over knuzz ?

over knuzz ?

heb hier 6 jaar geleden mijn vriendin leren kennenrnja , we wonen al 6 jaar samenrnik kijk hier heel af en toe nog wel eensrnen ik zie tot mijn stomme verbazing nog steeds dezelfde dames actief zijn met zoekenrnuuuuuh dames , leg de lat wat lager , antwoord eens op een berichtje , en doe jezelf eens voor zoals je bent , en niet zoals je zou willen zijnrnik ben ook een gewone vent , niet knap , heb geen forse bankrekeningrndat geld ook voor mijn vriendin , maar zij is lief , heeft 2 leuke kidsrnwe hebben het goed samenrnen als ik zo eens kijk wat hier op knuzz huist , denk ik , jullie moeten eens weten wat je mist door je eisen pakketrnof ik het aan zou raden ?rnnee ik niet , ik had geluk , de rest waarschijnlijk nooit

Sterke punten
kostenloos , toen een ruim aanbod van zoekenden

Zwakke punten
er zitten al jaren dezelfde dames te zeuren en te eisen

Bezoek Knuz Reviews over Knuz

2 reacties

Even een meerledige reactie ;)

-Echt super voor je dat je je vriendin hebt leren kennen via Knuz & dat het dus kennelijk nog steeds goed loopt :D

-Waarom, als je al een leuke vriendin hebt, kijk je af en toe nog op knuz? (is nieuwsgierigheid mijnerzijds).

-Kan je review niet op de homepage van Knuz worden neergezet? Echt unglaublich, wat kan ik me vinden in je observaties van de dames die er al tig jaren op zitten.

Helemaal mee eens! Die eisen zijn soms echt ongelooflijk. Alsof het filmsterren zijn. Ze moesten eens weten. Natuurlijk wil je een droomvent, maar die ga je niet vinden op knuz. Je vind er gewone normale mensen die net als jij gelukkig(er) willen worden.

Bezoek Knuz Reviews over Knuz

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Knuz
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden