Reviews van deze auteur

Bedoelde de Heer het zo?

Review over Christian Match

Per toeval ooit op deze site gekomen in 2007 dacht ik.

Ik kreeg contact met een leuke meid van mijn leeftijd, en hoewel zij zeer christelijk was werden onze gesprekken op msn (whatsapp bestond nog niet) erg schuinig. Ze stuurde mij zelfs een zeer pikante foto van haar en we zochten elkaar op.

Terwijl wij contact hadden, werd mijn account per abuis gesloten zonder enig commentaar van waarom. Ook de account van haar werd net als de mijne afgesloten. Zelfs 6 jaar na dato, wilde ChristianMatch mij nog geen reden geven waarom ze dit deden.

Eng gedoe, en van mij mogen ze die lidmaatschap houden.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Alles

Wat een grap

Review over RubensDating

Rubensdating heeft alles in zich om een fantastische datingwebsite te zijn. Maar is dat helaas niet. Ik heb in vier jaar tijd vier keer een date gehad, waarvan de gevolgen nogal uiteenlopend zijn.

De eerste was een Belgische, die na een tijd kwam daten. Erg gezellig en echt een leuke tijd gehad. Maar daarna nooit meer wat van haar gehoord. Jaar later bij toeval een facebook van haar, en haar man. Huh? Ze was zelfs in verwachting.

Tweede vrouw was ook super leuk en spontaan. We besloten om af te spreken. Nooit van gekomen meer. Ik had haar nog op Facebook staan, en daar zag ik na een half jaar tot mijn verbazing dat haar nieuwe vriend haar ter verloving had gevraagd. Oke, vaag allemaal.

De derde was ook heel leuk en weer heel spontaan. En er was zowaar een vonk overgesprongen. Ik vond haar leuk en zij mij. Maar opeens, echt uit het niets, wilde ze niets meer met mij te maken hebben. Contact verbroken.

De vierde maakte het helemaal bont. Na veel heen en weer kletsen, nummers uitwisselen. Toch maar een date gepland. Ik ben helemaal naar de andere kant van het land gereisd. Die avond hebben we het super gezellig gehad. Maar toen ik met haar op de trein wachtte maakte ze toch bekend dat ze niet verder met mij wou. Ja ok, dat is niet erg, we zouden zeker vrienden blijven. Wat schetst mijn verbazing. Nog geen twee dagen later, kondigd ze op Facebook aan dat ze een nieuwe vriend heeft. Schiet mij maar lek. Tot zover de dates.

De website zelf is keurig en bijna briljant in elkaar gezet. Alleen het feit dat je tegenwoordig een abonnement moet hebben om elkaar een berichtje te sturen, vind ik geldklopperij. Voorheen kon dat met credits, wat veel makkelijker was. Maar daar werd klaarblijkelijk niet genoeg mee verdiend.

Dan de vrouwen. Het aanbod is heel veel en heel uitgebreid. Maar ik moet zeggen dat ongeveer 99% van de vrouwen op RD een mega ego hebben. Want zo willen ze geen dikke tot paar pondjes meer mannen, maar atletisch en gespierd.

Ze willen dat je een goede baan hebt, en veel geld verdiend. Maar je mag blij zijn als ze uberhaupt reageren. Ga er maar van uit dat geen enkele vrouw iets terug zegt, of flirt. Deze dikke vrouwen hebben een enorm egocentrische waas omzich heen. De meeste zijn niet super knap en zien er ook vaak uit als zeekoeien. Maar verwachten wel op z'n minst een gespierde adonis, met goed gevulde portemonnee.

Sterke punten
Mooie website

Zwakke punten
Alles

Van buiten fraai, van binnen verrot

Review over RubensDating

Rubensdating oogt echt heel hip en vriendelijk. Zo hip en vriendelijk, dat je haast gaat denken dat de dames ook zo zijn. Nou gedeeltelijk.

Er zijn meer dan genoeg single vrouwen te vinden. Maar of ze vinden je te jong, of te oud. Of je bent niet gespierd genoeg, of je opleiding bevalt hen niet, of nog erger...je verdiend niet genoeg. Ik heb het allemaal meegemaakt.

Ik heb enorm veel credits vergooit, maar als puntje bij paaltje kwam reageerde de vrouwen nooit meer.

Sterke punten
Overzichtelijk
Geen fake profielen

Zwakke punten
Dikke vrouwen met een hoogheidswaanzin
Vrouwen die ook nooit terug reageren

reacties:

Review: Bedoelde de Heer het zo?

@Dirk. Dan vind ik dat heel knap van ze. Want zij stuurde mij, zonder dat ik erom vroeg een foto via msn. CM stond hier helemaal buiten.

Review: Wat een grap

Ik hang er nu al een aantal jaar rond daar. Ben niet echt op zoek. Maar het valt mij op dat na al die jaren nog steeds diezelfde vrouwen (ook die mij afwezen vanwege een opleiding ofzo) er nog steeds ook rond hangen.