Knuz

Na een week lid geweest te zijn bij Knuz heb ik mij weer afgemeld.
Het leek op het eerste gezicht een serieuzer aanbod dan de betaalde sites waar ik geen goede ervaringen mee heb. Al vrij snel kreeg ik reacties waaronder een aantal van een paar interessante mannen, die veel overeenkomsten hadden met wat ik wilde en zocht. Een aantal keren hebben we leuk emailcontact gehad en daarna hield het opeens op zonder tegenbericht, of ik gaf aan dat ik het toch niet zag zitten.

Daarna was het dagenlang stil!

Ik heb verschillende keren geprobeerd om de bezoekersprofielen te bekijken, maar je kunt volgens mij niet selecteren op alleen mannen, wel een zoekcriteria invullen maar dan blijkt er weinig aanbod te zijn in de betreffende categorie die je ingevuld hebr. Er is een link naar mannen die zich hebben aangemeld als passend aan je Profiel, maar als je die Profielen dan doorleest, blijken ze weinig overeenkomsten te hebben.

Kortom; weinig interessant aanbod!

Het lijkt er inderdaad op, wat iemand mij laatst vertelde; de leuke en interessante mannen hoeven geen gebruik te maken van een Datingsite omdat ze zo al iemand kunnen vinden!

Sterke punten
Een gratis toegankelijke site, waardoor meer mensen een mogelijkheid geboden wordt om in contact te komen met een ander.

Zwakke punten
Weinig aanbod dat interessant is.
Weinig actie op de site.

Bezoek Knuz Reviews over Knuz

2 reacties

Ik kan me wel in je reactie vinden. Ook ik ben nu meer dan een week lid, en na mijn aanvankelijke enthousiasme, heb ik ook wel wat kritiekpuntjes. Zo word je vandaag meteen nadat je hebt ingelogd, naar Youtube doorgeschakeld en van de Knuz site afgegooid. Heeft natuurlijk te maken met de sponsering, maar ik log in om op Knuz te belanden niet op Youtube.
Ook ik vind het aantal leuke mannen tegenvallen, krijg de indruk dat velen er zitten om wat te chatten, berichtjes en plaatjes te sturen. Beetje gezelligheid zoeken, maar niet een serieuze relatie. Toch blijf ik er wel opstaan, het is toch gratis, dus je kan er niet veel mee verliezen.

Ik had aan Knuz gemeld dat ik de hele tijd op youtube belandde als ik inlogde, tot mijn verrassing kreeg ik bijna meteen antwoord, dat het niet door hun kwam, maar misschien door een foute link..
En inderdaad was na een half uur alles weer normaal. Snap nog steeds niet hoe het kwam, maar dat maakt verder ook niet uit. Moet wel zeggen dat het me enorm meeviel hoe aardig en alert er werd gereageerd. Toch weer een plus voor Knuz.

Bezoek Knuz Reviews over Knuz

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Knuz
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden