Reviews van deze auteur

Slechte Beheerders

Review over Dating 2000

Ik ben 2 jaar terug op deze site me meeste vrienden van de chat kwijtgeraakt omdat ze over de groepsdate spraken op de chatbox wat niet mocht op de dating chat terwijl het toch echt een heel gezellige date was met ze allen. 2 jaar erna log ik weer eens in op de chat en krijg nieuwe vrienden en weer gaan de admins zich als zwarte kousen moreel ridders gedragen. Hierdoor blijven op die site alleen de volgschapen zonder eigen mening over. Nu hoor ik zelfs dat mensen terug kunnen komen als ze hun profiel van een nieuwe dating site verwijderen ? De mensen van deze site zijn compleet de weg kwijt. HOE halen ze het in hun hoofd om leden te dwingen om alleen op hun site aanwezig te zijn. Dit is NAZI beleid en na mijn idee zou deze site om deze reden zelfs van het net gehaald moeten worden. Dwang ,Dwaling en Bedrog zijn illegaal in Nederland zover ik op school heb geleerd. En wat hun doen is dwang dit zijn illegale bezigheden en als dit te bewijzen is door een van de leden zelfs een manier om de site van het net te halen. Ik raad deze site dus beslist niet aan want daar mag je geen character hebben noch eigen mening Dus als je niet op ja knikkers of volgschapen valt heb je qua dating niets op deze site te zoeken als waarschuwing.

Kijk simpel weg gewoon op de site stats 90 negatieve reviews 20 positieve en zelfs tussen de positieve reviews zie je dezelfde klachten over de admins. Een van de admins is zelfs opgehouden met admin zijn op die site omdat ook hij niet meer achter het beleid van de site kon staan. Denk dat dit een hoop zegt over het beheer van deze site dat een admin er na 7 jaar ook de brui aan geeft. Ooit was het er heel gezellig nu hebben de admins de site gewoon vernietigt ,ook zulke ervaringen kom gezellig naar date4real daar gaan de gezellige lui iig verder met hun chats omdat je daar wel jezelf kan wezen.

Sterke punten
Veel leden op de site zelf

Zwakke punten
Vreselijke admins die moraal ridders blijken te zijn met Schooljuf complex.

Vragen prive info

Review over Knuz

Ik heb deze site geprobeerd Maar bij inschrijven vragen ze gewoon om je postcode. Ik raad iedereen dus ook af om op deze site te gaan. Later las ik op het net dat ze de beveiliging open hadden staan waardoor de gegevens van leden dus openbaar zijn geweest. Deze gegevens kunnen ook express gelekt zijn zodat ze een excuus hadden om hun informatie bestand te kunnen verkopen. Met postcode is alle info verkrijgbaar en kan een fout persoon creditcards op jou naam halen en dan zit jij met het gedonder Russishe sites staan vol met adres gegevens van anders die te koop zijn voor deze creditcard oplichting. Postcodes zijn totaal overbodig want de site hoord zelf gewoon codes te maken voor provincies om zo de leden in zoekopdrachten aan elkaar te linken Dat dit gedaan wordt door middel van je echte postcode is gewoon een gevaar voor u privacy. Dus raad het ten strengste af om op deze site te gaan

Sterke punten
geen kunnen vinden

Zwakke punten
Gebrekkige beveiliging , en ze vragen privacy gevoelige info bij inschrijving.

reacties:

Review: Eraf gekickt

Ik heb hetzelfde vond het er wel grappig. Was in chat in gesprek en wou een foto van mezelf laten zien om een dame te vragen wat ze van die foto vond. blote borst maar gewoon met spijkerbroek aan. Wordt ik er ineens uit gegooid. Krijg email dat ik me account moet bewerken omdat ze die foto aanstootgevend vinden. Geen probleem dan haal ik hem er wel gewoon af denk ik. Staat in mail van hun ga naar je account en maak de foto prive. Maar ik krijg dus ook gewoon die Forbidden te zien en kan me profiel dus niet eens editen. Dit valt me erg tegen van de site en ik snap er ook niets van waarom dit zo gedaan wordt. Ik had al wel wat aardige mensen ontmoet op de site. Dus zal later nog eens proberen in te loggen anders mail ik iemand van het beheer want ik had zelfs al een tip gegeven aan de site waar de beheerder blij mee was. Dus al ben je een vriendelijk persoon je ligt er daar zo uit. Dus mijn tip vraag gelijk een email als je daar iemand ontmoet dan raak je je contact ook niet gelijk kwijt. Geven ze hun email niet weet je gelijk dat ze een nep account zijn of niet geïnteresseerd genoeg. Jammer dat het zo bot gaat want verder wordt er goed gemodereerd op de site. Sex praatjes en dat overdreven gedoe zijn niet geaccepteerd. Maar wel een beetje erg preuts als een blote borst al te is voor de site. Het is toch ONS account lezers kiezen er zelf voor om onze foto's te bekijken. Als geslachtsdelen te zien zijn dan ben ik het er kompleet mee eens tis geen porno site. Maar ik ben trots dat ik geen bierpens heb en ik neem aan dat ook vrouwen graag een figuur zien. Dus beetje TE preuts Dating2000. Ik hoop dat ze dit ooit gaan veranderen want ik wed dat deze manier van leden behandelen een hoop leden kost. Lijkt wel of ik weer op school zit met me 38 jaar ! Maak een inschatting fout en je krijgt meteen straf in de vorm van een ban ,beetje kinderachtig niet ?