Reviews van deze auteur

Vrijheid-blijheid-sexualiteit

Review over Netsamen.nl

Spiritualiteit, Vrijheid, Liefde en Sexualiteit, worden door mensen te pas en te onpas gebruikt. Blijkbaar is het erg belangrijk om je grenzen tot in het extreme op te zoeken, want anders ben je "gebonden aan...", ja aan wat eigenlijk?
Ben je echt vrij als mens, als je steeds op zoek bent naar uitersten in het leven?
Een wijze spreuk; onderzoek de dingen en behoud het goede.
Religieuze stromingen en ervaringen, worden door elkaar gehusseld, eruit gepikt wat men wil en op ieder moment kan gebruiken.
Spiritualiteit en diepgang is ver te zoeken.

Sterke punten
Spiritualiteit en uitwisselen is belangrijk, maar wel uit zuivere motivatie.

Zwakke punten
Grensverleggend tot in het extreme.

Een gok en geluk hebben.

Review over e-Matching

Als iemand besluit om op een betaalde datingsite voor hoger opgeleide mensen te gaan zoeken naar een serieuze partner, dan mag je ervan uitgaan, dat men zich van tevoren een beeld gevormd heeft van wat hij of zij wil en hoe een toekomstige partner zou kunnen zijn. Hoewel, er is nog een verschil tussen je een beeld vormen van iemand en ook echt iemand vinden die aan die beeldvorming voldoet. Je kunt je ook afvragen of deze beeldvorming van de ander reëel is? Ondervinding en uitwisseling zal dat uitwijzen.
Natuurlijk moet je zelf actief zijn en duidelijk in je profiel aangeven wat je wilt en zoekt. Dat zou het voor de ander een stuk makkelijker maken om te reageren. Dit alles geeft nog geen garantie op een reactie en een match.
Verder heb je een verschil van benadering en van wensenpakket als je 24 jaar bent of als je al een verleden achter je hebt liggen en rond de 50 bent. De één begint aan een blanco site en kan zich nog volledig open stellen naar een ander, er is nog geen opgebouwde bagage en er zijn weinig lasten opgebouwd. Je kunt fris en frank aan een relatie beginnen!
De ander die rond de 50 is, krijgt vaak te maken met mensen die kampen met de gevolgen van gebroken relaties, met alle teleurstellingen van dien, lasten waar ze mee opgezadeld zitten, werkbehoudproblemen enz. Daarbij komt ook nog het feit dat deze mensen, dankzij deze ervaringen, niet meer zo'n haast hebben om zich weer opnieuw te gaan binden aan een nieuwe relatie, vaker de kat uit de boom kijken en de geneugten des levens willen vieren.
Het zal altijd een gok en een geluk blijven, als je een partner vindt die bij je past! En andersom!

Spiritualiteit ver te zoeken.

Review over Netsamen.nl

Een aantal maanden ben ik betaald lid geweest van deze "spirituele"site, tussen aanhalingstekens, want ik vind de spiritualiteit hier ver te zoeken. Bij het doorlezen van meerdere profielen kwam ik regelmatig tegen, dat men aangaf weinig met spiritualiteit te hebben of er helemaal niet mee bezig bleek te zijn,of dat men nog aan het ontdekken was of het iets voor ze was. Ook kwam ik regelmatig tegen, dat er een grote interesse werd geuit voor de "tussenbeense recreatie". Wat dat laatste met spirituele scholing te maken heeft snap ik niet, want het speelt zich af op een heel ander level. Vreemd, als je je op zo'n site begeeft, mag men toch aannemen dat je al enige kennis en ervaring opgedaan hebt met Spiritualiteit. Worden er misschien verschillende ervaringen door elkaar gehaald en weet men eigenlijk welke middelen je nodig hebt om je op het "geestelijke leven" te richten?

Sterke punten
Mooie site.
Diverse initiatieven

Zwakke punten
Weinig beweging of reacties
Weinig spiritualiteit te vinden

Bezigheidstherapie

Review over e-Matching

Vol aandacht heb ik de review van Elton gelezen en moet ook ik bekennen dat ik gebroken heb met Datingland.
Ik heb na een jaar ervaring op meerdere Datingsites, ondervonden, dat er over het algemeen weinig serieuze gebruikers zijn, dat er teveel naar het uiterlijk gekeken wordt en te weinig naar het profiel of de inhoud van een persoon, dat er vaak geflirt wordt of men zoekt een aanvulling op een al lopende relatie, dit laatste in de vorm van een vriendschap+ of uitbreiding van tussenbeense recreatie. Als er al mailcontact is, verloopt deze doorgaans stroef, te snel of in 1 keer afgebroken terwijl er net schot in de zaak leek te komen of er wordt helemaal niet gereageerd.
In veel profielen wordt er gesproken over "leuk", "spannend", "gezellig", "knuffelbeer" en mag er geen "ballast" of "gecompliceerdheid" aanwezig zijn. of je zonder kleerscheuren door het leven wandelt. Door ervaringen worden we toch groot en hopelijk wat wijzer?

Sterke punten
Als je je mocht vervelen en je graag afleiding zoekt, dan is dit een leuk medium.

Zwakke punten
Je leert de "mens" goed kennen.

Dood en doodstil......

Review over e-Matching

De afgelopen paar maanden ben ik actief lid geweest bij e-Matching, maar heb mij 3 weken voortijdig uit laten schrijven. Het is stiller dan stil op deze site. Op verstuurde mails van mij aan mogelijke gegadigde mannen, kreeg ik nauwelijks een reactie, op een enkele blik op mijn profiel na. Na contact gezocht te hebben met de oprichter van de site, bleken mijn profiel en foto's dik in orde te zijn. Hij adviseerde mij, om mij actiever op te stellen, maar dat deed ik al. Ook kon ik contact opnemen met de dating-coach om meer het lidmaatschap te halen en succesvoller contact te leggen. Overigens zou men 3 tot 6 maanden nodig hebben om te kunnen matchen. Deze optelsom wordt helaas niet op de site aangegeven, voordat je met daten begint. Daar ik geen behoefte had aan een datingcoach, geen problemen heb met het leggen van contacten en door ervaring geleerd heb dat ik geen ongewild vrouwspersoon ben, heb ik zijn goede raad niet opgevolgd. Ik heb hem uitgelegd, dat ik mijn twijfels heb over de opzet en werking van de site en dat ik er geen gebruik mer van zal maken..









iop

Sterke punten
Site ziet er mooi uit.
Er wordt redelijk snel op je vragen gereageerd, maar er wordt niet dieper op de inhoud ingegaan, want dan word je verwezen naar een datingcoach waar je voor moet betalen. Goede raad blijkt duur te zijn!

Zwakke punten
Je kunt op de site niet zien of iemand actief of passief lid is, ook kun je niet achterhalen wanneer iemand je profiel bezocht heeft.Wel dát er iemand heeft gekeken.
De oprichter kan niet tegen opbouwende kritiek.

Knuz

Review over Knuz

Na een week lid geweest te zijn bij Knuz heb ik mij weer afgemeld.
Het leek op het eerste gezicht een serieuzer aanbod dan de betaalde sites waar ik geen goede ervaringen mee heb. Al vrij snel kreeg ik reacties waaronder een aantal van een paar interessante mannen, die veel overeenkomsten hadden met wat ik wilde en zocht. Een aantal keren hebben we leuk emailcontact gehad en daarna hield het opeens op zonder tegenbericht, of ik gaf aan dat ik het toch niet zag zitten.

Daarna was het dagenlang stil!

Ik heb verschillende keren geprobeerd om de bezoekersprofielen te bekijken, maar je kunt volgens mij niet selecteren op alleen mannen, wel een zoekcriteria invullen maar dan blijkt er weinig aanbod te zijn in de betreffende categorie die je ingevuld hebr. Er is een link naar mannen die zich hebben aangemeld als passend aan je Profiel, maar als je die Profielen dan doorleest, blijken ze weinig overeenkomsten te hebben.

Kortom; weinig interessant aanbod!

Het lijkt er inderdaad op, wat iemand mij laatst vertelde; de leuke en interessante mannen hoeven geen gebruik te maken van een Datingsite omdat ze zo al iemand kunnen vinden!

Sterke punten
Een gratis toegankelijke site, waardoor meer mensen een mogelijkheid geboden wordt om in contact te komen met een ander.

Zwakke punten
Weinig aanbod dat interessant is.
Weinig actie op de site.

reacties:

Review: Commerciele bende

Vanaf aug'11 heb ik voor 3 mnd. een Full Membership bij Lexa.nl genomen en ik liep al meteen tegen van alles aan. Als je een vraag mailt aan het Lexateam, dan krijg je een onvolledig antwoord terug. Men is daar blijkbaar niet in staat om een binnengekomen mail, professioneel te beantwoorden.
Bij het invullen van je Profiel kun je NIET aangegeven dat je reacties wilt ontvangen van mensen uit HEEL Nederland, alleen een Regio.( Lexa.nl adverteert dat ze een Internationale Datingsite is ) Het antwoord van het Lexateam luidde letterlijk; " wij hebben uw suggestie doorgestuurd naar de desbetreffende afd. Hopelijk behoort dit binnenkort tot een van onze nieuwe mogelijkheden". Nou ja zeg!
De meeste reacties die ik ontving, voldeden totaal niet aan mijn gestelde Profieleisen en zonder foto. Een reactie van het Lexateam ; "wij vinden het vervelend om te horen dat de site niet aan uw verwachtingen voldoet. Indien u suggesties of vragen heeft, aarzel dan niet deze mee te delen, zodat Lexa haar diensten kan verbeteren. Ik heb ze opgebeld en kreeg een piepjong ding aan de lijn en een onbevredigend antwoord.
Een volgende reactie van Lexa was een advies om hun site voor Hoger Opgeleiden eens te proberen, nam. Lexamore. Ik wist niet eens dat die bestond en had daar niets over gelezen, toen ik het Full Membership afsloot voor 3 mnd. Misschien heb ik iets over het hoofd gezien?
Lexa stelde mij 3 abonnementen voor, daar moet je wel apart voor betalen, nam ; voor 12 mnd. 228,-/6 mnd. 174,- en 3 mnd. 117,-
Bij Lexamore maak je dan een Persoonlijkheidstest aan en aan de hand van de resultaten word je Profiel met een ander Profiel gematcht. Lexamore richt zich specifiek tot een publiek dat op zoek is naar een serieuze en weldoordachte ontmoeting tussen 2 mensen, met als doel een duurzame relatie. Maar daar ga je toch al vanuit als je je aanmeldt bij Lexa en een abonnement afsluit? En verder krijg je toch al van Lexa regelmatig een mail binnen, waarin zij Profielen aangeven van mensen die bij je matchen?
Ik gaf aan dat ik er steeds minder vertrouwen in had en dat ik na deze 3 mnd. stop met daten bij Lexa. De automatische betaling is stopgezet, maar vóór de afgesloten periode! Ik heb een correctie gemaild en daarop volgde binnen heel korte tijd een reactie van hen, in een andere tekst gezet dan normal en nu zonder de naam van een medewerker; "Je hebt opnieuw contact met ons opgenomen, daarvoor dank. Wij hebben je aanvullende info bij je mail goed ontvangen. Wij zullen je gegevens aan je dossier ( ik heb blijkbaar al een dossier opgebouwd?) toevoegen. Een Customer Care Agent zal zo snel mogelijk antwoorden.
Blijkbaar ben ik nu een Probleemgeval geworden!

Review: Netsamen Spirituele communitie

Beste mensen,
Is er iemand, die misschienweet er wie de oprichters van Netsamen zijn?