Dating 2000 - 180 Reviews

Last updated: 25 oktober 2020
Dating 2000 Logo

19.2% aanbevolen, 180 Reviews

 1. Dating 2000 informatie
 2. Informatie Dating2000
 3. Inschrijven Dating2000
 4. Kosten
 5. Dating2000 App
 6. Opzeggen Dating2000
 7. Betrouwbaarheid Dating2000
 8. Dating 2000 Reviews
 9. Schrijf ook een review over Dating 2000

Niet tevreden over Dating 2000? Probeer dan eens FotoDate.

Dating 2000 informatie

Dating 2000 is een volledig gratis datingsite voor vriendschap, relatie of een leuke date. Nieuw Videoberichten, Regio chatten

Dating 2000 Details

Hits: 14230

URL: http://dating2000.nl/

Categorieën: Gratis Dating

Reviews: 180

Informatie Dating2000

Dating2000 is een gratis datingsite voor serieuze vrijgezellen die op zoek zijn naar een date, serieuze relatie of een vriendschap. Na het inschrijven kun je gebruik te maken van de datingsite.
Zo kun je singles zoeken door een oproep met een foto te plaatsen. Tevens kun je ook de oproepen en foto's van andere leden van de datingsite bekijken.

Het uiterlijk van de datingsite van Dating2000.nl oogt overzichtelijk en duidelijk uit en is gebruiksvriendelijk.

Inschrijven Dating2000

Het aanmelden op Dating2000 is een gemakkelijk en binnen enkele minuten heb je een gratis datingprodiel gemaakt.

1)Ga naar de homepage van de datingsite en klik op 'word volledig gratis lid' in het menu.
2) Vul het registratieformulier in. Op dit formulier kun je aangeven naar wat je op zoek bent, enkele persoonlijke gegevens en geef je bovendien aan dat je het eens bent met de algemene voorwaarden van de datingsite.
3)Klik ‘Inschrijven’ en jouw datingprofiel wordt gelijk aangemaakt en jouw gegevens worden geregistreerd in de beveiligde database van de datingsite.

Na het inschrijven kun je direct opzoek naar singles in jouw woonplaats en omgeving.

Kosten

Het gebruik van deze datingsite is geheel gratis. Er zijn geen functies waarvoor je extra hoeft te betalen.

Dating2000 App

Dating2000 heeft een mobiele applicatie. De app is gratis te downloaden en je kunt er gebruik van maken door gewoon in te loggen met de accountgegevens van je datingprofiel.

Opzeggen Dating2000

Wil je geen gebruik meer maken van de diensten van Dating2000? UItschrijven doe je in een paar eenvoudige stappen. Het opzeggen van je account bij Dating2000 mag altijd opgezegd worden. Je kunt je dus uitschrijven wanneer jij dat wil.

Volg de onderstaande stappen om jouw account bij Dating2000 op te zeggen:

1) Log je bij Dating2000 met jouw gebruikersnaam en wachtwoord.
2) Ga naar jouw datingprofiel en klik op 'verwijder profiel'.

Jouw datingprofiel bij Dating2000 wordt nu gelijk verwijderd. Jouw verwijderde datingprofiel is niet meer zichtbaar voor andere leden.

Betrouwbaarheid Dating2000

Een groot probleem waar veel datingsites mee geconfronteerd worden, is het feit dat er steeds meer fictieve profielen worden aangemaakt. Deze leden niet de intentie om liefde of vriendschap te vinden, maar hebben slechts een doel voor ogen. En dat doel is geld verdienen door misbruik te maken van de leden van datingsites. Een andere naam voor zulke leden is 'Catfish' genaamd naar de documentaire en gelijknamige tv-serie op MTV over de slachtoffers van zo'n digitale oplichter.

De beheerders van Dating2000 controleren alle profielen op de datingsite handmatig op hun inhoud. Wanneer een datingprofiel niet wordt goedgekeurd wordt deze verwijderd. Op deze manier probeert Dating2000 het aantal fictieve profielen laag te houden.

De gegevens van de leden van de datingsite worden opgeslagen in een beveiligd systeem. Na het verwijderen van jouw datingprofiel worden jouw gegevens ook verwijderd uit het systeem van Dating2000. Op deze manier wordt jouw privacy gewaarborgd door Dating2000. De profielen van leden van Dating2000 zijn alleen zichtbaar voor leden van de datingsite. Met andere woorden, je hoeft je geen zorgen te maken dat jouw datingprofiel te voorschijn komt tijdens een Google search.

Dating2000 heeft geen inschrijving bij het College Bescherming Persoonsgegevens en is ook niet in het bezit van een keurmerk om de betrouwbaarheid van de datingsite te onderstrepen.
Dit wil niet per definitie zeggen dat de Dating2000 een onbetrouwbare datingsite is, al kan het wel beschouwd worden als een klein minpunt met betrekking tot de betrouwbaarheid van de datingsite.


Maak nu een gratis account aan op Dating 2000

Dating 2000 reviews (180):

Dating 2000 - Dating 2000 Gratis Datingsite

2

Review:
Ik vind het een prima datingsite, heb er veel leuke contacten aan overgehouden.
Ben inmiddels voorzien dank dating 2000

Sterke punten:
Veel leden snel contact

Zwakke punten:
Geen

Rob beveelt Dating 2000 aan bij vrienden/bekenden

Dating 2000 - waardeloos

8

Review:
Vandaag heb ik tot 2 maal toe me proberen in te schrijven op deze site. Nadat ik de mail ontvang dat ik op de link moet klikken en vervolgens dat mijn profiel gecontroleerd wordt, hoor ik niets meer. (Dus niet na de eerste poging in de ochtend en niet na de 2e poging einde middag).

Dating 2000 - 8terlangsZondervaseline!

2

Review:
Rob sterf!,Wilma overlijd in je eigen schijt!de rest builenpest!Deuthgan(FAKE),wait4you(FAKE),monnemon(FAKE),daniellelove(FAKE scammer FROM CAMEROEN),vatje(FAKE),Erwin123(FAKE) Enzo kan ik nog wel n uur doorgaan!!een profiel zonder foto op n datingsite hoe dan..blind date ofzo 99.9procent fake,roblox,zelfaangemaakte profielen!!altijd Googlen op naam!! en je zult versteld staan hoe FAKE deze site wel niet is!!profiel namen waar baby,of Love in voorkomt allemaal fake!!gecontroleerde profielen toch? kapotschieten met een lach net zo lang tot dat je ijzer op ijzer hoort mot je met dit zwijnenzooitje!!!

Zwakke punten:
Alles

8terlangs! beveelt Dating 2000 NIET aan bij vrienden/bekenden

Dating 2000 - Er gebeurd helemaal niks

6

Review:
Vandaag meerdere keren geprobeerd om mij in te schrijven maar tevergeefs.
Ja, je krijgt meteen een bevestiging email. Als je er op klikt kom je op de site en daar staat de melding: Je profiel wordt door ons zo snel mogelijk gecontroleerd, je ontvangt van ons een Email zodra je profiel geactiveerd is ( gemiddelde wachttijd 30 minuten ). Nu al 23: 00 uur en nog steeds niets. Als ik probeer in te loggen staat er dat ik niet besta. Oh, nu kan ik wel inloggen, maar ik kan nog steeds niets doen omdat mijn profiel nog steeds niet is gecontroleerd.
Kan iemand mij vertellen wat WEL een goede site is?

Sterke punten:
Binnen 1 minuut je bevestigings-email.

Zwakke punten:
Daarna niks meer.

Thunder beveelt Dating 2000 NIET aan bij vrienden/bekenden

Dating 2000 - Prima site

0

Review:
Ik heb mijn huidige partner via dating2000 leren kennen. Ben ooit op dating2000 terecht gekomen, eigenlijk meer om mensen te leren kennen. Nooit gedacht dat het kon via internet een partner te vinden.. De tijden die ik in de chat doorbracht heb ik altijd als zeer leuk ervaren. De admins zijn streng maar rechtvaardig en mensen die worden verwijdert , dit was nooit zonder een reden.
De site is echt helemaal gratis en de profielen worden goed gecontroleerd, voor de controle mag je alleen chatten en meer kan je niet doen tot je profiel is goed gekeurd. Ja soms slippen er wel eens fake profielen door, maar dat kan gebeuren.

Sterke punten:
Gratis!!! leuke chat en een goede controle van profielen.

Zwakke punten:
Niet tegen gekomen.

gewoon beveelt Dating 2000 aan bij vrienden/bekenden

Dating 2000 - Nep zooi

0

Review:
Jammer dating2000.nl maar zo werken wij niet dacht ik, ik had wat commentaar op de adverteerders en profielen daar omdat je gewoon van niemand een antwoord krijgt.
na mijn commentaar wilde ik weer opnieuw inloggen maar helaas... zonder opgaaf van welke reden dan ook alles geblokkeerd..waarom toch???
Of kunnen ze daar niet tegen een gegeven als..respect voor de adverteerders maar heb ook respect voor de reageerders!!!!! en daar mankeert het wle aan.
Maar goed ik ben weg daar en ze zien mij dus ook never meer terug daar. Het is gewoon allemaal fake en nep.

Sterke punten:
Leuke site om mee te babbelen met wie dan ook
en ja het is gratis allemaal.

Zwakke punten:
alleen maar zwakke punten, of ze blokkeren je gewoon als je teveel commentaar hebt...schande
Fake profielen maar ja die vind je overal op al die datingsite's wel dus hier ook.

harry beveelt Dating 2000 NIET aan bij vrienden/bekenden

Dating 2000 - mijn eerlijke ervaring

6

Review:
Laat ik eerst maar positief beginnen.
Vijf en een half jaar geleden was het een prima site. Een relatie van vijf jaar heb ik er aan over gehouden.
Een maand geleden (mijn relatie is een half jaar geleden beëindigd) heb ik mij opnieuw ingeschreven. Nu had ik ruim twee weken contact met een dame en we stonden op het punt over te schakelen naar een normaal mailadres.
Omdat ik de eerlijkheid zelve ben heb ik netjes geprobeerd afscheid te nemen van de rest en dating 2000 bedankt voor hun positieve bijdrage.
Ik heb dit gedaan omdat ik niet wil dat een ander moeite doet om mij te benaderen terwijl ik voor mijn gevoel de ware heb gevonden.
Ik heb dit zo geschreven in mijn profieltekst.
Om anderen te beschermen krijg je de melding dat je profiel binnen een half uur word bekeken en er wordt beloofd dat je een mail krijgt als je profiel weer actief is. Op zich kan ik dit alleen maar als positief zien, echter is je profiel op dat moment voor niemand zichtbaar. Ook je toekomstige liefde ziet je profiel niet meer. Tot op dat moment nog niets aan de hand.
Twee uur later nog steeds niets. Volledig gefrustreerd omdat je je geliefde niet meer kunt bereiken. Via contact onder op de site berichtjes gestuurd met de vraag wat er aan de hand is. Na 24 uur nog steeds geen reactie. Omdat al mijn berichten op mijn geblokkeerde profiel ook niet meer leesbaar zijn moest ik erg voorzichtig zijn. Het eerste contact met je toekomstige liefde vind ik immers heel belangrijk om terug te kunnen lezen. Nog erger is het om er achter te komen dat je profielnaam vrij is en ieder ander deze zou kunnen claimen. Dan weet je immers zeker dat je alles kwijt bent.
Afijn, dan maar een nieuw profiel aanmaken met een gelijksoortige naam. Binnen een half uur een mail dat het profiel goedgekeurd is en direct een berichtje met uitleg gestuurd aan mijn toekomstige liefde. Of zij dit berichtje heeft ontvangen dat weet ik niet omdat kort daarna mijn nieuwe profiel spontaan was verdwenen. Bij het opnieuw aanmaken van ditzelfde profiel (de profielnaam was vrij beschikbaar) kreeg ik de melding dat dit profiel helaas is geblokkeerd.
Vreemd is echter dat wanneer ik probeer in te loggen, ik de melding krijg dat de profielnaam niet bestaat.
En nu maar hopen dat mijn laatste berichtje bij haar is aangekomen zodat zij contact met mij kan zoeken via mijn normale mailadres. Dit mailadres staat immers in dit laatste berichtje. Ook heb ik mijn mailadres in voorgaande berichtjes doorgegeven, echter blijft de vraag of deze berichtjes voor haar nog wel leesbaar zijn.
Een relatiebreuk is in de meeste gevallen een ramp in je leven.
Een nieuwe relatie benaderen is niet gemakkelijk
Maar als je dan eindelijk zover bent dat je elkaar gaat ontmoeten en het wordt je op deze manier onmogelijk gemaakt dan weet je van narigheid niet meer wat je moet doen. Zeker als je niet weet waarom je bent geblokkeerd en er niemand reageert op je berichten aan de admin en servicedesk.
Het was vier uur in de nacht toen ik aan dit berichtje begon, en slapen zit er voor de tweede keer op rij niet in. Waar is mijn toekomstige liefde? zou ze mij nog weten te bereiken?
Dating 2000 ? erger kunnen wij het niet maken, wel frustrerender!!!!!!

Voor mensen die mij kennen die weten wat mij te doen staat.
Dit muisje krijgt nog een behoorlijk staartje!

Sterke punten:
gratis (let wel, goedkoop is duurkoop)

Zwakke punten:
Bij problemen zijn ze niet bereikbaar en als je eenmaal zover bent dat je eindelijk rechtstreeks contact gaat opnemen met je toekomstige geliefde dan stellen zij alles in het werk om dit tegen te gaan..
Je profiel wordt spontaan verwijderd en je krijgt zelfs een IP ban.
Het aantal on-line profielen wordt kunstmatig in stand gehouden.
Dit is erg duidelijk omdat er per regio dag en nacht dezelfde profielen online zijn.
Berichten die je verstuurd worden zelden gelezen door profielen die altijd online zijn. Er bekomt mij dan ook het gevoel dat dit nep profielen zijn.

Chris beveelt Dating 2000 NIET aan bij vrienden/bekenden

Dating 2000 - een grote nepzooi

0

Review:
een vieze kliek met fakers
en de moderators zijn de ergste weekend wippers
waardeloze kutsite

Sterke punten:
totaal niks

Zwakke punten:
500%

rob beveelt Dating 2000 NIET aan bij vrienden/bekenden

Dating 2000 - Slechte dating site

0

Review:
Graag wilde ik hier even mijn ervaringen op dating 2000 plaatsen.
Deze zijn niet al te best zoals zo vele voor mij het hebben mee gemaakt.
Op deze site lijkt het dat je eigendom bent van de admin's cq de beheerder.
Als je wat tegengas geeft of uitspraken doet die ze niet zinnen word je daar keihard op afgerekend.
Of je krijgt een ban of je profiel word geblokkeerd, zonder dat je maar bericht krijgt.
OK mag je daar alleen maar virtuele vrienden hebben word je te klos met elkaar ook dat mag er niet.
Ik heb mede met wat andere leden een gezellige BBQ gehad zo gezellig zelf tot in de vroege uurtjes.
Maar dat mag schijnbaar niet wat je mag niks organiseren met hun leden.
Want zo word dat gezegd het blijkt dat de admin's en ook beheerder denken als Jelinek bent op dating 2000 dat je hun eigendom bent, dus ze accepteren geen enkele tegenspraak, op wat voor manier ook.
Alle leden die dus mee hebben gedaan word geboycot en of geband of weggepest.
En vraag je om duidelijkheid dat krijg je dus niet altijd ontwijkende antwoorden.
En of je krijgt een ban.
Ze hanteren daar regels die door admin's en ook beheerder bij regelmaat geschonden worden en leden moet zich daar wel aanhouden, dus zo krom als wat.
Ze kunnen zich totaal niet in leven laat staan begrip tonen.
Al met al een echte klote site sorry voor het woord maar kan even geen beteren woorden ervoor vinden.

Sterke punten:
Sterke punt is dat ze mensen zo ontzettend kunnen negeren.
En meten met twee maten.

Zwakke punten:
Kunnen niet omgaan met mensen.
Geen duidelijkheid geven op welke manier dan ook.
Mensen zo kleineren.
Kan zo nog wel even doorgaan maar heeft geen zin.
Zal dus ook nooit of te nimmer mensen verwijzen naar deze site.

Dating 2000 - Slechte dating site

0

Review:
Graag wilde ik hier even mijn ervaringen op dating 2000 plaatsen.
Deze zijn niet al te best zoals zo vele voor mij het hebben mee gemaakt.
Op deze site lijkt het dat je eigendom bent van de admin's cq de beheerder.
Als je wat tegengas geeft of uitspraken doet die ze niet zinnen word je daar keihard op afgerekend.
Of je krijgt een ban of je profiel word geblokkeerd, zonder dat je maar bericht krijgt.
OK mag je daar alleen maar virtuele vrienden hebben word je te klos met elkaar ook dat mag er niet.
Ik heb mede met wat andere leden een gezellige BBQ gehad zo gezellig zelf tot in de vroege uurtjes.
Maar dat mag schijnbaar niet wat je mag niks organiseren met hun leden.
Want zo word dat gezegd het blijkt dat de admin's en ook beheerder denken als Jelinek bent op dating 2000 dat je hun eigendom bent, dus ze accepteren geen enkele tegenspraak, op wat voor manier ook.
Alle leden die dus mee hebben gedaan word geboycot en of geband of weggepest.
En vraag je om duidelijkheid dat krijg je dus niet altijd ontwijkende antwoorden.
En of je krijgt een ban.
Ze hanteren daar regels die door admin's en ook beheerder bij regelmaat geschonden worden en leden moet zich daar wel aanhouden, dus zo krom als wat.
Ze kunnen zich totaal niet in leven laat staan begrip tonen.
Al met al een echte klote site sorry voor het woord maar kan even geen beteren woorden ervoor vinden.

Sterke punten:
Sterke punt is dat ze mensen zo ontzettend kunnen negeren.
En meten met twee maten.

Zwakke punten:
Kunnen niet omgaan met mensen.
Geen duidelijkheid geven op welke manier dan ook.
Mensen zo kleineren.
Kan zo nog wel even doorgaan maar heeft geen zin.
Zal dus ook nooit of te nimmer mensen verwijzen naar deze site.

Spinnekehans beveelt Dating 2000 NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Dating 2000

 • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
 • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Dating 2000 aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Dating 2000 aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Dating 2000


Home » Gratis Dating » Dating 2000