Reviews van deze auteur

fijne spirituele site

Review over Netsamen.nl

Zelf ben ik spiritueel (zoals elk mens) en hoop via deze site vriendschap maar het liefst een partner te ontmoeten die open staat voor het spirituele. Zelf doe ik aan healing en heb ik ervaringen als medium. Op deze site kom je zowel mannen tegen die iets doen op dit gebied maar ook mannen die er niets mee doen. Net als op andere sites krijg ik niet altijd antwoord terug wat ik overigs zelf altijd wel doe. Niet elke man wil afspreken, ze kunnen dan beter aangeven dat ze alleen mail contact willen dan weet je waar je aan toe bent.

De site zelf is overzichtelijk met veel mogelijkheden als zoekopdracht (trefwoorden/foto's/prikbord/oproepjes.chatten) Een agenda met allerlei workshops,evenementen,korting op je energie etc. Bij het chatten zijn het vaak onzin chatjes maar dat doen de leden, het lijkt mij leuk om een uitwisseling chat te hebben op spiritueel gebied of vragen van elkaar kunnen beantwoorden.

Er is wel een team van mensen die voor je allerlei vragen beantwoorden of verschillende gebieden, ook spiritueel.

Sterke punten
Veel verschillende mogelijkheden om contact te maken
Kans om gelijkgestemde mensen te ontmoeten
Heeft even net wat meer diepgang dan andere sites

Zwakke punten
Moeilijk om een afspraak met iemand te maken, ik weet niet of dat alleen bij mij is. Tot nu toe 1 afspraak die heel leuk was. Maar later wilde die man geen adressen uitwisselen.

reacties: