Match4Me - 71 Reviews

Last updated: 14 augustus 2020
Match4Me Logo

30% aanbevolen, 71 Reviews

  1. Match4Me informatie
  2. Opzeggen
  3. Kosten
  4. Doelgroep
  5. Inschrijven Match4Me
  6. Herroepingsrecht
  7. Gegevens van Match4Me
  8. Mobiele app
  9. Match4Me Reviews
  10. Schrijf ook een review over Match4Me

Niet tevreden over Match4Me? Probeer dan eens Parship.

Match4Me informatie

Heb je een groot deel van je tijd tot nu toe studerend doorgebracht. Heb je inmiddels je universitaire opleiding af of je HBO- opleiding en denk je, dat het nu echt tijd wordt om de liefde in je leven te laten? Weet je echter niet zo snel hoe je het best in contact kan komen met andere vrijgezelle mannen en of vrouwen? Wil je graag in contact komen, met andere personen, die zelf ook verder hebben gestudeerd? Wil je in contact komen met hoger opgeleiden? Dan moet je zeker bij Match 4 me wezen.

Match 4 me is speciaal ontwikkeld voor een ieder vanaf 18 jaar, die op zoek is naar vrijgezelle hoger opgeleiden, die net als jou op zoek zijn naar een serieuze relatie/ date. De site biedt je een online platform waar je geheel anoniem, veilig en discreet gesprekken kunt voeren met andere interessante gebruikers van de site. Je kunt over en weer berichten voor elkaar sturen, elkaar beter leren kennen en veel meer. Lijkt het te klikken tussen jullie, dan kun je ervoor kiezen om elkaar te ontmoeten. Je kunt dus persoonlijk berichten voor elkaar sturen, online chatten met andere leden en je kunt een quiz spelen. Omdat er een aantal serieuze hoog opegeleiden op de site zijn, die echt op zoek zijn naar een serieuze relatie, is de kans op het vinden van een echte serieuze date ook vele malen groter.

Match4Me Details

Hits: 14861

URL: http://www.match4me.nl/

Categorieën: Hoogopgeleiden Dating

Reviews: 71

Opzeggen

Je lidmaatschap bij Match4Me opzeggen is eenvoudig. Wie zich van Match4Me uitschrijven wil, gaat naar het menu bovenin. Daar bevindt zich de knop Mijn Profiel. Wanneer daarop geklikt wordt, verschijnt er links een menu met onder andere Mijn Instellingen Wijzigen. Wanneer je dit aanklikt, verschijnt links de knop Uitschrijven. Als je deze aanklikt, verschijnt een tekst waarin de voordelen van Match4Me lidmaatschap genoemd worden. Je kunt Match4Me opzeggen activeren door op de link onderaan te klikken. Na opgave van een reden voor opzeggen Match4Me kan je uitschrijving voltooid worden.

Kosten

Match4Me biedt naast een kosteloos abonnement de mogelijkheid tot een Match4Me Volledig Lidmaatschap. Met dit Match4Me Volledig Lidmaatschap kun je onder andere onbeperkt berichten sturen en zien wie je profiel bekeken heeft! Bij inschrijving voor een Volledig Lidmaatschap worden door Match4Me kosten gerekend. Voor 1 maand worden door Match4Me kosten van € 17,95 per maand gerekend. Voor 6 maanden zijn de kosten van Match4Me € 9,99 per maand en voor 12 maanden kun je € 7,50 per maand aan Match4Me betalen.

Doelgroep

Match4me is speciaal voor hoger opgeleide singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Op deze manier komen mensen sneller met elkaar in contact, die op dezelfde golflengte zitten.

Inschrijven Match4Me

Inschrijven bij Match4Me is helemaal gratis. Er zijn echter wel kosten verbonden aan het gebruiken van de andere functionaliteiten op de datingsite. Tijdens het inschrijven moeten 4 eenvoudige stappen gevolgd worden om een eigen dating profiel te maken. Het is niet noodzakelijk om alles in te vullen, maar hoe meer informatie je toevoegt aan je dating profiel, hoe meer kans je hebt op goede matches.

Je hebt tevens de mogelijkheid om foto's te uploaden en aan je profiel toe te voegen. Als alle informatie ingevuld is, kan het profiel geactiveerd worden. Nadat je bent ingelogd, kan je zelf op zoek naar geschikte kandidaten. Dit kun je doen door een zoekprofiel in te vullen, waarna je een overzicht krijgt van profielen, die het meest aan het ingevulde zoekprofiel voldoen.

Herroepingsrecht

Gratis lidmaatschap
Leden kunnen het gratis lidmaatschap zelf stopzetten. De stappen hiervoor zijn:
- Ga naar 'Mijn profiel';
- kies bij 'Instellingen en lidmaatschap' voor 'Uitschrijven'.

Betaald lidmaatschap
Direct na het sluiten van de overeenkomst word gestart met het uitvoeren van de overeenkomst en kan gebruik gemaakt worden van het volledig lidmaatschap. Men kan binnen 14 dagen gebruik maken van het herroepingsrecht. Als een lid binnen die 14 dagen al daadwerkelijk gebruik maakt van de betaalde diensteverlening, dan is Match4Me gerechtigd om een redelijk bedrag voor de afgenomen dienstverlening in rekening te brengen. Dit bedrag is niet hoger dan het abonnementsgeld voor de periode van 1 maand (€ 24,95). Eventuele restitutie zal binnen 14 dagen na ontbinding van de overeenkomst plaatsvinden.

Gegevens van Match4Me

Match4me.nl is lid van Thuiswinkel.org en aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) onder nummer m1367157.
Match4me.nl
Vasteland 78
3011 BN ROTTERDAM
Telefoon: 010-8700660 (elke dinsdag van 10:00 - 14:00)
E-mailadres: [email protected]
KVK: 17136160
BTW nr: NL817511908B01

Mobiele app

Match4me beschikt nog niet over een mobiele app. Wel heeft de datingsite een mobiele versie beschikbaar waarmee leden de gehele website op hun mobiel kunnen gebruiken. Leden hebben hierdoor de mogelijkheid om altijd en overal online te zijn. De mobiele versie van match4me is op vrijwel ieder mobiel apparaat, zoals iOS en Android te gebruiken.


Maak nu een gratis account aan op Match4Me

Match4Me Acties & Nieuws

  • 13 juni 2014 Leuke actie bij Match4Me
    Match4Me, de sympathieke datingsite voor hoogopgeleide singles, heeft komende maand een leuke actie. Als je je nu inschrijft krijg je gratis 3 dagen onbeperkt toegang! Lekker daten op niveau terwijl de rest van het land naar het WK zit te kijken. Deed je liever niet met intellectuelen, dan heb je nog een paar dagen de tijd om gebruik te maken van de aanbieding van Lexa Deze actie is g Lees verder
  • 12 februari 2014 Match4me: 3 dagen Gratis Full Membership
    Match4me is dè datingsite voor hoger opgeleiden. Tijdens Valentijn ontvangen alle nieuwe leden een 3 dagen Gratis Full Membership. Looptijd: 7 t/m 17 februari 2014 Lees verder
  • 16 december 2013 3 dagen Gratis Full Membership actie op 50plusmatch en Match4Me
    Vanaf 15 december t/m 31 december geldt een 3 dagen Gratis Full Membership actie op 50plusmatch en Match4Me. 50plusmatch is een serieuze datingsite voor mensen boven de 50. Match4Me is een van de grootste hogeropgeleide datingsites van Nederland. Lees verder
  • 12 februari 2013 3 dagen gratis op Match4Me
    Van 12 tot en met 16 februari ontvang je op Match4Me drie dagenlang een gratis full membership. Ideaal om de perfecte date voor Valentijnsdag te vinden! Lees verder
  • 17 oktober 2012 2 acties bij Match4Me
    Actie 1: Schrijf je in en krijg 3 dagen gratis full membership. Actie 2: 50% korting op een full membership Je kunt de actiecode P5UH6S invullen bij het afsluiten van je lidmaatschap. (beide acties lopen tot 15 november) Match4Me De serieuze dating site voor hogeropgeleide singles in Nederland. Lees verder
  • 24 mei 2012 Match4Me bestaat 10 jaar!
    Deze week bestaat Match4Me exact 10 jaar. Match4me is daarmee één van de langst actieve online datingsites voor hoger opgeleiden in Nederland. ?Wij hebben gezien dat vanaf de start het aantal leden ieder jaar gestaag doorgroeit?, vertelt John Meuffels, eigenaar van Match4Me. ?Wij hebben ons daarbij nooit als doel gesteld de grootste datingsite van Nederland te worden, maar wel de bes Lees verder
  • 13 april 2012 Dating Coach op Match4Me
    Match4me wil de beste community zijn waar je als hoger opgeleide single je partner kunt vinden. Daarom introduceren zij nu een dating coach. Hiervoor is Match4me een samenwerking aan gegaan met de ervaren dating coach Denise Janmaat. Denise Janmaat is Personal Datingcoach. Inspirerend en motiverend zijn de woorden die Denise het beste typeren. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en geeft me Lees verder
  • 15 december 2011 Match4me.nl gaat mobiel!
    Match4me.nl gaat met de tijd mee en heeft een mobiele versie van hun website geplaatst. Bezoekersaantallen van de mobiele website zijn afgelopen tijd spectaculair gegroeid. Lees verder

Match4Me reviews (71):

Match4Me - NIKS GRATIS zoals ze beweren dus MISLEIDENDE RECLA

2

Review:
Ik had op een site gezien dat Match4me gratis was, zelfs toen ik me uitschreef stond er 'wist je dat gratis leden berichten kunnen sturen...' NOT! Eigenlijk is de site de moeite niet waard om er verder woorden aan vuil te maken, degoutante ervaring, gewoon geldklopperij constant met hun pop up's (echt CONSTANT) om toch te betalen. En je kon echt niks zonder. En ze passen uw profiel aan zonder dat jij daar toestemming voor geeft. De site zou van het internet moeten gehaald worden.

Sterke punten:
Mogelijkheid tot uitschrijven, dat is ook het enige.

Zwakke punten:
Al de rest.

V1989 beveelt Match4Me NIET aan bij vrienden/bekenden

Match4Me - Misleiding site, weigeren van herroepingsrecht

1

Review:
Match4me adverteert met de mededeling dat de site voor hoger opgeleiden zou zijn.
Echter, al bij het eerste bezoek kan men vanuit de kolom "Things to share" opmaken dat dit niet het geval is: Het niveau van de meetse ingeschrevenen is erg laag.
Gezien Match4me niet eerlijk is over dit feit, kan men dit juridisch zien als misleiding.
Verder weigert Match4me klanten gebruik te laten maken van het herroepingsrecht waarbij de wet wordt geschonden.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Geen/weinig hoger opgeleiden.
Grof taalgebruik en openbare onbeschofte meldingen ingeschrevenen onderling.
Match4me weigert herroepingsrecht.
Match4me beantwoord geen berichten waarbij beklag wordt gedaan over wangedrag leden.
Match4me neemt geen klachten in behandeling.
Fotos worden zonder toestemming gekopieerd en voor andere doeleinden gebruikt.
Enz!

Worthit beveelt Match4Me NIET aan bij vrienden/bekenden

Match4Me - Half jaar gebruikt, niets opgeleverd.

2

Review:
Ik heb match4me een half jaar gebruikt, als het niet langer is. Ik heb het steeds niet opgezegd omdat ik elke maand dacht, nu gaat het gebeuren. Ik was een maand betalend lid en daarna steeds drie dagen gratis tussendoor. Leuke foto's op de site, als je berichte stuurt krijg je steeds afwijzingen terug of de berichten worden niet gelezen. Daardoor kwam de site erg fake over. Werd er nogal depri van dus heb ik vandaag de lidmaatschap opgezegd.

Sterke punten:
Leuke site, overzichtelijk.

Zwakke punten:
Site komt qua vrouwelijke leden erg nep over, alsof de profielen niet echt zijn. Daarmee krijg ik het gevoel dat je aan het lijntje wordt gehouden.

Grendal beveelt Match4Me NIET aan bij vrienden/bekenden

Match4Me - Promiscuïteit

1

Review:
De site staat ver van een serieuze datingsite voor hoger opgeleiden. De kwaliteit van de kandidaten wordt niet/nauwelijks gecontroleerd, en het publieke Things2Share forum biedt meer en meer een ontmoetingsplaats voor promiscue singles die er een veelheid aan losse relaties trachten op na te houden.

Karel beveelt Match4Me NIET aan bij vrienden/bekenden

Match4Me - lidmaatschap opgezegd

0

Review:
Ik ben een tijd lid geweest van deze site maar heb er slechte ervaringen mee. Dat ligt niet aan de site maar de contacten die ik daar gehad hebt.

In de eerste plaats is er heeeeeel erg weinig reactie als je iemand aanschrijft....soms is de reactie ronduit arrogant of ook gewoon kwetsend....Mensen met wensen......

Maar in de lente heb ik een paar keer wel contact gehad. Eentje daarvan was vergeten na over een weer mailen wat leuk was op tijd mijn laatste mail te beantwoorden en kon daardoor niet meer antwoorden (heeft iets met niet betalend lid zijn te maken)... ze gaf dat aan door een interesse hartje te sturen...maar verder contact was ineens niet meer mogelijk want ik kon ineens niet meer naar haar mailen ook.... twee maanden later toen ik 3 dagen gratis lidmaatschap kreeg schreef ik haar weer aan maar deed ze alsof ze me helemaal niet kende....Heb ik dat gedaan???

Ik had ook een leuk contact met iemand waar ik mee wilde afspreken. Zij had aangegeven dat ook te willen..... ik kreeg haar e-mail adres en herkende dat maar Ik kon niet meer bedenken waarom 2-3 jaar terug die afspraak er toen niet van was gekomen....Tot het volgende gebeurde: Ik kreeg op een vrijdag nog leuk mail over de lente en op een zaterdag een mail met de tekst: "Ik heb mijn derde date met iemand en daarom wil ik het hierbij laten, ik hoop op je begrip"... Toen wist ik het weer...dat was precies dezelfde tekst als toen.... Het kostte niet veel moeite om te onderzoeken dat dat niet waar was, toen niet en nu ook niet....Een dame die verder in haar profiel schrijft niet tegen onrecht te kunnen, dat alles energie is en liefde. Kort daarna zag ik haar als nieuw lid inschrijven bij spiridate waar ik ook stond. Me meteen daar uitgeschreven....

Ik vind het niet leuk meer mensen tegen te komen die op die manier bezig zijn op datingsites....Het is onzuiver....het is asociaal en klinkt als: alles is geoorloofd zolang ik maar uiteindelijk wegkom met de prins van mijn dromen.... Hoe vaak zal ze datzelfde mailtje van stal hebben gehaald. Voor je daden geen verantwoording hoeven te nemen. Zeg gewoon: iemand anders heeft me gemaild en die vind ik leuker.....

Jammer dat je dit soort mensen op je pad tegen komt op datingsites....

Match4Me - pfffffft

1

Review:
verschillende keren betalend lid geweest maar totaal geen respons... na een maand betalend lid geweest te zijn had ik 783 bezoekers... als je dan een PERSOONLIJK bericht stuurt, om jezelf wat te verkopen en om dat idioot standaardbericht niet te moeten gebruiken, krijg je van de 109 berichten die je stuurt slechts van 7 een respons...
ook veel vrouwen zonder foto's of vrouwen met een zeeeeer groot gedacht van zichzelf die denken dat ze op de site de mix tussen George Clooney, Brad Pitt, Ryan Gosling en Matthias Schoenaerts gaan vinden...

Sterke punten:
't feit dat je kan zien wie er je profiel heeft bezocht

Zwakke punten:
duur

Falco beveelt Match4Me NIET aan bij vrienden/bekenden

Match4Me - vriendschaap / date

0

Review:
Ik een zelfstandig, betrouwbaar, eerlijk man

Sterke punten:
Ik heb veel geduld, een zorgzaam.

Match4Me - SLECHT ERVARING

0

Review:
Ze accepteren niet iedereen (cultuur of uiterlijk) in Match.nl, Passop hoe je je photos derop load want dan kunnen ze jouw profiel deraf halen door jouw photos.
Ongelooflijk, zijn ze. This is not acceptable and I will do something about it.

Jennifer M beveelt Match4Me NIET aan bij vrienden/bekenden

Match4Me - Redelijke site

0

Review:
Site is redelijk betrouwbaar, CindyS uit Utreg is wel een vent, oppassen heren. Verder zijn er weinig nep-profielen..

Sterke punten:
-nette dames

Zwakke punten:
-weinig keuze

Match4Me - Best wel OK

0

Review:
Van al de datingwebsites die er zijn is dit waarschijnlijk de meest betrouwbare. Eén maal ben ik op een duidelijk fake profiel gebotst die net aangemaakt was. Toen even een mailtje gestuurd naar de verantwoordelijken en nog geen uur later was dit profiel verwijderd. Dit wijst er op dat men er alles aan doet om de site "zuiver" te houden.
Dit neemt niet weg dat mensen mensen blijven. Men kan van een organisatie dan ook niet verwachten dat zij van elk profiel tot in detail nagaan wat er van klopt en wat niet. En hoe mensen ten opzichte van elkaar reageren valt volgens mij in dezelfde categorie.

Sterke punten:
Beperkt bestand van echte profielen
Relatief goedkoop
Uitgebreide zoekopties en mogelijkheden
Professionele lay-out

whatever beveelt Match4Me aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Match4Me

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Match4Me aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Match4Me aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Match4Me


Home » Hoogopgeleiden Dating » Match4Me