Reviews van deze auteur

prima site

Review over Knuz

Een datingsite die beweert gratis te zijn, die ook echt gratis is wat betreft de mogelijkheden, waar je bij andere datingsites (zoals RP, Lexa, Be2) voor moet betalen.
Overzichtelijk, ziet er niet zo flitsend uit als andere sites maar dat is ook niet nodig ;)
Het aantal fake/malafide profielen zijn in tegenstelling tot andere sites minimaal aanwezig, ze zijn er wel, maar zo overduidelijk dat je echt een plaat voor je hoofd moet hebben om dat niet door te hebben.
Bij rapporteren van deze profielen wordt er echt op snel tempo gehandeld door het team van knuz, mijn complimenten daarvoor!
Net als elke andere site heeft Knuz de mogelijkheid om standaardberichtjes te sturen, knuzkus volgens mij. Die functionaliteit had er wel uit mogen worden gelaten, gezien geen enkele vrouw die wil ontvangen, wat ook in veel profielen te lezen valt, een persoonlijk bericht wordt altijd meer gewaardeerd. Alleen beetje jammer dat er zelden de moeite wordt genomen om daar op te reageren vanuit de kant van de dames, zelfs niet door gebruik te maken van de functionaliteit om met 2 keer te klikken met de muis aan te geven dat er geen interesse is vanuit de andere kant. Dat heeft niets met de site zelf te maken, maar met de houding van veel vrouwen.
Geen ingewikkelde persoonlijkheidstesten, die nergens over gaan, gewoon simpel een profiel aanmaken en gratis berichten versturen en lezen, bezoekersstatistieken bekijken.....en dan maar gewoon kijken wat er van komt.

Sterke punten
-Gratis
-Overzichtelijk
-Controle op fake/malafide profielen
-Snelle reactie van het team van knuz
-Prima zoek en uitgebreide zoekfunctie

Zwakke punten
-Geen zwakke punten wat betreft de site zelf of het team wat erachter zit
-De houding van veel vrouwen daarentegen laat veel te wensen over

reacties:

Review: liefde

Goh, betaalt dat nou een beetje goed, fake reviews schrijven? als je dan toch geloofwaardig over wil komen doe dan onder dezelfde naam door blijven schrijven als je 1e review, die net zo belachelijk is als deze.
Thumbs down dus voor je.

Review: Alle alleenstaande mama's verzaaamelen

Bedoel je qua filteren dat het op het profiel goed wordt weergegeven? Soms gebeurt het idd dat bij het veranderen van het profiel het aantal kinderen niet goed wordt weergegeven.

Of....bedoel je filteren dat je vrouwen/dames wil zoeken die geen kinderen hebben? Tip.....uitgebreid zoeken..... ;) staat het gewoon bij....het aantal kinderen waar je zoekopdracht aan dient te voldoen

Review: Alle alleenstaande mama's verzaaamelen

@ Dirk

Er staat toch ook echt dit "Nou gun ik mensen alle geluk mochten ze inderdaad een kind hebben, maar er zou een instelling moeten zijn om die eruit te kunnen filteren. Ik heb namelijk al een moeder."

En die fout zit al heel lang in die site......

Review: Alle alleenstaande mama's verzaaamelen

@ Dirk, maakt niet uit joh. Maar hoe bedoel je 2 fouten? Want filteren kan namelijk wel. Ik refereerde wat betreft die fout op die site, naar dat het soms wordt aangegeven dat iemand een kind heeft, terwijl dat niet zo is en desbetreffende persoon krijgt het niet gewijzigd (soms).

Review: KN(E)UZ

Al die activiteiten, organisaties en datingsites kunnen wel werken. At least, een gedeelte daarvan (breek me de mond niet open over bepaalde sites o_O), echter is het wel afhankelijk van de houding, inzet, eerlijkheid, communicatie en fatsoen van beide geslachten naar elkaar. Dat zijn dingen die hedendaags zo ver uit elkaar liggen dat de meeste mensen al raar staan te kijken bij het benoemen ervan, volgens mij weten sommige niet eens meer wat het is en hoe het toegepast kan worden o_O en ach verder, weet je, heb er vaak genoeg over geschreven......zoals het er aan toe gaat op datingsites nu is gewoon echt puur kansloos.

Review: rare types

Tja, komt aardig overeen met mijn ervaringen op knuz en datingsites algeheel, hoewel knuz er wel uitspringt qua doelgroep. Niets ten nadele van de website zelf, die doet het qua functionaliteiten prima en is natuurlijk gratis. Alleen lijkt het inderdaad een verzamelplaats voor vrouwen met een zo mooi genoemd "rugzakje."

-Vrouw, dakloos, 2 kinderen, mishandeld, drugsverslaafd,
-Vrouw, anorexia-verleden, persoonlijkheidsproblematiek, "open en eerlijk praten.....wat is dat?"
-Vrouw: eetstoornis, manisch-depressief, werkloos.
-Vrouw: werkloos, begeleid wonen (psychiatrische begeleiding), kind (zonder dat te vermelden bij het profiel).

.....Moet ik doorgaan? Kan nog wel even doorgaan namelijk o_O
En ze kwamen op het begin allemaal heel leuk over, contact liep geweldig, alleen zodra je voorbij die 1e fase heen bent, dan komt het verleden naar voren en wordt er verwacht dat je alles in het werk stelt om hun serieus te nemen, te luisteren, begrip te tonen, te helpen.....maar o wee als je 1 woord zegt wat mogelijk verkeerd kan vallen. WW3 is er niets bij vergeleken dan....


Klinkt allemaal erg negatief, ik heb er echter nog wel vertrouwen in (of is het naïeve hoop) dat er ook normale vrouwen tussen zitten, alleen is dat volgens mij zoeken naar een zandkorrel in de sahara.

Review: Van ��n kant

Volgens mij heb je je punt wel gemaakt hoor, wat betreft gedrag en houding van dames op datingsites. Heb je nog op- en of aanmerkingen op de website zelf vraag ik me af?

Review: Van ��n kant

Kan je dan niet beter een blog beginnen? Ipv de sectie van knuz op deze site vol te spammen met je ervaringen, wat als gevolg heeft dat nieuwe bezoekers eerst langs tig van jouw "reviews" moeten gaan alvorens ze bij een review komen die daadwerkelijk over de site gaat.

Oh en wat betreft de negatieve ervaringen......been there, done that, brought back a postcard.....

Review: Geen enkele resultaat na jaren lid te zijn geweest

Als datingsites zouden werken..........een contradictie op zichzelf.
Even afgezien van de gratis datingsites, welke in de minderheid zijn vergeleken met de betaalde sites, hebben betaalde datingsites er echt geen belang in dat
singles (vrouwen) hun oh zo grote idealistische fantasie-achtige aan-alle-verwachtingen-eisen-criteria-voldoenende (als dat al een woord is) liefde tegen komen. Dan gaan ze namelijk van de site af, wat inhoudt dat ze geen geld meer investeren in dure abonnementen en wordt er geen omzet/winst meer gemaakt.

Oh en knuz is niet echt een datingsite meer, maar meer een communitysite.

Review: Site werkt wel, contact maken wat minder

De online-indicatie klopt ook niet. Zodra een profiel een bericht ontvangt, dan wordt het als dusdanig geregistreerd ofzo dat het profiel ook de onlinestatus wordt gegeven. Een foutje in de site/programma waar ze al enkele tijd mee worstelen en kennelijk dus nog steeds geen oplossing voor hebben gevonden.
Het kan dus zomaar zijn dat je een bericht naar iemand stuurt, waarbij aangegeven wordt dat het profiel die dag nog online is geweest, terwijl in werkelijkheid diegene mogelijk al maanden niet heeft ingelogd.

Verder niets mis met de site, prima gratis functionaliteiten en snelle reactie van de webmaster of team wat erachter zit, echter die bug is zeer irritant.

Review: Zuur

Tja wat hier nu op te zeggen? Laat ik positief beginnen: ik heb leuke dates en contacten gehad via knuz, there, I've said it. Niet alle vrouwen zijn zoals in de meeste reviews (en ook in degene die ik geschreven heb :p) beschreven wordt.

Ik heb daarentegen wel enkele ???? en kanttekeningen bij wat stukken in je review.

"Ik zoek een beetje niveau en een beetje originaliteit." Dat is iets wat zo'n beetje elke vrouw volgens mij verwacht op een datingsite. Echter.....speaking from personal experience; naarmate je meer en meer berichten verstuurd naar vrouwen, waarvan de inhoud gebaseerd is op hetgeen in het profiel staat en er een originele "humoristische" draai aan wordt gegeven, gepoogd wordt enigszins creatief en origineel uit de hoek te komen.................waarbij er niks, nada, noppes qua reactie op komt (is geen verplichting btw...), dan wordt je daar na verloop van tijd wel moe van. Waarom zoveel energie en tijd steken in een bericht waar toch geen reactie op komt, is dan vaak de gedachte. Gewoon een simpel berichtje & als er wederzijdse interesse in dan kan er wel een leuk contact opgebouwd gaan worden............

"Maar ik vind het jammer dat er zo gehakt wordt op vrouwen die blijkbaar weten wat ze willen in het leven. "................weten wat ze willen in het leven heeft echt geen ene bal te maken met gevoel en emotie. Ff kort door de bocht. Het is echt al zo lang bekend dat de zogeheten voorkeuren, eisen, criteria die mensen hanteren op datingsites, als sneeuw voor de zon verdwijnen als mensen elkaar in het echt tegenkomen ipv op een datingsite.. Uitstraling, aanvoelend vermogen, rl-klik en contact perhaps?? (foto's zeggen wat dat betreft gewoon echt helemaal niets :p).

"Jullie weten niet wat ze allemaal hebben meegemaakt en met hoeveel minder ze in het verleden genoegen hebben moeten nemen." Dat is een aanname die je dus doet voor de volledige vrouwelijke populatie op datingsites of knuz in particular? Bijzonder zeg.........

Verder kan ik me aansluiten bij je vermelding dat de site op zich gewoon goed werkt, wat betreft zijn functionaliteiten, niets op aan te merken wat dat betreft.

Review: Zuur

Het is geen aanname die je doet, okay. Dan komt het over als dat je het als een feit presenteert, lijkt me zeer bijzonder om dat te kunnen doen.

En tja, op een gegeven moment kom je op een punt dat je of op het frustratiepunt blijft hangen ergo beter weg kan gaan van een datingsite, of je aanvaardt het en gaat gewoon verder met een andere insteek so to speak, echter wil dat niet zeggen dat een kritische blik verdwijnt :p ;)

Have fun iig daar met al je wensen, eisen, voorkeuren en criteria :p :p ;) ;)

Review: Redelijke site met problematische vrouwen

Herkenbare review, hoewel ik graag eerder een euro zou willen krijgen voor elk profiel op Knuz waarin staat "vraag het maar, just ask, blablabla, heb je vragen? stel ze maar." En graag 5 euro voor elk profiel met zo'n tekst en dan zonder profielfoto.

Ik zou nog kunnen toevoegen dat niet elk profiel die ik daar ben tegen gekomen, overeenkomt met hetgeen je schrijft, echter geef je zelf al aan dat het een (groot) deel van de vrouwen betreft.......kan me daar alleen maar bij aansluiten.

@anoniem: je reactie heeft me toch wat ?? opgeleverd. "degene die laag-geschoolde heeft het altijd moeilijk maar zijn wel de slimste" Que??
Verder kom je behoorlijk bevooroordeeld over wat betreft hoog-geschoolde mannen. Nu wil ik best begrijpen dat hun manier van schrijven, praten en denken ver buiten jouw vermogens ligt, maar om ze nu gelijk allemaal ervan te betichten dat ze getrouwd zijn en een ander zoeken.....come on zeg.
Verder is je reactie echt ontzettend lastig te lezen, ik mag hopen dat je profiel daar niet op dezelfde manier is opgebouwd.

Review: ook iets positiefs

En hoe kom je na 3 jaar op dato, erop om een review over deze site, die als zeer frauduleus, corrupt en eerlijk gezegd zijn er geen woorden voor om deze site te omschrijven (een levenslange gevangenisstraf voor het complete team wat daarachter zit, in Peru, Zuid-Afrika of welk 3-wereldsland dan ook, is nog te mild voor ze) , te schrijven?

Review: ook iets positiefs

Tja, okay, dank je voor je toelichting. Vervelend dat je nog steeds dus spam-mail krijgt, maar is niet anders.

Review: over knuzz ?

Even een meerledige reactie ;)

-Echt super voor je dat je je vriendin hebt leren kennen via Knuz & dat het dus kennelijk nog steeds goed loopt :D

-Waarom, als je al een leuke vriendin hebt, kijk je af en toe nog op knuz? (is nieuwsgierigheid mijnerzijds).

-Kan je review niet op de homepage van Knuz worden neergezet? Echt unglaublich, wat kan ik me vinden in je observaties van de dames die er al tig jaren op zitten.

Review: Geen verkeerde site

wahahahaha, hoeveel namen, leeftijden en geslachten heb en ben jij wel niet joh :p oftewel: fuck off met je fake review :p dieptrieste bloedzuiger die je er bent

Review: erg slechte ervaring

Hmm....normaliter ben ik heel sceptisch als er een reactie, bij een review, komt vanuit de datingsite zelf. Echter kan ik, gezien mijn eigen ervaring op Singlesplace, niets anders dan me aansluiten bij hetgeen wordt aangegeven door de Webmaster zelf. Ik heb zelden meegemaakt (eigenlijk alleen bij Knuz en Singlesplace) dat vragen zo snel worden beantwoord, dat er ook toegegeven wordt dat er fouten/bugs in de site zitten, maar dat daar ook aan wordt gewerkt. Dat je de ervaring hebt dat mensen geband worden, tja dat is vervelend voor je, maar daar zal vast een gegronde reden achter zitten

Review: erg slechte ervaring

Okay wtf mensen :s o_O

Het gaat hier om een ban, en de kennelijke afhandeling/omgang ermee, van en op een gratis datingsite. Unglaublich zeg, wat kan er een drukte over worden gemaakt, het is niet alsof je een duur abonnement had afgesloten (zoals bij Parship, Be2 ofzo) en toen geband bent (ergo: geld kwijt). Get over it, move on, ga door naar de volgende datingsite, ga in de zandbak spelen, whatever...

Beste Hotstuff: ik stel voor dat je je aanmeldt bij Dating2000 (mocht die site ooit weer eens online komen), dan kan je meemaken hoe het is als prive-berichten en chats echt worden mee gelezen en je willekeurig zomaar wordt geband (met ip-block erbij). Ik kan je verzekeren dat je reacties vanuit dat team wel kan vergeten.

Respect voor de reactie(s) van Singlesplace-team, kunnen meerdere sites van leren om op deze manier open te reageren.

Review: Totaal niet serieus

En wat is je puint of doel met het schrijven een 2e review, die basically niets toevoegt aan je vorige review & daarbij niet over de site zelf gaat, maar over het gedrag van vrouwen (welk zich afspeelt op elke datingsite, ergo het is en blijft zoeken naar die welbekende zandkorrel in de sahara)

Review: Totaal niet serieus

M'n gedachten gaan vaak sneller dan ik kan typen :P omg wat een spelfouten: corrigering: "en wat is je PUNT met het schrijven VAN een 2e review....."

Review: Totaal niet serieus

Tja....ik kan me aan de ene kant die ergernis wel voorstellen, heb het zelf ook ervaren (like every other man on a datingsite). Vraag is of je met een dame die zich zo opstelt en zo'n houding aanneemt, en kennelijk geen enkel zelfkennis noch zelf-inzicht heeft, wil mengen of iets mee beginnen. Het is en blijft zoeken naar een speld in een hooiberg, iets wat een stuk makkelijker (voor je gevoel) gaat als je je over die ergernis heen kan zetten. De datingwereld, en bijbehorende onbeschofte, asociale omgangsvormen en normen, kan je niet veranderen, wel de manier waarop je er zelf in staat en mee omgaat ;)

Review: Dating2000

Kan me voorstellen dat je niets te klagen hebt, gezien de site er al geruime tijd uit ligt vanwege aanpassingen aan de software :p

Review: Opeens stoppen de e-mails

Tja....de zogeheten Silent Treatment......een welbekend fenomeen in het internetdatingwereldje (en daarbuiten ook off cuz)........ik vermoed dat je een roepende in de woestijn bent, die never gehoord zal worden door de dames. Dit vergt namelijk enige zelfreflectie en fatsoen van hun kant, met de enkele uitzondering daar gelaten, ontbreekt het wat dat betreft gewoon echt bij de dames

Review: Ban 404

en de voorwaarde is dat je geen prive-gegevens uit mag wisselen??

Review: Kiik eens naar de oudere reacties

Tja what to say, je omschrijft het mijns inziens heel treffend (even afgezien van de enkele zeldzame dames die niet alleen beoordelen op weinig-relevante dingen waaronder de foto), het is echter ook een herhaling van argumenten (die op deze site al heel vaak naar voren zijn gehaald). Waarbij ik niet verwacht dat daar in afzienbare tijd enige verandering in zal komen. Gezien de huidige (consumptie)maatschappij, waarbij elke vorm van zelf-reflectie ontbreekt, zie ik het niet gebeuren dat vanuit de dames een verandering in hun patroon/selectiegedrag zal komen op datingsites o_O

Review: Knuz

"De meeste intelligente mannen waarvan ik dacht dat ze serieus waren, wilden alleen het pakketje en vergeten verder te kijken naar mij als persoon. "

Sorry maar daar moet ik even op reageren. Ik ga niet het complete mannelijke geslacht verdedigen, ik kan namelijk alleen voor mezelf spreken, maar het is toch echt terdege mijn ervaring dat vrouwen precies zo handelen, ergo niet kijkend naar de persoon, maar alleen naar het uiterlijk.
Daarbij heeft Knuz wel een behoorlijke stap vooruit gemaakt trouwens, gezien je nu bij berichten gelijk een foto te zien krijgt van degene die het bericht heeft verstuurd. Scheelt de dame in kwestie weer veel tijd, ze hoeft het bericht niet eens te openen, maar kan gelijk al de man beoordelen c.q. afrekenen op zijn foto.

Maar goed, het is eigenlijk een herhaling van eerder genoemde argumenten/feiten/kijk op datingsites, kan er weinig anders aan toevoegen dat het jammer is van de weinige dames (en mannen) die wel serieus zijn en verder kunnen kijken dan alleen het uiterlijk, zoekende naar een zoutkorreltje in de sahara is het eigenlijk wel.....

Dat we digitaal veel kieskeuriger worden is allang adhv onderzoek aangetoond ja, met name bij de dames is dat het geval.......

Ik vraag me alleen af waarom je Knuz niet aanbeveelt, gezien je wel benoemt dat het een leuke site is/blijft........

Review: Knuz

@ Anoniempje_x

Dan ben ik toch wel nieuwsgierig wat jij verstaat onder het "pakketje."

De eerste indruk kan als belangrijk worden gezien, het blijft echter een eerste indruk en mijns inziens weinigzeggend over de persoon zelf. Innerlijk is inderdaad vele malen belangrijker dan uiterlijk, iets wat door velen ook wordt beweer, maar wat weinige echt oprecht menen en naar handelen. Ze zijn er wel, maar ik refereer weer even naar "zoutkorrel in de sahara";)

Er zijn btw meerdere onderzoeken naar gedaan, waarbij met name blijkt dat de zogeheten criteria, eisen, wensenlijstje die gehanteerd worden op een datingsite, grotendeels komen te vervallen of minder zwaar mee tellen als mensen elkaar gewoon op straat tegen komen (even kort door de bocht).

Review: oplichting door zoosk en facebook

Hoe ben je er achter gekomen dat ze berichten niet doorsturen?

Review: oplichting door zoosk en facebook

Ik ben geen lid van zoosk, was het ook niet van plan ;) maar was nieuwsgierig hoe je er achter was gekomen. Dat je geen reactie krijgt van dames, ook al heb je er 25 verstuurd, ook al stuur je er 100, wil dat nog niets zeggen (algemeen verschijnsel op welke datingsite dan ook). Ik sta alleen er echt van te kijken dat het er dus kennelijk zo bij staat dat je munten moet kopen om de 'bovenste"(??) verstuurd te worden. Dat is wel heel bizar :s Of slecht vertaald, maar in ieder geval wel geldklopperij

Review: oplichting door zoosk en facebook

Reactie hieronder is van mij, vergat wat velden in te vullen ;)

Review: goede site

Yup, van die 1,30 euro die er betaald moet worden wil je je profiel omhoog gooien in de zoeklijsten, bericht in de lichtbalk zetten, etc, etc worden ze echt heel rijk. Ik zweer het je, volgend jaar staan ze in de Quote 500!
Door die inkomsten kunnen ze het gelukkig zichzelf veroorloven om alle andere functies wel gratis te houden, je weet wel, die functies waar je voor moet betalen bij tig andere sites (RP, Lexa, etc, etc), zoals berichten versturen en lezen, bezoekersstatistieken, etc, etc.

Niets mis met Knuz, prima site. Zijn de leden die door hun omgang met elkaar ervoor zorgen dat er zulke reviews als deze en andere worden geschreven (niets mis met deze review trouwens, eerlijk en wat mij betreft heel reeel beschreven), wat betreft het niet-reageren van dames en de zogeheten seksgerichte berichten vanuit mannen. De anonimiteit van het internet zorgt er gewoon voor dat de houding zoals deze tegenwoordig is in de maatschappij qua omgang met elkaar, met factor 10 wordt versterkt.

Review: geen leuke site

Het gegeven dat het overgrote deel van de vrouwen niet reageert op berichten, is iets wat zich afspeelt op elke datingsite. Betaalde of gratis datingsites. Het is mijns inziens niet iets waar je een datingsite op kan afrekenen. Ik heb zelf een positieve review geschreven over Knuz, dit omdat ze bieden wat zeggen en nog gratis ook. De arrogante overkomende houding van vrouwen, met hun ellenlange criterialijsten waar een man aan moet voldoen (het beeld van prins charming en mister perfect komt naar voren) en het gegeven dat ze nauwelijks reageren op persoonlijke berichten (die gericht zijn op het profiel, inhoudelijk dus) zegt toch meer wat over de dames zelf dan over Knuz.

Review: knuz.nl is niks

Hoe zouden ze daar veel beter op moeten letten dan en waarop? Op het vermoeden dat ze mogelijk gebonden zijn, of de inhoud van die berichten? Geen van beide zijn echt opties voor een datingsite om op legitieme wijze bij te kunnen houden, ik zou het in ieder geval niet kunnen waarderen als er een complete background-check wordt gedaan over mij en al helemaal niet als berichten die ik verstuur of uitwissel met dames, worden bekeken en gelezen door het team van welke datingsite dan ook.

Review: Dating Sites zijn enkel maar nuttig voor vrouwen

Ben het voor het grootste gedeelte helemaal eens met je review, maar wel een kleine kanttekening wat betreft de hoeveelheid aanschrijvingen die vrouwen krijgen op knuz, je kan dat niet zien namelijk. Je kan wel zien hoe vaak het profiel van iemand bezocht is, dat wil nog niet zeggen dat bij ieder bezoek er een bericht wordt achter gelaten.

Review: knuz

Ik vraag me alleen wel eerlijk gezegd af waarom je het het niet-reageren van de dames als een zwak punt aan de site koppelt? Het niet-reageren van dames op berichten is helaas een fenomeen wat op elke datingsite (betaald of gratis) voorkomt en niet iets wat alleen bij Knuz voorkomt.
Dat je helemaal geen berichten terug hebt gekregen kan veel oorzaken hebben, frustrerend kan het wel zijn (is herkenbaar), maar met wat geduld, doorzettingsvermogen en relativering is het zeker wel mogelijk om berichten terug te krijgen en/of een date te krijgen.
Het uitschrijven bij knuz is trouwens 1 van de meest makkelijke dingen om te regelen daar.

Review: knuz

Beste Sonja,

kennelijk is mijn bericht bij dit topic verkeerd overgekomen ;) Las het net terug mijn bericht & het staat er inderdaad niet helemaal duidelijk, maar mijn bericht, en met name het gedeelte gericht op het niet-reageren van de dames, was naar de topicstarter gericht ;) Ik vind het namelijk vreemd dat Marco dat koppelt aan de site

Review: Knuz heel goed !

Ik heb echt werkelijk waar geen idee hoe groot het werkelijke ledenbestand is van Knuz & eerlijk gezegd boeit me dat ook niet zoveel, ze zijn gratis in alle functionaliteiten die een betaalde datingsite ook heeft.
Maar waar ik het niet met je mee eens ben is het het aantal fakers & dan met name de reactietijd van het knuzteam. Mijn ervaring is dat deze fakers in no-time van de site verwijderd worden, vaak binnen 24 uur (feestdagen even niet meegerekend, weekenden weet ik eigenlijk niet), maar binnen 6 uur is ook regelmatig voorgekomen.

Review: Onmogelijke opzegging - schandalige praktijken

Van alle betaalde datingsites is dit toch echt bij verre de meest schofterige, frauduleuze, criminele bende van allemaal. Het is een hele duidelijke brief/mail die je verstuurd hebt, het is mijn hoop voor je dat ze geen zin hebben in juridisch getouwtrek en negatieve publiciteit.
Wat betreft het volledige Be2 team: ga aub putjes scheppen op zee, zonder zuurstoffles

Review: Dubbel gevoel

Het oog wil misschien ook wat, alleen is het oog niet hetgeen wat ervoor zorgt dat een mogelijke relatie stand zal houden ;)

Review: oplichting

excuse me?! dus je hebt eerder ingeschreven staan bij ze, hebt een verzoek gedaan tot verwijdering van gegevens: hebben ze dus kennelijk niet gedaan & ze schreven nu, gezien je je weer wilde inschrijven gelijk dat bedrag eraf o_O

Vraagje: waarom zou je in godsnaam je nog inschrijven bij dat stelletje oplichters, die ze aan de hoogste **** moeten ******

mijn excuses voor de mogelijk wat verregaande reactie, maar de oplichterspraktijken van dit soort sites komen me echt mn **** uit.

ben echt "benieuwd' met wat voor reactie Parship nu weer mee aan zal komen in dit topic, stelletje **** dat het zijn

Review: oplichting

excuse me?! dus je hebt eerder ingeschreven staan bij ze, hebt een verzoek gedaan tot verwijdering van gegevens: hebben ze dus kennelijk niet gedaan & ze schreven nu, gezien je je weer wilde inschrijven gelijk dat bedrag eraf o_O

Vraagje: waarom zou je in godsnaam je nog inschrijven bij dat stelletje oplichters, die ze aan de hoogste **** moeten ******

mijn excuses voor de mogelijk wat verregaande reactie, maar de oplichterspraktijken van dit soort sites komen me echt mn **** uit.

ben echt "benieuwd' met wat voor reactie Parship nu weer mee aan zal komen in dit topic, stelletje **** dat het zijn

Review: niveau en angst

Normaliter sluit ik me aan bij de opmerking dat er vanuit de kant van de dames nauwelijks tot niet gereageerd wordt.........zelfs het gebruik van de functionaliteit "geen interesse" (welke 2 muisklikken vergt) is iets wat er van de site af gehaald mag worden, gezien er toch geen gebruik wordt gemaakt van de dames.

However........ik kan het nu niet laten om toch op te merken dat er in deze review toch wel heel duidelijk wordt benoemd dat de helft van de dames (ik ga hier gemakshalve even vanuit dat dit de helft van het aantal dames is die benaderd zijn door degene die deze Review heeft geschreven) wel reageert. Er wordt zelfs een mogelijke verklaring gegeven voor de kennelijk arrogante, nonchalante, m.i. niet-reagerende, houding van de dames. Ik vind het daarom ook jammer om te lezen dat er op dat stuk zo hard wordt gereageerd, terwijl de reacties zelf de plank totaal mis slaan.

Wat betreft het de angst om niet in smaak te vallen: "lief, leuk, gezellig".....voeg daarbij de begripppen: "tegengas, geen foto-geen reactie, ik ben een wereldreiziger/hou van hele verre reizen" of de profielen die zichzelf als een recept/bijsluiter omschrijven: dat heeft m.i. meer te maken met het gebrek aan motivatie om iets van originaliteit in een profiel te investeren.

Review: niveau en angst

@Jacqueline

Bij deze wil ik je dan toch de vraag stellen, gericht op deze opmerking:
"Bovendien vind ik het menselijk dat er vrouwen niet reageren, doordat ze zoveel keuze hebben en veel mails krijgen"
Waarom denken mannen dat nou eigenlijk altijd?? Alleen omdat vrouwen iets in de meerderheid zijn?
Als ik niet actief ben, gebeurt er niks hoor. Dus dat statement gaat echt niet op.
Ik/Je zal zelf moeten ondernemen en/of reageren."

Wat moeten mannen anders denken dan?
Afgezien van de geirriteerde reacties die vrouwen krijgen van mannen, als de vrouwen niet reageren op een eerder bericht.
Hoewel ik geen echt degelijk wetenschappelijk onderzoek er naar heb gedaan, kan ik toch wel met enige grote zekerheid stellen dat er door het overgrote deel van de vrouwen niet gereageerd wordt op berichten. Zowel op knuz als op andere datingsites (betaalde of gratis). Zelfs een standaardfunctionaliteit ("geen interesse" = op knuz 2 muisklikken) vergaart alleen maar stof, gezien die zeer zelden tot bijna nooit wordt gebruikt.
Bij deze wil ik je dan toch echt vragen wat de achterliggende gedachtengang is bij vrouwen om niet te reageren op berichten. En dan doel ik natuurlijk wel op normale, persoonlijk gerichte berichten.

Review: niveau en angst

pfff vergat mn naam erbij te zetten -.- reactie onder deze is van mij ;)

Review: Knuz is een site waar heel wat fakers zitten

Toch verbazingwekkend dan dat zo'n beetje elk profiel welke ik gerapporteerd heb (als zijnde fake profiel) binnen 24 uur van de site werd verwijderd. Nu is 24 uur vrij lang, gezien het veelvuldig voor is gekomen dat het betreffende profiel binnen een paar uur was verwijderd. Heb ook regelmatig een bericht van het knuz-team hierover gehad, waarin notificatie werd gegeven hiervan.
Heb nog niet eerder zo'n snelle service meegemaakt op een datingsite.

Wat betreft het niet gratis wezen.........ja daar heb je helemaal gelijk in! als je na verloop van tijd je profiel bovenaan wil zetten, je statistieken op nul wil zetten, je profielnaam wil veranderen, dan moet je betalen daarvoor :-O unglaublich! o_O dat zijn de meest basale functies van een datingsite, die behoren gratis te wezen!

(hint...........dat was sarcasme :p)

Het lezen en versturen van berichten, bezoeken van andere profielen, chatten, statistieken zien........dat zijn de functionaliteiten die gratis zijn en de basis vormen om contact te leggen met iemand, via een datingsite...en die zijn dus echt wel gratis daar.

Review: Knuz is een site waar heel wat fakers zitten

Kom zelf nooit op de chat bij knuz, dus kan niet oordelen over hoe het daar gaat, op msn of iets dergelijks kom ik btw ook zeer zelden....maar sinds wanneer is het oordeel over hoe een datingsite functioneert in al zijn facetten, compleet afhankelijk geworden van hoe het op een chat gaat?

Review: Schande

zo hee, het team van parship is "goed bezig" met een publiciteitscampagne op deze site. heb nu 4 van dit soort identieke reacties gelezen van hun, allen daterend van 15 maart jongstleden. Als het parship-team echt serieus er zo over denkt, dan zouden ze elk betalend lid van de afgelopen jaren minimaal 50% terugbetalen..............doen ze natuurlijk niet...dus wat mij betreft mag dat hele team wat achter die site zit **** vallen.

Review: prima site

@Truus Kersjes,

Daar heb je denk ik echt wel een goed punt, heb een aantal maal van dames gehoord dat er regelmatig vanuit de mannen niet-serieuze, onbeschofte, seksuele getinte reacties kwamen.
Het kaft onder het koren zal je altijd blijven houden, nu verwacht ik ook echt niet iedere keer een persoonlijke bericht waarin wordt uitgelegd dat er geen interesse is, maar dat er vrijwel nooit de moeite wordt genomen om 2 sec. te investeren door gebruik te maken van de standaard functionaliteit "geen interesse" daar sta ik wel van te kijken & dat vind ik helaas wel sprekend voor een groot gedeelte van de vrouwen op knuz die ik benaderd heb met een bericht (en ja, dat waren gewoon normale berichten).

Review: prima site

lol xD bij deze heb je dat dan gedaan, bravo! :p je bent 1 van de zeer weinige.
Als je dat nu ook nog zou doen naar andere die een normaal bericht naar je zouden sturen, dan zou ik eigenlijk willen zeggen: Respect! Is alleen een beetje jammer dat dat gezegd zou worden, het zou "gewoon" moeten zijn om op een "normale" manier met elkaar om te gaan.

Review: grappig

"bijzonder" om deze review te lezen.
knuz is gewoon gratis wat betreft de functionaliteiten waar je bij andere sites voor moet betalen. Daarmee doel ik op berichten sturen, berichten lezen, gericht/uitgebreid zoeken, foto's bekijken (kan niet op elke site), bezoekersstatistieken (zo hee, scrabble woord :p) bekijken.
Die 1 euro en 30 cent is zodat je je profiel weer bovenaan de zoeklijsten ofzo iets kan zetten, woehoe 1 euro en 30 cent, vergelijk dat eens met RP, Lexa, Be2 of Parship ;)
Het aantal actieve leden: ach ja, het kan best zo zijn dat het niet altijd overeenkomt met je eigen berekening, maar als je het wederom vergelijkt met al die andere sites die ik net benoemde (als ze dat al laten zien) dan zal je hetzelfde constateren: ze geven aan: online "ontiegelijk veel" maar of dat ook echt zo is durf ik te betwijfelen