Reviews van deze auteur

Om onduidelijke reden geblokt

Review over Afspraakjes.com

Ben op mijn IP-adres geblokkeerd, daar waar ik enkel van de chat-mogelijkheid gebruik maak. Blokkering lijkt soort van levenslang te zijn, alleen de oorzaak ervan is mij totaal onbekend. Er is in hun FAQ's ook geen enkel mailadres van of contactmogelijkheid met de helpdesk te vinden. ONBEGRIJPELIJK !!!

Sterke punten
Leuk om met anderen te chatten.

Zwakke punten
Lange wachtrij als het aantal chatters bereikt is. Maak dan een tweede chatroom of een derde zelfs; er is dan kennelijk belangstelling voor.

reacties:

Review: Om onduidelijke reden geblokt

Hi Dirk, dat is kennelijk iets van tijdelijke aard geweest. Zelf kan ik vanavond de website gewoon benaderen, alleen zodra ik gegevens invoer in het chatvenster van de chatsite, dan krijg ik de melding: IP adres is geblokkeerd wegens misbruik.

Review: Om onduidelijke reden geblokt

Hi Dirk, zo te zien heb je daarin helemaal gelijk. Zodra de websitenaam zelf ingevoerd wordt in de zoekbalk, dan opent die zich.
Alleen de chat blijft nog altijd ontoegankelijk voor mij, gezien de blokkade door de website van mijn IP-adres. HOE KAN IK DE BEHEERDER OF HELPDESK VAN WWW.AFSPRAAKJES.COM BEREIKEN???

Review: Fout beleid

Hallo Kinky73,
Ik ben ook geband om onduidelijke reden. Maakte enkel gebruik van de chatfunctie en werd wegens misbruik (WAT DAN??) geblokkeerd op mijn IP-adres.
Jij hebt ze weten te bereiken via de mail. Ik kan tot heden geen mailadres vinden van ze. Kun je me helpen?
Groeten van Jack.