Knuz

We worden digitaal veel kieskeuriger. De meeste intelligente mannen waarvan ik dacht dat ze serieus waren, wilden alleen het pakketje en vergeten verder te kijken naar mij als persoon.

Ik knap vrij snel af van mannen als ze iets vreemds zeggen, denken of doen, maar ik laat me niet snel uit het veld jagen door eerst de kat uit de boom te kijken. Het blijft een leuke site. De leden van Knuz zijn vriendelijk en professioneel.

x

anoniempje_x

Sterke punten
Gratis fullmembership
er zijn veel leuke mannen
Jezelf voorstellen of afwijzen op ieder moment van de dag

Zwakke punten
screentest nooit 100% via een datingsite
veel mannen liegen om te krijgen wat ze willen
Mensen met bindingsangst komen meestal van een koude kermis thuis

Bezoek Knuz Reviews over Knuz

3 reacties

"De meeste intelligente mannen waarvan ik dacht dat ze serieus waren, wilden alleen het pakketje en vergeten verder te kijken naar mij als persoon. "

Sorry maar daar moet ik even op reageren. Ik ga niet het complete mannelijke geslacht verdedigen, ik kan namelijk alleen voor mezelf spreken, maar het is toch echt terdege mijn ervaring dat vrouwen precies zo handelen, ergo niet kijkend naar de persoon, maar alleen naar het uiterlijk.
Daarbij heeft Knuz wel een behoorlijke stap vooruit gemaakt trouwens, gezien je nu bij berichten gelijk een foto te zien krijgt van degene die het bericht heeft verstuurd. Scheelt de dame in kwestie weer veel tijd, ze hoeft het bericht niet eens te openen, maar kan gelijk al de man beoordelen c.q. afrekenen op zijn foto.

Maar goed, het is eigenlijk een herhaling van eerder genoemde argumenten/feiten/kijk op datingsites, kan er weinig anders aan toevoegen dat het jammer is van de weinige dames (en mannen) die wel serieus zijn en verder kunnen kijken dan alleen het uiterlijk, zoekende naar een zoutkorreltje in de sahara is het eigenlijk wel.....

Dat we digitaal veel kieskeuriger worden is allang adhv onderzoek aangetoond ja, met name bij de dames is dat het geval.......

Ik vraag me alleen af waarom je Knuz niet aanbeveelt, gezien je wel benoemt dat het een leuke site is/blijft........

Hoi dre4,

Je benadert me op een hele andere invalshoek. Het onderwerp over het uiterlijk vanuit mijn oogpunt heb ik niets over uitgesproken. Wel vind ik de eerste indruk is belangrijk, maar bij mij is innerlijk velen malen belangrijker, dus niet alle vrouwen kijken alleen maar naar het uiterlijk..

Aangezien ik wat minder leuke ervaringen heb meegemaakt met het internet daten, vind ik het inderdaad geen aanrader van mijn kant af voor mijn eigen vriendenkring, maar dat neemt niets weg dat ik het niet leuk vind.

Tenslotte weet ik niets van het onderzoeksresultaat af , maar om Knuz uit te sluiten na een paar mislukte dates zou een voorbarige conclusie zijn.

Gr

@ Anoniempje_x

Dan ben ik toch wel nieuwsgierig wat jij verstaat onder het "pakketje."

De eerste indruk kan als belangrijk worden gezien, het blijft echter een eerste indruk en mijns inziens weinigzeggend over de persoon zelf. Innerlijk is inderdaad vele malen belangrijker dan uiterlijk, iets wat door velen ook wordt beweer, maar wat weinige echt oprecht menen en naar handelen. Ze zijn er wel, maar ik refereer weer even naar "zoutkorrel in de sahara";)

Er zijn btw meerdere onderzoeken naar gedaan, waarbij met name blijkt dat de zogeheten criteria, eisen, wensenlijstje die gehanteerd worden op een datingsite, grotendeels komen te vervallen of minder zwaar mee tellen als mensen elkaar gewoon op straat tegen komen (even kort door de bocht).

Bezoek Knuz Reviews over Knuz

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Knuz
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden