Reviews van deze auteur

Lees je in voor je betaald

Review over Netsamen.nl

Ja mensen, deze site is puur als \\\"verdienmodel\\\" opgezet door ene \\\"Bas\\\" - van zichzelf een handige jongen - met het doel van een spirituele ontmoeting te laten hebben met \\\"medezoekenden\\\" of al verder ontwikkelde mensen is hem geen (kern)doel op deze website.\\r\\n\\r\\nOok ik heb mijn grote twijfels achter de werkelijke bedoeling met deze datingsite - ik ben nu bijna een jaar betalend lid en ervaar dezelfde \\\"nietszeggende\\\" connects die eigenlijk alleen maar uit zijn op klandizie.\\r\\n\\r\\nWe zitten in deze turbulente tijd allemaal bomvol met vragen om ons te laten groeien naar een hogere dimensie, maar dit soort websites lijken zich hiermee alleen te willen verrijken. Daar stappen de \\\"overmatig groeiende ontwaakte bedrijfsmatige paddenstoelen\\\" graag op in om je in hun verdienmodel te willen zuigen.\\r\\n\\r\\nMijn ervaring wil ik graag met jullie delen, maar vertrouw op je gevoel en luister daar naar !!\\r\\n\\r\\nGa niet op sites als netsamen met het geloof dat je daar je date - en/of utopie gaat vinden - hier wordt juist de \\\"zoekende\\\" gezocht als verdienmodel. De KVK inschrijvingen schieten de hemel in.\\r\\n\\r\\nVanuit mijn hart; het is een lange- en eigen reis in tijd om te ontdekken wie je bent en wat je taak hier op aarde is, maar de werkelijke afstand die je daarin aflegt is slechts een 40-tal centimeter. Believe in yourself and listen to it !!\\r\\n\\r\\nLeef ... vanuit je hart !! ... daar zal alles een worden !!

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Alles is gericht op een eigen verdienmodel van Bas

Denk even na bij deze site

Review over Netsamen.nl

Sinds en klein jaar - en ook betaald lid van deze datingsite - maar kom na mijn betaling pas tot de werkelijke aard van deze dating site.

Eerst heb ik als niet betalend lid gekeken wat er te "bieden" was op deze site, maar uiteindelijk - na een paar leuke reacties van dames - wel het besluit genomen a 32 Euro voor 180 strippen "lid" te worden om binnen het geprogrammeerde systeem te kunnen reageren. Hierbuiten lukt dat niet.

Goed, 32 euro afgetikt en in de periode dat ik dus lid ben eigenlijk alleen maar vreemde reacties gehad van vrouwen die zich lijken te specialiseren in hun eigen praktijk en op zoek zijn naar nieuwe "klantjes".

Ik heb enkele zg/ "dates" aan deze site overgehouden, maar deze waren allemaal gebaseerd op vrouwen die uit waren op - ik zeg het misschien bot - het werven van potentiele "zoekers" die hun vragen nog niet beantwoordt hebben gekregen. Van trommelaars tot meditatie die volgens hun reacties de oplossing geven.

Voor de opbouw - lees programmering - van de site van Netsamen is de beheerder uitgegaan van een volledig eenzijdige opzet om zichzelf een verdienmodel te creëren. Bas - de eigenaar van deze datingsite ontkent elke vraag richting voor een oplossing. De site zelf is zo ontworpen (geprogrammeerd) dat je als "zoekende" in een soort van 'eenden fuik' wordt gezogen. En daar kom je als betalend lid niet meer uit - dit slechts alleen als je je account en vooraf betaalde gelden hebt opgebruikt of loslaat. Van retour is geen sprake !!

De insteek van deze site is op voorhand gericht op mensen die aan het ontwaken zijn maar de praktijk laat dat in geen enkele vorm zien - de mensen die hier ingeschreven staan zijn vooral gericht op klantjes te winnen en zodra je daar niet aan voldoet zwijgen ze je dood.

Samengevat ... hier is weinig spirituele connectie te vinden - zeker niet voor een zoektocht naar een vriendschap of toekomstige relatie.

Deze site is - binnen mijn beleving - puur en alleen ingericht op een slim en eenzijdig ingericht verdienmodel van de beheerder .... Bas - je moest de ogen uit je kop schamen !!!!

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Alles - Bas - je moest de ogen uit je kop schamen !!!!

reacties: