Reviews van deze auteur

Knuz

Review over Knuz

We worden digitaal veel kieskeuriger. De meeste intelligente mannen waarvan ik dacht dat ze serieus waren, wilden alleen het pakketje en vergeten verder te kijken naar mij als persoon.

Ik knap vrij snel af van mannen als ze iets vreemds zeggen, denken of doen, maar ik laat me niet snel uit het veld jagen door eerst de kat uit de boom te kijken. Het blijft een leuke site. De leden van Knuz zijn vriendelijk en professioneel.

x

anoniempje_x

Sterke punten
Gratis fullmembership
er zijn veel leuke mannen
Jezelf voorstellen of afwijzen op ieder moment van de dag

Zwakke punten
screentest nooit 100% via een datingsite
veel mannen liegen om te krijgen wat ze willen
Mensen met bindingsangst komen meestal van een koude kermis thuis

reacties:

Review: Knuz

Hoi dre4,

Je benadert me op een hele andere invalshoek. Het onderwerp over het uiterlijk vanuit mijn oogpunt heb ik niets over uitgesproken. Wel vind ik de eerste indruk is belangrijk, maar bij mij is innerlijk velen malen belangrijker, dus niet alle vrouwen kijken alleen maar naar het uiterlijk..

Aangezien ik wat minder leuke ervaringen heb meegemaakt met het internet daten, vind ik het inderdaad geen aanrader van mijn kant af voor mijn eigen vriendenkring, maar dat neemt niets weg dat ik het niet leuk vind.

Tenslotte weet ik niets van het onderzoeksresultaat af , maar om Knuz uit te sluiten na een paar mislukte dates zou een voorbarige conclusie zijn.

Gr