Match4Me - 71 Reviews

Last updated: 14 augustus 2020
Match4Me Logo

30% aanbevolen, 71 Reviews

  1. Match4Me informatie
  2. Opzeggen
  3. Kosten
  4. Doelgroep
  5. Inschrijven Match4Me
  6. Herroepingsrecht
  7. Gegevens van Match4Me
  8. Mobiele app
  9. Match4Me Reviews
  10. Schrijf ook een review over Match4Me

Niet tevreden over Match4Me? Probeer dan eens Parship.

Match4Me informatie

Heb je een groot deel van je tijd tot nu toe studerend doorgebracht. Heb je inmiddels je universitaire opleiding af of je HBO- opleiding en denk je, dat het nu echt tijd wordt om de liefde in je leven te laten? Weet je echter niet zo snel hoe je het best in contact kan komen met andere vrijgezelle mannen en of vrouwen? Wil je graag in contact komen, met andere personen, die zelf ook verder hebben gestudeerd? Wil je in contact komen met hoger opgeleiden? Dan moet je zeker bij Match 4 me wezen.

Match 4 me is speciaal ontwikkeld voor een ieder vanaf 18 jaar, die op zoek is naar vrijgezelle hoger opgeleiden, die net als jou op zoek zijn naar een serieuze relatie/ date. De site biedt je een online platform waar je geheel anoniem, veilig en discreet gesprekken kunt voeren met andere interessante gebruikers van de site. Je kunt over en weer berichten voor elkaar sturen, elkaar beter leren kennen en veel meer. Lijkt het te klikken tussen jullie, dan kun je ervoor kiezen om elkaar te ontmoeten. Je kunt dus persoonlijk berichten voor elkaar sturen, online chatten met andere leden en je kunt een quiz spelen. Omdat er een aantal serieuze hoog opegeleiden op de site zijn, die echt op zoek zijn naar een serieuze relatie, is de kans op het vinden van een echte serieuze date ook vele malen groter.

Match4Me Details

Hits: 14862

URL: http://www.match4me.nl/

Categorieën: Hoogopgeleiden Dating

Reviews: 71

Opzeggen

Je lidmaatschap bij Match4Me opzeggen is eenvoudig. Wie zich van Match4Me uitschrijven wil, gaat naar het menu bovenin. Daar bevindt zich de knop Mijn Profiel. Wanneer daarop geklikt wordt, verschijnt er links een menu met onder andere Mijn Instellingen Wijzigen. Wanneer je dit aanklikt, verschijnt links de knop Uitschrijven. Als je deze aanklikt, verschijnt een tekst waarin de voordelen van Match4Me lidmaatschap genoemd worden. Je kunt Match4Me opzeggen activeren door op de link onderaan te klikken. Na opgave van een reden voor opzeggen Match4Me kan je uitschrijving voltooid worden.

Kosten

Match4Me biedt naast een kosteloos abonnement de mogelijkheid tot een Match4Me Volledig Lidmaatschap. Met dit Match4Me Volledig Lidmaatschap kun je onder andere onbeperkt berichten sturen en zien wie je profiel bekeken heeft! Bij inschrijving voor een Volledig Lidmaatschap worden door Match4Me kosten gerekend. Voor 1 maand worden door Match4Me kosten van € 17,95 per maand gerekend. Voor 6 maanden zijn de kosten van Match4Me € 9,99 per maand en voor 12 maanden kun je € 7,50 per maand aan Match4Me betalen.

Doelgroep

Match4me is speciaal voor hoger opgeleide singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Op deze manier komen mensen sneller met elkaar in contact, die op dezelfde golflengte zitten.

Inschrijven Match4Me

Inschrijven bij Match4Me is helemaal gratis. Er zijn echter wel kosten verbonden aan het gebruiken van de andere functionaliteiten op de datingsite. Tijdens het inschrijven moeten 4 eenvoudige stappen gevolgd worden om een eigen dating profiel te maken. Het is niet noodzakelijk om alles in te vullen, maar hoe meer informatie je toevoegt aan je dating profiel, hoe meer kans je hebt op goede matches.

Je hebt tevens de mogelijkheid om foto's te uploaden en aan je profiel toe te voegen. Als alle informatie ingevuld is, kan het profiel geactiveerd worden. Nadat je bent ingelogd, kan je zelf op zoek naar geschikte kandidaten. Dit kun je doen door een zoekprofiel in te vullen, waarna je een overzicht krijgt van profielen, die het meest aan het ingevulde zoekprofiel voldoen.

Herroepingsrecht

Gratis lidmaatschap
Leden kunnen het gratis lidmaatschap zelf stopzetten. De stappen hiervoor zijn:
- Ga naar 'Mijn profiel';
- kies bij 'Instellingen en lidmaatschap' voor 'Uitschrijven'.

Betaald lidmaatschap
Direct na het sluiten van de overeenkomst word gestart met het uitvoeren van de overeenkomst en kan gebruik gemaakt worden van het volledig lidmaatschap. Men kan binnen 14 dagen gebruik maken van het herroepingsrecht. Als een lid binnen die 14 dagen al daadwerkelijk gebruik maakt van de betaalde diensteverlening, dan is Match4Me gerechtigd om een redelijk bedrag voor de afgenomen dienstverlening in rekening te brengen. Dit bedrag is niet hoger dan het abonnementsgeld voor de periode van 1 maand (€ 24,95). Eventuele restitutie zal binnen 14 dagen na ontbinding van de overeenkomst plaatsvinden.

Gegevens van Match4Me

Match4me.nl is lid van Thuiswinkel.org en aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) onder nummer m1367157.
Match4me.nl
Vasteland 78
3011 BN ROTTERDAM
Telefoon: 010-8700660 (elke dinsdag van 10:00 - 14:00)
E-mailadres: [email protected]
KVK: 17136160
BTW nr: NL817511908B01

Mobiele app

Match4me beschikt nog niet over een mobiele app. Wel heeft de datingsite een mobiele versie beschikbaar waarmee leden de gehele website op hun mobiel kunnen gebruiken. Leden hebben hierdoor de mogelijkheid om altijd en overal online te zijn. De mobiele versie van match4me is op vrijwel ieder mobiel apparaat, zoals iOS en Android te gebruiken.


Maak nu een gratis account aan op Match4Me

Match4Me Acties & Nieuws

  • 13 juni 2014 Leuke actie bij Match4Me
    Match4Me, de sympathieke datingsite voor hoogopgeleide singles, heeft komende maand een leuke actie. Als je je nu inschrijft krijg je gratis 3 dagen onbeperkt toegang! Lekker daten op niveau terwijl de rest van het land naar het WK zit te kijken. Deed je liever niet met intellectuelen, dan heb je nog een paar dagen de tijd om gebruik te maken van de aanbieding van Lexa Deze actie is g Lees verder
  • 12 februari 2014 Match4me: 3 dagen Gratis Full Membership
    Match4me is dè datingsite voor hoger opgeleiden. Tijdens Valentijn ontvangen alle nieuwe leden een 3 dagen Gratis Full Membership. Looptijd: 7 t/m 17 februari 2014 Lees verder
  • 16 december 2013 3 dagen Gratis Full Membership actie op 50plusmatch en Match4Me
    Vanaf 15 december t/m 31 december geldt een 3 dagen Gratis Full Membership actie op 50plusmatch en Match4Me. 50plusmatch is een serieuze datingsite voor mensen boven de 50. Match4Me is een van de grootste hogeropgeleide datingsites van Nederland. Lees verder
  • 12 februari 2013 3 dagen gratis op Match4Me
    Van 12 tot en met 16 februari ontvang je op Match4Me drie dagenlang een gratis full membership. Ideaal om de perfecte date voor Valentijnsdag te vinden! Lees verder
  • 17 oktober 2012 2 acties bij Match4Me
    Actie 1: Schrijf je in en krijg 3 dagen gratis full membership. Actie 2: 50% korting op een full membership Je kunt de actiecode P5UH6S invullen bij het afsluiten van je lidmaatschap. (beide acties lopen tot 15 november) Match4Me De serieuze dating site voor hogeropgeleide singles in Nederland. Lees verder
  • 24 mei 2012 Match4Me bestaat 10 jaar!
    Deze week bestaat Match4Me exact 10 jaar. Match4me is daarmee één van de langst actieve online datingsites voor hoger opgeleiden in Nederland. ?Wij hebben gezien dat vanaf de start het aantal leden ieder jaar gestaag doorgroeit?, vertelt John Meuffels, eigenaar van Match4Me. ?Wij hebben ons daarbij nooit als doel gesteld de grootste datingsite van Nederland te worden, maar wel de bes Lees verder
  • 13 april 2012 Dating Coach op Match4Me
    Match4me wil de beste community zijn waar je als hoger opgeleide single je partner kunt vinden. Daarom introduceren zij nu een dating coach. Hiervoor is Match4me een samenwerking aan gegaan met de ervaren dating coach Denise Janmaat. Denise Janmaat is Personal Datingcoach. Inspirerend en motiverend zijn de woorden die Denise het beste typeren. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en geeft me Lees verder
  • 15 december 2011 Match4me.nl gaat mobiel!
    Match4me.nl gaat met de tijd mee en heeft een mobiele versie van hun website geplaatst. Bezoekersaantallen van de mobiele website zijn afgelopen tijd spectaculair gegroeid. Lees verder

Match4Me reviews (71):

Match4Me - Dubieus

1

Review:
Volgens mij ben ik zojuist getild. Vijf dagen geleden heb ik me ingeschreven. Op dag vier kreeg ik bericht van een dame of ik met haar in contact wilde komen. Dat wilde ik wel, maar ik kon haar niet beantwoorden omdat ik geen betalend lid was. Ik heb toen een lidmaatschap genomen voor 1 maand. Na nog wat heen en weer gemaild te hebben, is ze nu opeens weg. Geen spoor meer. Of ze nooit bestaan heeft. Volgens mij ben ik zojuist getild. Ik heb geen bewijs, maar als dit de manier is om een lidmaatschap op te dringen, vind ik het laag, zeer laag.

Sterke punten:
?

Zwakke punten:
App werkt vreselijk slecht

Art beveelt Match4Me NIET aan bij vrienden/bekenden

Match4Me - ingewikkeld

2

Review:
ik ben reeds enkele keer hier ingeschreven en met het gratis lidmaatschap kom je zowiezo nergens, maar ook als je duur betaalt kom je evenwel nergens; vele oude profielen die al jaren niet meer online geweest zijn of zelf Fake profielen; neen ik heb er genoeg van en ga weer op stap om ECHTE VROUWEN te ontmoeten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sterke punten:
0000000000000000000000000000000000000000000

Zwakke punten:
VEEEEEEEEEEEEEEEEEEELE

sylvain beveelt Match4Me NIET aan bij vrienden/bekenden

Match4Me - Geweldig succes voor ons!

2

Review:
Ik zat er nog geen week op toen ik een berichtje kreeg dat mij aansprak (naast wat spam berichtjes en vrouwen met vreselijke profielen over romantische strand wandelingen en het prins op het witte paard).
Ik moest zo hard lachen van haar profiel (verhaal) dat ik wel moest afspreken, mijn buik gevoel zei 'gewoon doen'. Ook al had ik daarvoor geen ervaring met dit soort sites en het online daten (schaamde mij er eigenlijk wel voor). Ik heb er echt geen spijt van.... het 'klikte' meteen en na een week was mijn profiel al weer verdwenen.
Inmiddels zijn wij getrouwd en hebben wij een zoon. Die eerste afspraak is alweer meer dan 3 jaar geleden en wij hebben het er regelmatig nog over. Zoals met alles in het leven is het een kwestie van ergens zijn op het juiste moment! Gewoon proberen en het gewoon laten gebeuren.

Sterke punten:
Eenvoudig in gebruik

Ben beveelt Match4Me aan bij vrienden/bekenden

Match4Me - geblokkeerd

0

Review:
Kreeg ook het aanbod voor 3 dagen gratis lidmaatschap en dacht: "waarom niet"? Wordt ik tot mijn grote verbazing geblokkeerd. Vermoedelijk omdat iemand mij "verklikt" heeft. Schreef namelijk eerlijk en oprecht over het feit dat ik een vriendin heb in België. Wil je door de single politie van match4me goedgekeurd worden dan is het beter te liegen over je situatie. Kreeg in deze paar dagen wel degelijk een reactie van en vrouw die in mijn profiel geïnteresseerd was en (ook) zocht naar vriendschap plus.

Sterke punten:
In de korte periode dat ik "lid' was die niet mogen ervaren.

Zwakke punten:
Bekrompen visie op het fenomeen single...........

Henk beveelt Match4Me NIET aan bij vrienden/bekenden

Match4Me - Half jaar gebruikt, niets opgeleverd.

2

Review:
Ik heb match4me een half jaar gebruikt, als het niet langer is. Ik heb het steeds niet opgezegd omdat ik elke maand dacht, nu gaat het gebeuren. Ik was een maand betalend lid en daarna steeds drie dagen gratis tussendoor. Leuke foto's op de site, als je berichte stuurt krijg je steeds afwijzingen terug of de berichten worden niet gelezen. Daardoor kwam de site erg fake over. Werd er nogal depri van dus heb ik vandaag de lidmaatschap opgezegd.

Sterke punten:
Leuke site, overzichtelijk.

Zwakke punten:
Site komt qua vrouwelijke leden erg nep over, alsof de profielen niet echt zijn. Daarmee krijg ik het gevoel dat je aan het lijntje wordt gehouden.

Grendal beveelt Match4Me NIET aan bij vrienden/bekenden

Match4Me - Promiscuïteit

1

Review:
De site staat ver van een serieuze datingsite voor hoger opgeleiden. De kwaliteit van de kandidaten wordt niet/nauwelijks gecontroleerd, en het publieke Things2Share forum biedt meer en meer een ontmoetingsplaats voor promiscue singles die er een veelheid aan losse relaties trachten op na te houden.

Karel beveelt Match4Me NIET aan bij vrienden/bekenden

Match4Me - Redelijke site

0

Review:
Site is redelijk betrouwbaar, CindyS uit Utreg is wel een vent, oppassen heren. Verder zijn er weinig nep-profielen..

Sterke punten:
-nette dames

Zwakke punten:
-weinig keuze

Match4Me - Best wel OK

0

Review:
Van al de datingwebsites die er zijn is dit waarschijnlijk de meest betrouwbare. Eén maal ben ik op een duidelijk fake profiel gebotst die net aangemaakt was. Toen even een mailtje gestuurd naar de verantwoordelijken en nog geen uur later was dit profiel verwijderd. Dit wijst er op dat men er alles aan doet om de site "zuiver" te houden.
Dit neemt niet weg dat mensen mensen blijven. Men kan van een organisatie dan ook niet verwachten dat zij van elk profiel tot in detail nagaan wat er van klopt en wat niet. En hoe mensen ten opzichte van elkaar reageren valt volgens mij in dezelfde categorie.

Sterke punten:
Beperkt bestand van echte profielen
Relatief goedkoop
Uitgebreide zoekopties en mogelijkheden
Professionele lay-out

whatever beveelt Match4Me aan bij vrienden/bekenden

Match4Me - Arrogantie

0

Review:
Zie sterke en zwakke punten.

Sterke punten:
Veel leuke dames. Zoals op elke datingsite zitten er \\\"kat uit de boomkijkers\\\" en \\\"lokvogels\\\" tussen. Maar ook een aantal serieuze dames die wel op een normale manier reageren of laten weten dat ze geen interesse hebben.\\r\\nMogelijkheid om onbetaald een interessebericht te sturen.

Zwakke punten:
Mijn account is nu al tweemaal zonder duidelijke reden door Match4me geblokkeerd. Mijn profiel voldoet niet aan de eisen. Dit is natuurlijk een zeer arbitraire opmerking. Telefonisch contact opnemen kan niet. Dus een mailtje gestuurd om uitleg. Als antwoord een standaard berichtje waarin opnieuw wordt vermeld dat je niet aan de eisen voldoet. Geen specifieke toelichting.\\r\\nJammer dus. Kun je opnieuw een profiel gaan aanmaken.\\r\\nMijn vermoeden is dat je als niet betalend lid een doorn in het oog van de commerciële eigenaren bent. Je wordt dus als je niet betaald geblokkeerd omdat je niet aan de eisen zou voldoen. De belangrijkste eis is blijkbaar dat je betalend lid dient te zijn.

AJH beveelt Match4Me aan bij vrienden/bekenden

Match4Me - dater

0

Review:
Dag dater :-) Ik las jouw commentaar.
Mijn ervaring is dat uberhaupt mensen het nogal hoog in hun "bol" hebben. Naar mij idee komt dat door onzekerheid en ellende waarin zij verkeren.
Ik heb al een flink aantal met deze zogenaamde hoogopgeleide M4M dames gehad maar zou tot nu toe liever voor mijn kapster of werkster kiezen. Die weten wat zij willen, komen hun afspraken na en verdienen voldoende hun eigen geld.
Good luck!

groet,

Kor

Sterke punten:
"Niet betalende leden" kunnen op ontvangen berichten reageren.

Zwakke punten:
niet in bijzonder.

kor beveelt Match4Me aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Match4Me

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Match4Me aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Match4Me aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Match4Me


Home » Hoogopgeleiden Dating » Match4Me