Dating 2000

Dating 2000 is een volledig gratis datingsite voor vriendschap, relatie of een leuke date. Nieuw Videoberichten, Regio chatten

Informatie Dating2000

Dating2000 is een gratis datingsite voor serieuze vrijgezellen die op zoek zijn naar een date, serieuze relatie of een vriendschap. Na het inschrijven kun je gebruik te maken van de datingsite. Zo kun je singles zoeken door een oproep met een foto te plaatsen. Tevens kun je ook de oproepen en foto's van andere leden van de datingsite bekijken. Het uiterlijk van de datingsite van Dating2000.nl oogt overzichtelijk en duidelijk uit en is gebruiksvriendelijk.


Inschrijven Dating2000

Het aanmelden op Dating2000 is een gemakkelijk en binnen enkele minuten heb je een gratis datingprodiel gemaakt. 1)Ga naar de homepage van de datingsite en klik op 'word volledig gratis lid' in het menu. 2) Vul het registratieformulier in. Op dit formulier kun je aangeven naar wat je op zoek bent, enkele persoonlijke gegevens en geef je bovendien aan dat je het eens bent met de algemene voorwaarden van de datingsite. 3)Klik ‘Inschrijven’ en jouw datingprofiel wordt gelijk aangemaakt en jouw gegevens worden geregistreerd in de beveiligde database van de datingsite. Na het inschrijven kun je direct opzoek naar singles in jouw woonplaats en omgeving.


Kosten

Het gebruik van deze datingsite is geheel gratis. Er zijn geen functies waarvoor je extra hoeft te betalen.


Dating2000 App

Dating2000 heeft een mobiele applicatie. De app is gratis te downloaden en je kunt er gebruik van maken door gewoon in te loggen met de accountgegevens van je datingprofiel.


Opzeggen Dating2000

Wil je geen gebruik meer maken van de diensten van Dating2000? UItschrijven doe je in een paar eenvoudige stappen. Het opzeggen van je account bij Dating2000 mag altijd opgezegd worden. Je kunt je dus uitschrijven wanneer jij dat wil. Volg de onderstaande stappen om jouw account bij Dating2000 op te zeggen: 1) Log je bij Dating2000 met jouw gebruikersnaam en wachtwoord. 2) Ga naar jouw datingprofiel en klik op 'verwijder profiel'. Jouw datingprofiel bij Dating2000 wordt nu gelijk verwijderd. Jouw verwijderde datingprofiel is niet meer zichtbaar voor andere leden.


Betrouwbaarheid Dating2000

Een groot probleem waar veel datingsites mee geconfronteerd worden, is het feit dat er steeds meer fictieve profielen worden aangemaakt. Deze leden niet de intentie om liefde of vriendschap te vinden, maar hebben slechts een doel voor ogen. En dat doel is geld verdienen door misbruik te maken van de leden van datingsites. Een andere naam voor zulke leden is 'Catfish' genaamd naar de documentaire en gelijknamige tv-serie op MTV over de slachtoffers van zo'n digitale oplichter. De beheerders van Dating2000 controleren alle profielen op de datingsite handmatig op hun inhoud. Wanneer een datingprofiel niet wordt goedgekeurd wordt deze verwijderd. Op deze manier probeert Dating2000 het aantal fictieve profielen laag te houden. De gegevens van de leden van de datingsite worden opgeslagen in een beveiligd systeem. Na het verwijderen van jouw datingprofiel worden jouw gegevens ook verwijderd uit het systeem van Dating2000. Op deze manier wordt jouw privacy gewaarborgd door Dating2000. De profielen van leden van Dating2000 zijn alleen zichtbaar voor leden van de datingsite. Met andere woorden, je hoeft je geen zorgen te maken dat jouw datingprofiel te voorschijn komt tijdens een Google search. Dating2000 heeft geen inschrijving bij het College Bescherming Persoonsgegevens en is ook niet in het bezit van een keurmerk om de betrouwbaarheid van de datingsite te onderstrepen. Dit wil niet per definitie zeggen dat de Dating2000 een onbetrouwbare datingsite is, al kan het wel beschouwd worden als een klein minpunt met betrekking tot de betrouwbaarheid van de datingsite.


Dating 2000 Reviews

  Dating2000 is nu ChatNet

  Dating2000 bestaat niet meer, alleen nog maar als naam in het internetadres. Het is nu ChatNet.
  Inloggen met mijn e-mail of gebruikersnaam en wachtwoord gaat niet meer.
  Geen enkele e-mail van Dating2000 zelf gehad over deze verandering.
  Ik was niet meer actief op deze site die de afgelopen jaren toch maar een dooie boel was. Ik logde maar om de paar maanden even in uit nieuwsgierigheid.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Bestaat dus niet meer...

  Dating 2000 Gratis Datingsite

  Ik vind het een prima datingsite, heb er veel leuke contacten aan overgehouden.
  Ben inmiddels voorzien dank dating 2000

  Sterke punten
  Veel leden snel contact

  Zwakke punten
  Geen

  waardeloos

  Vandaag heb ik tot 2 maal toe me proberen in te schrijven op deze site. Nadat ik de mail ontvang dat ik op de link moet klikken en vervolgens dat mijn profiel gecontroleerd wordt, hoor ik niets meer. (Dus niet na de eerste poging in de ochtend en niet na de 2e poging einde middag).

  8terlangsZondervaseline!

  Rob sterf!,Wilma overlijd in je eigen schijt!de rest builenpest!Deuthgan(FAKE),wait4you(FAKE),monnemon(FAKE),daniellelove(FAKE scammer FROM CAMEROEN),vatje(FAKE),Erwin123(FAKE) Enzo kan ik nog wel n uur doorgaan!!een profiel zonder foto op n datingsite hoe dan..blind date ofzo 99.9procent fake,roblox,zelfaangemaakte profielen!!altijd Googlen op naam!! en je zult versteld staan hoe FAKE deze site wel niet is!!profiel namen waar baby,of Love in voorkomt allemaal fake!!gecontroleerde profielen toch? kapotschieten met een lach net zo lang tot dat je ijzer op ijzer hoort mot je met dit zwijnenzooitje!!!

  Zwakke punten
  Alles

  Er gebeurd helemaal niks

  Vandaag meerdere keren geprobeerd om mij in te schrijven maar tevergeefs.
  Ja, je krijgt meteen een bevestiging email. Als je er op klikt kom je op de site en daar staat de melding: Je profiel wordt door ons zo snel mogelijk gecontroleerd, je ontvangt van ons een Email zodra je profiel geactiveerd is ( gemiddelde wachttijd 30 minuten ). Nu al 23: 00 uur en nog steeds niets. Als ik probeer in te loggen staat er dat ik niet besta. Oh, nu kan ik wel inloggen, maar ik kan nog steeds niets doen omdat mijn profiel nog steeds niet is gecontroleerd.
  Kan iemand mij vertellen wat WEL een goede site is?

  Sterke punten
  Binnen 1 minuut je bevestigings-email.

  Zwakke punten
  Daarna niks meer.

  Prima site

  Ik heb mijn huidige partner via dating2000 leren kennen. Ben ooit op dating2000 terecht gekomen, eigenlijk meer om mensen te leren kennen. Nooit gedacht dat het kon via internet een partner te vinden.. De tijden die ik in de chat doorbracht heb ik altijd als zeer leuk ervaren. De admins zijn streng maar rechtvaardig en mensen die worden verwijdert , dit was nooit zonder een reden.
  De site is echt helemaal gratis en de profielen worden goed gecontroleerd, voor de controle mag je alleen chatten en meer kan je niet doen tot je profiel is goed gekeurd. Ja soms slippen er wel eens fake profielen door, maar dat kan gebeuren.

  Sterke punten
  Gratis!!! leuke chat en een goede controle van profielen.

  Zwakke punten
  Niet tegen gekomen.

  Nep zooi

  Jammer dating2000.nl maar zo werken wij niet dacht ik, ik had wat commentaar op de adverteerders en profielen daar omdat je gewoon van niemand een antwoord krijgt.
  na mijn commentaar wilde ik weer opnieuw inloggen maar helaas... zonder opgaaf van welke reden dan ook alles geblokkeerd..waarom toch???
  Of kunnen ze daar niet tegen een gegeven als..respect voor de adverteerders maar heb ook respect voor de reageerders!!!!! en daar mankeert het wle aan.
  Maar goed ik ben weg daar en ze zien mij dus ook never meer terug daar. Het is gewoon allemaal fake en nep.

  Sterke punten
  Leuke site om mee te babbelen met wie dan ook
  en ja het is gratis allemaal.

  Zwakke punten
  alleen maar zwakke punten, of ze blokkeren je gewoon als je teveel commentaar hebt...schande
  Fake profielen maar ja die vind je overal op al die datingsite's wel dus hier ook.

  mijn eerlijke ervaring

  Laat ik eerst maar positief beginnen.
  Vijf en een half jaar geleden was het een prima site. Een relatie van vijf jaar heb ik er aan over gehouden.
  Een maand geleden (mijn relatie is een half jaar geleden beëindigd) heb ik mij opnieuw ingeschreven. Nu had ik ruim twee weken contact met een dame en we stonden op het punt over te schakelen naar een normaal mailadres.
  Omdat ik de eerlijkheid zelve ben heb ik netjes geprobeerd afscheid te nemen van de rest en dating 2000 bedankt voor hun positieve bijdrage.
  Ik heb dit gedaan omdat ik niet wil dat een ander moeite doet om mij te benaderen terwijl ik voor mijn gevoel de ware heb gevonden.
  Ik heb dit zo geschreven in mijn profieltekst.
  Om anderen te beschermen krijg je de melding dat je profiel binnen een half uur word bekeken en er wordt beloofd dat je een mail krijgt als je profiel weer actief is. Op zich kan ik dit alleen maar als positief zien, echter is je profiel op dat moment voor niemand zichtbaar. Ook je toekomstige liefde ziet je profiel niet meer. Tot op dat moment nog niets aan de hand.
  Twee uur later nog steeds niets. Volledig gefrustreerd omdat je je geliefde niet meer kunt bereiken. Via contact onder op de site berichtjes gestuurd met de vraag wat er aan de hand is. Na 24 uur nog steeds geen reactie. Omdat al mijn berichten op mijn geblokkeerde profiel ook niet meer leesbaar zijn moest ik erg voorzichtig zijn. Het eerste contact met je toekomstige liefde vind ik immers heel belangrijk om terug te kunnen lezen. Nog erger is het om er achter te komen dat je profielnaam vrij is en ieder ander deze zou kunnen claimen. Dan weet je immers zeker dat je alles kwijt bent.
  Afijn, dan maar een nieuw profiel aanmaken met een gelijksoortige naam. Binnen een half uur een mail dat het profiel goedgekeurd is en direct een berichtje met uitleg gestuurd aan mijn toekomstige liefde. Of zij dit berichtje heeft ontvangen dat weet ik niet omdat kort daarna mijn nieuwe profiel spontaan was verdwenen. Bij het opnieuw aanmaken van ditzelfde profiel (de profielnaam was vrij beschikbaar) kreeg ik de melding dat dit profiel helaas is geblokkeerd.
  Vreemd is echter dat wanneer ik probeer in te loggen, ik de melding krijg dat de profielnaam niet bestaat.
  En nu maar hopen dat mijn laatste berichtje bij haar is aangekomen zodat zij contact met mij kan zoeken via mijn normale mailadres. Dit mailadres staat immers in dit laatste berichtje. Ook heb ik mijn mailadres in voorgaande berichtjes doorgegeven, echter blijft de vraag of deze berichtjes voor haar nog wel leesbaar zijn.
  Een relatiebreuk is in de meeste gevallen een ramp in je leven.
  Een nieuwe relatie benaderen is niet gemakkelijk
  Maar als je dan eindelijk zover bent dat je elkaar gaat ontmoeten en het wordt je op deze manier onmogelijk gemaakt dan weet je van narigheid niet meer wat je moet doen. Zeker als je niet weet waarom je bent geblokkeerd en er niemand reageert op je berichten aan de admin en servicedesk.
  Het was vier uur in de nacht toen ik aan dit berichtje begon, en slapen zit er voor de tweede keer op rij niet in. Waar is mijn toekomstige liefde? zou ze mij nog weten te bereiken?
  Dating 2000 ? erger kunnen wij het niet maken, wel frustrerender!!!!!!

  Voor mensen die mij kennen die weten wat mij te doen staat.
  Dit muisje krijgt nog een behoorlijk staartje!

  Sterke punten
  gratis (let wel, goedkoop is duurkoop)

  Zwakke punten
  Bij problemen zijn ze niet bereikbaar en als je eenmaal zover bent dat je eindelijk rechtstreeks contact gaat opnemen met je toekomstige geliefde dan stellen zij alles in het werk om dit tegen te gaan..
  Je profiel wordt spontaan verwijderd en je krijgt zelfs een IP ban.
  Het aantal on-line profielen wordt kunstmatig in stand gehouden.
  Dit is erg duidelijk omdat er per regio dag en nacht dezelfde profielen online zijn.
  Berichten die je verstuurd worden zelden gelezen door profielen die altijd online zijn. Er bekomt mij dan ook het gevoel dat dit nep profielen zijn.

  een grote nepzooi

  een vieze kliek met fakers
  en de moderators zijn de ergste weekend wippers
  waardeloze kutsite

  Sterke punten
  totaal niks

  Zwakke punten
  500%

  Slechte dating site

  Graag wilde ik hier even mijn ervaringen op dating 2000 plaatsen.
  Deze zijn niet al te best zoals zo vele voor mij het hebben mee gemaakt.
  Op deze site lijkt het dat je eigendom bent van de admin's cq de beheerder.
  Als je wat tegengas geeft of uitspraken doet die ze niet zinnen word je daar keihard op afgerekend.
  Of je krijgt een ban of je profiel word geblokkeerd, zonder dat je maar bericht krijgt.
  OK mag je daar alleen maar virtuele vrienden hebben word je te klos met elkaar ook dat mag er niet.
  Ik heb mede met wat andere leden een gezellige BBQ gehad zo gezellig zelf tot in de vroege uurtjes.
  Maar dat mag schijnbaar niet wat je mag niks organiseren met hun leden.
  Want zo word dat gezegd het blijkt dat de admin's en ook beheerder denken als Jelinek bent op dating 2000 dat je hun eigendom bent, dus ze accepteren geen enkele tegenspraak, op wat voor manier ook.
  Alle leden die dus mee hebben gedaan word geboycot en of geband of weggepest.
  En vraag je om duidelijkheid dat krijg je dus niet altijd ontwijkende antwoorden.
  En of je krijgt een ban.
  Ze hanteren daar regels die door admin's en ook beheerder bij regelmaat geschonden worden en leden moet zich daar wel aanhouden, dus zo krom als wat.
  Ze kunnen zich totaal niet in leven laat staan begrip tonen.
  Al met al een echte klote site sorry voor het woord maar kan even geen beteren woorden ervoor vinden.

  Sterke punten
  Sterke punt is dat ze mensen zo ontzettend kunnen negeren.
  En meten met twee maten.

  Zwakke punten
  Kunnen niet omgaan met mensen.
  Geen duidelijkheid geven op welke manier dan ook.
  Mensen zo kleineren.
  Kan zo nog wel even doorgaan maar heeft geen zin.
  Zal dus ook nooit of te nimmer mensen verwijzen naar deze site.

  Slechte dating site

  Graag wilde ik hier even mijn ervaringen op dating 2000 plaatsen.
  Deze zijn niet al te best zoals zo vele voor mij het hebben mee gemaakt.
  Op deze site lijkt het dat je eigendom bent van de admin's cq de beheerder.
  Als je wat tegengas geeft of uitspraken doet die ze niet zinnen word je daar keihard op afgerekend.
  Of je krijgt een ban of je profiel word geblokkeerd, zonder dat je maar bericht krijgt.
  OK mag je daar alleen maar virtuele vrienden hebben word je te klos met elkaar ook dat mag er niet.
  Ik heb mede met wat andere leden een gezellige BBQ gehad zo gezellig zelf tot in de vroege uurtjes.
  Maar dat mag schijnbaar niet wat je mag niks organiseren met hun leden.
  Want zo word dat gezegd het blijkt dat de admin's en ook beheerder denken als Jelinek bent op dating 2000 dat je hun eigendom bent, dus ze accepteren geen enkele tegenspraak, op wat voor manier ook.
  Alle leden die dus mee hebben gedaan word geboycot en of geband of weggepest.
  En vraag je om duidelijkheid dat krijg je dus niet altijd ontwijkende antwoorden.
  En of je krijgt een ban.
  Ze hanteren daar regels die door admin's en ook beheerder bij regelmaat geschonden worden en leden moet zich daar wel aanhouden, dus zo krom als wat.
  Ze kunnen zich totaal niet in leven laat staan begrip tonen.
  Al met al een echte klote site sorry voor het woord maar kan even geen beteren woorden ervoor vinden.

  Sterke punten
  Sterke punt is dat ze mensen zo ontzettend kunnen negeren.
  En meten met twee maten.

  Zwakke punten
  Kunnen niet omgaan met mensen.
  Geen duidelijkheid geven op welke manier dan ook.
  Mensen zo kleineren.
  Kan zo nog wel even doorgaan maar heeft geen zin.
  Zal dus ook nooit of te nimmer mensen verwijzen naar deze site.

  Dating 2000 / Dating Axa

  Hallo beste mensen die dit lezen,

  Ik laat me niet graag negatief uit maar nu moet het er toch eens van komen.
  Meld je niet aan bij Dating 2000 of dating Axa.
  Waarom zult u denken.......
  Wel Dating Axa is een zustersite van Dating 2000.
  Wat al veel beschreven word is waar, Sommigen mensen die deze site beheren maken het er niet gezelligger op.
  Ik heb een tijd terug een ip ban gekregen, omdat sommigen beheerders denken dat ik bij een bepaalde kliek hoor wat dus helemaal niet waar is.
  Maar goed, ik ben nu een paar maanden verder en wat schepte mijn verbazing ....ik kreeg een uitnodiging van Dating Axa........ tot nu toe weet ik nog steeds niet van wie maar goed.
  Dus ik denk ok, ik zal een gaan kijken en me ingeschreven.
  Een tijdje later vroeg ik of terug mocht komen naar dating2000 via de dating Axa site.
  In eerste instantie ging dit niet maar kort erna wel.
  Maar.......dit was van zeer korte duur want 24 uur later was mn ip ban weer actief en deze is nu ook actief op Dating Axa, oftewel daar kan ik ook niet meer naar toe terwijl ze me zelf uitgenodigd hebben om te komen ????
  Er zijn 4 personen op de achtergrond die de zaak regelen.
  Er zijn dr 2 die ik verdenk op zwartmakerij ten opzichte van hun eigen leden.
  De 1ste is Admin zon, wat een verschrikkelijk jaloers persoon is en de ander is Searching.
  Als je bij deze niet in de smaak valt is t vlug afgelopen op de site en krijg je vlug een ip-ban, met als gevolg dat je al je contacten in 1 keer kwijt bent.

  Mensen .......word alstublieft geen member van deze sites want t is hopeloos en er zijn geen fatsoenlijkheden te bekennen van uit de beheerders kant uit.
  Ik ben enorm kwaad op ze geworden wat eigenlijk helemaal niet in me zit.
  Verder zijn je gegevens ook niet veilig op de sites, dus ga je dr toch naartoe kun je mail uit t buitenland krijgen van mensen die je helemaal niet kent.
  Trap er dus niet in, ik hoop dat beide sites vlug ten onder zullen gaan, want t is te schandalig voor woorden wat er op de achtergrond allemaal gebeurd, en leden worden daar de dupe van.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles op beide sites.
  Zie verhaal en andere revieuws van andere personen.

  VROUWEN PAS OP!

  Dating 2000 is profile/picture collecting site. Dit houd in dat profielbeschrijvingen en vooral foto's van vrouwen worden verzameld om als lokprofiel te worden gebruikt op de bekende fake betaalsites voor mannen. Je weet wel, site's als Match.nl waar minstens 20 vrouwen per dag met jou (man) willen neuken je je helemaal geweldig vinden terwijl je een leeg profiel hebt.

  Als je, je als vrouw hier inschrijft hou er dan rekening mee dat jou foto gaat worden gebruikt op tal van dure fake dating sites om betalende mannen te lokken. Kijk dus niet raar op als je, je eigen foto weer terug ziet onder verschillende namen, leeftijden en woonplaatsen op nep-seks contact sites of email spam.

  Zielig..

  Beste, ..
  Ik had me ingeschreven op dating200! Het is/was gratis, en ik wilde het gewoon eens uitproberen.
  Dit was een middag/avond leuk. Tot ik 's avonds opnieuw in probeerde te loggen, en ik erachter kwam, dat ik, jawel, GEBLOCKEERD was..
  Zonder tekst/uitleg. Gewoon. Omdat het kan. Geblockeerd.
  Maar, omdat ik leuk contact had gehad met een aantal andere leden van deze site, besloot ik opnieuw een account aan te maken.
  NEEHOOR! Dating2000 heeft me gewoon geblockeerd.
  Ik heb dus niks aan deze contacten kunnen laten weten..
  Dus. Dating2000. Doen jullie dat voor me?!
  Stelletje *&%^$@$#!

  Ik vraag me af, ook de andere reviews lezend, waar het lef vandaan gehaald wordt..
  Zielig!

  Sterke punten
  Het is gratis. Veel (vanuit mij) leuke mensen. OPRECHTE singles.

  TOT het "team" van dating2000 zich ermee bemoeit.

  Zwakke punten
  Het blocken van..

  beheer verziek hun eigen site

  Profielen worden regelmatig gelezen,
  chat ,beheer zit er altijd op,

  Sterke punten
  Ziet er mooi uit en gratis
  zijn betere site,s.

  Zwakke punten
  Berichten worden gelezen ,je wordt er zomaar van af gegooid mannen of ik terug mocht komen geen bericht terug .
  er lafff..

  Dating 2000 Prima Datingsite

  Ik vind dating 2000 een hele goede site met serieuze singles. Dat ze leden verwijderen en blokkeren met minder goede bedoelingen is helemaal goed dat zouden meer sites moeten doen !

  Sterke punten
  Serieuze singles
  Veel leden

  Zwakke punten
  Nee

  Dating 2000 gaat de baas spelen !!!!

  Hallo beste mensen die dit lezen,

  Ik ben een jaartje ingeschreven geweest bij dating 2000.
  Over het algemeen ziet het er goed uit allemaal, maar dr zitten wel degelijk adders onder het gras.
  Ik zal er hier benoemen die ik zelf meegemaakt heb en wat dus niet correct is om mensen zo te behandelen.
  Daar gaat ie dan..... Ik had mezelf gisteren op een nieuwe andere gratis datingsite ingeschreven en dit had ik schijnbaar niet mogen doen want op ongeveer hetzelfde moment werd mij een ip-ban opgelegd van de Dating2000 site???
  Schijnbaar mag je jezelf niet ergens anders meer inschrijven als je bij hun al ingeschreven bent !!

  Ik ben van mening dat dit niet zomaar mag !

  Het klinkt gek maar het is echt gebeurd.
  Sterker nog ...het is met meedere personen gebeurd !!! Echt triest alla zielig zeg maar.
  Ik kan dus ook geen verhaal meer halen want met een ip-ban kun je de site niet eens meer openen, laat staan een berichtje sturen.
  Daar sta ik dan met mijn goed fatsoen en meteen al mn contacten kwijt......dus mensen ik raad af deze site te gaan gebruiken.

  Dan nog een stukje over de chat.......Je moet goed op je woorden letten wat je zegt in de algemene room waar iedereen kan zitten, heb je de admins tegen dan zal t niet lang duren voordat je erafgegooid word,........met andere woorden je moet bij de kliek passen.
  Op het moment dat je met iemand prive zit te chatten is t eigenlijk NIET prive omdat ze op de achtergrond mee zitten te lezen, en ach in de regeltjes van de chat vind je dit natuurlijk niet terug.
  Zelfs berichten die je typt zonder chat kunnen worden gelezen !!!
  Dit houd in .....dr is niets prive !
  Dan is de site ook niet hacker-proof.
  Je prive gegevens kunnen dus gevaar lopen, dus niet gek staan te kijken als ineens berichten uit Rusland gaat ontvangen die vrolijk schrijven je prive e-mail adres gegevens gevonden te hebben bij Dating2000.

  Nu heb ik me aangemeld op chat2date.net Is een nieuwe volledig gratis site en ben benieuwd of hier de klant wel koning is en blijft.
  De chat is in ieder geval al heel gezellig, dus nieuwe leden zijn van harte welkom.

  Als u vragen of suggesties heeft lees ik t wel hier.

  Groetjes Soefke , Ex Dating2000 member

  Sterke punten
  Gratis

  Zwakke punten
  Zie bovenstaand bericht

  Slechte Beheerders

  Ik ben 2 jaar terug op deze site me meeste vrienden van de chat kwijtgeraakt omdat ze over de groepsdate spraken op de chatbox wat niet mocht op de dating chat terwijl het toch echt een heel gezellige date was met ze allen. 2 jaar erna log ik weer eens in op de chat en krijg nieuwe vrienden en weer gaan de admins zich als zwarte kousen moreel ridders gedragen. Hierdoor blijven op die site alleen de volgschapen zonder eigen mening over. Nu hoor ik zelfs dat mensen terug kunnen komen als ze hun profiel van een nieuwe dating site verwijderen ? De mensen van deze site zijn compleet de weg kwijt. HOE halen ze het in hun hoofd om leden te dwingen om alleen op hun site aanwezig te zijn. Dit is NAZI beleid en na mijn idee zou deze site om deze reden zelfs van het net gehaald moeten worden. Dwang ,Dwaling en Bedrog zijn illegaal in Nederland zover ik op school heb geleerd. En wat hun doen is dwang dit zijn illegale bezigheden en als dit te bewijzen is door een van de leden zelfs een manier om de site van het net te halen. Ik raad deze site dus beslist niet aan want daar mag je geen character hebben noch eigen mening Dus als je niet op ja knikkers of volgschapen valt heb je qua dating niets op deze site te zoeken als waarschuwing.

  Kijk simpel weg gewoon op de site stats 90 negatieve reviews 20 positieve en zelfs tussen de positieve reviews zie je dezelfde klachten over de admins. Een van de admins is zelfs opgehouden met admin zijn op die site omdat ook hij niet meer achter het beleid van de site kon staan. Denk dat dit een hoop zegt over het beheer van deze site dat een admin er na 7 jaar ook de brui aan geeft. Ooit was het er heel gezellig nu hebben de admins de site gewoon vernietigt ,ook zulke ervaringen kom gezellig naar date4real daar gaan de gezellige lui iig verder met hun chats omdat je daar wel jezelf kan wezen.

  Sterke punten
  Veel leden op de site zelf

  Zwakke punten
  Vreselijke admins die moraal ridders blijken te zijn met Schooljuf complex.

  date4real

  Hallo lieve datingzoekende schatten,

  Wij, ex dating2000 chatters hebben trouwens een hele gezellige datingsite gevonden t.w. date4real.cc waar de admins geen frustratie's hebben.
  date4real.cc is ook geheel gratis en date4real.cc heeft dezelfde mogelijkheden.
  Dus ik zou zeggen kom je inschrijven bij date4real.cc en onderaan de pagina staat de knop voor de chat box om gezellig mee te kletsen met allemaal leuke chatters en admins van date4real.cc.

  Hoop je snel welkom te mogen heette op date4real, de gezelligste gratis datingsite die er bestaat.

  Lieve datinggroetjes van caro1960 alias carootje op date4real.cc

  Sterke punten
  gezellige chatters en admins
  geheel gratis

  Zwakke punten
  Samen staan we sterk, dus er zijn geen zwakke punten.

  Droog staande dozen van stel admin mutsen !!!

  Goedemorgen ik zat sinds december 2012 op dating2000, was iedere dag aanwezig, had het naar me zin tot een paar weken terug en chatters waar ik het goed mee kon vinden ip-ban kregen.
  Zullen ze het wel naar gemaakt hebben zult u denken, nou het is te belachelijk voor woorden want silvia en flosh noemden mekaar altijd muts en doos nooit wat van gezegd maar omdat admin zonnetje haar vent moet missen en haar doos dus droog staat raakt ze daar zo gefrustreerd door dat ze maar bepaalde dat dat niet meer mocht, en als er dan wordt gevraagd waarom niet dan krijg je ip-ban want ja je kan toch moeilijk de reden van je droge doos als verklaring geven toch.
  Dus ik ging passie, johan, silvia, flosh, vwkever missen daar kwam er achter dat ze nu op date4real.cc zitten dus ik daar heen en sommige van onze vrienden van dating2000 gevraagd om ook daar te komen chatten maar dat mag niet dus toen sloegen niet alleen bij zonnetje maar ook bij haar zus searching en wilma de stoppen door en kreeg iedereen die zich daar inschreef een ip-ban.
  1991jesse, ferry070 en marco21870 en ik dus.
  Ferry meldde mij als we ons account op date4real zouden verwijderen we weer terug mochten komen, ferry had goed woordje gedaan, heeft dus zijn account op date4real verwijderd. Marco21870
  gaat dus ook terug zo meldde hij mij.
  Wel leuk dat je zo ook mensen hun ware aard leert kennen, mensen die een stelletje droog staande dozen laat bepalen waar jij MAG chatten en op welke datingsite jij je MAG inschrijven.
  Nou searching, wilma en zonnetje laat jullie zelf eens goed neuken dan staat je doos weer vochtig ben je ook minder gefrustreerd.
  Nou stelletje gefrustreerde mutsen veel succes met jullie datingsite maar wat ons betreft mogen jullie jullie site daar stoppen waar zonnetje nooit schijnt.

  Hartelijke muts en doos groeten van caro1960

  Sterke punten
  Ze zijn heel goed in mensen ban op ip-ban geven om niks.
  De admins voelen zich God en zo gedragen ze zich ook.

  Zwakke punten
  Die site is 1 zwak zooitje bij mekaar met hun gemanipuleer en gechanteer.

  beter dan dating2000

  als oude lid van dating 2000, wat jammer door de admin's daar word verpest....die iedereen weg jaagt en om de haverklap ban en ip-ban geven.
  heb ik een top site gevonden date4real wat geheel gratis is en een leuke site is beter dan dating2000.
  ik raad dating2000 aan iedereen af en ga er niet heen...begin is leuk maar ze lezen je berichten en prive berichten die je stuurt...en ze leggen je op wat je wel of niet mag zeggen.
  ga naar date4real ben er zins kort lid daar en is een top site...dus kom allen dan maken we er een gezellig boel van.

  dating2000 boe!!!
  date4real toppie!!!

  Rechtvaardig

  Goede avond Lezers van dit revieuw ik heb me uitgeschreven bij Dating2000 daar ik zie dat het niet meer rechtvaardig toegaat op de chat, na 7 jaar Admin tezijn geweest. De site Dating2000 is een top site. Maar raad iedereen af op de chat tegaan zolang als er geen ander belijd op de chat is Groet Harry111 en wens iedereen succes met date.

  Sterke punten
  Gratis

  Zwakke punten
  Admins op de chat.

  ip-ban om niks

  zins begin oktober zat ik bij dating2000....en zat vak in de groeps chat en was altijd gezellig...geen problemen niks, heb iedereen met respect behandelt en in hun waarde gelaten. tot er aantal vrienden en vrienden een ban kregen en niet meer op de chat konden komen wat ik echt jammer vind.
  dus ik zeg, de lol is er vanavond wel af op de chat doei laters..binnen seconde ban en daarna ip-ban....alleen om dat er een admin zonnetje genaamd het niet zint. aan de leden ligt het niet was altijd onwijs gezellig even veel lol.
  maar door een admin die daar rond banjert en te kort komt in bed denk ik....de boel saboteert en volwassen als kleuter wilt behandelen.
  je stuur een berichtje drie keer en je krijgt geen reactie of uitleg enz enz. dus mensen ik raad jullie aan sla dating2000 over er zijn betere site's het verdient niet eens 1 ster
  ik zal de groep missen jammer dat ik hun nummers niet heb

  Sterke punten
  groeps chat

  Zwakke punten
  admind voornamelijk genaamt zonnetje.
  het beheer.
  het mee lezen van je berichten en prive mailtjes.
  ja mag niet je mening geven of een opmerking maken als je ergens niet mee eens bent.
  ze bepalen wat je wel of niet mag zeggen.

  .

  .

  Sterke punten
  .

  Zwakke punten
  .


Bezoek Dating 2000

Schrijf een review