.


Uitschrijven

Leden die geen gebruik meer wensen te maken van de diensten van RubensDating, hebben de mogelijkheid om hun account te verwijderen. Dit kan men doen door in te loggen op de site en bij instellingen, onderaan de pagina, te kiezen voor de optie "verwijderen van Rubensdating". Na twee keer het wachtwoord ingegeven te hebben, wordt het account definitief van de website verwijderd.


Doelgroep

RubensDating is bestemd voor een ieder vanaf 18 jaar en ouder, die de voorkeur heeft voor volslanke personen. Deze website bemiddelt niet tussen leden, gebruikers hebben de mogelijkheid om zelf een date te zoeken middels de zoekfunctie op deze site. Deze datingsite stelt haar leden in de gelegenheid om in contact te komen met mannen en vrouwen, die een volslanke postuur hebben. Via een flirt, kunnen leden andere gebruikers laten weten, dat zij geïnteresseerd zijn en in contact willen treden. Betalende leden hebben ook nog het voordeel, dat zij berichten kunnen sturen naar de andere gebruiker en ook berichten kunnen ontvangen.


Contact gegevens

Geinteresseerden en gebruikers kunnen voor meer informatie contact opnemen met de klantenservice van RubensDating via het e- mail adres [email protected]. Daarnaast kan men ook contact opnemen met de klantenservice van de site middels het invullen van een contactformulier. Door op de startpagina van de site te klikken op "contact", komt het contactformulier tevoorschijn.


RubensDating Reviews

Bezoek RubensDating

Schrijf een review