Reviews van deze auteur

date4real

Review over Dating 2000

Hallo lieve datingzoekende schatten,

Wij, ex dating2000 chatters hebben trouwens een hele gezellige datingsite gevonden t.w. date4real.cc waar de admins geen frustratie's hebben.
date4real.cc is ook geheel gratis en date4real.cc heeft dezelfde mogelijkheden.
Dus ik zou zeggen kom je inschrijven bij date4real.cc en onderaan de pagina staat de knop voor de chat box om gezellig mee te kletsen met allemaal leuke chatters en admins van date4real.cc.

Hoop je snel welkom te mogen heette op date4real, de gezelligste gratis datingsite die er bestaat.

Lieve datinggroetjes van caro1960 alias carootje op date4real.cc

Sterke punten
gezellige chatters en admins
geheel gratis

Zwakke punten
Samen staan we sterk, dus er zijn geen zwakke punten.

Droog staande dozen van stel admin mutsen !!!

Review over Dating 2000

Goedemorgen ik zat sinds december 2012 op dating2000, was iedere dag aanwezig, had het naar me zin tot een paar weken terug en chatters waar ik het goed mee kon vinden ip-ban kregen.
Zullen ze het wel naar gemaakt hebben zult u denken, nou het is te belachelijk voor woorden want silvia en flosh noemden mekaar altijd muts en doos nooit wat van gezegd maar omdat admin zonnetje haar vent moet missen en haar doos dus droog staat raakt ze daar zo gefrustreerd door dat ze maar bepaalde dat dat niet meer mocht, en als er dan wordt gevraagd waarom niet dan krijg je ip-ban want ja je kan toch moeilijk de reden van je droge doos als verklaring geven toch.
Dus ik ging passie, johan, silvia, flosh, vwkever missen daar kwam er achter dat ze nu op date4real.cc zitten dus ik daar heen en sommige van onze vrienden van dating2000 gevraagd om ook daar te komen chatten maar dat mag niet dus toen sloegen niet alleen bij zonnetje maar ook bij haar zus searching en wilma de stoppen door en kreeg iedereen die zich daar inschreef een ip-ban.
1991jesse, ferry070 en marco21870 en ik dus.
Ferry meldde mij als we ons account op date4real zouden verwijderen we weer terug mochten komen, ferry had goed woordje gedaan, heeft dus zijn account op date4real verwijderd. Marco21870
gaat dus ook terug zo meldde hij mij.
Wel leuk dat je zo ook mensen hun ware aard leert kennen, mensen die een stelletje droog staande dozen laat bepalen waar jij MAG chatten en op welke datingsite jij je MAG inschrijven.
Nou searching, wilma en zonnetje laat jullie zelf eens goed neuken dan staat je doos weer vochtig ben je ook minder gefrustreerd.
Nou stelletje gefrustreerde mutsen veel succes met jullie datingsite maar wat ons betreft mogen jullie jullie site daar stoppen waar zonnetje nooit schijnt.

Hartelijke muts en doos groeten van caro1960

Sterke punten
Ze zijn heel goed in mensen ban op ip-ban geven om niks.
De admins voelen zich God en zo gedragen ze zich ook.

Zwakke punten
Die site is 1 zwak zooitje bij mekaar met hun gemanipuleer en gechanteer.

reacties: