Reviews van deze auteur

mijn eerlijke ervaring

Review over Dating 2000

Laat ik eerst maar positief beginnen.
Vijf en een half jaar geleden was het een prima site. Een relatie van vijf jaar heb ik er aan over gehouden.
Een maand geleden (mijn relatie is een half jaar geleden beëindigd) heb ik mij opnieuw ingeschreven. Nu had ik ruim twee weken contact met een dame en we stonden op het punt over te schakelen naar een normaal mailadres.
Omdat ik de eerlijkheid zelve ben heb ik netjes geprobeerd afscheid te nemen van de rest en dating 2000 bedankt voor hun positieve bijdrage.
Ik heb dit gedaan omdat ik niet wil dat een ander moeite doet om mij te benaderen terwijl ik voor mijn gevoel de ware heb gevonden.
Ik heb dit zo geschreven in mijn profieltekst.
Om anderen te beschermen krijg je de melding dat je profiel binnen een half uur word bekeken en er wordt beloofd dat je een mail krijgt als je profiel weer actief is. Op zich kan ik dit alleen maar als positief zien, echter is je profiel op dat moment voor niemand zichtbaar. Ook je toekomstige liefde ziet je profiel niet meer. Tot op dat moment nog niets aan de hand.
Twee uur later nog steeds niets. Volledig gefrustreerd omdat je je geliefde niet meer kunt bereiken. Via contact onder op de site berichtjes gestuurd met de vraag wat er aan de hand is. Na 24 uur nog steeds geen reactie. Omdat al mijn berichten op mijn geblokkeerde profiel ook niet meer leesbaar zijn moest ik erg voorzichtig zijn. Het eerste contact met je toekomstige liefde vind ik immers heel belangrijk om terug te kunnen lezen. Nog erger is het om er achter te komen dat je profielnaam vrij is en ieder ander deze zou kunnen claimen. Dan weet je immers zeker dat je alles kwijt bent.
Afijn, dan maar een nieuw profiel aanmaken met een gelijksoortige naam. Binnen een half uur een mail dat het profiel goedgekeurd is en direct een berichtje met uitleg gestuurd aan mijn toekomstige liefde. Of zij dit berichtje heeft ontvangen dat weet ik niet omdat kort daarna mijn nieuwe profiel spontaan was verdwenen. Bij het opnieuw aanmaken van ditzelfde profiel (de profielnaam was vrij beschikbaar) kreeg ik de melding dat dit profiel helaas is geblokkeerd.
Vreemd is echter dat wanneer ik probeer in te loggen, ik de melding krijg dat de profielnaam niet bestaat.
En nu maar hopen dat mijn laatste berichtje bij haar is aangekomen zodat zij contact met mij kan zoeken via mijn normale mailadres. Dit mailadres staat immers in dit laatste berichtje. Ook heb ik mijn mailadres in voorgaande berichtjes doorgegeven, echter blijft de vraag of deze berichtjes voor haar nog wel leesbaar zijn.
Een relatiebreuk is in de meeste gevallen een ramp in je leven.
Een nieuwe relatie benaderen is niet gemakkelijk
Maar als je dan eindelijk zover bent dat je elkaar gaat ontmoeten en het wordt je op deze manier onmogelijk gemaakt dan weet je van narigheid niet meer wat je moet doen. Zeker als je niet weet waarom je bent geblokkeerd en er niemand reageert op je berichten aan de admin en servicedesk.
Het was vier uur in de nacht toen ik aan dit berichtje begon, en slapen zit er voor de tweede keer op rij niet in. Waar is mijn toekomstige liefde? zou ze mij nog weten te bereiken?
Dating 2000 ? erger kunnen wij het niet maken, wel frustrerender!!!!!!

Voor mensen die mij kennen die weten wat mij te doen staat.
Dit muisje krijgt nog een behoorlijk staartje!

Sterke punten
gratis (let wel, goedkoop is duurkoop)

Zwakke punten
Bij problemen zijn ze niet bereikbaar en als je eenmaal zover bent dat je eindelijk rechtstreeks contact gaat opnemen met je toekomstige geliefde dan stellen zij alles in het werk om dit tegen te gaan..
Je profiel wordt spontaan verwijderd en je krijgt zelfs een IP ban.
Het aantal on-line profielen wordt kunstmatig in stand gehouden.
Dit is erg duidelijk omdat er per regio dag en nacht dezelfde profielen online zijn.
Berichten die je verstuurd worden zelden gelezen door profielen die altijd online zijn. Er bekomt mij dan ook het gevoel dat dit nep profielen zijn.

reacties:

Review: mijn eerlijke ervaring

Stan, bedankt voor je reactie.
Ik heb het nieuwe profiel inderdaad aangemaakt vanaf hetzelfde ip adres.
En ik weet ook hoe je dit kunt oplossen.
Echter heb ik het vermoeden dat alle berichtjes die je verstuurd op een andere wijze worden bekeken door de toezichthouders dan je normaliter van hen zou mogen verwachten. Ik krijg zelfs het idee dat ze het leuk vinden om mensen die er bijna zijn dwars te liggen. Het zou mij dan ook niets verbazen als ze helemaal niet zoveel leden hebben als dat ze doen voorkomen. dit blijkt maar weer aan het vaste groepje profielend dat 24 uur per dag zeven dagen per week online is.
Jouw oplossing is de makkelijke weg.
Ik kies echter voor de eerlijke maar wel veel moeilijkere weg.
Mijn eerste stappen zijn het netjes vragen wat er aan de hand is (zes keer in 24 uur) het aanschrijven van de eigenaar van het domein op zijn privé email. en uiteraard mijn verhaal naar buiten brengen op dit soort sites.
Maar ook daar houd het bij mij niet mee op.
Dating 2000 krijgt van mij alle aandacht. Aandacht zoals zij verdienen.
Ik vind het overigens jammer dat niemand anders dit doet want als je de koppen bij elkaar steekt dan behoort dit soort leedvermaak door beheerders binnenkort tot het verleden. Net als al die andere sites die de zaak belazeren.
Een kleine start heb ik al gemaakt. ook al is dit nog wat meer gericht op sexdatingsites. kijk maar eens naar mijn uitleg op sexspecial.nl
Misschien dat ik maar eens wat aandacht moet gaan besteden aan dit soort zogenaamde nette datingsites. Vuilspel.nl lijkt mij een mooie naam. en dit domein is bij toeval van mij hi hi. net als achterbaks.nl.

Chris

Review: mijn eerlijke ervaring

Beste Dirk,

Ik heb mijn mailadres al doorgegeven maar ik weet dus niet of de berichten die zij heeft ontvangen nog door haar zijn te lezen.
Het is alleen niet leuk als ze kijkt en mij niet meer vind.

Wellicht dat zij nog contact opneemt, maar dat wachten met onzekerheid is gewoon niet leuk.
Ik heb overigens bij SIDN nagekeken wie de houder is van de domeinnaam en geprobeerd hem persoonlijk een mail te sturen. Helaas blijk dat mailadres niet meer in gebruik te zijn. Dus heb ik de technische beheerder gemaild met het verzoek om een contactmogelijkheid te creëren.
Mocht dit niet lukken dan dien ik een formele klacht in bij SIDN.
Het is namelijk wettelijk verplicht om op welke wijze dan ook als domeinnaamhouder bereikbaar te zijn.

zijn er nog mensen die persoonlijke gegevens hebben over dating2000 ?
En wie helpt mij om een eerlijke site op te zetten.
Een site die alle andere sites overbodig maken.

Chris

Review: Dating 2000 gaat de baas spelen !!!!

Beste Soefke,

Ik zal je volledig ondersteunen in je belevingen op dating 2000.
Het is een zeer arrogant groepje idioten die denken dat zij de dienst uit maken.
Hieronder mijn beleving en reactie.
Dat ze mensen (of het nu mannen of vrouwen zijn) bannen dat vind ik een goede zaak.
Maar als ze mensen bannen die serieus zijn zonder opgave van reden dat vind ik zeer asociaal.
Eerst even iets over mij zelf..
Er is geen enkele sexueel getinde opmerking gemaakt
Er zijn zelfs geen viriuele kusjes gegeven
we zijn altijd netjes geweest
5,5 jaar geleden mijn eerste vriendin via dating 2000 ontmoet
een relatie van vijf jaar (dit was in de tijd dat dating 2000 wel fatsoensnormen kende)
Op de shat ben ik nog nooit geweest dus al mijn contacten waren privé
Na een paar weken een mailadres doorgegeven (of deze is aangekomen is mij niet bekend). in mijn bericht een website adres door gegeven van mijn eigen onderneming, gewoon om haar te laten weten wat ik doe. overigens heeft deze website niets van doen met welke vorm van dating dan ook.
Omdat ik de site zou verlaten (het contact zou verder via de privé mail gaan) netjes mijn profieltekst aangepast met de melding niet meer beschikbaar te zijn en mijn dank uitgesproken naar dating 2000 Mijn profiel zou binnen 30 minuten worden gecontroleerd.
Na 2 uur nog steeds geen profiel terug.
diverse berichtjes gestuurd naar de admin / beheerders en al wat mogelijk is met de vraag wat er aan de hand is. Wat dat aan gaat ben ik netjes, open en eerlijk zodat daar niets op aan te merken is. Helaas geen enkele reactie en ook het e-mailadres van de domeinnaamhouder bestaat niet. uiteindelijk maar een mail gestuurd aan de technisch beheerder van de hostingprovider.
Nu maar afwachten wat er gebeurd. Mijn toekomstige relatie heb ik niet meer gehoord.
Ik weet dus ook niet of zij mijn oude berichten nog kan lezen en mijn privé mailadres weet.
Als je op deze wijze met mensen omgaat dan heb je toch echt te maken met beheerders die het leuk vinden om mensen te krenken tot in het diepste van hun hart.

Ik ben boos, teleurgesteld en in alle staten. niet om de ban, maar wel om het feit dat je niet weet waarom.

Over de site zelf:
In een regio zijn altijd dezelfde(12) profielen 24 uur per dag 7 dagen per week online.
Mijn toekomstige relatie was er een van, terwijl de andere 11 nimmer reageren op verzoeken, berichten of wat dan ook. Dit kan ik slechts verklaren omdat ze er gewoon niet zijn. Zij lezen dus ook nooit de berichten die ik en stuur.
Ruim vijf jaar geleden kon ik binnen twee dagen kiezen uit vijf vrouwen.
Leek wel een beetje op boer zoekt vrouw. toen hadden ze nog heel veel leden en waarschijnlijk ook fatsoenlijke moderators.
Tegenwoordig heeft bijna iedereen een ban.(zeker als zijnde een man)
Wel maken ze veel reclame voor commerciële datingsites.
Datingsites die ten koste van alles alleen maar uit zijn op je geld.
De vraag is alleen, hoe krijg je mensen van een gratis datingsite naar een betaalde datingsite? Het magische toverwoord om dit te bereiken is ban, bannen op het moment dat de relatie bijna tot stand is gekomen. het perfecte moment om iemand over te halen omdat hij toch al zeer gefrustreerd is.
Dating 2000 een gratis datingsite?
weet u het antwoord?
nou ik wel.

Voor mij is de kous nog niet af.
Dit muisje krijgt nog een behoorlijk (juridisch) staartje.
Misschien wordt het tijd voor eerlijke dating, gratis of tegen kostprijs.
Open communicatie tussen gebruiker en moderator.
Wellicht wordt het tijd voor dating 2015 ?

Tot spoedig op Dating 2015

Chris
stichting consumentenhulp i/o
[email protected]

Review: Oplichting

vreemd dat er zo weinig menen zijn die iets willen doen aan deze oplichtingspraktijken, zeker als je weet hoeveel slachtoffers er voor veel geld de boot in zijn gegaan. Ik zelf zou er op het moment dat het mij zou gebeuren alles voor over hebben om dit gajes aan te pakken. Mij heeft het nog geen € 10,-- gekost om een onderzoek te doen naar deze praktijken. Inmiddels heb ik de eerste stap gezet in de goede richting. Wie helpt mij om de tweede stap te zetten? Kijk maar eens op sexspecial.nl of vuilspel.nl (/blog)

Chris

Review: Oplichting

Beste Rob,
Had dit tientje maar aan mij gegeven, dan had ik er wat leuks mee kunnen doen zoals het opzetten van een sexdatingsite waar je gratus contact kunt leggen met niemand. ja, niemand, want dat is de realiteit. Kijk maar eens op de site in mijn vorige bericht. hier vind je een heel klein beetje informatie over verschillende oplichting sites. Binnenkort zal ik mijn onderzoek afronden.Hierna ga ik ditb probleem proberen aan te pakken. Zijn er toevallig mensen (gedupeerden die samen met mij de strijd durven aan te gaan?

Chris
stichting consumentenhulp i/o

ps. Ik heb nog een meisje uit nederland die ver weg zit voor haar overleden vader. Het is nog niet bekend hoe oud ze is, maar ze kan de rekening van haar hotel niet betalen en vraagt om € 150,-- . op zich is dit maar een scheintje vergeleken met de rest. zo heb ik nog in de aanbieding een vaatwasser van 36 jaar uit amsterdam die op dit moment voor 14 dagen verblijt in Maleisïe. helaas is haar baas in de meinen gevallen en zij vraagt een bijdrage van € 800,--.
I heb haar maar gemaild dat het overmaken van bedragen onder de € 1000,-- meer kost om het over te maken dan dat het uiteindelijk opleverd. En zo heb ik er nog wel een paar in de aanbieding. op zich is dit een leuke bezigheid waar je je engels goed mee kunt verbeteren. Ik zie het dan ook als een goede toevoeging op mijn Curuclicum Vitea (engels schrijven) ruim voldoende.
Kijk wel goed uit, want anders zou een cursus Engels bij een professionele instelling wel eens goedkoper kunnen zijn.

Review: Oplichting

Dating 2000 is volgens mij nog steeds een gratis site. hier heb ik vol succes mijn vriendin vier jaar geleden ontmoet.
Ik heb onderzoek gedaan op een aantal datingsites. en wil hier een korte uitleg geven.
Allereerst zijn ze er allemaal op gericht om jou je geld uit je zak te kloppen.
maar hoe werkt dat nu?
Een datinsite beginnen zonder profielen dat weerkt niet omdat er niemand zich in schrijft. Conclusie is dat je eerst profielen moet hebben. (kip en ei verhaal.
Hierdoor moet elke site beginnen met nepprofielen. deze nepprofielen worden gewoon te koop aangeboden en voor nog geen € 100,-- heb je zo'n 350 nep-profielen. Je bent dus bijna wel verplicht om te beginnen met oplichting.
Als het geld met bergen binnen stroomt dan ga je er naar leven. en je wilt steeds meer. De (tijdelijke) oplichter wordt een echte oplichter.
Ze nemen mensen in dienst die voor € 0.20 cent thuis berichtjes zitten te beantwoorden. De rest is voor de eigenaar van de website.
Om al mijn resultaten hier bekend te maken daar heb ik hel veel ruimte voor nodig, maar een leuk voorbeeld is de site vrouwen daten gratis.
vrouwen daten gratis en mannen hebben meer keuze.
Mijn vriendin meld zich aan als vrouw.
ze wil een berichtje sturen aan een man en wordt geconfronteerd met credits kopen. We leggen contact met de beheerder en die vraagt een kopie van een legitimatie bewijs (iets wat te sterkste wordt afgeraden omdat daar veel misbruik van wordt gemaakt) conclusie: er is geen enkele vrouw die hier gebruik van maakt. en dat is nu juist wat deze oplichters willen. een gratis datende vrouw zou immers alleen maar betalende slachtoffers weg halen van de site.
Ik zou zelf graag een stuk of wat van deze sites willen opzetten tegen kostprijs.
1 cent per berichtje of € 1,-- per jaar moet volgens mij voldoende zijn.
Maar ook ik loop tegen het probleem aan dat ik eeerst profielen moet hebben om aandacht te trekken. Maar bij voldoende belangstelling zal ondergetekende zeker een aantal van dit soort (bijna gratis) sites op willen zetten.
Nep-profielen is voor mij geen optie.
Wie heeft voor mij de juiste oplossing.
De formule (doelstelling die ik voor ogen heb)
kostendekkend een site op zetten.
De winst (kleine bedragen) omzetten in nieuwe sites.
Net zolang doorgaan met sites opzetten zodat er niets meer over blijft voor de oplichters. Uiteindelijk heb ik mijn doel bereikt.
Ik heb al wat voorbereidingen getroffen op sexspecial.nl en vuilspel.nl
Zie ook het blog op vuilspel.nl/blog.
Deze sites zijn nog in ontwikkel stadium, maar er zal zeker meer informatie op komen en uiteraard een werkende datingsite.zonder (nep) profielen.
Wie helpt mij aan echte profielen?
Chris

Stichting consumentenhulp i/o

Review: Oplichting

Beste Rob,

ik had nog een site waar je gratis terecht kunt, maar ik moet even kijken op een andere computer welke dit is. nadeel van deze site is echter dat ze r erg lang over doen om je profiel te controleren. in die tussentijd kun je wel een mailadres in je welkomstboodschap plaatsen die er dan ongeveer een week blijft staan.
Hier maken veel oplichters dankbaar gebruik van.
En wat die vliegticket betreft heb ik ook wel wat ervaring opgedaan met een Russin. een prachtige meid om te zien maar had al heel veel moeite om haar visum te regelen. Toen ze naar Nederland wilde komen vroeg ze wel of ik haar vliegticket wilde betalen. Ik vond dit geen probleem en vroeg haar adres zodat ik de ticket naar haar toe kon sturen. Maar dat was natuurlijk niet de bedoeling. De ticket moest ze kopen bij het reisbureau die ook haar visum zou regelen. Ze vroeg hiervoor iets van € 700,--. dezelfde ticket koste in Nederland op dat moment ongeveer € 325,--. n ongeveer 50 mailtjes en een goede cursus Engels heb ik maar afscheid van haar (of hem) genomen.

In totaal zit ik op meer dan 30 van dit soort oplichters. en het gaat zo maar door.

sucsex
Chris

Review: Oplichting

Beste allemaal,

Zoals al eerder vermeld heb ik onderzoek gedaan naar verschillende dating en sexdating sites. Ik ben geen overheid en hoef mij dan ook niet aan allerlei domme regels te houden. Zodoende kan ik gelukkig alles zeggen wat ik wil.
in mijn onderzoek is naar voren gekomen dat er geen eerlijke srxdatingsites bestaan. een klein voorbeeld vind je op sexspecial.nl waar je mijn conversaties met de oplichters ongecensureerd kunt terug lezen.
Zelfs de grote datingsites als Lexa houden er vreemde praktijken op na. zo bieden zij een full membership aan voor bedrag X en vertellen je daarna dat je beter nog iets extra's kan nemen om werkelijk resultaat te boeken. In mijn visie is Full member toch echt iets dat volledigs moet zijn.

I ben op zoek naar slachtoffers die de koppen bij elkaar willen steken en deze praktijken een halt toe roepen. Dit is heel goed moelijk en het kost bijna niets.

Wie o wie helpt mij

Chris

Review: Oplichting

Flirtbericht, ja, wat zal ik zeggen?
Laat ik het zo stellen dat ze nog niet voorkomen in de top 10 van oplichters die ik inmiddels heb kunnen samenstellen.
Het onderzoek behartigt een peride van vier maanden en loopt nog steeds.
Hieruit is de volgende top 3 van oplichters samengesteld.
Matchworld aan kop met 4652 dames die gek op mij zijn.
Team VDG op een trweede plaats met 1521 dames
en op de derde plaats Discrete contacten met 1190 dames binnen vier maanden.
Help!!!! wie helpt mij om al deze dames tevreden te stellen.
Dit onderzoek is begonnen in oktober 2014.
Het door mij gebruikte profiel is bewust onaantrekkelijk gemaakt.
Geen hond die met mij het bed zou willen delen.
Wat als eerste opvalt is het enorme aantal reacties. soms wel meer dan 50 op één dag.
Als je de site niet meer bezoekt dan loopt het aantal reacties terug naa bijna niets.
Eénmaal de site weer bezocht en je bent weer voor twee weken een super kanjer waar honderden vrouwen graag het bed willen delen.
Of ik daadwerkelijk zo'n kanjer ben dat laat ik even in het midden. Maar mijn profiel is in elk geval niet uitnodigend voor en gezonde dame.
Hieruit blijkt maar weer dat een computer geen enkel menselijk gevoel kent.
Aangezien iedereen zich beperkt tot het uiten van zijn frustratie op dit soort sites zal er nooit iets veranderen. De oplichter vult zijn zakken en het slachtoffer tuint er tekens opnieuw in.
Is dit nu ons wakker Nederland?