Reviews van deze auteur

niet anders dan anderen

Review over Netsamen.nl

Niet anders dan andere datingsites. Ze doen alsof ze idealistisch zijn maar gebruiken 'spiritueel' om weer een doelgroep te bereiken en die hun geld af te troggelen op een magere website. Mager in de zin van weinig aanbod.
Reageren tevens niet op vragen via de reguliere contactformulieren. Alle datingsites zijn klote en op 1 ding belust en dat is uw geld.

Zwakke punten
weinig aanbod, geen communicatie

Qutie not that cute

Review over Qutie

Qutie.nl is een adult datingsite welke onderdeel is van Ocean Group Investment Ltd. De site waarop je een profiel kunt aanmaken met je uiterlijke kenmerken, voorkeuren, een verhaaltje en een foto, biedt, in mijn geval een scala aan van veelal prachtige 'desperate' vrouwen aan die weldra reageren zodra je een profiel aan hebt gemaakt. Of als je een flirt hebt gestuurd zeker zullen antwoorden. Klinkt allemaal te mooi om waar te zijn. Ik heb geprobeerd mijn emailadres in de tekst te verwerken om te zien of er iets van waarheid bestaat aan de reacties, maar deze boodschap wordt natuurlijk steeds weggehaald. Doch één van die desperate vrouwen moet het toch gelezen hebben als ze zó op mijn profiel zitten te azen. Berichten alsof ik de ideale man, de sexmachine waar ze al die tijd op hebben zitten wachten ben. Een mislukte poging een 'dame' een bericht te sturen , welke mij ook nog geld kostte, heb ik sterk mijn twijfels over de beweegredenen van dit door een in China gevestigd bedrijf overkoepelende internetbedrijfje. Het riekt naar bedrog.

Sterke punten
Veel aanbod

Zwakke punten
grote twijfel over de echtheid van het vele aanbod

lexa gaat je leven niet verrijken

Review over Lexa

ik verdenk lexa ervan fake-flirts te sturen. Om de paar dagen krijg ik zogenaamde flirts van dames die niet terug te vinden zijn. Nadat ik lexa hier op aangesproken heb (2 maal) wordt hier niet op gereageerd.
Naar mijn inziens is lexa een grote money-machine en is het streven naar tevreden klanten niet de 1e prioriteit. Bespaar uw geld en boek een singles reis of zo, maar lexa gaat uw leven niet verrijken met liefde.

Sterke punten
geen

Zwakke punten
ik verdenk lexa ervan fake-flirts te sturen.
niet betaalde members kunnen berichten noch lezen noch erop reageren.
fake-members?

grootste skam ooit

Review over AdultMatch

Wat een waardeloze k*t site is dit. Echt ik ben geen 60 en zie er nog behoorlijk goed uit. Maar of alle vrouwen van tegenwoordig vallen op bierbuiken ofwel bodybuilders die hun pik niet meer omhoog kunnen krijgen van de steroïden, ik heb geen idee. Maar ondanks leuke fotos en leuk verhaal '0' succes. En het chatten is een soort sbs6/ rtl4 babbelbox. Waar een partij gelul is en waar dan een of ander mokkel queen of the chatbox is en waar iedere eikel naar slijmt. Haha, letterlijk. Wat een trieste bedoening is het.

waardeloos

Review over EliteDating

Weinig waar voor je geld. Zo'n 4 partner voorstellen per dag. Direct zoeken niet mogelijk. En je zit erg vast in het contact-stramien van de website. Bovendien is het asociaal duur.

Sterke punten
geen

Zwakke punten
weinig zoek mogelijkheden
weinig aanbod in partners

reacties:

Review: Qutie not that cute

Inderdaad, de proef op de som genomen. Zodra je reageert op een uiterst verleidelijk aanbod met je emailadres, krijg je vrijwel direct een berichtje terug. Maar natuurlijk alleen binnen de website, nooit ni je eigen mailbox. Ik heb na 10 zulke berichten bij allemaal verschillende dames, tja het liep storm ;) op mijn profiel opmerkingen geplaatst jegens de webbeheerder. Dingen als dat de berichten van de webbeheerders afkomstig waren en niet van èchte dames. Vervolgens zijn ze mij gaan spammen, met berichten van 'profielen' van heel erg oude dames, of extreem lelijk. Grappig maar zeer onprofessioneel vooral. Dus behalve dat het oplichters zijn, zijn ze ook niet consequent en onprofesioneel. Wat al mijn vermoedens heeft bevestigd en u kunt er vanuit gaan dat de profielen van dames (iig) op Qutie.nl, 100% hartstikke nep zijn!

Review: lexa gaat je leven niet verrijken

Dank voor uw reactie.

Het gebeurt wel heel vaak op deze manier. En dan binnen 12 uur of zo, is het profiel opeens verwijderd? Typisch. Maar ok, ik zal het even bezien.

Review: lexa gaat je leven niet verrijken

wat echt enorm irritant is dat ze berichtjes weghalen van daters waarvan het membership verlopen is. Zo mis ik dus nu de contactgegevens van een leuke dame. Ik probeer lexa hierover te berichten maar nergens kun je het zogenaamde contactformulier vinden. Stelletje moneymakers! Laat die idialistische bullshit maar achterwege. Maak van jullie welkomsteksten: 'Lexa voor als u uw geld kwijt wilt, wij hebben wellicht een paar dates voor u. Maar die succesverhalen dat zijn er 10 in de afgelopen 5 jaar oid! We doen niets met uw vragen, adviezen, tips of klachten. Sterker nog: u kunt ons niet bereiken, HAHAHAAHAHAAHA!'

Review: Adultmatch review

Volledig eens met review. Verhouding man-vrouw is inderdaad erg uit balans. En zit er een keer een leuke chick op, die is direct queen of the prom en krijgen vaak een air, daar wil ik niets mee te maken hebben.
Het is leuk voor stellen inderdaad, maar als vrijgezelle man maak je weinig kans.
Het is gewoon een grote business, het geld rolt binnen voor die eigenaren.