Geen "lege" profielen, maar aangenaam lezende en uitgebreide interviews voor een betere beeldvorming. Veel open vragen over passies, gevoelsleven en levensinstelling. Tweewekelijkse verrassing voor originele profielen. Interactie tussen leden door o.a. forumdiscussies, prikbord, poll. Real-life activiteiten, omdat niets gaat boven een echte ontmoeting. Voorlopig geheel GRATIS abonnement. Leef nu, wees openhartig, deel je passies!

Informatie over Netsamen.nl

Op Netsamen.nl ben je terecht voor spiritueel daten. Deze datingsite wil graag spirituele mensen met elkaar in contact brengen. Dit doet Netsamen door gelijkgestemden een platform te bieden waar mensen met elkaar in contact kunnen komen. Dit is mogelijk via de chat, het forum, deelnemen aan een spirituele vakantie of single events van Netsamen.nl. Een andere service die Netsamen aanbied is om portretfoto's te laten maken. Vanzelfsprekend zijn hier wel kosten verbonden. Inschrijven bij Netsamen.nl is helemaal gratis en na het aanmelden kun je een datingprofiel aanmaken.


Inschrijven op Netsamen.nl

Om de website te kunnen gebruiken moet je eerst een datingprofiel aanmaken. Aanmelden is gemakkelijk door een gebruikersnaam, een wachtwoord en je e-mailadres op te geven. Nadat het activeren van jouw profiel kun je direct starten met contact zoeken met andere leden van de website. Vrijgezellen vanaf 18 jaar zijn welkom bij Netsamen.nl Door de datingsite vraagt redelijk veel persoonlijke en vertrouwelijke en gegevens. Deze moeten verplicht ingevuld worden. Er wordt gevraagd direct je profiel compleet te maken door alles in te vullen. Zonder het invullen van je profiel en het accepteren van de algemene voorwaarden kun je niet verder. Onderwerpen zoals interesses en hobby's, politieke voorkeur en vakantie aanbod en worden vragen gesteld over je levensinstelling. Het is verplicht om alle vragen te beantwoorden. Het invullen van de profielen zorgt dat de datingsite voornamelijk complete profielen heeft. De datingsite heeft een aantal basisfunctionaliteiten die je kan uitproberen nadat je inschrijving compleet is. Het is mogelijk om gratis de profielen van andere leden te bekijken. Wil je een berichtje sturen? Dan zul je hiervoor moeten betalen.


Betrouwbaarheid Netsamen.nl

Netsamen.nl heeft geen keurmerken zoals het keurmerk voor veilig daten of de thuiswinkel waarborg. Ondanks de website werkt niet met een beveiligd systeem of https:// verbinding, wordt er wel veel verplichte persoonlijke gegevens. Door het onbeveiligde systeem van Netsamen.nl is het mogelijk voor derden om vertrouwelijke informatie die aan de datingsite hebt toevertrouwd, te onderscheppen en daarna te misbruiken. Bij het aanmaken van je profiel wordt het e-mailadres dat je opgeeft gecontroleerd. Netsamen.nl heeft algemene voorwaarden opgesteld voor de leden. Hierin staan ook het privacy beleid uitgelegd. Het privacy beleid valt echter te bekritiseren, want in dit beleid staat namelijk dat Netsamen.nl alle communicatie monitort. Privacy op de website wordt echter niet echt gewaarborgd. De datingsite komt niet echt betrouwbaar over. Het advies is daarom om geen vertrouwelijke gegevens en persoonlijke informatie te delen die anderen wellicht kunnen misbruiken.


Kosten Netsamen.nl

Om gebruik te maken van de datingsite heb je een betaald lidmaatschap nodig. Het is ook mogelijk om advertenties te plaatsen op Netsamen.nl. Netsamen.nl prijzen voor toegang tot de datingsite: Voor nieuwe leden: 1 maand (33 cent per dag) € 9,95 3 maanden (22 cent per dag) € 19,95 6 maanden (16 cent per dag) € 29,95 1 jaar (11 cent per dag) € 39,95 Voor leden met een lopend abonnement bij verlenging vóórdat je dagen op zijn: 50 losse dagen (26 cent per dag) € 12,95 3 maanden (18 cent per dag) € 15,95 6 maanden (13 cent per dag) € 22,95 1 jaar (8 cent per dag) € 29,95 Betalen kan makkelijk en veilig via iDEAL, PayPal of bankoverschrijving. Betaalde lidmaatschappen op worden niet automatisch / stilzwijgend verlengd op Netsamen.nl.


Uitschrijven op Netsamen.nl

Wanneer je geen gebruik meer wilt maken van Netsamen.nl, heb je de mogelijkheid om jouw lidmaatschap op elk gewenst moment op te zeggen. Het uitschrijven kan heel gemakkelijk en dit doe je in slechts simpele stappen. Log eerst in door je gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen. Onderaan elke pagina staat een 'button uitschrijven', klik hier op als je jouw lidmaatschap wil opzeggen. De datingsite vraagt om een reden van uitschrijving. Direct hierna worden je foto’s, persoonlijke gegevens en je profiel verwijderd.


Artikelen over Netsamen.nl

Ook mensen met een partner komen aan hun trekken bij 'Net Samen' dating

 Voelen jij en je partner je weleens uitgeleefd? Lijkt het alsof er geen spanning meer zit in jullie relatie of hebben jullie gewoon te weinig vrienden om leuke dingen mee te doen? Herken je jezelf in een van deze situaties? Dan ben je bij ‘Net Samen’ dating op het juiste adres. Deze site is niet alleen ontwikkeld voor singles, maar ook voor personen met een partner. Op deze site ... [...]

Netsamen.nl Reviews

  Lees je in voor je betaald

  Ja mensen, deze site is puur als \\\"verdienmodel\\\" opgezet door ene \\\"Bas\\\" - van zichzelf een handige jongen - met het doel van een spirituele ontmoeting te laten hebben met \\\"medezoekenden\\\" of al verder ontwikkelde mensen is hem geen (kern)doel op deze website.\\r\\n\\r\\nOok ik heb mijn grote twijfels achter de werkelijke bedoeling met deze datingsite - ik ben nu bijna een jaar betalend lid en ervaar dezelfde \\\"nietszeggende\\\" connects die eigenlijk alleen maar uit zijn op klandizie.\\r\\n\\r\\nWe zitten in deze turbulente tijd allemaal bomvol met vragen om ons te laten groeien naar een hogere dimensie, maar dit soort websites lijken zich hiermee alleen te willen verrijken. Daar stappen de \\\"overmatig groeiende ontwaakte bedrijfsmatige paddenstoelen\\\" graag op in om je in hun verdienmodel te willen zuigen.\\r\\n\\r\\nMijn ervaring wil ik graag met jullie delen, maar vertrouw op je gevoel en luister daar naar !!\\r\\n\\r\\nGa niet op sites als netsamen met het geloof dat je daar je date - en/of utopie gaat vinden - hier wordt juist de \\\"zoekende\\\" gezocht als verdienmodel. De KVK inschrijvingen schieten de hemel in.\\r\\n\\r\\nVanuit mijn hart; het is een lange- en eigen reis in tijd om te ontdekken wie je bent en wat je taak hier op aarde is, maar de werkelijke afstand die je daarin aflegt is slechts een 40-tal centimeter. Believe in yourself and listen to it !!\\r\\n\\r\\nLeef ... vanuit je hart !! ... daar zal alles een worden !!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles is gericht op een eigen verdienmodel van Bas

  Denk even na bij deze site

  Sinds en klein jaar - en ook betaald lid van deze datingsite - maar kom na mijn betaling pas tot de werkelijke aard van deze dating site.  Eerst heb ik als niet betalend lid gekeken wat er te "bieden" was op deze site, maar uiteindelijk - na een paar leuke reacties van dames - wel het besluit genomen a 32 Euro voor 180 strippen "lid" te worden om binnen het geprogrammeerde systeem te kunnen reageren. Hierbuiten lukt dat niet.  Goed, 32 euro afgetikt en in de periode dat ik dus lid ben eigenlijk alleen maar vreemde reacties gehad van vrouwen die zich lijken te specialiseren in hun eigen praktijk en op zoek zijn naar nieuwe "klantjes".  Ik heb enkele zg/ "dates" aan deze site overgehouden, maar deze waren allemaal gebaseerd op vrouwen die uit waren op - ik zeg het misschien bot - het werven van potentiele "zoekers" die hun vragen nog niet beantwoordt hebben gekregen. Van trommelaars tot meditatie die volgens hun reacties de oplossing geven.  Voor de opbouw - lees programmering - van de site van Netsamen is de beheerder uitgegaan van een volledig eenzijdige opzet om zichzelf een verdienmodel te creëren. Bas - de eigenaar van deze datingsite ontkent elke vraag richting voor een oplossing. De site zelf is zo ontworpen (geprogrammeerd) dat je als "zoekende" in een soort van 'eenden fuik' wordt gezogen. En daar kom je als betalend lid niet meer uit - dit slechts alleen als je je account en vooraf betaalde gelden hebt opgebruikt of loslaat. Van retour is geen sprake !!  De insteek van deze site is op voorhand gericht op mensen die aan het ontwaken zijn maar de praktijk laat dat in geen enkele vorm zien - de mensen die hier ingeschreven staan zijn vooral gericht op klantjes te winnen en zodra je daar niet aan voldoet zwijgen ze je dood.  Samengevat ... hier is weinig spirituele connectie te vinden - zeker niet voor een zoektocht naar een vriendschap of toekomstige relatie.  Deze site is - binnen mijn beleving - puur en alleen ingericht op een slim en eenzijdig ingericht verdienmodel van de beheerder .... Bas - je moest de ogen uit je kop schamen !!!!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles - Bas - je moest de ogen uit je kop schamen !!!!

  Een ander geluid...

  Heb genoten van de tijd bij Netsamen, ben er nu al een tijdje weg, dus tijd voor een reactie.Je bent er vrij om te schrijven wat je wilt, dus dat is plezierig.Als ik soms benaderd werd door andere leden was het fatsoenlijk en correct, geen ordinaire scheldpartijen of hitsig gedrag, nee correct.De reden dat ik ben weggegaan was een persoonlijke.Dus directie van Netsamen, wens u veel succes toe.

  Sterke punten
  Dat je vrij bent om te schrijven wat je wilt.Dat je niet lastig gevallen wordt door andere leden en fatsoenlijk benaderd door leden van het andere geslacht..

  Totaal onbeschoft

  De meeste zijn niet meer actief maar ze laten ze staan om te leuken ofzo?!

  Bas is heel onvriendelijk, kan weinig met kritiek na betaald te hebben werd mijn profiel verwijderd,

  zal weg blijven, zonde van je geld.

  Sterke punten
  Niet

  Zwakke punten
  Alles is nep tot de eigenaar aan toe!!

  Onverschillig

  De zoekfunctie is niet erg adequaat, maar dat vind ik niet het ergste, daar kom ik wel uit. Wat ik heel kwalijk vind is dat je wel meteen antwoord krijgt als je betalend lid wilt worden, maar als je eenmaal 'binnengehaald' bent (betaald dus), krijg je nooit meer antwoord op welke vraag die je stelt dan ook.

  Sterke punten
  Veel aanbod

  Zwakke punten
  Onverschillig, niet reageren op vragen om info als je eenmaal betaald hebt.

  al 3 x tegoeddagen afgepakt

  Al 3 x achter elkaar ziin er tegoeddagen van mij weg gehaald.

  Eerste keer heb ik daarover gebeld en hen (=Bas) het voordeel van de twijfel gegeven.

  Ik kreeg mijn dagen terug en stond weer op het oude peil.

  Tweede keer waren het nog meer dagen die zij eraf gehaald hebben, weer gebeld en met dezelfde rotsmoes kreeg ik er toen extra dagen bij.

  Nu ben ik ineens van ruim 300 dagen terug gegaan naar 5.

  En die 5 dagen krijgen ze cadeau van mij want ik heb mijn abonnement meteen opgezegd.

  Ook profielen waarover geklaagd wordt blijven er gewoon op staan.

  Ik heb geen enkel vertrouwen meer in Netsamen.

  Sterke punten
  geen idee

  Zwakke punten
  reageren niet op mails, telefoon staat altijd op de voicemail.

  profielen van mensen waarover geklaagd wordt blijven er gewoon op staan. slecht beheer van de site dus.

  en dagen afpakken, tsja, dat is echt het allerlaatste.

  Misleid en geld kwijt.

  De site nodigt uit dat je respectvol om gaat met kandidaten. Als je dan pas ná beëindigen van een lopend contact, een nieuw contact wilt leggen en daarom een paar maanden verder bent, ben je ineens al je saldo/dagen kwijt.

  Stond nergens bij het lid worden en je krijgt ook geen waarschuwing per mail, dat je saldo ineens weg kan zijn.

  Belachelijk!

  Op bericht hierover in het contact formulier wordt helemaal niet gereageerd.

  Zwakke punten
  Onbetrouwbare en onprofessionele organisatie.

  niet anders dan anderen

  Niet anders dan andere datingsites. Ze doen alsof ze idealistisch zijn maar gebruiken 'spiritueel' om weer een doelgroep te bereiken en die hun geld af te troggelen op een magere website. Mager in de zin van weinig aanbod.

  Reageren tevens niet op vragen via de reguliere contactformulieren. Alle datingsites zijn klote en op 1 ding belust en dat is uw geld.

  Zwakke punten
  weinig aanbod, geen communicatie

  Leuke ervaringen

  Ben nu al een paar jaar lid van netsamen en de vrouwen vind ik over het algemeen vriendelijk, bewust in het leven staan en liefdevol. De droomvrouw heb ik niet ontmoet maar dat kan ook komen omdat ik geen droomman ben:). Heb via netsamen vooral korte relaties gehad.  Via de mail wordt door netsamen inderdaad niet altijd gereageerd. Via de telefoon wel en je krijgt er zelfs twee dagen gratis lidmaatschap voor cadeau. Het zou wel beter zijn als Netsamen ook aan mails meer aandacht besteed.  Over het algemeen is mijn indruk van netsamen goed / integer. Het is makkelijk om contact te leggen met vrouwen en dat komt volgens mij ook omdat er meer vrouwen lid zijn dan mannen. Misschien ook omdat bewust in het leven staande mannen schaarser zijn. Ik ben er in ieder geval blij mee :-).  Dus als je bewust en vriendelijk in het leven staat en een beetje aandacht besteed aan de manier waarop je jezelf presenteert dan kan je volgens mij een leuke tijd hebben op Netsamen.

  Sterke punten
  Je kan makkelijk contact leggen met vrouwen en de sfeer is relaxed.

  Zwakke punten
  Misschien zit een wat hoger percentage van de vrouwen op netsamen met zichzelf in de knoop???

  Lakse eigenaars, slechte ervaring

  Ik ben lid geworden voor een jaar á 39,95 en dat was weggegooid geld.  Op serieuze klachten werd niet gereageerd als je mailde, bellen had de voorkeur van de eigenaars van Netsamen.

  Mailen stond keurig vermeld als een optie op de website, maar je ving gewoon bot.

  Alleen mensen die al lang lid waren, en die een persoonlijke band met de eigenaars hadden werden geholpen.  Sterke punten
  De mogelijkheid om spiritueel te daten.

  Zwakke punten
  Het lakse beleid.

  achtebaks

  De indruk wordt gewekt dat het hier om een spirituele datingsite gaat. Dat is allerminst het geval. Het lijkt meer op een digitaal buurthuis waar iedereen iedereen erdoor haalt en afkraakt omdat men zogenaamd niet spiritueel genoeg zou zijn. En de beheerders reageren volstrekt niet op mails terwijl beweerd wordt dat dat binnen 24 uur gebeurt! Ze laten je gewoon barsten, de centen zijn immers binnen. Dus zoek je het maar uit.  Een melkkoe voor zielige eenzame zoekers. Trap er niet in!!!

  Sterke punten
  Ik zou het niet weten

  Zwakke punten
  Er wordt veel beloofd, maar weinig waargemaakt. De echt leuke mensen blijven daar nooit lang en verlaten teleurgesteld het luchtkasteel...

  Vrijheid-blijheid-sexualiteit

  Spiritualiteit, Vrijheid, Liefde en Sexualiteit, worden door mensen te pas en te onpas gebruikt. Blijkbaar is het erg belangrijk om je grenzen tot in het extreme op te zoeken, want anders ben je "gebonden aan...", ja aan wat eigenlijk?

  Ben je echt vrij als mens, als je steeds op zoek bent naar uitersten in het leven?

  Een wijze spreuk; onderzoek de dingen en behoud het goede.

  Religieuze stromingen en ervaringen, worden door elkaar gehusseld, eruit gepikt wat men wil en op ieder moment kan gebruiken.

  Spiritualiteit en diepgang is ver te zoeken.

  Sterke punten
  Spiritualiteit en uitwisselen is belangrijk, maar wel uit zuivere motivatie.

  Zwakke punten
  Grensverleggend tot in het extreme.

  wat kan je ermee?

  Na een paar jaar lid geweest te zijn bij NS heb ik mij nu finally uitgeschreven. De afgelopen zomermaanden heb ik nog eens serieus een poging gewaagd met leuke vrouwen in contact te komen maar ik heb er de gekste dingen meegemaakt. Het heeft veel energie gekost maar leverde nooit iets zinvols op.  Ik ben bv eens 3 maanden in contact geweest met iemand die afspreken maar voor zich uitschoof tot ze eindelijk zelf doorkreeg dat ze geen ruimte had voor iemand, laat staan een afspraakje en zichzelf uitschreef. (dit gebeurd daar heel vaak dat mensen erachter komen dat er eigenlijk iets mis is). Ik heb een heel leuk voorstel gehad voor een afspraak van een leuke vrouw die twee dagen later ineens mailde dat ze in principe niet afsprak via NS, zich weer had bedacht en zichzelf uitschreef. En iemand is er zo dom om drie maanden later pas te reageren op een mailtje om vervolgens uit te leggen dat ze geen contact wil. .... Alsof je dan nog op die persoon zit te wachten/hopen? Wat denkt zo'n iemand???....En dat is maar een topje van de ijsberg van de soort mailtjes die je daar krijgt..... Ik zit daar continu met grote vraagtekens. Wat is dit??????  NS doet erg zijn best om meer dan een datingsite te zijn met clubs en forums etc. Maar de club waar ik bij was aangesloten en die bij elkaar wilde komen verdween terwijl er al een datum was geprikt voor een samenkomst. Veel van die clubs gaan helemaal nergens over. Ze bestaan maar er komt niets uit....  Echt veel meer kan ik er ook niet meer van maken.....

  Sterke punten
  NS doet er alles aan om meer te zijn dan een datingsite.

  Zwakke punten
  Het datinggedeelte is nog steeds het belangrijkste maar er zijn toch ook leden die niet per se voor het datingdeel op de site staan. Je haalt dat echter niet uit hun profiel. Pas als je ze mailt kom je daar achter. Niet betalende leden kunnen niet reageren. Veel van je geschreven mails verdwijnen dus in het zwarte gat.... Veel doen de moeite weer niet te reageren ook al kunnen ze dat wel.... Op de forums zijn vaak discussies onderling tussen de leden over de site. Er was zelfs een club voor ontevreden leden opgericht.....

  Spiritualiteit ver te zoeken.

  Een aantal maanden ben ik betaald lid geweest van deze "spirituele"site, tussen aanhalingstekens, want ik vind de spiritualiteit hier ver te zoeken. Bij het doorlezen van meerdere profielen kwam ik regelmatig tegen, dat men aangaf weinig met spiritualiteit te hebben of er helemaal niet mee bezig bleek te zijn,of dat men nog aan het ontdekken was of het iets voor ze was. Ook kwam ik regelmatig tegen, dat er een grote interesse werd geuit voor de "tussenbeense recreatie". Wat dat laatste met spirituele scholing te maken heeft snap ik niet, want het speelt zich af op een heel ander level. Vreemd, als je je op zo'n site begeeft, mag men toch aannemen dat je al enige kennis en ervaring opgedaan hebt met Spiritualiteit. Worden er misschien verschillende ervaringen door elkaar gehaald en weet men eigenlijk welke middelen je nodig hebt om je op het "geestelijke leven" te richten?

  Sterke punten
  Mooie site.

  Diverse initiatieven

  Zwakke punten
  Weinig beweging of reacties

  Weinig spiritualiteit te vinden

  Beauty is....

  In the eye of the beholder..  Ik ben sinds 2008 lid van Netsamen en kom er nog steeds met veel plezier. Netsamen is een site waarbij daten tot de mogelijkheden behoort, maar geen must is. Voor mij is het een online ontmoetingsplek waar ik mensen vind die over het algemeen open staan voor veel, niets heel snel raar is en waar mooie gesprekken en gespreksonderwerpen voorbij komen.  Wat mij aanspreekt is dat Netsamen een plek is om elkaar te ontmoeten op filosofisch, maatschappelijk en persoonlijk niveau.  Waar ieder zijn zegje mag doen en waar vragen vrij staat. Waar het leuk is om af te spreken van mens tot mens, of dat nu vrouw/vrouw is, man/man of vrouw/man, man/vrouw.  Er zijn regelmatig

  Sterke punten
  Op Netsamen zijn de profielmogelijkheden lekker uitgebreid

  Op Netsamen kun je chatten in verschillende boxen

  Op Netsamen vind je veel mensen die out-of-the-box denken

  Op Netsamen vind je een forum, een magazine en een agenda met veel activiteit

  Op Netsamen kun je wijzer worden

  Zwakke punten
  Als je niet verder wilt kijken dan je eigen wereldje, gelooft dat je niet veranderen kunt, snel een sexdate wilt en/of geen diepgaande relatie aanwilt gaan, dan is Netsamen geen aanrader.

  fijne spirituele site

  Zelf ben ik spiritueel (zoals elk mens) en hoop via deze site vriendschap maar het liefst een partner te ontmoeten die open staat voor het spirituele. Zelf doe ik aan healing en heb ik ervaringen als medium. Op deze site kom je zowel mannen tegen die iets doen op dit gebied maar ook mannen die er niets mee doen. Net als op andere sites krijg ik niet altijd antwoord terug wat ik overigs zelf altijd wel doe. Niet elke man wil afspreken, ze kunnen dan beter aangeven dat ze alleen mail contact willen dan weet je waar je aan toe bent.  De site zelf is overzichtelijk met veel mogelijkheden als zoekopdracht (trefwoorden/foto's/prikbord/oproepjes.chatten) Een agenda met allerlei workshops,evenementen,korting op je energie etc. Bij het chatten zijn het vaak onzin chatjes maar dat doen de leden, het lijkt mij leuk om een uitwisseling chat te hebben op spiritueel gebied of vragen van elkaar kunnen beantwoorden.  Er is wel een team van mensen die voor je allerlei vragen beantwoorden of verschillende gebieden, ook spiritueel.

  Sterke punten
  Veel verschillende mogelijkheden om contact te maken

  Kans om gelijkgestemde mensen te ontmoeten

  Heeft even net wat meer diepgang dan andere sites

  Zwakke punten
  Moeilijk om een afspraak met iemand te maken, ik weet niet of dat alleen bij mij is. Tot nu toe 1 afspraak die heel leuk was. Maar later wilde die man geen adressen uitwisselen.

  wat willen die leden nu eigenlijk?

  Netsamen is op zich een geweldige site. Maar het zijn de leden op de site die bepalen of het wat is of niet. Ik heb al 6 jaar ervaring met netsamen. Via NS wil ik in contact komen met vrouwen die op mijn golflengte zitten, de inzet daarbij is vooral vriendschappelijk want de kans op relaties via datingsites is zo minimaal. Maar ik begrijp er soms helemaal niets van met welk idee die vrouwen lid zijn geworden. Heb je contact met iemand wil diegene niet afspreken omdat ze eigenlijk geen contact aankan. Heel veel vrouwen daar zitten niet lekker in hun vel en daar kom je pas achter na een paar keer leuk contact over en weer en als het woord afspreken gebruikt is.

  Ik heb ook meegemaak: eigenlijk geen tijd voor contact, beloftes van terug te schrijven wat dan nooit gebeurd en vrouwen die in hun profiel vriendschappen zoeken maar eigenlijk gewoon de prins op het witte paard willen ontmoeten. Ook op NS wordt je door leden behandeld als op welke datingsite. In het datinggedrag is het spirituele ver te zoeken want de muisklik van afwijzing is onder handbereik als zich nog iemand anders aandiend die interessanter is. Ook hier kan je niet raden wat er aan de andere kant van de pc nou precies gedacht en bedoeld wordt en daar heb ik vaak lelijk mijn neus door gestoten. Ook hier wordt maar al te graag gebruik gemaakt van de voorgedefinieerde antwoorden geen interesse etc.... Het spirituele community idee komt vooral van de oudere leden (50+) die daar gebruik van maken via blogs etc. De wat jongere leden zien het vooral als een datingsite.  Op zich allemaal erg jammer want het ligt niet aan de intenties van de site, maar de intenties van de leden zijn soms onbegrijpelijk. Van sommige vrouwen vraag je je echt af wat ze daar nou eigenlijk doen en willen. Ik heb in 6 jaar nog nooit 1 ontmoeting eraan overgehouden.

  Sterke punten
  Mooie site die je echt gebruiken kan als spirituele community en misschien kan je het maar beter daar ook voor gebruiken en het hele idee van dating en ontmoetingen hebben vergeten.

  Zwakke punten
  Het is een spirituele community site maar heeft verder alle kenmerken van een datingsite waar je weinig spiritueel gedrag tegen komt met alle valkuilen van een gewone datingsites. Verder is er nauwelijks aanwas van nieuwe leden. Zoekresultaten leveren dezelfde resultaten op als 3 jaar geleden. Niet iedereen kan terugmailen omdat ze daarvoor betalend lid moeten zijn.

  weinig spiritueel.,

  als je een leuke mail schrijft word er 99procent totaal niet gereageerd,

  van de 1procent die wel reageerd zijn het altijd hele sloome reackties,

  een hoop oeverloos gezemel over niks,wat mnd kan duren,,en een ontmoeting word altijd weer afgeketst,zeker omdat het gratis is nemen de dames het niet serious, jammer maar helaas,

  Sterke punten
  leuke tijd verdrijf als je van overlozeprietpraat houdt.,

  Zwakke punten
  dat zijn er heel veel.

  site onbereikbaar

  Ik ben betalend lid; maar kan de site niet bereiken; hoe kan dat opgelost worden.

  weten de eigenaren van de site dat er een blokkering is?

  Als meer mensen ditzelfde euvel melden ; wordt er wellicht eerder wat aan gedaan.

  Dus aub mensen meld deze klacht!

  kan de site niet bereiken

  Ik kan de site niet bereiken

  beheerders netsamen..nl corrupt

  heb géén vertrouwen in de spirituele intentie's zowel van veel leden niet als van

  de beheerders van de site- het heeft voor mij geen aanvullende waarde om

  te betalen voor zo n spirituele(dating)site-

  wat mij is opgevallen is dat veel mensen een (minderwaardigheid)complex

  hebben wat ze bedekken met n úit de hoogte'spiritueel ego- daar hoef ik

  niet lid voor te worden van een site om die tegen te komen

  Sterke punten
  zelfs als je 'vaste'lid bent kan je als 'iemand anders' op de chat komen (ook als je op

  een hele andere website was ingelogd als chatter)

  maar dat is eigenlijk dan ook weer een zwakte van de site , want dat is weer niet

  eerlijk tegenover betalende leden dat er zomaar mensen binnen kunnen komen op de chat

  Zwakke punten
  Als je (zoals in mijn geval) betaald heb voor 1 jaar-dus officieel lid en ( in dat jaar) door misverstanden als mensen die op anoniem op de chat kunnen komen die

  helemaal geen lid zijn van netsamen.nl proef/of betalend dan wordt je account

  beeindigd en krijg je niet het geld terug van het resterende gedeelde van dat jaar/

  en als je daar naar vraagt aan de beheerders nemen ze geen enkele feedback aan

  en maken ze je uit voor dief- terwijl je zelf al betaald heb om lid te worden!

  gevaarlijk

  te denken dat het een datingsite is voor spiritueel geinteresseerden valt het nogal tegen.

  net als op een andere datingsite veel reacties gehad van mannen die op zoek zijn naar iets anders dan een relatie, of in ieder geval niet spiritueel geinteresseerd.  Zwakke punten
  * weinig mogelijkheden om te zoeken

  *niemand ziet jou meer staan dus na een tijd geen reacties meer

  *veel nep reacties van mannen die gewoon een neukertje willen, niks met spiritualiteit te maken. extra gevaarlijk omdat de vaak wat zachtere mensen nu extra prooi vormen.

  Niet wat ik zoek

  Hoewel ik al enige tijd volledig achter mijn atheïsme sta en ook met 'ietsisme' en spiritueel geflirt weinig heb, besloot ik me toch in te schrijven omdat NetSamen de diepgang uitstraalde die ik op datingsites mis. Uiteindelijk kwam ik toch tot de conclusie dat de NetSamen mijn ding niet is. Ik werd een beetje gesterkt in mijn vooroordeel dat mensen die zich met spiritualiteit bezighouden vaak met zichzelf in de knoop zitten. Dat bleek uit de contacten die ik kreeg. Allemaal liepen ze in de hulpverlening en zaten ze in de WAO. De dames die ik ontmoette bleken niet aan een relatie toe te zijn en toch weer wel, het bekende verhaal. Allemaal dingen die de site niet te verwijten zijn, evenals het hoge aantal gebrek aan reacties op berichten, dat ik helaas ook hier ervoer. Misschien had ik toch een vertelend beeld van 'spirituele mensen'. Neen, niets mis met de site, maar mijn ding niet.

  Sterke punten
  -Leuke fora en chatrooms

  -Uitgebreide profielen, waardoor een echte indruk van de persoon ontstaat

  -Geen dertien in een dozijn-leden (wat ook de valkuil is)

  Zwakke punten
  -Weinig leden

  -Niemand bekijkt je profiel meer als je na 3 dagen niet meer bij 'Nieuwe leden' staat

  -Weinig leden die echt op een date/relatie uit zijn

  -Veel leden die duidelijk met zichzelf in de knoop zitten

  Is niet echt een datingsite

  Netsamen is opgezet als een datingsite voor spirituele mensen maar is het in de praktijk niet.

  Er komen maar heel weinig mensen op je profiel kijken, kan ook komen omdat ze weinig leden hebben.

  Of omdat vrijwel niemand zoekt en men alleen interesse heeft in spirituele zaken.

  Het is meer een site om met elkaar te kletsen over van alles wat met New age te maken heeft of spiritualiteit.

  Je moet wel een hele waslijst met vragen invullen om je in te kunnen schrijven.

  Ik heb me na een paar weken inmiddels uitgeschreven omdat ik het wel gezien hebt.  Sterke punten
  Het is gratis, ook berichten sturen en ontvangen.

  Een forum, uitgaansagenda, prikbord.

  Een goede site als je van spiritualiteit houdt.

  Zwakke punten
  Geen echte datingsite.

  Mocht je daar iemand vinden dan heb je mazzel gehad.

  Bevestigingen van je berichten komen heel laat aan, soms pas na 1 week.

  hoe een koe een haas vangt

  Begon ik het juist een leuke site te vinden omdat het wat betreft mij, en geloof ook vele anderen, geen datingsite is, maar meer een single platform. Eentje waar je je ei kwijt kan en kan chatten.

  Blijkt het toch wat anders te liggen. Na mij uitvoering te hebben 'ingelezen' op de diverse forumdiscussies en blogs, heb ik ook enkele 'stukkies' op een forum gezet. En enkele malen gereageert op andere stukjes. Na aanleiding hiervan ook op de chat gezeten.

  Wat schetst mijn verbazing, allerlei berichtjes druppelen mijn mailbox binnen, aardige non-date mail maar ook van enkele die graag een afspraak met mij willen maken.  Over hoe een koe een haas vangt. De hogere school van het daten.


Bezoek Netsamen.nl

Schrijf je eigen review