8terlangsZondervaseline!

8terlangsZondervaseline!

Rob sterf!,Wilma overlijd in je eigen schijt!de rest builenpest!Deuthgan(FAKE),wait4you(FAKE),monnemon(FAKE),daniellelove(FAKE scammer FROM CAMEROEN),vatje(FAKE),Erwin123(FAKE) Enzo kan ik nog wel n uur doorgaan!!een profiel zonder foto op n datingsite hoe dan..blind date ofzo 99.9procent fake,roblox,zelfaangemaakte profielen!!altijd Googlen op naam!! en je zult versteld staan hoe FAKE deze site wel niet is!!profiel namen waar baby,of Love in voorkomt allemaal fake!!gecontroleerde profielen toch? kapotschieten met een lach net zo lang tot dat je ijzer op ijzer hoort mot je met dit zwijnenzooitje!!!

Zwakke punten
Alles

Bezoek Dating 2000 Reviews over Dating 2000

reacties

Als je achterlangs wil zonder vaseline moet je bij kinky.nl zijn. Ga naar naar de link uitgebreid zoeken. Kies bij mogelijkheden voor anaal. Wil je zonder condoom kies dan voor bare seks. Je kunt soms een dame vinden die in haar kont geneukt wil worden zonder condoom, Het kost wel geld maar je krijgt wel waar voor je geld en als je zonder condoom wilt een SOA souvenir.

Als jij een achterstallig onderhouden roestige greep vastgeragd wil hebben in je zwaar seniele tumorkop klap dan eerst maar onder een landbouwmachine waar niet soms maar altijd automatisch je stumperige mongole lichaampje vaststaat tussen de assen en het motorblok het fijne daarvan is dat er geen geluidsoverlast voor de chauffeur is omdat hij gewoon het idee heeft over een hoopje beschimmelde de hengst diaree rijd dus ook niet achterom hoeft te kijken als ze lachend over de stukken carcass van je staan te zeiken win win actief zeg maar. Ps:en ik druk het nog netjes uit dat scheelt ook weer natuurlijk lopend stukje botkanker

Bezoek Dating 2000 Reviews over Dating 2000

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Dating 2000
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden