REDELIJK

Redelijke site. Overzichtelijk vorm gegeven. Je kan geen zoekprofiel maken en opslaan, dat is wel lastig. Zoeken binnen een bepaalde afstand (zoals bijv. Marktplaats dat biedt) vind ik veel handiger dan zoeken op provincie. Ook is het handig als er in een rijtje mogelijkheden meerdere aangevinkt kunnen worden. Dus (fictief voorbeeld) dat je kan aanklikken soul èn jazz èn folk.
Zoals overal zijn er ook hier wat vervelende zuurpruimen en malcontenten waarvan men zich in gemoede kan afvragen waarom zij in vredesnaam staan ingeschreven. Om frustraties af te reageren? Deze types heb je overal en op sommige datingsites in veel grotere aantallen.
Je hebt de gebruikelijke keuze uit verschillende abonnementen en je kan voor ? 7,95 18 'credits' kopen. Die heb je ook wel nodig want als gratis lid kan je niets. Je bent echter wel heel snel door die 18 credits heen want ALLES kost een credit. Lid worden is dus voordeliger, maar het aantal leden, dus keuzes is tamelijk beperkt. En daar kan je dan nog een percentage van af halen die wel lid zijn maar niet serieus te nemen.

Sterke punten
Rustige, overzichtelijke site.

Zwakke punten
Geen zoekprofiel kunnen opslaan. Niet kunnen zoeken op afstand. Weinig leden.

Bezoek RubensDating Reviews over RubensDating

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over RubensDating
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden