Zuur

Wat een zure reacties hier allemaal. Wat kan Knuz er aan doen dat bepaalde mensen niet reageren en dat sommige mensen al lang op de site
staan? De site en de functies op de site doet het goed. Dat is waar het om gaat, lijkt me?

Heb zelf nu een aantal keer op Knuz gestaan. Ik ontvang regelmatig mailtjes. Ruim de helft van al die berichten slaan nergens op. Veel mails zijn belachelijk of beledigend. Daar reageer ik dan dus niet op. Ook komt het voor dat vanaf zin 1 al duidelijk is dat mijn profiel niet gelezen is. Als iemand niet de moeite neemt om te lezen, neem ik de moeite andersom ook niet. Dan reageer ik met een 'geen interesse-bericht'.

Ik heb een duidelijk beeld bij de man die ik zoek. En die hoeft er, zo lees ik hier, echt niet uit te zien als Brad Pitt. Uiterlijke schijn heeft niet mijn interesse. Het oog wil ook wat natuurlijk, en ik kijk ook foto's, net als hoe men dat bij mij ook doet, maar het totaal is wat me raakt, of niet.
Als een bericht vol fouten staat, of als een berichtje overkomt alsof het de zoveelste is die iemand schrijft, dan heb ik geen interesse meer. Ik zoek een beetje niveau en een beetje originaliteit.

Overigens reageer ik zelf ook op profielen die ik interessant vind. Het is jammer dat niet meer dames dat doen, omdat de heren er blijkbaar chagrijnig van worden dat ze zelf altijd maar het initiatief moeten nemen. Dat kan ik wel begrijpen.

Dan nog iets. Waarom zou ik in hemelsnaam met minder genoegen moeten nemen dan waarnaar ik op zoek ben? Ik lees hier maar dat de wensen- en eisenlijsten van de de dames belachelijk zijn. Ik neem het niet voor alle dames op, er zullen er vast zijn die belachelijke eisen stellen, natuurlijk. Maar ik vind het jammer dat er zo gehakt wordt op vrouwen die blijkbaar weten wat ze willen in het leven.
Jullie weten niet wat ze allemaal hebben meegemaakt en met hoeveel minder ze in het verleden genoegen hebben moeten nemen.
Persoonlijk vind ik het leuk lekker te daten en mensen te leren kennen, maar wel met een doelgroep die in mijn straatje past. Als er daardoor heren afvallen, ja jammer dan, ik ben er niet om alle heren op deze wereld blij te maken. Ga maar lekker ergens anders zuur doen, of naar de hoeren.. Die zijn niet misschien minder kieskeurig! ;o)

Al met al, er zitten rare vogels op Knuz. Ik kom ze ook tegen. Negeren of netjes afwijzen en op naar de volgende. Of gewoon leuke gesprekken aanknopen en zien of er wat moois kan ontstaan. Vooral niet te veel verwachten, dan word je ook niet teleurgesteld.

Sterke punten
Gratis.
Site-functies werken goed.
Snel contact met Knuz-team.

Zwakke punten
Doordat het gratis is, is de drempel laag voor niet serieuze mensen.

Bezoek Knuz Reviews over Knuz

5 reacties

Tja wat hier nu op te zeggen? Laat ik positief beginnen: ik heb leuke dates en contacten gehad via knuz, there, I've said it. Niet alle vrouwen zijn zoals in de meeste reviews (en ook in degene die ik geschreven heb :p) beschreven wordt.

Ik heb daarentegen wel enkele ???? en kanttekeningen bij wat stukken in je review.

"Ik zoek een beetje niveau en een beetje originaliteit." Dat is iets wat zo'n beetje elke vrouw volgens mij verwacht op een datingsite. Echter.....speaking from personal experience; naarmate je meer en meer berichten verstuurd naar vrouwen, waarvan de inhoud gebaseerd is op hetgeen in het profiel staat en er een originele "humoristische" draai aan wordt gegeven, gepoogd wordt enigszins creatief en origineel uit de hoek te komen.................waarbij er niks, nada, noppes qua reactie op komt (is geen verplichting btw...), dan wordt je daar na verloop van tijd wel moe van. Waarom zoveel energie en tijd steken in een bericht waar toch geen reactie op komt, is dan vaak de gedachte. Gewoon een simpel berichtje & als er wederzijdse interesse in dan kan er wel een leuk contact opgebouwd gaan worden............

"Maar ik vind het jammer dat er zo gehakt wordt op vrouwen die blijkbaar weten wat ze willen in het leven. "................weten wat ze willen in het leven heeft echt geen ene bal te maken met gevoel en emotie. Ff kort door de bocht. Het is echt al zo lang bekend dat de zogeheten voorkeuren, eisen, criteria die mensen hanteren op datingsites, als sneeuw voor de zon verdwijnen als mensen elkaar in het echt tegenkomen ipv op een datingsite.. Uitstraling, aanvoelend vermogen, rl-klik en contact perhaps?? (foto's zeggen wat dat betreft gewoon echt helemaal niets :p).

"Jullie weten niet wat ze allemaal hebben meegemaakt en met hoeveel minder ze in het verleden genoegen hebben moeten nemen." Dat is een aanname die je dus doet voor de volledige vrouwelijke populatie op datingsites of knuz in particular? Bijzonder zeg.........

Verder kan ik me aansluiten bij je vermelding dat de site op zich gewoon goed werkt, wat betreft zijn functionaliteiten, niets op aan te merken wat dat betreft.

Nee, dat is niet een aanname die ik doe. Dan zou ik wel zeggen: "ik neem aan dat alle dames in het verleden genoegen hebben moeten nemen met minder...."

Leuk verder je kanttekeningen, maar dit is toch echt mijn opvatting en zo ervaar ik Knuz (andere sites kom ik niet). Het bevalt me prima. Heb lol, met al mijn wensen en eisen.

Mensen die het niet leuk vinden, moeten gewoon niet internetdaten. Waarom zou je jezelf frustreren? Begrijp ik niet.

Fijne dag. :)

Het is geen aanname die je doet, okay. Dan komt het over als dat je het als een feit presenteert, lijkt me zeer bijzonder om dat te kunnen doen.

En tja, op een gegeven moment kom je op een punt dat je of op het frustratiepunt blijft hangen ergo beter weg kan gaan van een datingsite, of je aanvaardt het en gaat gewoon verder met een andere insteek so to speak, echter wil dat niet zeggen dat een kritische blik verdwijnt :p ;)

Have fun iig daar met al je wensen, eisen, voorkeuren en criteria :p :p ;) ;)

Dank je! Jij ook natuurlijk. ;)

U bent een nuchter mens Brit, en dat is een complimentje waard.

Bezoek Knuz Reviews over Knuz

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Knuz
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden