Reviews van deze auteur

paiq is toch ook gewoon foto keuring

Review over Paiq

Ik ben een tijdje lid geweest van Paiq na al de reviews hier gezelen te hebben. Maar ik zie niet in dat dit nou zoveel anders is dan de andere datingsites die bestaan. Sterker nog daar kan je een foto in elk geval nog meteen zien (tenzij je bij Paig er geld tegenaan gooit dan heb je meer mogelijkheden). Bij paiq komt de foto bv pas na 15 minuten chatten en dan komt het net als bij andere sites toch ook weer neer op banale foto keuring.....ongeacht het verhaal wat je in de chat naar elkaar toe hebt geschreven. Het is alleen maar extra irritant om na 15 minuten chatten weggedrukt te worden of zelf te moeten besluiten het contact te beeindigen. Dat is 15 minuten zonde van je energie en tijd die je beter had kunnen besteden aan bv een goed boek lezen. Wat ook irritant is dat je oneliners kan sturen waarvan je dan vervolgens de melding krijgt of die wel of niet is geaccepteerd en dat moet dan ook zo triomfantelijk in beeld gebracht worden..... daarna is de persoon onbereikbaar geworden. Slaat nergens op.... En dat je foto's kunt beoordelen van leden zodat daar een rangschikking en een beoordelingscijfer aan gehangen wordt dat is toch je reinste vleeskeuring.....Paiq werkt op die manier alleen maar meer asociaal datinggedrag in de hand. Datgene waar veel mensen op datingsites juist zo gefrustreerd van worden. Men kan zich nog meer verschuilen achter zijn pc want je hoeft helemaal niets uit te leggen en de ontvanger kan niet vragen om een reden. Ik vind Paiq daarom bepaald geen toegevoegde waarde aan datingsites waar al voldoende van dit gedrag voorkomt.....Op e-matching staat een heel mooi stukje geschreven van datingcoach Irma als reactie op een vraag van een lid en dat gaat precies over het harteloze aso gedrag dat bij dating voorkomt.

Vrouwen die zichzelf super bijzonder voelen

Review over Match4Me

Ik heb een paar keer gebruik gemaakt van drie dagen gratis vol lid zijn op match4me. Van al mijn geschreven mailtjes werd 60% niet beantwoord en 40% bediende zich van het standaard afwijsmailtje. Als ik vroeg wat de reden was zodat ik er iets van leren kan dan kreeg ik arrogantie terug. Sommige vrouwen hebben het echt heel erg hoog in de bol. Vinden blijkbaar dat ze bij hun hoog opgeleide status ook de super knapste fotomodel van de wereld verdienen en niets minder, ook als ze zelf niet bepaald daaraan voldoen. Er zitten een aantal vrouwen op de site die al die aandacht die ze daar krijgen naar mijn mening totaal niet verdienen. Aan deze mensen kan je beter je energie niet verspillen. Maar daar kom je pas achter als je ze mailt. \\r\\n\\r\\nAls je regelmatig de blogs leest die door betalende leden geschreven worden hoor je alleen maar dit soort verhalen. De bloggers mopperen zich een ongeluk. Lijkt wel of iedereen er diep ongelukkig is. Woorden als onfatsoenlijk gedrag en arrogantie worden er continu gebruikt en vaak lees je de cry out: Is er iets mis met mijn profiel???? Die komen dan van mensen die wel oprecht bezig zijn. Ik denk dat er wat mis is met het overgrote deel van het ledenbestand dat op de site staat. \\r\\n\\r\\nOp een datingsite kunnen mensen zich achter hun pc verschuilen met de muis als werktuig. Blijkbaar maakt dat mensen onpersoonlijk, asociaal, onfatsoenlijk, arrogant en hoge eisen stellend. Heb ooit jaren geleden een date meegemaakt met iemand die een super hoog eisenpakket had en iedereen afwees die daar niet aan voldeed. Tussen ons ontstond een vriendschap. Later kreeg ze een relatie met iemand die ze ergens op een feestje tegen het lijf was gelopen en die aan geen enkele van haar eisen van haar profiel voldeed. Ik kwam niet meer bij.....\\r\\n\\r\\n Aan al die daters mijn oproep.....leer hiervan......Het gevaar is dat je de juiste persoon laat lopen met je gedrag op datingsites.....

Sterke punten
Dat je zo nu en dan 3 dagen gratis vol lid kan zijn.

Zwakke punten
Alleen maar.....

wat willen die leden nu eigenlijk?

Review over Netsamen.nl

Netsamen is op zich een geweldige site. Maar het zijn de leden op de site die bepalen of het wat is of niet. Ik heb al 6 jaar ervaring met netsamen. Via NS wil ik in contact komen met vrouwen die op mijn golflengte zitten, de inzet daarbij is vooral vriendschappelijk want de kans op relaties via datingsites is zo minimaal. Maar ik begrijp er soms helemaal niets van met welk idee die vrouwen lid zijn geworden. Heb je contact met iemand wil diegene niet afspreken omdat ze eigenlijk geen contact aankan. Heel veel vrouwen daar zitten niet lekker in hun vel en daar kom je pas achter na een paar keer leuk contact over en weer en als het woord afspreken gebruikt is.
Ik heb ook meegemaak: eigenlijk geen tijd voor contact, beloftes van terug te schrijven wat dan nooit gebeurd en vrouwen die in hun profiel vriendschappen zoeken maar eigenlijk gewoon de prins op het witte paard willen ontmoeten. Ook op NS wordt je door leden behandeld als op welke datingsite. In het datinggedrag is het spirituele ver te zoeken want de muisklik van afwijzing is onder handbereik als zich nog iemand anders aandiend die interessanter is. Ook hier kan je niet raden wat er aan de andere kant van de pc nou precies gedacht en bedoeld wordt en daar heb ik vaak lelijk mijn neus door gestoten. Ook hier wordt maar al te graag gebruik gemaakt van de voorgedefinieerde antwoorden geen interesse etc.... Het spirituele community idee komt vooral van de oudere leden (50+) die daar gebruik van maken via blogs etc. De wat jongere leden zien het vooral als een datingsite.

Op zich allemaal erg jammer want het ligt niet aan de intenties van de site, maar de intenties van de leden zijn soms onbegrijpelijk. Van sommige vrouwen vraag je je echt af wat ze daar nou eigenlijk doen en willen. Ik heb in 6 jaar nog nooit 1 ontmoeting eraan overgehouden.

Sterke punten
Mooie site die je echt gebruiken kan als spirituele community en misschien kan je het maar beter daar ook voor gebruiken en het hele idee van dating en ontmoetingen hebben vergeten.

Zwakke punten
Het is een spirituele community site maar heeft verder alle kenmerken van een datingsite waar je weinig spiritueel gedrag tegen komt met alle valkuilen van een gewone datingsites. Verder is er nauwelijks aanwas van nieuwe leden. Zoekresultaten leveren dezelfde resultaten op als 3 jaar geleden. Niet iedereen kan terugmailen omdat ze daarvoor betalend lid moeten zijn.

geld wolven

Review over Parship

Ook ooit eens betalend lid van Parship geweest. Er was een actie voor een maand betaald lidmaatschap en wist dat het automatisch verlengd zou worden als je niet op tijd opzegde. Omdat ik voor werk een tijd op reis moest ruim op tijd mijn betaalde lidmaatschap beeindigd. Teruggekomen van de reis was er tot mijn verbazing weer een maandbedrag afgeschreven. Ik vervolgens in contact met parship. Bleek dat zij vonden dat ik niet op de juiste manier mijn lidmaatschap had beeindigd, terwijl dat echt heel eenduidig was gebeurd. Maar ik was een of ander iets stoms vergeten in te vullen. De beeindiging van mijn kant was dus niet behandeld, werd niet met terugwerkende kracht behandeld en er was geen enkele discussie mogelijk. Betalen graag....... Meteen weer lidmaatschap beeindigd om dat niet een maand later weer mee te maken en 2 keer om bevestiging gevraagd want ik vertrouwde ze voor geen cent.

Sterke punten
niet

Zwakke punten
Veel te duur

reacties: