Knuz heel goed !

Knuz heel goed !

dating site meet veel bijna gratis mogelijkheden, de eerste bijna leuke gratis site van Nederlands zonder plichten en toestanden niet als die andere dat fake zijn als Dating2000 of netsamen dat voor mij het was een vreselijk ervaring met een webmester dat deed als een dctator !

Sterke punten
bijna 100% gratis met bijna allee mogelijkheden !

Zwakke punten
ze zeggen dat ze 260,000 leden hebben maar dit is niet waar want van deze 260........ leden 50% zijn aanwezig en actueel en die andere half of bestaat niet meer of ze zijn fakers en Knuz doet niet om elke dag kijken naar hun website om te zien wie blijf en wie niet en dit vind ik erg slecht !!!!

Veel profilen zijn niet open sinds de laaste 3 maanden dus deze mensen duidelijk zijn niet meet leden van Knuz !

Bezoek Knuz Reviews over Knuz

1 reactie

Ik heb echt werkelijk waar geen idee hoe groot het werkelijke ledenbestand is van Knuz & eerlijk gezegd boeit me dat ook niet zoveel, ze zijn gratis in alle functionaliteiten die een betaalde datingsite ook heeft.
Maar waar ik het niet met je mee eens ben is het het aantal fakers & dan met name de reactietijd van het knuzteam. Mijn ervaring is dat deze fakers in no-time van de site verwijderd worden, vaak binnen 24 uur (feestdagen even niet meegerekend, weekenden weet ik eigenlijk niet), maar binnen 6 uur is ook regelmatig voorgekomen.

Bezoek Knuz Reviews over Knuz

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Knuz
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden